Intim plasztika az izgalmasabb szexért

A növekvő igények miatt a plasztikai sebészeten belül az intimplasztikai beavatkozások is megjelentek már idehaza. Sorozatunk első részében összefoglaljuk, mit is jelent hüvelyplasztika, a kisajak plasztika, a szeméremdomb korrekció, vagy akár a G-pont feltöltés. A plasztikai sebészeti klinikák egyre bővítik a szolgáltatásaik körét, már idehaza is nő azoknak a száma, akik intim problémájukkal plasztikai sebészhez fordulnak. Olyan problémák megoldását kérik, mint a hüvelyi szülés után jelentkező inkontinencia, vagyis vizeletcseppenési zavar. Vannak, akik esztétikai célú műtéteket kérnek, mert elégedetlenek a külső nemi szervük alakjával, vagy méretével, de vannak olyanok, akiknek komolyabb okuk van felkeresni a sebészt.

Hüvelyplasztika: A beavatkozások között a hüvelyplasztika, a kisajak plasztika, a szeméremdomb korrekció, a nagyajak feltöltés, a G-pont feltöltés és a szűzhártya rekonstrukció is szerepel. Magyarországon még nem annyira népszerűek ezek a beavatkozások, mint Nyugat-Európában és Amerikában, ahol a nők kevésbé szemérmesek, mint nálunk. A plasztikai sebészek azt állítják, az új terápiás területetre nem ők keltették fel az igényt, hanem azok a nők, akik hosszú ideig együtt éltek az intimterületek miatt kialakult gátlásaikkal. A hüvelyplasztikával a hüvelyfal mellső és hátsó süllyedését lehet megszüntetni. Vizelettartási panasz miatt, valamint közösülési problémák miatt szokták kérni. A hüvelyplasztikával a gátizmok és a hüvely kondicionálása lehetséges műtéti úton.

Kisajak plasztika nemcsak esztétikai célokat szolgál, de aki emiatt veszi igénybe, az általában a túl nagy méretű kisajkát szeretné korrigáltatni. A sebészeti klinikák állítják, a kisajak plasztikát követően, a gyógyulási idő után a szexuális életet eddig zavaró anatómiai sajátosságok megszűnnek.

Szeméremdomb korrekció azoknak a pácienseknek lehet jó megoldás, akik szeméremdombjukat túlságosan kiemelkedőnek tartják. Ez a beavatkozás tulajdonképpen a szeméremdomb területéről történő zsírleszívást jelenti. A páciens kérésére a beavatkozás kombinálható azzal is, hogy a a nagyajkakat saját zsírral töltik fel.

G-pont feltöltést azoknak a nőknek ajánlják, akik hisznek abban, hogy szexuális életüket izgalmasabbá tudják tenni a G-pontjuk méretének a növelésével. A feltöltés kollagén injekcióval történik, helyi érzéstelenítésben mindössze 15-20 perc alatt. A G-pont feltöltés nem több idő, mint egy bevásárlás, utána rögtön folytatható a napi tevékenység.

Hymen rekonstrukció a szűzhártya helyreállítását a nők különböző okok miatt szokták kérni. Egy részük vallási, társadalmi okok miatt, a másik csoportjuk pedig azért, hogy a szexuális életüket izgalmasabbá tegyék.
[Szex Dr]


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

One thought on “Intim plasztika az izgalmasabb szexért

  1. Pingback: Szexpláza: Erotikától a pornóig! » Blog Archive » Pornószínház: hogyan színleljünk orgazmust?

Comments are closed.

EnglishHungarian