Intim ajándékok szexshopból karácsonyra, szilveszterre, újévre

Az évvégi napok hagyományosan az ajándékok kiválasztásának kellemes gondjaival járnak. De néha úgy tűnik, hogy egy személynek már teljesen mindent megvan, és nem akar egy másik arctalan készletet vagy ajándéktárgyat adni a következő év tiszteletére.
Ajándékot választva egy partnernek vagy közeli barátnak, igazán tetszeni akar, és valami különlegeset és emlékezeteset szeretne adni. Egy online szexshop vagy valamelyik jó budapesti szexbolt ajándéka az újévre minden bizonnyal váratlan lesz. De ahhoz, hogy egy tehetséges szexuális játék tetszeni tudjon egy személynek, valami nem banálisat kell választania.

Ha elég közel állsz egy személyhez, egy szexbolt ajándéka valódi élményt okozhat. És ha meglepetést mutat be partnerének, az intim ajándék örömét fokozza a közös pikáns időtöltés lehetősége.

A legjobb szexuális játékok ajándékként egy lánynak

Az újévi ünnepek nagyszerű alkalom arra, hogy választottját prémium intim játékokkal kedveskedjen, amelyek lehetővé teszik, hogy felfedje szexualitását. Az intim online szexbolt szakemberei felajánlották a legkívánatosabb ajándékokat, amelyeket minden lány örömmel talál a karácsonyfa alatt:
– Csiklóeszközök, amelyek most a népszerűség csúcsán vannak – vákuummasszírozók a Satisfyer márkától, amelyek egyedül és partnerrel való szex közben is használhatók. Javasoljuk, hogy fordítson különös figyelmet az új termékekre: Satisfyer Love és Satisfyer Dual Pleasure.
– Szexuális játékok készlete A szenvedélyes hétvégi készlet, amely nemcsak sok örömet okoz, hanem lehetővé teszi, hogy diverzifikálja a szexet egy párban, és jobban megismerje egymás vágyait.
– Az ideális választás egy olyan lány számára, aki szereti a reális érzéseket, egy fűtött pulzátor Zalo Desire előmelegítő tolóerő lesz. A márka játékainak előnye egy gyönyörű tervezői csomagolás is.

Ideális intim ajándékok férfiaknak

Megvitattuk a szexbolt Intim Center férfi ajándékainak lehetőségeit is. Három fő típusú ajándékot választottunk ki Önnek, példákkal a konkrét játékokra, amelyek minden bizonnyal tetszeni fognak partnerének:
– Szinte mindenki számára előnyös lehetőség a maszturbátor. Ezeknek a játékoknak a sokfélesége lehetővé teszi, hogy minden ízléshez ajándékot válasszon. Egy ilyen eszköz alkalmas olyan férfiak számára, akik gyakran távol vannak a partnertől, vagy azoknak, akiknek lényegesen magasabb a libidója. Javasoljuk, hogy fordítson különös figyelmet az innovatív Tenga maszturbátorokra, különösen a Geo Aqua és Crysta Ball modellekre.

– Ha Ön és partnere hajlamos a pikáns kísérletekre, akkor jó ajándékozási lehetőség lehet különféle játékok vagy szadómazó eszközök készlete, például egy jó BDSM készlet.
– Ha az ember nem tartozik a sztereotípiák alá, és nyitott az új érzésekre, kellemes meglepetés lehet a stimuláció játéka, és különösen egy speciális prosztata masszírozó. Az értékesítés slágere jelenleg a Nexus Revo Slim masszírozó, amely rezgéssel és forgással van felszerelve.

Van sok vicc a gumi nőkről, az kényes ajándék. De vannak más dolgok is a felnőtt áruház választékában. És ki lehet őket osztani anélkül, hogy félnének a nevetségessé válástól. De itt fontos, hogy helyesen mutassuk be a dolgot. Lehet, hogy egy ilyen ajándék a főnöknek nem megfelelő, de egy barát ízlése szerint lesz.

Mit kell adni egy nőnek egy felnőtt boltból?

Ha egy szeretett partnerről beszélünk, akkor bármilyen dolgot adhatsz neki egy intim boltból. Beszéljünk jobban a szerény ajándékokról, amelyek megfelelőek lesznek azoknak az ismerősöknek, akikkel a szexet nem tervezik. Még kollégák és rokonok számára is alkalmasak!
– Masszázs gyertya Ideális bármilyen masszázshoz, helyettesíti az olajat. By the way, az olaj is alkalmas ajándékra. A gyertyát meggyújtják, majd az olvadt tömeget a testre öntik. Meleg, de nem meleg, nem ég. A textúra kellemes, szinte teljesen felszívódik a testbe, nem hagy zsíros nyomokat a ruhákon. A gyertyák nagyon finomak, nagyok és kicsiek.

Erotikus játék tökéletes dolog unatkozó párok számára
Odaadhatja egy lánynak, ha panaszkodik a partnerére. Ártalmatlannak tűnik, bár belül nagyon őszinte feladatok lehetnek. Fontos, hogy a megfelelőt válasszuk, a csoportos szex lehetőségét nem mindig érdemes egy kollégának adni. De a romantikus játékok jó ajándék.

Hüvelyi golyók
Ez egy szimulátor, segít az izmok formában tartásában. Néhány golyót nagyon stílusosan csomagolnak, és a doboz hasonló az okostelefon csomagolásához. Jobb, ha különböző golyókat vásárol, hogy a felhasználó kipróbálhassa a különböző terhelésű gyakorlatokat. Ez egy nagyon hasznos ajándék.

Bugyi vagy harisnya
Ez csak a közeli ismerősnek, de egy csodálatos selyemből vagy szaténból készült peignoir jó ajándék minden hölgynek. Fontos kitalálni a mérettel, de gyakran sokoldalúak. A kollégák számára pedig érdemes átláthatatlan dolgot venni.

Parfüm feromonokkal
Ez egy gyönyörű parfümös üveg vagy kölnivíz benne. De nem csak szagot adnak, hanem vonzzák a másik nemet. Ilyen ajándékra van szükség ahhoz, hogy egy nőtlen férfi könnyen megismerkedjen a kedves hölgyekkel, vagy fordítva. Az illat nemcsak a kommunikációs kör bővítését segíti elő, hanem növeli az önbecsülést is.

Társas szex játékok

Néha vannak olyan pillanatok a szexuális életben, hogy kissé unalmassá és kiszámíthatóvá válik. Előre tudod, hogy hány percet kapnak az előzetes simogatások, milyen helyzetben fogsz szexelni, kettőtök közül melyiknek lesz ideje orgazmusra, és ki marad elégedetlen.

Mi van, ha játszol egy kicsit az ágyban? Nem, nem szerepjátékokban, bár ez is nagyszerű módja a szexuális élet diverzifikálásának. De most olyan szex társasjátékokról beszélünk, amelyeket valószínűleg gyerekként játszottál, csak ezeknek vannak erotikus felhangjai. Adj a barátodnak egy szexi társasjátékot, és nagyszerű módot találsz arra, hogy együtt töltsd az estéket. Nem valószínű, hogy unatkozni fogsz egy ilyen játékkal. Mindig emelheti a tétet, és hozzáadhatja saját improvizációit. Végül is a játék szórakozásának fele a szabályok megszegése. És ne feledje: a szexuális játékokban mindkét partner nyer.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?