A dildó van ezerféle, masztizás és szex közben is bevetheted férfiként is!

A dildó egy fallosz, pénisz imitátor. A dildó az férfias erő egy új reinkarnációban. Ha szereted megérinteni a pénisz érzékeny felületét, ha örülsz azoknak a vonalaknak és formáknak, amelyekkel maga a természet ruházta fel a péniszt, végül, ha reálisat akarsz otthon tartani, ami hihetetlen intenzitással és sebességgel segít elérni az öröm csúcsát. A keresés minden bizonnyal az egyik online vagy fizikai szexbolt ezen részéhez vezet, ahol különféle eladók vannak: a futurisztikus termékektől a valósághű eszközökig.

Az online szexshop áruházban történő dildó vásárlás azt jelenti, hogy a saját szexuális kényelme érdekében az öngondoskodás mellett dönt! Nem kell zavarba hozni a vágy, hogy megfelelően tanulmányozza a testét, és megadja neki az erotikus élmények körét, amelyeket sok ember megfoszt a leküzdhetetlen körülmények miatt!

Milyen dildók vannak?

Sok ügyfelet érdekel a vibrátorok és dildók közötti különbség. Általában a vibri név olyan statikus termékre utal, amelyet önállóan kell vezérelni, hogy az objektum továbbra is mozogjon a test belsejében, stimulálva az erogén zónákat, masszírozva a hüvelyt vagy a területet. A műfalloszok a vibrátorral ellentétben a nagyok önmagukban nem lüktetnek és forognak, ezért azokat az ügyfeleket választják, akik szeretik a helyzet teljes irányítását. De a vibrátorok néhány modellje, amelyek megbízhatóan közvetítik a férfi méltóság jellemzőit, és cyberbőrből vagy más hússzínű anyagból készülnek, meglehetősen nevezhetők! Ezek a főbb fajták vannak:

Realisztikus dildók
Kétvégú dildók
Exkluzív dildók
Felcsatolható dildók
Tapadókorongos dildók

Párok használhatják a strapon szexjatekok típusait. Nő lehet nővel, nő dughat férfit, és férfi két pénisszel dughat, az üreges straponnal.

A dildó az egy szexuális eszköz, amely úgy néz ki, mint egy férfi nemi szerv izgatott állapotban. Használja a játékot szexuális kielégülésre. Alkalmas intim helyek (csikló, végbélnyílás, hüvely, prosztata, nőknél G-pont) stimulálására, páros szexuális örömökre. A műpénisz egy meglehetősen népszerű szexuális játéktípus, amelyet az emberek az ókorban tanultak meg. Az első, amit a régészek az ásatások során találtak, több ezer évre nyúlik vissza.

A dildó, mint a szexuális játék egyik változata, jelentősen diverzifikálhatja a szexuális kapcsolatokat. Ezért nemcsak egyedül maszturbációra, hanem páros ágyas szórakozásra is használják. Leggyakrabban azok vásárolják meg, akik:
– A kapcsolat károsítása nélkül próbáljon ki egy másik méretet. Egy szexboltban különféle méretű ételeket vehet fel, amelyek segítenek új érdekes érzések megtapasztalásában. Az óriás utánzók ideálisak az ökölvívás rajongói számára.
– Tapasztalja meg a kettős behatolást. A kettős kiküszöböli a harmadik partner meghívásának szükségességét, miközben lehetővé teszi, hogy megtapasztalja a korábban felderítetlen szexuális érzéseket.
– Teljes szexuális kisülés. Néha a nőknek nincs elégedettségük az ágyban egy férfival. Ezután egy intim összehúzódás után használhat egy műanyag “barátot”, amely segít a szexuális őrület tetejére jutni. Ezenkívül az segít izgatottnak lenni az intimitás kezdete előtt.
– Bármikor kaphat szexuális mentesítést. Ha nincs partner, és szexet szeretne, használhatja a segítséget. Ügyes kezeléssel fényes orgazmust érhet el.

Hogyan kell használni a dildót

Ma a szexboltban olyan termékek találhatók, amelyek alakja, mérete, kivitelezési anyaga eltérő. Egyes eszközök a férfi péniszének pontos másolata, mások díszes, bonyolult formájúak. A mesterséges pénisz hossza 14-50 cm között változik, átmérője 3-7 cm. A hüvelyi stimulációhoz hosszabb és szélesebb péniszt választanak, a rövid és vékony. Eladáskor különböző felhasználási elvek utánzói találhatók:
– klasszikus – hüvelyi és stimulációs;
– kettős – a hüvelybe és a végbélnyílásba való egyidejű behatoláshoz;
– kétoldalú – alkalmas az azonos neműek szerelmeseinek egyidejű stimulálására és a hüvelyi átjáróra.
Az ilyen szexuális játékokat műanyagból, üvegből, gélből, szilikonból, latexből és műbőrből állítják elő. Az utolsó két anyagból készült termékek a lehető legvalósághűbbek. Ezért kényelmesek és praktikusak.

A szexuális játékok célja, hogy változatosságot vigyenek az ember szexuális életébe. Ezért, ha van egy vágy, hogy tesztelje az eszközt működés közben, nyugodtan próbálja meg és kísérletezzen. És ne kínozd magad olyan gondolatokkal, hogy valami nincs rendben veled. Az önellátás a tisztességes nem számos képviselőjével foglalkozik, mind egyedülálló, mind kapcsolatban.

Dildó hHasználati utasítás

Az első használat előtt a játékot fertőtlenítőszerrel kell kezelni. Mosószer hozzáadásával vízzel történő mosás után törölje szárazra. A hússal való közvetlen érintkezés előtt a kenőanyaggal meg kell kenni. A szerszám kiválasztása a rendelkezésre álló eszköz típusától függ. A vízbázisú kenőanyag mindennel kompatibilis.

A hüvelyi és maszturbációhoz külön típusú szexuális eszközökre van szükség. Ezeknek az intim nyílásoknak a mikroflórája más. A hüvelyben csapdába esett végbélnyílásból származó baktériumok fertőző betegségek kialakulását okozhatják. Ha azonban a szexuális játékok során mindkét lyukat felváltva szeretné stimulálni, használjon óvszert.
A hüvelyi stimulációhoz szükséges fallosz nem alkalmas a végbélnyílással való játékra, mivel nincs speciális korlátozója. Ez tele van azzal a ténnyel, hogy a készülék teljesen belemerülhet a végbélnyílás lyukába. Ennek kivonásához orvosi segítséget kell kérnie.

A legbiztonságosabb megoldás az a használatához, ha óvszerrel párhuzamosan használja. Ebben az esetben az óvszer megvédi a baktériumokat, megkönnyíti a készülék bemerítését a kiválasztott lyukba.
Minden használat után a készüléket alaposan meg kell tisztítani. Ezután a készülék hosszú ideig megőrzi funkcionalitását. A fallosz tisztításához jobb, ha antiszeptikus hatású mosószereket használunk. Fertőtlenítés után a terméket alaposan meg kell törölni. Idővel egy tisztítatlan eszköz a patogén baktériumok szaporodási helyévé válhat. Ezek hátrányosan befolyásolják az egészséget, rontják a termék megjelenését.

Kényelmes a szexuális eszközt egy speciális dobozban vagy táskában tárolni, ahol a por, a nedvesség és a napfény nem esik le. A valósághű anyagokból (latex, műbőr) készült falloszokat tárolás előtt speciális talkumporral kezelik, amely megőrzi az anyag bársonyos jellegét.

Egyedül a használati feltételekkel
Az első ismerős számára jobb, ha reális formájú, puha és kellemes tapintású termékeket választunk: gél, latex, kiberbőr. A jó érzések texturált falloszt adnak, amelynek felülete megismétli a valódi pénisz kiemelkedéseit és körvonalait. Mielőtt továbblépne az önkielégítés folyamatához, meg kell teremteni az öröm számára kényelmes feltételeket. Ezek elkészítése nagyon egyszerű:

Ha egy világos szobában kényelmetlen, húzza vissza a függönyöket. Néha a szürkület segít pihenni és ráhangolódni az intimitásra. Ahhoz, hogy a légkör varázslatos legyen, segít a gyertyáknak vagy az éjszakai fény fényének.
Válasszon egy kényelmes helyet a játékhoz. Ez lehet egy alvóágy vagy padló, egy kényelmes szék vagy egy szék. A hely meghatározása segít a képzeletben. Bízz az intuíciódban, ez megmondja, hol jobb szexuális élvezeteket csinálni.
A hangulat megváltoztatása segít a kedvenc dallamodnak vagy csokoládénak, mindennek, ami segít a valóságtól való elszakadásban és az élvezetre való felkészülésben. Szánjon időt a cselekvésre. Az önkielégítés folyamatában mindent lassan és zökkenőmentesen kell megtenni. És akkor garantált egy varázslatos csúcspont.
Miután elkészített egy mesterséges barátot a szerelmi örömökre, a fenti tippek felhasználásával, az örömre hangolva, elkezdheti előkészíteni a nemi szerveket. Ehhez jobb, ha speciális kenőanyagot vásárol. Nem számít, milyen puha és kiváló minőségű anyagból készül, a finom hús nem ellenáll a nyomásának. Ennek eredményeként vörösödik, viszket. A kenőanyaggal történő kezeléssel javíthatja a tárgy csúszásának folyamatát a testben, ezáltal védve a nemi szerveket a sérülésektől és sérülésektől.

Az önkielégítés folyamatában az intim helyek kenésének szakasza a játék gyakorlati része lehet. Végül is, a nemi szervek kezelése segít felmelegíteni a testet, könnyű örömhullámot ad. Ezt követően, a, elkezdhet maszturbálni. Ezt különböző módon lehet elvégezni, például:
– Felületes stimuláció. A csikló és a hüvely eleje sok idegvégződéssel van pontozva. Ezért ezeknek a zónáknak a stimulálása akut örömhullámot okoz, lehetővé teszi a többszörös orgazmus megtapasztalását. Mindössze annyit kell tennie, hogy rövid, rángatózó mozdulatokkal simogatja az intim területeket. Az ilyen műveletek végrehajtása nem igényel sok erőfeszítést. És mivel a csukló sokáig nem fog elfáradni, addig játszhat a falloszszal, amíg a szexuális igények teljes mértékben ki nem elégülnek.
Mély behatolás. Ennek a stimulációnak a folyamatában a falloszt előre-hátra kell mozgatni, megpróbálva a készüléket a lehető legmélyebbre tolni. Egy ilyen játékhoz jobb, ha meglehetősen kemény mesterséges péniszt választunk. Ezután a remegés hatására nem hajlik, hanem masszírozza a méhét, a szomszédos területeket. Jó, ha texturált felülete van, amely további stimulálást végez a hüvely falán.
Ringató mozgások. Még egy egyenes is szögben mozgatható a hüvelybe, lehetőséget kapva arra, hogy megérintse az új érzések hullámát. A szögben behelyezett masszírozza a hüvely alját, a csiklót – az orgazmusért felelős területeket.
Forgó mozgások. Ha a szimulátort a hüvelybe helyezi, mindössze annyit kell tennie, hogy elforgatja a tengelye körül. A hüvely bejárata nagyon érzékeny az intim stimulációra. Ezért az ilyen mozgások lehetővé teszik, hogy a legtöbbet hozza ki a maszturbációból.
A G-pont masszázsa. A hírhedt G-pont kompetens stimulálása egy nő számára fényes orgazmussal végződhet. Nem minden ember képes megbirkózni a feladattal. De ha helyesen használják, segít felmászni a szexuális ültetvény tetejére. A G-pont eléréséhez a falloszt felfelé szögben kell behelyezni, és előre-hátra kell mozgatni. Ideális esetben ennek a területnek a masszázsához jobb, ha egy speciális íveltet vásárol.
Játékok. Az A-t a végbélnyílás stimulálására használják. Az érzések fokozása segít a csikló masszírozásában. Helyezzen be egy műanyag péniszt a végbélnyílásba, és kézzel stimulálja a csiklót. A fényes érzések garantáltak az Ön számára.
Kettős stimuláció. Sok szépséget izgatnak a kettős behatolásról szóló fantáziák. Néha a valóság sokkal rosszabb lehet, mint az álmok. Ezért a kettős behatolás jobban élvezhető, egy “mesterséges partner” segítségével. Egy ilyen játékhoz két falloszra vagy egy és egy dugóra lehet szükség. Parafa helyett ujjak használhatók. A próbák módszerével megtalálhatja a szexuális fantáziák kielégítésének ideális eszközét.

Önkielégítéssel foglalkozva ne félj kísérletezni, feltalálni valamit a sajátodból. Egy olyan módszer, amely ma holnap tetszett, már nem biztos, hogy kielégítő. A maszturbáció, mint a szex, ugyanazokkal a pozíciókkal monotonná és rutinszerűvé válhat. Ezért gyakrabban próbáljon ki különböző pózokat, változtassa meg a helyeket. Csak így lesz képes megtalálni a kényelmes módot az “ez” elvégzésére, ami azt jelenti, hogy orgazmusa van.

Hogyan használhatom egy partnerrel a dildót?

A leletek alkalmazása a hagyományos szexben. Különböző módon használhatja:
– Az intim területek bemelegítése. Az intimitásig stimulálhatja a csiklót, a hüvelyt, a végbélnyílást. Ez lehetővé teszi, hogy a kapcsolatfelvétel idejére jól felmelegedjen, ami azt jelenti, hogy több örömet szerez. Az erogén zónák stimulálása véget vethet az intimitásnak. A nők számára a szexuális kapcsolat nem mindig végződik orgazmussal. Ezért, ha a szex után továbbra is stimulálja a csiklót, új érzések hullámát tapasztalhatja meg. Azáltal, hogy a stimulációt a partnerére bízza, gyújtsa fel szexuális lelkesedését.
– A kölcsönös izgalomért. Sok férfi nagyon izgatott, figyelve a maszturbáció folyamatát. Míg a partner egymás mellett fekszik, egy nőnek csak annyit kell tennie, hogy kényelmesen érezze magát, és egy segítségével elkezdje simogatni erogén zónáit.
– A kettős behatoláshoz. Ha már régóta szeretné megtapasztalni azokat az érzéseket, amelyeket a kettős behatolás adhat, vegyen egy “mesterséges szeretőt” egy szexuális utazásra. Abban a pillanatban, amikor a férfi pénisze belép a hüvelybe, helyezze be a végbélnyílásba. Egy ilyen cselekvés azt eredményezi, hogy a nő hüvelye szűkül. Mindkét szerelmes szokatlan érzéseket tapasztalhat. Másképp is megteheti: helyezze be az ember péniszét a végbélnyílásba, és egy mesterséges falloszt a hüvelybe. Bármelyik módon is használja a készüléket, az új szexuális érzések mindkét partner számára garantáltak.

Próbáljon ki és kísérletezzen különböző technikákkal és pozíciókkal. Csak így találhat kényelmes módot az önkielégítésre vagy a közös szexuális játékokra.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?