A hüvelygolyó szex játékszer és medencefenék izom erősítő

Sok nő úgy véli, hogy a hüvelygolyók, a gésagolyók rendszeres szexuális játékszerek, de ez nem csak így van. Másik, vagy fő feladata a medencefenék izmainak képzése. Különösen hasznosak lesznek azoknak a nőknek, akik nemrégiben születtek gyermeket, túlsúlyosak, székrekedésben szenvednek, érzik az intim izmok gyengülését az életkorral kapcsolatos változások következtében.

Mire valók a hüvelygolyók?

Valószínűleg hallottál Kegel gyakorlatairól, amelyeket a múlt század elején fejlesztett ki Arnold Kegel nőgyógyász. Az intim izmok erősítésére szolgálnak. A hüvelyi golyók segítenek az ilyen edzések hatékonyabbá tételében. A hüvelybe behelyezett gésagolyó labda állva vagy sétálva veszteségérzetet kelt, ami a medencefenék izmait összehúzza, hogy megtartsa.

A hüvelygolyókkal végzett edzésnek köszönhetően:
– erősíti a medencefenék izmait;
– előkészítse az intim izmokat a szüléshez, vagy helyreállítsa utánuk;

A hüvelyi golyók
• megelőzi a vizelet inkontinencia problémáit;
• megelőzi a kismedence belső szerveivel kapcsolatos problémákat;
• növeli a hüvely izmainak térfogatát, és ennek következtében növeli az érzékenységet az intimitás során;
Azok a nők, akik rendszeresen edzik intim izmaikat, képesek irányítani az orgazmus kezdetét, és partnere élvezheti azt.

A hüvelyi golyók típusai

Hüvelyi golyók rezgés nélkül
Nem rendelkeznek segédrendszerekkel. Az edzési folyamat az intim izmok összenyomása és relaxációja miatt következik be. Az ilyen típusú hüvelygolyók fő típusai a következők:

Csomag két golyóval 
Ez a lehetőség a leggyakoribb. Két golyóból áll, amelyeket rugalmas tengelykapcsoló köt össze. Formájuk eltérő lehet. Vannak kerek vagy ovális alakú termékek, virág és csepp formájában. Az átmérő 2 és 5 cm között változhat. Az eltávolításukkal kapcsolatos problémák elkerülése érdekében egy farok vagy hurok kerül a csúcsra.

Labda farokkal a végén
Használat közben ez az opció könnyebb, mivel egy golyó könnyebben mozgatható a hüvelyben. Alkalmas kezdőknek. Egy idő után még mindig ajánlott kompozit szimulátor használata.

Homokóra
Ebben a modellben két golyó van rögzítve rugalmas vagy merev csatlakozóval. Külsőleg a szimulátor hasonló egy homokórához. Funkcionalitásában hasonló az egy labdával rendelkező opcióhoz, így nem minden gyakorlat áll rendelkezésre. Ajánlott azoknak, akik csak most kezdték el elsajátítani az intim edzést.
Vásároljon olcsó hüvelygolyókat homokóra formájában.

Modell három vagy négy golyóval
Ez a golyómodell bonyolítja a szimulátor használatát, így csak azok vásárolhatnak ilyen hüvelyi golyókat, akik már régóta edzenek.

Hüvelyi golyók rezgéssel
Kényelmes anatómiai alakjuk van, de a fő jellemzője a vibro-válasz rendszer jelenléte. Rögzíti a nyomás erejét a szimulátor falain, és meghatározza az izomkompresszió erejét. A rezgéssel ellátott golyók még “kezdők” számára is alkalmasak, mivel az okostelefonon lévő alkalmazás segít a gyakorlatok elvégzésében.
Javasoljuk, hogy fordítson figyelmet a Magic Kegel Master 2 hüvelyi edzőre. A szimulátor egy szilikon eszköz, amely térfogati nyolc formájában készül, vibro-válasz rendszerrel. A szimulátor 4 mutatót rögzít, amelyekkel az izmok állapotát értékelik. Ez a kezdeti nyomóerő, a kitartás, a nyomóerő szabályozásának képessége és a szimulátor falaira gyakorolt maximális nyomás. A szimulátor rögzíti a tömörítést az érzékelők és a adatokat továbbít az okostelefonra (biofeedback). A képzés játékmechanika formájában történik, vannak olyan hangsegédek, amelyek megmondják, hogyan kell helyesen végrehajtani a gyakorlatokat.

Hüvelyi golyók csatlakozás nélkül
3, 5 vagy több darabos készletben kapható. A készlet általában különböző súlyú és méretű golyókat tartalmaz. Egyszerű edzésekhez használhatók, majd fokozatosan növelik a terhelést. Ez az opció tapasztalt lányok számára alkalmas, mivel a kezed segítsége nélkül kell kihúznia. Az izomedzéshez egyszerre csak egy vagy két golyót használhat. De azok számára, akik most kezdik elsajátítani ezt a szimulátort, ez a modell nem fog működni.

Miből készülnek a hüvelygolyók?

Az intim golyók különböző anyagokból készülnek. Azonnal vegye figyelembe, hogy ez nem befolyásolja a hatékonyságot, de az ápolási módszert és a termék tárolásának lehetőségét az utasításokban kell megvizsgálni, mivel ez eltérhet.

Leggyakrabban a következő anyagokból származó termékeket találhat:
Műanyag – Ez az opció lesz a legolcsóbb. Maguk a golyók sűrűek és kis súlyuk van. A leghatékonyabbak az elmozdult súlyponttal rendelkező hüvelyi golyók. Rendszeresen használhatók, de legfeljebb 2 órán át hagyhatja őket. Ezt követően ajánlott eltávolítani a golyókat.
Szilikon – Csak egy másik anyagból készült golyó bevonására szolgál. A szilikon előnye hipoallergén és praktikus. Javasoljuk, hogy tárolja őket más elemektől elkülönítve. A kenőanyag kiválasztásakor érdemes előnyben részesíteni a vízalapú termékeket.
PVC – Az ilyen modellek öntöttek vagy elmozdult súlyponttal. A műanyaggal ellentétben felületük, bár sűrű, nem merev. Egyes gyártók az ilyen szimulátor felületét dombornyomják, ami lehetővé teszi a képzett terület további masszírozását.
Fém – A fém hüvelygolyók orvosi acélból vagy biztonságos alumíniumötvözetekből készülnek. Mivel meglehetősen nehézek, nem alkalmasak kezdőknek. Általában egyetlen modell készül ebből az anyagból. Előnyük a tartósság és a megbízhatóság, mivel lehetetlen megtörni őket. Ebből az anyagból a szürke 50 árnyalatának hüvelygolyóit ajánljuk (a szürke 50 árnyalata)
Üveg – Az üvegtermékek előnye a könnyű kezelhetőség és tárolás. Üvegszimulátorok létrehozásához speciális üvegeket használnak, amelyek nem törhetők vagy sérülhetnek. A termék különböző formájú és méretű lehet. Használat előtt fontos ellenőrizni az üveggolyók felületét, hogy nincsenek-e éles részecskék. A mérettől függően az ilyen golyók kiegészíthetők csatlakozóval vagy anélkül. A szimulátor díszítésére üveg kerül be. többszínű betétek.
– Ebből az anyagból jöttek létre az első hüvelygolyók. De még ma is a szexboltokban kínálhatnak ilyen termékeket. Általában ónixból vagy más kiváló minőségű kövekből készülnek, így a játék meglehetősen drága lesz. A kőszimulátorok könnyen kezelhetők. Velük együtt bármilyen kenőanyagot használhat. Fontos, hogy megvédjük őket a leeséstől és más mechanikai hatásoktól. Ha repedés vagy egyéb sérülés jelenik meg a felületen, akkor nem használhatók.

Jelzések és ellenjavallatok
A hüvelygolyókat azoknak a lányoknak kell megvásárolni, akik szülésre készülnek, vagy nemrégiben szültek gyermeket, hogy erősítsék az intim izmokat és megakadályozzák a hüvely vagy a méh falainak prolapsusát. A képzés hasznos lesz azok számára is, akik vizelet inkontinenciában vagy székletben szenvednek. Ezenkívül javítják és diverzifikálják az intim életet.
A hüvelygolyók használatának ellenjavallata:
– a menstruáció ideje;
– nemrégiben született vagy abortusz esetén (csak 4 hét után használható)
– fertőző betegségek;
– az urogenitális rendszer patológiái;
– allergia azokra az anyagokra, amelyekből a golyók készülnek;
– sérülések jelenléte a nemi szerveken.

Melyik hüvelygolyó jobb?
Ügyfeleink véleménye szerint minden lány preferenciái eltérőek lehetnek. Ha még soha nem végzett intim edzéseket hüvelygolyókkal, először konzultáljon egy nőgyógyászral.
Használhatom a hüvelygolyókat terhesség alatt?
A terhesség egyike a hüvelygolyók használatának kevés ellenjavallatának. De az intim izmok szimulátorai használhatók a terhesség tervezési szakaszában. Így lehetséges lesz a test előkészítése a szüléshez.
Használhatok hüvelygolyókat méhprolapsushoz?
A hüvelygolyókat a méhprolapsus korai szakaszában lehet használni, de először forduljon orvoshoz. A nőgyógyász segít kiválasztani a megfelelő lehetőséget. A kismedencei szervek leengedésekor jobb szilikongolyókat használni. A méh és a hüvely jelentős prolapsusával tilos a hüvelygolyók használata.
Hol lehet olcsó hüvelygolyókat vásárolni?
Kiváló minőségű hüvelyi Kegel golyókat rendelhet online áruházunkban KEGEL-PF.RU. A választék különböző modelleket tartalmaz megfizethető áron. Mennyibe kerül a termék költsége, függ az anyagtól, a kialakítástól és a rezgés jelenlététől.

Minden, amit gyógyászati szempontból tudnia kell a hüvelygolyókról: használati utasítás

A hüvelygolyók olyan orvosi eszközök, amelyeket a medencefenék izmainak megerősítésére használnak. Különböző anyagokból készülhetnek, beleértve a szilikont, az üveget és a fémet. A golyók otthon és munkahelyen is viselhetők, anélkül, hogy kellemetlenséget okoznának. Ebben a cikkben megvizsgáljuk a hüvelygolyók fő előnyeit, valamint azok megfelelő használatát.

A hüvelygolyók előnyei
1. A medencefenék izmainak erősítése. A hüvelybe helyezett golyók segíthetnek a medencefenék izmainak megerősítésében. Ez különösen fontos a szülésen átesett nők számára, mivel ezek az izmok gyengülhetnek a terhesség és a szülés után.
2. Növelje a szexuális élvezetet. A hüvelygolyók segíthetnek növelni a szexuális élvezetet, mivel stimulálhatják a csiklót és a hüvelyfalat.
3. A vérkeringés stimulálása a medence területén. A hüvelygolyók segíthetnek javítani a keringést a medence területén és a kismedencei szervekben.

Hogyan kell használni a hüvelygolyókat
1. Használat előtt mosson kezet, és öblítse le a golyókat meleg vízzel és szappannal.
2. Vigyen fel kis mennyiségű vízbázisú kenőanyagot a hüvelygolyókra.
3. Helyezze be a golyókat a hüvelybe a csomagoláson található utasításokat követve. Általában a golyókat 5-7 cm mélységbe helyezik.
4. Elkezdheti a normális dolgokat, miközben mérsékelt aktivitást tart fenn. A golyók arra kényszerítik a test izmait, hogy dolgozzanak, hogy ne essenek ki a hüvelyből.
5. Használat közben távolítsa el a hüvelygolyókat, és öblítse le meleg vízzel és szappannal.

Figyelem!
1. A hüvelygolyókat nem szabad menstruáció vagy terhesség alatt használni.
2. Ne használjon hüvelygolyókat éjszaka, mivel hosszú ideig a medencefenék izmainak könnyű atrófiájához vezethet, és kényelmetlenséget okozhat.
3. Ne felejtsen el kezet mosni a hüvelygolyók használata előtt és után az esetleges fertőzés elkerülése érdekében.
4. Ha egészségügyi problémája van a medence területén, konzultáljon orvosával, mielőtt elkezdené használni a hüvelygolyókat.

Következtetés
A hüvelygolyók használata egyszerű módja a medencefenék izmainak állapotának javítására és a szexuális élvezet növelésére. Használhatók az Ön számára megfelelő időben, és nem igényelnek különleges feltételeket. A legfontosabb dolog a használat során, kövesse a csomagoláson található utasításokat, és forduljon orvoshoz, ha egészségügyi problémái vannak.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?