Hogyan használjon vibrátort vagy dildót egy pár, szex és előjáték közben?

Sokan úgy vélik, hogy a vibrátor kizárólag a szebbik nem számára készült. Hogyan használjunk vibrátort (vagy dildót) egy pár számára és hogyan kell szórakozni? Tartalom: Hogyan kell használni és hogyan kell szórakozni? Hogyan használjunk vibrátort egy párnak? Csikló stimuláció. A végbélnyílás stimulálása. Maszturbáció együtt. Orális szex. Klasszikus szex.

Úgy gondolják, hogy ezt a szexuális játékot csak maszturbációra használják, és semmilyen módon nem kombinálódik a partnerrel párosított erotikus játékokkal. A vibrátor azonban sokkal fényesebbé és gazdagabbá teheti bármely pár intim életét. Sőt, az intim termékek modern gyártói különböző méretű és formájú eszközöket készítenek.

A képen egy csiklóizgató karos vibrártor látható. Így használjon vibrátort egy pár. A szex előtt a partnerek általában simogatják egymást, hogy növeljék az izgalmat és ráhangolódjanak a teljes nemi közösülésre. A vibrátor nagyszerű kiegészítője a gyengéd előjátéknak.

A vibrátor szexshop eszközzel kényelmesen stimulálhatjuk egymás erogén zónáit, ami után könnyű lesz elérni az orgazmust. Szexuális játékot végezhet a belső combokon, mellbimbókon, intim szerveken.

Csikló stimuláció
Sok nő az ágyban egy férfival túlnyomórészt klitorális orgazmust tapasztal. Az öröm csúcsának eléréséhez meg kell mutatni a kis borsót a labia minora konvergenciájára. Ezt egyszerűen az ujjaival is megteheti, de sokkal kényelmesebb a csikóizgató vibrátor használata.

A csikló stimulációjának lehetőségei nagyon változatosak. Valaki vibrátort használ fúvóka formájában a csiklón. Mások a szexuális játék klasszikus modelljét választják, egyszerűen alkalmazva azt a női test dédelgetett helyére.

Lehetőség van a csikló stimulálására mind a nemi közösülés előtt, mind a súrlódások folyamatában.

A test izgatása vibrátorral

Anális izgatás
A végbélnyílás területén sok idegvégződés van. A végbélnyílásnak való kitettség fényes orgazmushoz vezethet. A lényeg az, hogy anális vibrátor használatakor nagy mennyiségű kenőanyagot használjunk, hogy ne találkozzunk repedések kialakulásával a finom bőrön.
A férfiak éles és szokatlan érzést kapnak a prosztata masszázstól. Az ilyen masszázs legegyszerűbb módja vibrátorral. De a gyönyörű hölgyek is élvezik a behatolást, ha azt egy ügyes és figyelmes szerető végzi.

Maszturbáció együtt
Az erősebb szex sok képviselője álmodik arról, hogy a szeretett nő hogyan vesz részt az önelégültségben. A vibrátor lehetővé teszi, hogy teljesítse ezt az erotikus fantáziát.
Egy férfi nézheti partnerét, miközben a nő szórakozik egy szexuális játékkal. És mivel szinte lehetetlen, hogy ne érjünk el orgazmust vibrátorral, az ember szíve szerint élvezheti a cumming barátnő gyönyörű látványát.

Orális szex
és természetesen csodálatosak. De idővel még az ilyen merész simogatások is unatkozhatnak. Ezért egy kiváló minőségű vibrátor segít az orális szex fűszerezésében. Egy férfi nyelvével simogatja barátnője hüvelyének és végbélnyílásának bejáratát, miközben szexuális játékkal stimulálja a csiklóját. Az orgazmus garantált. Egy nő vibrátort használhat a, az arcára helyezve, amely mögött egy felálló pénisz található.

Klasszikus szex
Egy szexboltban különleges vibrátort vásárolhat egy pár számára. A készülék egy kis fúvóka, amelynek egy részét a hüvelybe helyezik, a másik pedig a csiklót.
Amikor egy férfi súrlódásokat végez, péniszével megérinti a rezgő részt, ami sokkal élesebbé teszi az érzéseket. Egy nő élvezi a rezgést a G-pont és a csikló területén.

Fontos pontok
A kívánt öröm megtapasztalásához helyesen kell használnia a szexuális játékot. Egy vibrátor segítségével a szokásos nemi közösülést szenvedély és tűz tűzijátékává alakíthatja.

  • Kiváló vibrátorok beszerzése személyesen Intim Center szexüzletben itt, a szexshop Budapest minden nap nyitva!
  • Ezerféle vibri online rendelés az Intim Center szexshop Budapest vibrátor kínálatából.

Ha a készüléket partner felmelegítésére használják, és a férfi nem akarja, hogy a nő belépjen, mielőtt belépne, a rezgési sebességnek alacsonynak kell lennie.
Ahhoz, hogy egy szeretőt vibrátorral orgazmushoz juttasson, a férfinak először orgazmus előtti állapotba kell hoznia, kombinálva a szexuális játék munkáját simogatásokkal és csókokkal. Amikor egy nő készen áll, aktívan mozgatnia kell a készüléket, szimulálva a súrlódásokat. Ezután az orgazmus szokatlanul fényes és hosszú lesz.
Az erotikus játék elején jobb, ha alacsony rezgéssebességet használunk, fokozatosan növelve azt. Ha nem akar rohanni, akkor jobb, ha először szexuális játékot használ, hogy ne stimulálja a legérzékenyebb erogén zónákat.
Sok nőnél az orgazmus után a csikló érzékenysége nő. A férfinak emlékeznie kell erre, és nem szabad folytatnia az aktív stimulációt vibrátorral, miután a partner befejeződött.

A képen egy dildót használ a pár, a kettős behatoláshoz. Azonban megváltoztathatja a rezgésnek való kitettség pontjait, akkor lehetőség nyílik arra, hogy a partnert többszörös orgazmushoz vezesse. A párban lévő vibrátor egy kényelmes eszköz, amely élvezetesebbé teheti az orgazmust, és maga a szex sokkal izgalmasabb. Ha egyszer megpróbál vibrátorral játszani az intimitás folyamatában, soha nem akarja feladni ezt a szexuális játékot.

Párnak új kéjek vibrátorral

A pár szexuális játékai ügyesen fedeznek fel új szórakozási módokat mind a nő, mind a férfi számára. Nagyon sok partner próbálja meggyőzni egy szeretett embert, hogy megtapasztalja az erotika és az öröm új formáját, bár nem mindenki hajlandó elfogadni ezt az ötletet. Az ilyen elutasítás rossz ötlet lehet, tekintettel arra a tényre, hogy új szexuális élményeket és több örömöt ad fel.

Hogyan kell használni a vibrátort egy párban, amely az utóbbi időben az egyik legtöbbet vásárolt szexuális játékszer. Mit kell figyelembe venni vásárlás előtt? Először is gondosan értékelje a piacon lévő összes vibrátortípust, ezek képességeik, formájuk, méretük és egyenletes színük különböznek.

Vannak olyan szexuális játékok, amelyeket kifejezetten párok számára terveztek: egy U-alakú vibrátorra utalunk párok számára, amely behelyezhető a nő hüvelyébe, miközben stimulálja a G-pontot és a csiklót, miközben továbbra is lehetővé teszi a férfi behatolását a hüvelybe.

A tárgy rezgése stimulálja az embert a nemi közösülés során is, növelve az örömöt, és lehetővé téve mindkettő számára, hogy különösen intenzív és izgalmas érzéseket tapasztaljon, amelyeket még soha nem láttak vibrátor nélkül a pár számára.

A legklasszikusabb termékek közé tartozik a hüvelyi vibrátor, amely az igényektől függően különböző változatokban kapható. A legtöbb esetben a nők használják, de ha úgy dönt, hogy párban használja, jó figyelembe venni néhány nagyon fontos szempontot.

Először is használható az előjáték során. Vagy egy férfi maszturbál egy lányt, vagy egy nő egyedül maszturbál, felkeltve a partnert, vagy felváltva használ vibrátort, hogy stimulálja partnere erogén zónáit.

Másodszor, klasszikusan a vibrátor kettős behatolásra használható: míg a partner análisan behatol a nőjébe, mind ő, mind ő irányíthatja és manipulálhatja a hüvelybe helyezett vibrátort, hogy teljesen leírhatatlan érzéseket kapjon.

A hüvelyvibrátor mellett a vibrátor fantasztikus élmény párként kipróbálni. Ismét előjátékban használható. Ha az egyik kedvenc pozíciója a hátsó helyzet, a férfinak lehetősége lesz mindkét területet vibrátorral stimulálni, intenzív élvezetet okozva. Az ilyen ultra-pozitív felfogást nemcsak egy nő, hanem egy férfi partner is érzi.
Melyik vibrátor modellt válasszam?

Mindkét partnernek együtt kell ellátogatnia egy szexboltba, hogy kiválasszák az ideális modellt, esetleg megkérve az eladókat, hogy jobban megértsék a különböző funkciókat.
– Ne feledje, hogy nem a méret számít, hanem a rezgés intenzitása: ezért minden figyelmét erre az árnyalatra kell összpontosítania, mivel előfordulhat, hogy a mini ujjvibrátorok vagy a rezgő tojások nem rendelkeznek elegendő rezgéssel.
– Ne feledje, hogy ezek az erotikus játékok elemmel működnek, nem akkumulátorral, és üzemidejük rövid lehet.

Mint már említettük, nem mindenki üdvözölheti a kísérletet. Próbálj meg nyugodtan és örömmel beszélni róla, tekintettel arra, hogy nem olyan helyettesítővel szembesülünk, amely örömet nyújt egy nőnek, hanem egy értékes szövetséges, aki képes növelni az örömöt mind neki, mind neki.

Vannak olyan ételek, amelyek mindkét partnert stimulálhatják, amelyek közül néhány mind a G-pontot, mind a herezacskót célozza meg. Mindig próbáljon óvszert használni a nemi közösülés során, még erotikus játékkal is.

Abban az esetben, ha partnere kissé vonakodik kezelni a szexuális játékokat, miért nem próbálja meg bekötni a szemét?


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

EnglishHungarian