Az intim síkosítók áttekintése, melyiket érdemes megvenni

A szexnek feltétlenül örömet kell okoznia mindkét partnernek, de a fiziológiából adódóan a legtöbb esetben kellemetlen érzés jelentkezik a lányban. Az evolúció gondoskodott arról, hogy mindkét partner nemi mirigyei természetes kenőanyagot válasszanak ki az izgalom pillanatában, de a női test úgy van kialakítva, hogy a természetes hidratáló nem mindig vagy elegendő mennyiségben jelenik meg. Természetesen ez ma már könnyen orvosolható megfelelő síkosító vásárlásával. Neki köszönhetően a simogatásaid és mozdulataid mindkettőjüknek örömet okoznak, és az orgazmus sem fog várakoztatni.

Melyik síkosítót érdemes jobban megvásárolni? Szakértői ajánlások. Az intim kenőanyagok áttekintése. Az alábbiakban megtudhatja, hogyan kell kiválasztani a megfelelő kenőanyagot a szexshopban.

Miért van szüksége kenőanyagra, vagy ahogy sokan mondják sikosítóra, valószínűleg tudja. És ne feledje, hogy nem minden lánynak van elég természetes kenőanyaga. Ez teljesen normális, és nem szükséges jele a szexuális vágy hiányának. Csak arról van szó, hogy mindannyian különbözőek vagyunk!

De hasonlóak vagyunk abban a tekintetben, hogy inkább a kényelmes szexet részesítjük előnyben. Hogyan lehet elérni az orgazmust, ha belül irritáló súrlódás és még égő érzés is van!
Sok lány szerint először tapasztalnak orgazmust, amikor intim kenőanyagot használnak. Ismerősen hangzik, mi?

Annak érdekében, hogy elkerülje a mikrokockákat szex közben, győződjön meg róla, hogy speciális kenőanyagot
használ

Melyik intim kenőanyagot jobb választani?

Természetesen a kenőanyag egyszerűen szükséges az egészséges és kényelmes szexhez. A végbélnyílásban, a hüvelytől eltérően, nem állítanak elő természetes kenőanyagot, így a szex vagy a játékok használata során a mikrokockák elkerülése érdekében győződjön meg róla, hogy speciális kenőanyagot használ.

Szóval hogyan válasszunk ki egy minőségi síkosítót ilyen rengeteg ajánlatban? Sokan tévesen úgy vélik, hogy a szexhez jó kenőanyagot csak gyógyszertárban lehet megvásárolni. Távolról sem, sőt. Gyógyszertárainkban ma már csak 2-3 tömegpiaci márkát értékesítenek. De egy szexboltban nagyon jó minőségű kenőanyagokat vásárolhat a világ legnagyobb intim kozmetikai gyártóitól laboratóriumaikkal és gyógyszerészeivel az államban.
Mielőtt folytatná az intim eszközök áttekintését, íme néhány élethack arról, hogyan kell helyesen kiválasztani és használni a
kenőanyagot

1) Melyik kenőanyagot válasszuk – vízbázisú vagy szilikon alapú?
Plusz vízbázisú kenőanyagok – sokoldalúság. Ellentétben a szilikonnal, szilikon szexuális játékokhoz és latex óvszerekhez alkalmas. Mínusz – gyorsan szárad, és haszontalan szex vagy maszturbáció alatt a zuhany alatt.

Plusz szilikon síkosító – selymesebb textúra, nem szárad ki túl gyorsan, jobban csúszik. Nincs szükség a nemi szervek újrahidratálására, ami azt jelenti, hogy gazdaságosabban fogyasztják. Ugyanakkor nyomokat hagyhat az ágyon. Bár sok modern márka megoldja ezt a problémát. Szilikon kenőanyag szilikon vibrátorokkal való használatához az utóbbi károsítása nélkül óvszert helyezhet a játékra.

2) Melyik kenőanyagot érdemes jobban megvásárolni – természetes összetételű vagy aromás és ízesítő adalékokkal?
Nem rajongunk az aromákkal és ízekkel rendelkező intim kozmetikumokért. Egyesek számára az édesítő összetevők nyálkahártya-irritációt vagy gombás fertőzéseket okozhatnak. És az ízesített kenőanyagok ízei gyakran az amatőr… Éppen ezért a LoveBox szexshopban a legtöbb kenőanyag íztelen és szagtalan.

3) Mi az előnye a szerves kenőanyagoknak?
Ma az intim kozmetikumok szinte minden nagy gyártója rendelkezik organikus vonallal. Például a HOT egyenletes csövek újrahasznosítható nyersanyagokból – cukornádból – készültek. Az ilyen kozmetikumok természetes gyógyító összetevőkben gazdagok. További információ a szerves kenőanyagok összetételéről az alábbiakban a Szakértő Yulia Gagarina áttekintésében.

4) Mi legyen a kiváló minőségű kenőanyag összetétele a szex számára?

A vízbázisú kenőanyagokban négy paraméterre kell figyelni:
– milyen anyagok adnak hidratálást: természetüktől függ, hogy mennyi ideig nem szárad ki a kenőanyag, plusz – további hatások gyulladáscsökkentő hatás, gyógyulás stb. Formájában;
– mire épül a csúszás (cellulóz, íny…). Ez befolyásolja a csúszás időtartamát);
– milyen tartósítószereket használnak (a nyálkahártya számára a lehető legbiztonságosabbra van szükség);
– további komponensek jelenléte.

5) Fontos-e a tubus kialakítása?
Sokkal kényelmesebb és gazdaságosabb egy adagolóval ellátott csövet használni.

Milyen szabályok vonatkoznak a hüvelysíkosók használatára?

Úgy tűnik, hogy ez nehéz, mégis tisztában kell lennie néhány óvintézkedéssel:
– A kenőanyag alkalmazása előtt feltétlenül olvassa el az utasításokat. Megteheti okosabban is, és vásárlás előtt az Önt érdeklő kenőanyaghoz keressen utasításokat az interneten. Szintén hasznos elolvasni azon emberek véleményét, akik már megvásárolták ezt a terméket.
– A kompozíció tanulmányozása sem lesz felesleges. Ha allergiás valamire, valószínűleg már tud róla. Mielőtt azonban kenőanyagot kenne a nemi szervekre, tegyen egy keveset a keze hátuljára, és várjon néhány percet. Ha nem következett negatív reakció, akkor minden rendben van. Általában a gyártók figyelembe veszik az allergia tényét, és megpróbálják termékeiket rendkívül biztonságossá tenni, de jobb, ha nem hagyatkozunk a valószínűségre.
– Kenje be partnere és a saját nemi szervét gél lubrikánssal. Ha óvszerrel szexel, vigye fel a latex terméket. Kivételt képeznek az olajos kenőanyagok – károsítják a latexet. A legjobb, ha csak masszázsra használják.
– Ne spóroljon a kenőanyaggal. Alkalmazz annyit, amennyi mindkettőtöknek kényelmes. A kenőanyagok egyértelműen nem olyan termékek, amelyeket meg kell bánni. Ráadásul nem szabad az érzéseiden spórolnod.

Ha a szex után síkosító nyomok maradnak a testén, lezuhanyozhat, hogy eltávolítsa a maradékot, és jól érezze magát. A nemi szervek speciális nedves ruhával is törölhetők.

Vásároljon masszázsolajat

Az erotikus masszázs az előjáték egyik legromantikusabb és legvonzóbb formája. Az erotikus masszázsolajak segítségével ellazíthatja testét és növelheti partnere szexuális izgatottságát. A masszázsgyertyák kínálják erre a legjobb lehetőséget – a masszázsgyertya az égés során finom, természetes olajat képez. Az illatos masszázsgyertyák is egyedi hangulatot teremtenek meleg virág- és fás illatokkal.

A szexbolt ezen részében masszázsolajokat is találhat. Ha kétségei vannak abban, hogy mi a jobb masszázsnak – illatos gyertyák vagy olaj, próbáljon egzotikus és illatos masszázsolajat vásárolni, élvezze, majd a szexuális nyaralás igazán varázslatos légkörének megteremtése érdekében kipróbálhatja a masszázsgyertyákat.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

EnglishHungarian