Hogy tudom jól felizgatni a barátnőm?

20 éves fiú vagyok, és van egy gyönyörű szép barátnőm. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám Őt úgy felizgatni, hogy minden porcikájában már csak a szexet kívánja?
Szerintem az a legfontosabb, hogy csak szépen fokozatosan haladjatok előre, ne ugorjatok rögtön fejest az aktusba. Próbáljátok ki, milyen a másikat csak simogatni, csókolni úgy, hogy nem is kerül szóba a behatolás. Az lenne a legjobb, hogy a barátnődet petting során is képes legyél kielégíteni (illetve egymást). Erre nem tudok konkrét tanácsot adni.
Figyelj oda rá, a reakcióira, az arcára, és látni fogod, milyen érintés esik jól neki. Természetesen főleg az erogén zónákra kellene koncentrálnod, de ezek ugye egyénenként is változóak. De ezeket biztosan tudod is: nyak, fülcimpák, arc, ajkak, mellek, has, combok belső felszíne, nemi szerv és környéke stb. Aztán ha minden lehetőséget kiaknáztatok, akkor térjetek rá a szeretkezése. Nagyon fontos, hogy elegendő hosszú legyen az előjáték és legyél nagyon türelmes és gyengéd. Az első alkalom nem feltétlenül lesz tökéletes, de annak is megvan a varázsa.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?