Hogy lehet fokozni az orgazmust a nőknél

Hogyan lehet elérni egy erős orgazmust egy nő számára? A női orgazmus összetett és változékony dolog, és sok tényezőtől függ. Ebben a cikkben válaszolunk a kérdésre: hogyan lehet fokozni a női orgazmust.

A tudósok még mindig nem jutottak konszenzusra a női orgazmus típusainak osztályozásában. Hüvelyi, csiklós, méh, orgazmus a G-pont stimulálásából, mellkasi, orgazmus az egész test – ez a lista hosszú ideig folytatható. Minden verziónak vannak támogatói és ellenfelei. Ebben a cikkben elmondjuk, hogyan érhet el egy nő erős orgazmust az egyéni játékok során, és ajánlásokat adunk partnereiknek arról, hogyan lehet egy lányt erős orgazmushoz juttatni szex közben.

A helyzet hatása a női orgazmusra
Romantikus vacsora. A legtöbb tudós és szexológus egyetért abban, hogy a női orgazmus a fejben születik. A női orgazmus blog szerint is a szerelmi játékok előtt gondosan mérlegelje a helyzetet, a lehető legkényelmesebbnek és pihentetőbbnek kell lennie. Romantikus vacsora gyertyafénynél, kirándulás egy étterembe, egy elegáns virágcsokor, egy kellemes ajándék ok nélkül – mindez felkészíthet egy nőt egy későbbi szerelmi játékra. A gyertyák vagy a masszázsolajok nem lesznek feleslegesek. Ez segít romantikus légkör kialakításában, amelyet intim masszázs követ.

Egyes lányok jobban be vannak kapcsolva, ha a szex “tiltott” helyeken zajlik, de ezt külön meg kell beszélni a partnerével. A tisztességes nemek ilyen képviselői számára a spontaneitás lesz a legjobb. Annak érdekében, hogy a legfontosabb pillanatban minden zökkenőmentesen menjen, ne felejtse el előre feltölteni a kenőanyagot, ez kellemesebbé teszi a szexet, és megszünteti a szárazság érzését a váratlan intimitás során (elvégre lehet, hogy nincs idő a hosszú előjátékra).

A napszak hatása a női orgazmusra
Szex reggel. A szex meglehetősen energiaigényes folyamat. Egy kemény napi munka vagy egy munkahét után a nőknek egyszerűen nincs erejük viharos szexre és erőteljes orgazmusra. A szex legjobb ideje a nap első felében van, amikor a testnek elegendő ereje és energiája van. Ezenkívül a reggeli szex pozitív hangulatot teremt, és segít jobban megbirkózni a munkahelyi stresszel.

Az esti szex nem lehet túl hosszú. Este és éjszaka a szexmaratonok számára nem a legjobb idő. A szerelmi játék előtt hagyja, hogy a nő felszívja magát a fürdőkádban vagy a zuhany alatt, adjon neki egy pihentető masszázst. Így segít neki enyhíteni a feszültséget és pihenni egy kicsit, majd folytatni a könnyű simogatást, a pikáns harapásokat és az előjáték egyéb elemeit.

A partnerek közötti bizalom, mint az orgazmus elérésének tényezője
Valószínűleg minden nő álmodik néhány szerelmi forgatókönyvről, de fél beismerni. Teremtse meg a szexuális vágyainak megvalósításához szükséges feltételeket. Talán össze akar kapcsolni téged, talán már régóta álmodott arról, hogy más pozíciókat próbál ki – támogassa kezdeményezéseit és tegye változatosabbá a szexet. Nagyon sok olyan szexuális pozíció van, amelyben egy nőnek sokkal könnyebb örömet szerezni. Az olyan pozíciók, mint a lovas, a kutyus stílusú, “az oldalon” a lehető legnagyobb mértékben stimulálják a partner hüvelyét, G-pontját, csiklóját és szeméremajkait, és ezek minden nő legalapvetőbb erogén zónái.

Tehát ne felejtsen el nagyobb figyelmet fordítani az erogén zónák stimulálására, megteremteni a szükséges környezetet, és megkérdezni a nőt, hogy mit szeret a legjobban – ezek az egyszerű tippek segítenek abban, hogy partnerének több örömet szerezzen a szexben.

Női orgazmus és további eszközök
We-Vibe. Különféle kiegészítők segítségével diverzifikálhatja a szexet, amelyek fokozzák az érzéseket és segítenek egy nőnek gyorsabban elérni az orgazmust. A szexuális termékek piaca ma már olyan hatalmas, hogy nem nehéz megtalálni a megfelelő tartozékot. A párok leggyakoribb játékai a kétszemélyes vibrátorok, amelyek közvetlenül szex közben használhatók. Az ilyen szex shop boltban kapható párvibrátor játékok stimulálják a hüvely és a csikló elülső falát, így egy nő maximális érzéseket tapasztal. Ezenkívül az orgazmus fokozása érdekében más, az érzékenységet fokozó termékek (a csikló masszírozói, a pénisz fúvókái, a mellbimbók stimulánsai és más játékok) is alkalmasak.

Az orgazmus fényesebbé tételének másik módja az afrodiziákumok. Ezek olyan gyógyszerek, amelyeket a vágy fokozására hoztak létre; Segítenek mind az orgazmus fokozásában, mind a vágy fellobbanásában két partner között.

Fokozza a női orgazmust önmagában (ha nincs partner)
Hogyan lehet erős orgazmust elérni egy olyan lány számára, akinek nincs partnere a szexuális játékokhoz?

A maszturbáció természetes módja a szexuális öröm megszerzésének partner nélkül. Ha korábban csak a kezeket és a legprimitívebb szexuális játékokat használták erre a célra, most már van hová járni. Vibrátorok, csiklóstimulánsok – ez nem a szexuális játékok teljes listája egy nő számára.

Elhiszed, hogy van G-pontod, de nem tudod egészen stimulálni? Használja ezeket a célokat a G-pont vibrátorai, amelyek kialakítása kizárólag erre a célra készült.

Szeretné a csikló és a hüvely egyidejű stimulálását? A nyúlvibrátorok szeretettel és gyengéd érintésekkel kényeztetik hüvelyét és csiklóját.

Szeretne szórakozni a munkahelyen, a moziban, a közlekedésben? A vibrotuss vagy a csikló pillangók a választásod! A ruhák alatt láthatatlan, a csendes motorok és a távirányító lehetővé teszik az orgazmust még a találkozók során is.

És természetesen ne feledkezzünk meg a nők stimuláló gyógyszereiről, beleértve a csiklóra alkalmazott krémeket is, hogy fokozzák az érzéseket.

Erőnlét az erős orgazmusra
A sport erősíti a testet és nehezítse meg. Az erős izmok meghúzása után változatosabbá teheti a szexet, mert hozzáférhet olyan pozíciókhoz, amelyekből korábban hiányzott a nyújtás, a rugalmasság, a karok és / vagy a lábak ereje. A pilates, a jóga és a nyújtó órák tökéletesen szolgálják ezeket a célokat.

Van egy másik típusú fitnesz, osztályok, amelyek fokozzák a női orgazmust – méhépítés. Vannak speciális gyakorlatok a hüvely izmainak erősítésére. Ezekk javítják az urogenitális rendszer működését, a hüvely izmainak vérkeringését, és lehetővé teszik, hogy lefogyjon a fenékben, a combokban. Az otthoni méhépítés fő eszköze a hüvelyi golyók, amelyek szűkítik a hüvely izmait, érzékenyebbé és erősebbé teszik őket.

Összefoglalva a fentieket, szeretném megjegyezni, hogy sokféleképpen lehet fokozni a női orgazmust, de ahhoz, hogy megértsük, hogyan lehet erős orgazmust elérni az Ön számára, nem kell félnie kísérletezni és megismerni önmagát, érzékiségét és testét. És akkor világossá válik, hogyan lehet egy lányt kellemessé tenni a szexben.

  • Vannak olyan nők, akiknek egész életükben soha nem volt orgazmusuk. És csak őszintén szimpatizálhatnak. De annak érdekében, hogy önmagában ne kerüljön ilyen helyzetbe (ha nő vagy), vagy ne tegye a választottját ilyen körülmények közé (ha férfi vagy), próbáljuk meg kitalálni, hogy mi befolyásolja a női orgazmust, és hogyan lehet azt fokozni.

Az előjáték soha nem felesleges. De a kínai kultúrában, ahol különleges helyet kapott, egy talpmasszázst hoztak létre azoknak a lányoknak, akik lefeküdtek a férjükkel. Tehát a sarok közepén lévő pontot a leggondosabban dolgozták ki, amely a mindentudó kínai szerint felelős volt a nemi szervekért. By the way, próbáld meg megtalálni és masszírozni. De a második szükséges pont sok ember számára a legkellemesebb. A nagy lábujjak alján lévő párnán van. Ennek a pontnak a kidolgozása lehetővé teszi a vérnyomás csökkentését, a rutinszerű ügyek elterelését és a pihenést. Határozottan a talpmasszázs nagyszerű kezdete egy kellemes nyaralásnak. Végül is nyilvánvalóan nem okoz allergiás reakciókat. De a függőség lehetséges. Mint tudod, gyorsan hozzászoksz a jóhoz.

Bergamottolaj. India és Óceánia asszonyai már régóta észrevették a bergamottolaj csodálatos hatását. Most már bebizonyosodott, hogy ez az illóolaj linalil-acetátot tartalmaz, amely gerjesztő hatású az emberekre. Ezért egy kis mennyiségű ilyen szag használata fokozza a vágyat és segít fokozni az orgazmust. De fontos, hogy ne vigyük túlzásba, és csak egy kis cseppet adjunk a testhez. Ellenkező esetben a szag túl erős lesz, és fejfájást okozhat. Ha úgy dönt, hogy az intim területeket bergamottal kenje meg, feltétlenül keverje össze ugyanazt a kis cseppet és a semleges krém alapját, hogy elkerülje az égést. Abban az esetben, ha ilyen keveréket alkalmazunk az intim területre, nem csak az aroma fog hatni. Mint tudják, a legtöbb természetes illóolaj hozzájárul a vér áramlásához az alkalmazás helyére. Tehát az érzékiség ennek következtében növekedni fog.

Gyógyszerek. Ami az orvosi vagy speciális segítséget illeti a nők fényesebb orgazmusának eléréséhez, feltételesen több alcsoportra oszthatók. Izgató helyi gyógyszerek. Ezek krémek és gélek, amelyeket szexboltokban értékesítenek. Feladatuk hasonló a fent említett olajokhoz: biztosítani a vér áramlását a nemi szervekhez, és ezáltal fokozni az élményt. Ezen kívül vannak külön gélek, amelyek stimulálják a nő izmait, és ideiglenesen szűkítik a hüvely bejáratát (ugyanabban a boltban értékesítik). Segítenek biztosítani az élmények fényességét mindkét partner számára. A tisztességes nem esetében ez hozzájárul a behatolásból és a súrlódásokból származó kellemes érzések teljességéhez. A szükséges elégedettség akkor is elérhető, ha kezdetben eltérés van a partner hüvelyének mérete és a partner pénisze között.

Általános vágyfokozók. Gyakran gyógyszertárakban értékesítik, és ginzenget, aranygyökeret, arallia-t, shilajitot, eleutherococcusot és számos más hasznos anyagot tartalmaznak. Hirdetésük közvetlen hatást ígér az orgazmus megtapasztalásának képességére. De ez nem teljesen igaz. Végül is, az ilyen komplexek helyreállító és normalizáló tulajdonsággal rendelkeznek, ami természetesen az egész testet érinti. De nem érinti közvetlenül a szexuális szférát, csak közvetve. Például, ha egy lánynak nehéz pihenni egy munkanap után, vagy fordítva, ha éppen ellenkezőleg, nincs elég hang az esti szexhez, az ilyen hasznos komplexek megmentésre kerülnek. De, amint azt már megértette, érdemes alaposan tanulmányozni a használati utasítást és jelzéseket, hogy ne okozzon ellenkező hatást. Különleges eszközök, amelyek növelik az izgalmat és hozzájárulnak az akutabb tapasztalatokhoz. Érdemes megemlíteni a Ginkgo Biloba és a Yohimbe teákat és számos más gyógyszert is. Legtöbbjük a hálózati marketingen keresztül érhető el. Ez nem mindig tükrözi jól a termék minőségét, de elegendő pozitív vélemény van a cselekvésükről. Tehát végül a fogyasztón múlik.

Tabletták. A gyógyszertárakban gyakran vásárolhat speciális stimuláns tablettákat a nők számára, amelyek szintén gyógynövénykivonatukból állnak. Például: Laveron, Cialis, Levitra. Serkentik a nemi szervek véráramlását, növelik a természetes kenőanyag felszabadulását, fokozatosan normalizálják a hormonális hátteret, növelik a vonzerőt és növelik a fényes orgazmus esélyét hatszorosára a statisztikák szerint.
Ami az analógokat illeti, a Sildenafil gyógyszer még mindig versenyen kívül esik. Ezenkívül a negyven év feletti nőknek speciális hormonális gyógyszereket lehet felírni, amelyek segítenek megbirkózni az említett hormonok egyensúlyhiányával és növelik az érzékenységet (és az érzést). De ezeket kizárólag orvos írhatja fel. Kiegészítők.

Mint tudjuk, a női orgazmus rendkívül heterogén. Ez lehet csikló és hüvelyi. Egyes nők számára a kettős stimuláció fontos a csúcspont eléréséhez. Valaki előnyben részesíti a coitus-szal a csikló területével végzett további manipulációkat is, mások a legtöbb örömet a párhuzamos stimulációból nyerik. Érdekes új fejlesztéseket hoztak létre a nők megsegítésére. Például a Womanizer vákuum csikló stimulátor, amely kevesebb, mint 2 perc alatt ígéri az orgazmus kezdetét. Így kiegészítő eszközként segít egy nőnek gyorsan elérni a csúcsot, és szívesen látja partnerét. Vagy szerezzen önálló örömöt, ha a stimulánst a coitustól elkülönítve használja. A csiklót és a G-spotot érintő modern vibrátorok most kompatibilisek az iPhone, iPad és az Android rendszerrel, amelynek platformján az okostelefonok működnek.

Tehát most már sokféleképpen lehet fokozni a női orgazmust mind a tisztességes szex, mind a partner segítségével. Mindenesetre érdemes kipróbálni és kiválasztani egy vagy több eszközt, amely segít az örömszerzésben, és nem marad az ágyban “munkán kívül”.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?