Herceg Erika potencianövelőt reklámozott, mi áruljuk

A Szexplázában is rengeteg cikk van a  potencianövelésről, de mi a közös az RTL és X-Faktor által felkapott ukrán énekenőben Herceg Erikában és a potencianövelőben, a Viagrában?

A botrányos ukrán együttes a Via Gra

Nyuszilány lett a kárpátaljai református gimnazistából. Herczeg Erika ráadásul egy kissé botrányos nevű ukrán együttesbe is belépett. A VIA Gra új tagja több mint mutatós.
potencianövelő szerre nem véletlenül utaló elnevezésű, 2000-ben színre lépő ukrán női énekformáció tagjai körében időről időre frissítést eszközölnek a menedzserek, hogy a pajzánul kétértelmű szövegeivel is hódító, szexis külcsínű lánycsapat mindig üde színfoltja legyen az élő és televíziós show-műsoroknak.

Erica Herceg fogyás után elvesztette étvágygerjesztő mellformáját. A mellnagyobbítás szükségszerűnek bizonyult: kis mellekkel nehéz modellnek lenni a férfimagazinoknak és egy olyan botrányos csoport sztárjává válni, mint VIA Gra. A csinos Herceg Erika és az együttes:

Annak érdekében, hogy vonzóbbá nézzen, és testét a 90-60-90 szabványra hozza, az énekesnő pénzt kezdett megtakarítani plasztikai műtétekre. „Miután lefogytam, nagyon kicsi lett a mellkasom – volt kis mellem volt nagyobbat akartam” – osztotta meg Herceg Erika egy jól ismert kiadványnak adott interjújában.

Herceg Erika 2011-ben szeretett férfija hatására mammoplasztikán esett át egy budapesti klinikán: mára gyönyörű körvonalakat és a kívánt térfogatot kapott a mell.

10 cikk ahol Herceg erika meztelen

Herceg Erika csupasz, ruhátlan, pucér, mezítelen, pőre, anyaszült meztelen, takaratlan, fedetlen, nudista a cikkekben:
Herceg Erika meztelen, az X-Faktor zsűritag a mellét és pináját mutatta a világnak
Herceg Erika nem csak meztelen modell hanem előadóművész is
Herceg Erika ukrán pinát az összes mentor és a műsorvezető is púzóba rakja és meg fogja baszni, Baukó Éva szerint- Az RTL sztár Erika Herceg meztelen képek és életrajza
– Egy faluból jött Herceg Erika meztelen modell és X-Faktor mentor
– A mellét és vagináját mutatta a világnak Herceg Erika meztelen
Herceg Erika a pináját is megmutatta a világnak és várja az X-Faktort
Herceg Erika X-Faktor mentor pucér, itt van fotó amin a nemi szerve itt látszik
– Megbánta Herceg Erika a meztelen fotózásokat
– Még több meztelen fotó került elő az X-Faktor mentorról Herceg Erika pucér pinája, segge és melle

Herceg Erika kövér volt

Ha a fogyás előtt Erica még csak nem is álmodott a hírnévről, akkor utána mindent megtesz, hogy jobbra változtassa megjelenését.
Sokszor kérdezik tőlem, hogyan tudok ilyen sokáig diétázni, megtagadni magamtól néhány finomságot egy étteremben, mindenhol csak egészséges ételeket rendelni. És azt válaszolom, hogy ez az én életmódom, olyan jól érzem magam és ez igazán boldoggá tesz.

ae4a7a254956520.jpg6cb475254956522.jpgb4dced254956523.jpg0da56a254956524.jpgb492c4254956525.jpg12914c254956526.jpg

Erica Nikolaevna Herceg magyar származású lány, szokatlan vezetéknévvel és kitartással. Népszerűségre és rajongókra tett szert, miután részt vett az „I Want to VIA Gro” című műsorban, ahol a lány tudott nyerni, és egyike lett az új Viagra felállás három énekesének. A lánynak korábban is gyönyörű arca volt, de Erica súlya nem mindig volt ideális. Diákéveiben 85 kg-ot nyomott, szemben a következő 50 kg-mal, 174 cm-es magassággal, Erica Herceg fogyás előtt szinte felismerhetetlen a képen.

Kirándulás a múltba

Erika látványos megjelenését magyar édesapjától és félig orosz, félig ukrán anyjától kapta. Egy kárpátaljai faluban született egy lány, ötéves korától édesapja nevelte, aki azt állította, hogy a lánya színpadra született. A híresség jól tanult, kilencedik osztálytól a templomi kórusban énekelt, részt vett a helyi énekversenyek. Az iskola elvégzése után Erica belépett a Közgazdaságtudományi Kar intézetébe, amelyet sikeresen befejezett.

Alatt diákévek Erica Herceg súlya 85 kg volt. A lány fogyásának története abban a pillanatban kezdődött, amikor elhatározta, hogy modell lesz. Az anyagi függetlenség megszerzése érdekében pincérnőként és call center operátorként kapott állást. Első szentmise túlsúly köszönhetően távozott aktív képélet, tanulás és munka.

Cél elérése

Ahhoz, hogy modell legyen, a lány megértette, hogy sokkal kisebb súlyúnak kell lennie, és önállóan szigorú diétát dolgozott ki. Erica Herceg a fogyás előtt kitartásával jellemezte, és amikor egy konkrét cél megjelent, általában hajthatatlanná vált. A leendő sztár 8 hónap alatt 30 kg-tól szabadult meg – ez csodálatra méltó eredmény!

Az INTIM CENTER a legjobb szexshop
az első az országban. Ha férfiaknak ajánlott termékeket szeretnél vásárolni, akkor Budapesten az Astoriánál található a legjobb szexbolt. Ha az Intim Center szexshop webáruház kínálatából rendelsz, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
Személyes vásárlás az üzletben: Intim Center Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek is kaphatók!

Igaz, kellemetlen meglepetés várt a lányra – eltűntek a mellei. Miután teljes súlya, Ericának szexi mellszobra volt, de a mellkasán a zsírszövet égése tükröződött. A sztár nem esett kétségbe, mellnagyobbító műtéten esett át, majd 2011-ben Kijevbe költözött, hogy átverje a modellügynökségek küszöbét. A kitartás, a hit és a megjelenés segített Ericának elérni, amit akart.

2012-ben kötötte meg a modell az első komoly szerződést egy francia fehérneműmárkával, valamint egy meztelen fotózást a Playboy novemberi számában, ahol a fotója közvetlenül a borítón volt. Ragyogott, miután megszerezte az első népszerűséget. 2013-ban pedig Erica Herceg Konstantin Meladze szárnya alatt találta magát, és modellből énekesnővé vált. Így építkezett egy falubeli lány, aki még oroszul és ukránul sem tudott helyesen beszélni gyors tempójú karrier a show-bizniszben.

Erica Herceg életrajza

Erika Nikolaevna Herceg 1988. július 5-én született egy kis faluban, Malaya Dobronban, a kárpátaljai régióban, egyszerű családban. Apa magyar származású, anyja félig orosz-ukrán. Szép név lány az anyjától kapott. 5 évesen a lányt komoly csapás érte: édesanyja a második szülés után súlyosan megbetegedett, amitől a nő rokkantságba került.

A gyermekek nevelése teljesen az apa vállára esett. Általános Iskola Erika az Ukrajnától 12 kilométerre fekvő Zakhon városában végzett, de az 5. osztályba már szülőfalujában járt. A 10. osztály befejezéséhez be kellett lépnie a közeli Velikaya Dobron falusi református líceumba. Ebben az időszakban az iskoláslány elkezdett magyarul énekelni a templomban a kórusban, és ezzel párhuzamosan különböző énekversenyeket is nyert. Herceg Erika az iskola elvégzése után 2006-ban került a Magyar Intézet Közgazdaságtudományi Karára. Rákóczi F. a kárpátaljai Beregszászon. 2009-ben Herceg főiskolai diplomát szerzett, tanulmányai alatt részmunkaidőben dolgozott zöldségárusként a piacon, call center operátorként és pincérnőként.

Karrier Erica Herceg
2011-ben Erica Herceg Ukrajna fővárosába, Kijevbe költözött, ahol modellkarriert akart csinálni. Egy elegáns lány cizellált alakkal és dús mellei gyorsan rájött a modellipar fortélyaira, és már 2012-ben aláírta első szerződését egy francia fehérneműmárkával.

2012-ben Erica Herceg meztelenül szerepelt a Playboy férfimagazin évfordulós számában. Provokatív fotó A modellt a VIA Gra csoport egykori tagjai, Anna Sedokova, Tanya Kotova, Meseda Bagaudinova és Albina Dzhanabaeva fényképei mellé nyomtatták, amint az idő megmutatta, ez egy felülről jövő jel.

2013-ban a gyönyörű modell részt vett Konstantin Meladze „I want V VIA Gru” casting show-jában. A selejtezőkör túljutása után a lány nagyon fényes trióban volt. A csoport demo verziójában Anastasia Kozhevnikova és Misha Romanova kollégái voltak. A Szentháromság állandóan rezonáns viselkedéssel hívta fel a figyelmet személyiségeikre. Az utolsó csepp a pohárban az volt, hogy a lányok az előadás előestéjén hosszú dizájnerruhákat vágtak le, ami véleményük szerint nem passzolt a dinamikus számhoz. Konstantin Meladze a trükköt a rossz ízlés jelzőjének nevezte, és célja a lázadók kizárása volt a műsorból. Csak a lányokért állt ki. Tanácsának és támogatásának köszönhető, hogy a botrányos hármasság győzött, és a VIA Gra csoport frissített összetétele lett. Erica Herceg lett a trió leglátványosabb tagja, azóta a lány életrajza alaposan megváltozott.

A csoport első munkája a „Truce” című kompozíció volt, amelyhez azonnal videót is készítettek. 2014-ben megjelentek az „I got another” és az „Oxygen” című dalok. 2015-ben még két sláger, a “So Strong” és az “It Was Fine”.

A magyar nyelv eredetileg honos volt Erikában, de miután Moszkvába költözött, oroszul kezdett álmodozni, amiről ő maga mesél rajongóinak. Erika maga mínusznak tartja könnyed magyaros akcentusát, a többiek pedig csak a kedvét és a pluszját látják ebben. Megjelenése és modora miatt gyakran hasonlítják Barbara Brylskaya-hoz, és észreveszi a nők egyértelmű hasonlóságát.

Ericát a közösségi hálózatok aktív felhasználójának tekintik. Instagramjának Erika Hercegnek (@erikaherceg) körülbelül 841 000 követője van. Erica Hercegről minden közzétett fotó gyakran nyílt. A képek alatti kommentek szinte mindig összecsapássá fejlődnek az énekesnőt „etetni” vágyók és karcsú alakjának rajongói között.

2016-ban Erica Herceg bekerült a 100 legszexisebb nő közé a Maxim magazin szerint. „Riválisai” Ekaterina Shpitsa műsorvezető, Olga Seryabkina énekes, Paulina Andreeva színésznő stb.
Erica Herceg korai ifjúság a lány elég kövér volt. 2007-ben a magassága 175 cm, a súlya 84 kilogramm volt. Erica Herceg fogyás előtt mindig zavarba jött a megjelenése miatt, és igyekezett kerülni az amatőr lövöldözést is, és időről időre szigorú diétákkal éheztette magát.

Idővel sikerült összeszednie magát, hiszen az utolsó csepp a pohárban megvált szeretőjétől, már csak a súlyfelesleg miatt is. A modell és énekes elkezdett vigyázni magára, sportolni és helyesen étkezni.

Erica Herceg 1988 nyarán született Ukrajna és Magyarország határán, egy Ungvár melletti kis faluban. A lány inkább a magyarokra utal, hiszen anyai ágon csak negyed ukrán. A fiatal Erica gyermekkorában naponta átlépte a határt iskolába menet, énekelt a templomi kórusban, és édesapja szigorú felügyelete alatt nőtt fel. Két lányáról gondoskodott, mivel édesanyjuk súlyos beteg volt.

Erica Herceg alkotói útja Erika Gertseg élete

Erica Herceg a Bolsaya Dobran község reformlíceumában végzett, majd 2006-ban a beregszászi II. Rákóczi Ferencről elnevezett Kárpátaljai Magyar Intézet hallgatója lett Erica Gertseg néven. Három évvel később megszerezte a főiskolai diplomát, felmondott egy helyi kávézóban, és modellkedni kezdett.

Önmaga Erica Herceg nem bújik el sebészeti beavatkozások ami megtörtént az életében: mammoplasztikát végzett, mert egy éles fogyás után a formája sok kívánnivalót hagyott maga után. Most paraméterek Erica Herceg: 85-61-87.

Régebben 80 centis volt a derekam és 120 a csípőm, de most 53 a derekam, a csípőm 85. Van saját arcom, de megcsináltam a mellkasomat. Mindig is az volt szép forma, de nagyon kicsi. Szerintem nincs itt semmi titkolni való. Biztos vagyok benne, hogy ha egy nőnek hiányzik valami, ha valóban korrigálni kell a külsején, ha belenyugszik abba, hogy valamit megjavít, akkor miért ne műteni? Azt hiszem, ez a láda nagyon jól áll nekem.

2011 tavasz Erica Herceg úgy döntött, hogy meghódítja Kijevet, és egyben a Playboy férfikiadásának hatalmas közönségét: fotója a novemberi szám borítóján díszelgett. 2013 május Erika Herceg a Playboy Russia magazin jubileumi számának fotózásának sztárja lett a VIA Gra csoport egykori szólistáival együtt: Tatyana Kotova, Albina Dzhanabaeva, Anna Sedokova és Meseda Bagaudinova.

2013-ban Erica Herceg részt vett az „I Want Via Gra” című televíziós műsorban. A projektben egyfajta prototípus, Vera Brezhneva lett, a VIA Gra csoport sztárkompozíciójának nagyon szőke, aki szólókarriert csinált.

Konstantin Meladze több hónapig szigorú kiválasztást vezetett, és Erica Herceg tizenötezer versenyző egyike lett. Erica Herceg Misha Romanova és Nastya Kozhevnikova mellett Nadezhda Meikher (Granovskaya) szigorú irányítása mellett megnyerték a versenyt, és kiérdemelték a VIA Gra csoport új szerzeményének címét.

Konstantin Meladze projektjéről
Misha, Erika és Nastya rendkívül ígéretes, sokoldalú és kreatív emberek. Úgy gondolom, hogy képesek lesznek folytatni és növelni csapatunk sikerét, magukba szívni a rájuk átadott legjobb hagyományokat volt tagjai, és új színeket visz a modern színpadra.

Ami a magánéletet illeti Erica Herceg, az internetezők a magyar konzullal való viszonyt tulajdonítják neki. Azonban, mint kiderült, választottja egy orosz üzletember.

Ezeket láttad már?


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?