A pénisz ha szex közben lágy lesz mit kell tennie egy férfinak?

Miért puha a pénisz, ha egy férfi nemileg izgatott? A gyenge erekció komoly problémát jelent az erősebb nem minden képviselője számára. Sokan nem figyelnek az elszigetelt esetekre, mivel túlzott fáradtsággal, stresszel és túlterheléssel társítják őket. Ha azonban a rendellenesség rendszeresen ismertté válik, ezt katasztrófának tekintik.

Az erekció mechanizmusa. Nem mindig gyenge potencia patológia. Annak megállapításához, hogy izgatott állapotban a pénisz puha és nem kemény, először meg kell értenie, hogyan történik az erekció. Ez egy meglehetősen egyszerű fiziológiai folyamat, amely három szakaszban zajlik:
– az autonóm idegrendszer felelős a szexuális izgalomért;
– amikor megjelenik egy vágy, az agy különleges jelet ad, aminek következtében az artériák kitágulnak és a szelepek átfedik egymást;
– a vér a péniszbe rohan, kitölti az üreges testeket, és ezáltal biztosítja a pénisz szükséges keménységét a nemi közösüléshez.

Provokatív tényezők
Ha aggódik a lassú erekció miatt, annak okát a fenti szakaszokban kell keresni. A probléma lehet fiziológiai és pszichológiai jellegű is. Az első csoport a következőket tartalmazza:
– érrendszeri rendellenességek – a csatorna elzáródása, a véráramlás romlása;
– hormonális zavarok – a tesztoszteron termelés csökkenése;
– endokrin betegségek – a nemi mirigyek diszfunkciója;
– különböző természetű daganatok – az erekció blokkolása.

A pszichológiai tényezők minden ember számára egyediek. Ez lehet az új partner csalódásától való félelem, önbizalomhiány, érzelmi instabilitás stb. de a férfi potencianövelő szerek a legtöbb esetben átsegítenek ezeken a problémákon.

Az impotencia kezelése

A merevedési zavart a szexuális élet rendellenességeként értik az elégtelen erekció (merevedési zavar) miatt. A merevedési zavart az “impotencia” kifejezéssel egyenértékűnek ismerik el.

A legtöbb ember úgy véli, hogy az impotencia gyógyíthatatlan betegség, és beletörődik a betegségébe. És hiába. Jelenleg az orvostudomány eredményei lehetővé teszik új, rendkívül hatékony, bevált módszerek alkalmazását az impotencia (merevedési zavar) kezelésére.

Hosszú ideig úgy vélték, hogy az impotencia fő okai a pszichogén rendellenességek vagy a tesztoszteron hiánya. Az elmúlt évtizedekben végzett tanulmányok azonban kimutatták, hogy az impotencia oka leggyakrabban az erekció mechanizmusának szerves változásai.

Az ejakuláció megsértése és a csökkent libidó impotencia nem.

Gyakori a merevedési zavar a férfiaknál?
Azon férfiak százalékos aránya, akik valamilyen formában enyhe merevedési zavarral szembesültek. Életkor szerint: Legfeljebb 20 év 5%; 20-30 év 10-30%; 30-40 év 30-40%; 40-50 év 40-50%; 50-60 év 50-60%; 60 éves és idősebb 60-80%.
Az “impotencia” szó minden embert megrémít, de nem mindig gyógyíthatatlan. Vizsgáljuk meg részletesebben az okokat, a kezelési módszereket és a közös mítoszokat a problémával kapcsolatban.

Az impotencia örökké tart?
Még a legnehezebb esetekben is, a modern orvosi módszerek segítenek a betegeknek visszanyerni a férfi erejét és visszanyerni a normális szexuális életet. Az életkor nem számít: még 60 évesen vagy később is teljes életet élhet, ha egyedileg kiválasztott gyógyszerkomplexumot használ, és követi az orvos receptjeit.

A potencia blog is írja, hogy a libidó növelése érdekében nem mindig van szükség drága gyógyszerek vásárlására: a legtöbb esetben meg kell szüntetni a probléma eredeti okát. Csak egy orvos választhatja ki a megfelelő kezelési módot, az öngyógyítás negatív következményekkel járhat.

Impotencia: mit jelent ez?
Az impotencia a szexuális impotencia minden típusára utal. A férfi képtelenné válik a teljes nemi közösülés elvégzésére, az elégedettség következtében mindkét partner nem kaphat elégedettséget. Azonban nem az ágyban lévő ember egyetlen “gyújtáskimaradásáról” beszélünk – mindenkivel megtörténnek, és leggyakrabban egyáltalán nem beszélnek patológiáról. Orvoshoz kell fordulni, ha az esetek több mint 25% -ában kudarcok fordulnak elő. Ez az állapot nem mindig kapcsolódik az életkorhoz: a modern világban az erekciós problémák sokkal “fiatalabbak”. Ennek oka a tényezők egész komplexuma volt. Mindenesetre csak egy szakember választhat hatékony típusú segítséget.

A diszfunkciók típusai
az erekció teljes hiánya;
nem állandó erekció (puha pénisz szex közben);
Epizodikus.

A normális erekció eléréséhez a következőkre van szüksége
Egészséges idegrendszer, amely rugalmasan reagál az agyi impulzusokra. A pénisz egészséges edényei.
A pénisz egészséges izom- és kötőszövete. A szükséges nitrogén-oxidszint a nemi szervek lágy szöveteiben.
A férfiak gyenge erekciójának okai. Érrendszeri problémák (magas vérnyomás és a nemi szervek vérellátásának romlása). Cukorbetegség; az idegrendszer rendellenességeit is provokálja – diabéteszes neuropátia. Magas vérnyomás.

Alacsony tesztoszteronszint. Sérülések. Rossz szokások (alkohol, dohányzás, drogok, hatalmi sportokkal való visszaélés és anabolikus szteroidok szedése). A stresszes helyzetek a krónikus stressz és az egyéni stresszes helyzetek.

A pénisz növekedés kockázati tényezői
1. Érrendszeri problémák (magas vérnyomás és a nemi szervek vérellátásának romlása).

A magas vérnyomásban szenvedő férfiak körülbelül 50% -a szenved ettől a problémától. Magas vérnyomás esetén a pénisz artériáinak terjeszkedési képessége romlik, ráadásul a barlangos testek azon képessége, hogy ellazuljanak és elegendő mennyiségű vérrel töltsenek ki. Együttesen kiderül, hogy a pénisz nem kap elég vért az erekcióhoz.

2. Cukorbetegség.
Mint tudják, a cukorbetegség kivétel nélkül érinti az ember minden szervét és rendszerét, miközben befolyásolja az intim szférát. Az orvosi statisztikák azt mutatják, hogy a cukorbeteg férfiak körülbelül 30% -a szenved különböző súlyosságú merevedési zavarban. Mint már említettük, a cukorbetegség az egész testet érinti, különösen a fő férfi nemi hormon – tesztoszteron – termelését. A tesztoszteron koncentrációja közvetlenül a vércukorszint emelkedésével arányosan csökken, ami ennek következtében merevedési zavarhoz vezet. A cukorbetegség a vérkeringés megsértéséhez is vezet, különösen a kis edényekben. Kiderül, hogy a pénisz nem tud elegendő mennyiségű vérrel megtelni, és az erekció gyengül.

3. Alacsony tesztoszteronszint.
A hipogonadizmus, az orvosi szóhasználat úgynevezett alacsony tesztoszteronszintje az általános nemi vágy és libidó csökkenéséhez vezet. Amikor a pénisz megsérül, fibrózis alakulhat ki a barlangos (barlangos) testekben. Ennek eredményeként az üreges testeket alkotó barlangokat (üregeket) és vérrel töltött, erekciót biztosító barlangokat (üregeket) kötőszövet váltja fel. A kötőszövet önmagában már nem képes felhalmozni a vért és megnyúlni, így az erekció minősége romlik.

5. Rossz szokások.
Egy olyan anyag, mint a nikotin, kifejezett vazokonstriktor hatással rendelkezik, így a nemi közösülés előtt elszívott dohány ronthatja az erekciót. A nikotin hosszantartó visszaélésével az ilyen jelenségek krónikussá válnak, és az erekció minősége fokozatosan csökken. Az alkohol komplex kémiai folyamatokon keresztül serkenti a tesztoszteron és az ösztrogén közötti egyensúly eltolódását a női nemi hormonok felé, ami az erekciós funkció fokozatos kihalásához vezet.

6. Stresszes helyzetek.
A stresszes szenvedés után fellépő enyhe merevedési zavarokat pszichogénnek vagy funkcionálisnak nevezik. Általában ez a munkahelyi súlyos stressz után fordulhat elő, például elbocsátás vagy más szerencsétlenség után, amelyet pszichológiailag nehéz tolerálni. Hosszú távú tapasztalataink azt mutatják, hogy a kombinált terápia, amely a gyógyszerek mellett pszichoterápiát is magában foglal, tökéletesen segít a betegség kezelésében.

Milyen vizsgálatokat kell végezni, ha merevedési zavar gyanúja merül fel?
Teljes vérkép. Vércukorszint. Vérvizsgálat a hormonszintre. Biokémiai vérvizsgálat lipoproteinekre és koleszterinre. Urinólízis általános. Vizeletelemzés bakposev számára. Az impotencia vizuális vizsgálata és tapintása feltárhatja:
– a herék mérete, amely nem felel meg az anatómiai szabványoknak;
– kevés szőr az arcon vagy annak teljes hiánya (hormonális kudarc);
– az emlőmirigyek megnagyobbodása a női típus szerint;
– gyengített artériás impulzus kimutatása az alsó végtagokon (az atherosclerosis jelenlétének jeleként).
– a pénisz hibás szerkezete.

Merevedési zavar kezelése

Az impotencia kezelése mindig célzott: figyelembe veszi a beteg korát, fizikai és pszicho-érzelmi állapotát, alkotmányát, bizonyos típusú gyógyszerek tolerálhatóságát. A beteg átfogó vizsgálata szükséges. A kezelési terv elkészítéséhez világosan meg kell érteni az erekció csökkenésének okát minden egyes betegnél. A férfi reproduktív rendszer vizsgálatát gyulladásos betegségek jelenlétére végzik. Ki kell zárni a szexuális úton terjedő fertőzéseket, szükség esetén meg kell vizsgálni a nemi hormonok szintjét.

A kezelés folyamata egyedileg történik, figyelembe véve az egyes emberek fizikai és érzelmi jellemzőit. A klinikák fel van szerelve minden szükséges felszereléssel a betegek sikeres kezeléséhez. A tapintatos személyzet, a rugalmas munkaidő és a kényelmes elhelyezkedés a fizetős intézményekben kényelmessé és hatékonnyá teszi a kezelést az Ön és szerettei számára.

Az impotencia alatt a hazai szférában leggyakrabban a merevedési zavarok különböző típusait jelenti, amelyekben az ember egyáltalán nem tapasztalhat erekciót, vagy nem képes hosszú ideig fenntartani.Í
A norma és a patológia határai itt elmosódnak, mivel az emberek lehetőségei jelentősen eltérnek egymástól. Ha olyan eltéréseket észlel a szokásos normától, amelyek nem kapcsolódnak a stresszhez vagy az élet változásaihoz, forduljon orvoshoz. Jobb, ha nem halasztja el a kényes problémát, mivel ez a szervezetben súlyos patológiákkal járhat, amelyek sürgős kezelést igényelnek.

Az orvosi kezelés típusai:
– konzervatív (terápiás):
– gyógyszerek szállítása közvetlenül a húgycsőbe,
– egyidejűleg előforduló betegségek kezelése,
– endokrin betegségek kezelése.
– gyógyszeres injekciók (beleértve a droppert is);
– eszköz vákuumkészülék alkalmazása;
– pszichoterápiás;
– sebészeti (erek műveletei);
– péniszprotézis;
– fizioterápia (személyes étrend elkészítése; fizikai gyakorlatok kiválasztása);

Kezelés gyógyszeres terápiával
Olyan gyógyszerek használatáról beszélünk, amelyek növelik a pénisz tónusát és a vérnyomást. Ezek a gyógyszerek számos vitamint, nyomelemet tartalmaznak. Minőségileg enyhíti a beteget a merevedési zavaroktól, mivel növelik a pénisz ereiben a véráramlás intenzitását. Ezek a gyógyszerek pozitív hatással vannak az egész szervezet állapotára, de azokat egy magasan képzett orvosnak kell kiválasztania, kifejezetten a beteg testére.

Kezelés otthon, masszázs
Az impotencia első jelei az erekciós idő csökkenése, a spontán erekció hiánya éjszaka, idővel teljesen és megfelelő helyzetekben eltűnik. Az otthoni kezelés gyakran magában foglalja a prosztata, a külső nemi szervek masszázsát, valamint a reflexpontoknak való kitettséget.

Ez a fajta kezelés eltávolítja a vér sztázisát, javítja a vérkeringést, enyhíti a beteg fájdalmát. A masszázs technikáját nem nehéz elsajátítani: az eljárás önállóan vagy partnerrel együtt is elvégezhető – ez segít helyreállítani a kapcsolatba vetett bizalmat és helyreállítani a családi élet harmóniáját. Nem nehéz meghatározni a betegség jeleit: az erekció hiánya, a nemi közösülés időtartamának csökkenése, a korai magömlés nyilvánul meg. Idővel az erekció teljesen eltűnhet, nem jelenik meg sem spontán, sem megfelelő helyzetekben.

Az otthoni kezelést csak fiziológiai és hormonális okok hiányában lehet elvégezni. A masszázs segít megszabadulni a feszültségtől, megszünteti a vér sztázisát és javítja annak keringését. Naponta kell elvégezni: az önmasszázs és a partner kezének hatása hasznos.

A merevedési zavar vaszkuláris sebészeti kezelése
A merevedési zavar sebészeti kezelése (az úgynevezett “dorzális véna reszekciója”) magában foglalja a pénisz üreges testeinek normális véráramlásának helyreállítását és a nemi szervek véregyensúlyának helyreállítását.

Az impotencia kezelése férfiaknál 50 és 60 év után
A merevedési zavar ebben a korban a hormonális háttér életkorral összefüggő szerkezetátalakítása miatt következik be. Mivel a tesztoszteron felelős a szexuális vágyért és az erekcióért, az időskori koncentrációjának csökkenése impotenciához vezet.

Ennek az állapotnak a jellemzője a szexuális képességek fokozatos kihalása. A libidó csökken, az erekció elégtelenné válik a nemi közösülés teljes befejezéséhez.

Ez vonatkozik a természetes folyamatokra. Idős korban a magas vérnyomás, a cukorbetegség, a krónikus prosztatagyulladás miatt a prosztata és a pénisz vérkeringése szenved, ami befolyásolja az erekciós funkciót. 50 év elteltével a kezelés fő módszerei a következők:
– Hormonterápia. Ezt a technikát akkor alkalmazzák, ha az impotencia a nemi hormonok szervezet általi elégtelen termelésének hátterében alakult ki.
– Gyógyszer-terápia. Használható mind önálló kezelésként, mind kiegészítő technikaként.
– Injekciós terápia. Általában ezt a módszert használják az érszűkülethez. Ha a gyógyszereket közvetlenül a húgycsőbe vagy a barlangos testbe injektáljuk, akkor el lehet érni azok terjeszkedését.

Minden beteg esetében az orvos egyéni kezelési tervet dolgoz ki, amely lehetővé teszi a férfi hatalom gyors és hatékony helyreállítását.

Nehéz megnevezni a leghatékonyabb és leggyorsabb eszközöket a hatékonyság növelésére 60 év után. De jobb, ha átfogóan közelítjük meg ennek az intim problémának a megoldását, és elkezdjük gyógyítani a testedet, normalizálni az étrendet, növelni a fizikai aktivitást és szedni a tápanyaghiányt megszüntető gyógyszereket. Ebben az esetben a potencia növekedése tartósabb és tartósabb lesz, és az intim élet élénkebbé és emlékezetesebbé válik.

Kezelés tablettákkal
Használjon tablettákat az impotencia kezelésére idős korban, óvatosan kell eljárnia, győződjön meg róla, hogy konzultáljon szakemberrel. Az olyan gyógyszerek, mint a Levitra, a Viagra, a Cialis, éles véráramlást váltanak ki a nemi szervekbe, ami veszélyes lehet a szív- és érrendszeri betegségekben szenvedők számára.

A kezelést személyesen választják ki: magában foglalja a rossz szokások elutasítását, a gimnasztikát, a masszázst, valamint az intim életet zavaró egyidejű patológiák megszabadulását.

Impotencia idős korban: népi jogorvoslattal történő kezelés
Az időskori impotencia gyakori probléma: a tesztoszterontermelés kihalásával és a libidó csökkenésével jár. Emellett gyakran 50 éves kor felett számos más patológia is jelen van. A népi jogorvoslatok azonban segítenek meghosszabbítani a férfi fiatalokat: köztük a ginzeng tinktúrája, kifejezett tonikus tulajdonságokkal, tenger gyümölcsei, méz, dió, csipkebogyó húsleves. A férfierő fenntartása idős korban is segíti a napi tornát, a megnövekedett fizikai aktivitást.

Ha lekókadsz, ne ess pánikba!

Az erős felszálló bármely életkorban visszaadható és karbantartható! Ezekkel a gyógyszerekkel a szex egész éjjel elvégezhető. Alkalmas férfiak számára minden életkorban, beleértve a 45 év utániakat is!

Puha pénisz a nemi közösülés során, a libidó csökkenése, ellenőrizetlen korai magömlés stb. – mindez jelentősen csökkenti az intim élet minőségét, ami más, nem kevésbé súlyos problémákhoz vezet.
Ha a pénisz szex közben puhává válik, meg kell keresni azokat az okokat, amelyek a szexuális funkció megsértéséhez vezettek. Egy ilyen kényes probléma önmagában nem fog elmúlni, és figyelmen kívül hagyása jelentősen súlyosbíthatja a helyzetet.

Miért válik a pénisz lággyá a nemi közösülés során, milyen okok és tényezők váltják ki ezt a körülményt? Mit kell tennie egy embernek, és hogyan kell kezelni a problémát?

A probléma valószínű okai
Miért lett a pénisz puha és élettelen? Ez nem kérdés, ez az erősebb nem számos képviselőjének “lélekkiáltása”, akik aggódnak szexuális egészségük és rendszeres intim életük miatt.

A szexológusok megjegyzik, hogy az egyik oka annak, hogy a pénisz lágyul a nemi közösülés során, a szexuális izgalom elégtelensége. Például egy partner nem izgatja eléggé az embert, vagy olyasmit tesz, amit nem szeret. Ebben a változatban hatalmas számú árnyalat lehet, és minden klinikai képen a sajátjuk lesznek.

Az ember állapotát érzelmi háttere befolyásolja. Ha krónikus stressz, neurózis, depresszió és egyéb pszichológiai problémák figyelhetők meg, ez előbb-utóbb szexuális rendellenességekhez vezet.

A nemi szerv lágyságához vezető okok a szexuális érintkezés során jelentős változatosságot mutatnak. Tekintsük a leggyakoribbakat közülük:

Bizonyos gyógyszerek szedése, amelyek mellékhatásként negatívan befolyásolják az erősebb nem merevedési képességeit.
Alultápláltság, káros élelmiszerek, zsírok, szénhidrátok, édes ételek bőséges fogyasztása. Egy ilyen menü viszont extra fontok halmazához vezet, ami egy másik tényező, amely súlyosbítja a problémát.
Rossz szokások. Ez az elem helyesen helyezhető el a fején, mivel úgy tűnik, hogy a rossz életmód az a tényező, amely nemcsak merevedési zavarhoz, hanem a test egyéb rendellenességeihez is vezethet.
Nemi patológiák – HIV, chlamydia, ureaplasmosis és más betegségek olyan okokká válnak, amelyek nagyon puha péniszhez vezethetnek az intimitás során.
Valójában az okok, amelyek az erekciós képesség megsértéséhez vezetnek egy emberben, hatalmas számban, és nem lehet felsorolni az összeset. Orvosi szempontból azzal érvelhetünk, hogy szinte minden patológia egy vagy másik mértékben befolyásolja az erekciós funkciót.

Egy másik ok, amely a szex során a lágy erekcióhoz vezet, a keringési rendszer néhány patológiája, amelyek lefolyásuk miatt megzavarják a vérkeringést.

Egyéb okok
Úgy tűnik, hogy a tesztoszteron hormon az az anyag, amely “felelős” a normális szexuális vágyért, a nagy hatékonyságért, a kiváló minőségű felálló állapotért, a hosszan tartó nemi közösülésért. Ha kevés van belőle a testben, ez a fentiek gyengüléséhez vezet.

Számos olyan betegség mellett, amelyek negatív hatással vannak a férfiak merevedési képességeire, megkülönböztetik a szexuális erőket gyengítő pszichológiai tényezőket is.

A probléma a nehéz diagnózisban, illetve a kezelésben rejlik. Az erősebb nem bármely képviselője, mint férfi számára nehéz felismerni, hogy probléma van, és megfelelő megoldást igényel, amelyet csak pszichológus vagy szexterapeuta segít megtalálni.

Általánosságban elmondható, hogy sok pszichológiai oka van:
– Depressziós szindróma, krónikus stressz, neurózis, ideges feszültség.
– Az ágyban való kudarc elvárásának szindróma (leggyakrabban a fiataloknál).
– Konfliktus egy barátnővel vagy a munkahelyen, háztartási problémák.
– Alvás és pihenés hiánya, mentális feszültség.
– Kemény fizikai munka.

Az erekció minőségét külső okok is befolyásolják. Például egy embernek nem tetszik a helyzet, a szag a szobában és más pillanatok. Ebben az esetben a fő szerepet a tudatalatti játszik, és ezen a szinten kell küzdeni a problémával.

Az orvosi gyakorlatban van olyan kifejezés is, mint az “első kísérlet szindróma”. Mindenesetre az első kapcsolatfelvétel előtt az ember aggódni fog, és ha probléma merült fel, akkor annak következményei hosszú ideig sötétíthetik az életet.

A szexuális erő visszanyeréséhez pszichológussal vagy szexterapeutával kell dolgozni. Az orvos segít megérteni a problémát, megtalálni a gyökerét, és együtt juthat el az optimális megoldáshoz.

Hogyan kaphatok vissza egy kemény faszt?
Talán nagyobb bizonyossággal kijelenthetjük, hogy a világ minden embere a legerősebb erekció tulajdonosa akar lenni. Bizonyos értelemben párhuzam van a férfiassággal és a teljességgel, a nemzéssel, a gyermek fogantatásának képességével.

Ha a pénisz lágy lesz a nemi közösülés során, akkor a gyógyulásnak több iránya van. Először is, egy ember olyan gyógyszereket szedhet, amelyek segítenek a kiváló minőségű és tartós felálló állapot elérésében.

Másodszor, az általános intézkedések végrehajtása, mint például az életmód megváltoztatása – a táplálkozás korrekciója, az aktív fizikai terhelés, a rossz szokások elutasítása, a betegségek időben történő kezelése, vitamin- és ásványi komplexek bevitele stb.

Meg kell jegyezni, hogy az erekciós gyógyszert csak orvosával folytatott konzultációt követően szabad bevenni. Ha bármilyen oknál fogva nem lehet kapcsolatba lépni vele, gondosan ajánlott a gyógyszerrel kapcsolatos összes információ tanulmányozása a bevétel előtt.

Otthoni jogorvoslatok a férfi hatalom számára
A pénisz lágysága a nemi közösülés során kényes és súlyos probléma, amely megfelelő megoldást igényel. A helyzet figyelmen kívül hagyása és a “csoda” várakozása nem lehetséges, mindaddig, amíg az ember inaktív, addig is a helyzet romlik.

Kiegyensúlyozott és teljes étrend nélkül nem számíthat egy jó felszállóra. A stabil erekció érdekében a férfi testnek elegendő mennyiségben kell kapnia a normális működéséhez szükséges vitaminokat és egyéb anyagokat.

A napi menünek tartalmaznia kell az alacsony zsírtartalmú húsfajtákat (borjúhús, marhahús), tejtermékeket, vörös halat, diót, friss gyümölcsöket és zöldségeket, zöldeket, természetes mézet, keserű csokoládét.

A rendszeres szex növeli a tesztoszteron szintjét a vérben, segít normalizálni a merevedési képességeket, növeli a hatékonyságot és a libidót. A megelőzés a következő pontokból áll:
– Minden betegség időben történő kezelése.
– Megelőző látogatás az urológusnál.
– Az alkoholtartalmú italok elutasítása.
– Biztonságos szex alkalmi partnerekkel.
Néha nem könnyű visszaadni a szexuális egészséget, ezért türelmesnek kell lennie, és a cél felé kell haladnia.

A természetes anyagokból készített potencianövelők, minden korosztály számára alkalmasak!
A gyenge potencia, a lassú pénisz, a hosszan tartó erekció hiánya nem mondat a férfi szexuális életére, hanem annak a jele, hogy a testnek segítségre van szüksége, és a férfi ereje gyengül. Számos olyan gyógyszer létezik, amelyek segítenek az embernek stabil erekciót találni a szexhez, de mindegyiknek megvannak a hátrányai és ellenjavallatai, különösen, ha a férfi már 30-40 éves.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?