Hátsó bejárat, anális élvezetek a popsi ostroma helyesen

Remélhetőleg nem kell meggyőzni arról, hogy a végbélnyílásod létezését naponta értékeld, mégis mindig jó tanulni valami újat a szexuális zónákról. Arról nem beszélve, hogy újonnan szerzett ismereteidet a pároddal is megoszthatod, mivel a legtöbb férfi többet tud arról, hogy mi van a motorháztető alatt, mint a bugyiban hátul! Két cikkre hívnám fel a figyelmed! Az egyik az anális örömök a szexben egy komoly átfogó cikk, szinte kötelező elemekkel, annak akinek hátsó gondolatai vannak:

Az anál kellékekkel szex ingoványos terep, ami sok ember fejében tabuként él: ezért szeretik a férfiak, és ezért tekint rá aggodalommal számos nő. Ahogy azonban az együttlét legtöbb formája, a popsiszex is lehet különleges és kellemes élmény, ha kicselezitek a kínos pillanatokat. Ez a cikk az análszex előkészületek, és anális élvezetek S/M vágyakkal azoknak szól, akik szeretik felkészülten kézbe venni az irányítást, és a szexben a siker és dominancia felé törekednek:

A szexkütyükről se feledkezzünk el. Válogass a szexshop.hu vagy szexshop.com oldalakon, vagy egy online szexshop análszex kellékeiből, szexuális segédeszközeiből, amit kimondottan popó anatómiára terveztek. Ha análszex kelléket vagy sikosítót személyesen szeretnél vásárolni, akkor az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. Érdemes belátogatni az üzletbe, hihetetlen választék van készleten. Az Astoriánál található üzlet cím Szexshop Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap!

A popsiszex fájdalmas helyett kellemes legyen, ezért elengedhetetlen a kellő mennyiségű előjáték. Nem véletlen, hogy ez az együttlét többnyire a legfesztelenebb párok körében működik jól, akik mindent természetesnek vesznek, ami gyönyört okoz, hiszen ezen a téren nem bízhatod magad csak a pasira.

Nem ajánlatos, hogy, ha a férfi a kezével már hátul járt, később azzal kényeztesse a nőt. A nő ha egy kis extra érzékiségre vágyik, kalandozzon ujjaival az öle felé, vagy simogassa a melleit!

A szexshop blog is írja, hogy a legfontosabb, hogy már akkor legyen kéznél egy adag síkosító, amikor még csak a bugyidnál jártok: mivel a végbél egyáltalán nem termel testnedveket, mesterséges úton kell biztosítani, hogy a terep megfelelően nedves legyen. Az ánusz kényeztetése is sokkal jobban esik majd, ha nem sivatagos domborzaton próbáltok boldogulni, úgyhogy aranyszabályként leszögezhető: az előjáték és az aktus alatt egyaránt, legalább öt percenként kötelező a megfelelő szexshopban kapható síkosítók vagy babaolaj utánpótlása!

Az emberi test anatómiája olyan, hogy nagyszámú idegvégződés koncentrálódik a végbélnyílás közelében, stimulálva jelet továbbítanak az agyba, szexuális izgalom és orgazmus érzése fordul elő. A végbélnyílásban lévő gerjesztés az egész perineumra és a hüvelyre is átkerül, mindkét zóna stimulálása új kellemes érzéseket érhet el. Az ilyen típusú közösülés iránti ellenszenv a pszichológia szempontjából magyarázható. A nők félelme a játékok technikai oldalához kapcsolódik. A partner fél attól, hogy “tisztátalannak” tűnjön az ember előtt, elveszítse vonzerejét, ezáltal kényelmetlenséget tapasztaljon, és nem kaphat örömet. Ennek az árnyalatnak a rögzítése nagyon egyszerű.

Az anális szex a pénisz bevezetése a partner végbélnyílásába. Minden pár, férfi vagy nő, a szexuális kommunikáció rendelkezésre álló formátumainak kiterjesztése terén a képzelet repülésének részeként valahogy elkapja magát, amikor azt gondolja, hogy a szex – ez a félig tiltott gyümölcs jó lehetőség erre. Ugyanakkor sok nő a szexuális pánik puszta gondolatából. Ennek oka az első sikertelen tapasztalat megfelelő előkészítés nélkül, sietve, kenőanyagok nélkül és így tovább.

A pénisz, az ujj vagy a végbélnyílásba való behatolás fizikai félelme, vagy a végbélnyílás záróizomának ösztönös összehúzódása. Ezt a védőmechanizmust a természet úgy fogant ki, hogy ne engedje el a bél tartalmát félelem vagy más váratlan helyzet idején. Ez az a tényező, amely miatt a nő akut fájdalmat tapasztal, amikor megpróbál behatolni, mivel nem áll készen erre, és feszült.
A szex igazi örömévé vált több millió más pár számára szerte a világon, az életkor vagy a tapasztalat kedvezménye nélkül. A szex fő gondolata a pontosság és a sietség.

A fő akadály a félelem
Már jóval a folyamat fizikai része közeledtével hűti le a vágyat. Gyakrabban, a kezdeményezője próbál valami újat egy férfi, és ezáltal megijeszti a nőt el magától. Amikor olyan kérdést tesz fel, mint a másik oldalról, vagy próbáljuk meg a szexet, ne várjon pozitív választ. Ezt meg kell érteni, mielőtt döntenek róla.

Amikor a kezdeményezés a szexre kész tőle származik, nem szabad eltévednie, különben csalódott lehet benne. Ésszerű, hogy egy nő fél, arra számítva, hogy a partner azonnal továbblép, és a zavar megkezdődik, feszült és nem élvezi a már folyamatban lévő folyamatot, nem is beszélve annak fejlődéséről. Ugyanakkor a férfi nem gondolta, hogy azonnal elkezdi a szexet, csak a szög szemlélése adta neki az ötletet, hogy a jövőben kipróbálja, de a pillanat reménytelenül elrontott.

Az eredmény az, hogy az ember még kitartóbban kezdi otthon a hőn áhított gyümölcsöt. Nem ebben a konkrét időben, de így vagy úgy, ez a kérdés nyitva marad, mivel egy nő szűz vonzerőt talál egy férfi szemében, ami azt jelenti, hogy új célja lesz.

Az eredmény az, hogy egy férfi automatikusan zöld utat kap a szexhez anélkül, hogy tisztázná, hogy a nőnek tetszett-e legutóbb, ha egyáltalán folytatni akarta a szexszel való kísérletezést.

Talán ez a fajta bensőséges öröm a múltban rendkívül sikertelen volt, és pozitívan reagált csak a partnerek közötti nyitottság miatt, de még inkább folytatni, különösen arra, hogy a kellemes kopuláció folyamatában áttérjen erre a kínzásra.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?