Gumióvszer újdonság

Egy óvszergyártó végre kigondolt egy technikai újítást, amivel élvezetesebb a kondom használata. A fülek a gumi óvszeren, először viccesek voltak, aztán kiderült, hogy nagyon praktikusak: Fülek a gumióvszeren, a könnyebb védelem érdekében.

Egy óvszergyártó végre kigondolt egy technikai újítást, amivel élvezetesebb a kondom használata. A fülek a gumi óvszeren, először viccesek voltak, aztán kiderült, hogy nagyon praktikusak.

Az ókori rómaiak kecsketejjel kezelt állati hólyagokból, később juhbélből készítettek nők és férfiak számára egyaránt hasznos védekezési eszközt, vagyis óvszert. Hosszú idő óta számtalan kondom a rendelkezésünkre áll, amely megvéd a nem kívánt terhességtől, és mindenféle viszkető nemibajtól. Talán tapasztaltátok már, hogy alkalmanként az óvszert elég macerás szakszerűen felcuppantani a péniszre, hogy ne menjen alá levegő és egy kis zsákocska is maradjon a makk tetején, hogy legyen hely a lövedéknek.

Nos, a Sensis óvszergyártó cég megalkotta a legújabb koton csodát, amelyet a kényelem érdekében, két kis füllel láttak el, hogy könnyebben felhúzhassuk a merevedő hímtagra. A kényelem mellett az is fontos szempont volt a fejlesztésnél, hogy passzentosan, levegőbuboréktól mentesen lehessen felvenni ezt a védelmező kis gumihártyát. Nincs többé sötétben tapogatózás! Nem kell szexizés közben olyanokon agyalni, hogy: “Most vajon erre gördül vagy amarra? Jaj, nem húztam meg nagyon? Van hely a spermának?” Egyszerűen megfogjuk a két kallantyút, rátesszük a szerszám végére, és már húzhatjuk is rá, a kis, praktikus fülek segíségével.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?