A G pont hol van, hogyan lehet megtalálni és izgatni

A G -pont talán a legvitatottabb és legvitatottabb téma a női szexualitás tekintetében. Olyan téma, amelyben a tudományos kutatás ellentétes sok nő őszinte vallomásával, olyan téma, ahol általában kevesebb válasz van, mint kérdés. Tehát mi ez a csoda pont, és miért nyert ennyi figyelmet magával kapcsolatban? Ebben a cikkben csak erről akarunk beszélni.

Mi az a G-pont? Ez egy kis terület a nő hüvelyében , amelynek helyes stimulálása hihetetlenül kellemes érzésekhez vezet, amelyek vége erőteljes és élénk orgazmus (vagy akár többszörös orgazmus). Különös figyelem erre a titokzatos pontra az 1980 -as években kezdett megnyilvánulni, amikor a szexológusok gyakorlatában egyre több nő kezdett találkozni olyan nőkkel, akik képesek sugárhajtású orgazmusra vagy más néven spriccelésre.

Miért hívják ezt a pontot „G”-nek?
Ez elsősorban annak felfedezőjének, Ernst Grafenberg német nőgyógyásznak köszönhető, aki az 1950 -es években először bejelentette a világnak, hogy egy speciális erogén zóna létezik a női hüvelyben, valamint a stimuláció során felszabaduló folyadék. Kezdetben Grafenberg-pontnak, g-spotnak nevezték, de egy idő után (a tudós halála után) egy leegyszerűsített, lerövidített és könnyen megjegyezhető változathoz jutottak – a G -ponthoz.

A Ji pont a nő hüvelyében található, mégpedig az elülső gépen, 2-5 centiméterre a bejáratától. Annak érdekében, hogy egyértelmű legyen, melyik fal az elülső, képzeljük el feltételesen, hogy egy lány fekszik a hátán. Ebben a helyzetben az elülső fal lesz a felső fal, amely közvetlenül a csikló és a pubis alatt található. Lássuk a G-pont helyét a lányokban az alábbi fotón.

Sokan tévesen úgy vélik, hogy ez valamiféle kis pont a hüvelyfal felszínén, vagy ahogy sok forrás írja “borsó”. Ez egyáltalán nem így van. Először is, ez egyáltalán nem egy pont, hanem egy terület. Másodszor, nem a hüvelyfal felszínén helyezkedik el, hanem mintha e fal belsejében lenne. Hogy világosabb legyen, miről beszélünk, nézzük meg az alábbi képen az úgynevezett G-pontot.

Mi az a G-pont és mi az?
Közvetlenül a hüvely felső fala felett található az ureter, egy csatorna, amelyen keresztül a húgyhólyagból származó vizelet a nyílásba megy, amelyen keresztül a lány pisil. Tehát egy bizonyos helyen (közelebb a hüvely bejáratához) az uretert parauretrális mirigyek veszik körül, vagy ahogy Skene mirigyeinek is nevezik. Ők a bűnösök azokban a ravasz érzésekben, amelyeket egy nő tapasztal, amikor stimulálja ezt a területet. Valójában a G-pont a Skene mirigyei, amelyek irritációját a hüvely elülső falán keresztül hajtják végre. A rájuk gyakorolt ​​hatás azokat az érzéseket és tapasztalatokat is okozza, amelyekről sokan szinte legendákat adnak össze!)

A Ji pont megtalálásához a legegyszerűbb módja az ujjainak használata, bár végül stimulálhatja, mint Ön és partnere szeretné. Az alábbiakban részletesebben beszélünk erről, és most kitaláljuk, hogyan találjuk meg. Tehát a lány a hátán fekszik. A férfi, miután korábban felkeltette élettársát, tenyerével maga felé fordítja a kezét, és óvatosan belehelyez egy -két ujját az alábbi képen látható módon.

Hogyan lehet megtalálni egy lány G-pontját
Ujja párnájával feltárva a hüvely felső falát, észrevehet bizonyos különbséget a számunkra érdekes terület között a hüvely többi felülete között. Dudorosabb (bordázott) lesz, sőt némileg hasonlít a szájpadlás felszínéhez a g-pont.

7 fontos tény a G-pontról
Ez egy terület, nem egy pont. Ernst Grafenberg, aki felfedezte ezt a zónát, soha nem nevezte pontnak. Amerikai újságírók rátették a kezüket a tények eltorzítására, akiknek titokzatosabb, ezért vonzóbb színt kellett adniuk a témának. Ezeknek az árnyalatoknak a megértése különösen fontos lesz, ha G-pont stimulációs technikákról van szó.
– Minden nőnél más. Igen, mert minden nőnek Skene mirigyeinek mérete és sűrűsége eltérő. És ez közvetlenül befolyásolja ennek a zónának az érzékenységét. Minél több ilyen mirigy, annál kifejezőbbek az ezzel a területtel érintkező érzések. Minél kevesebb, annál kevésbé kifejező az érzések. De a méret nem az egyetlen, ami minden esetben megkülönbözteti a Gee pontot. Az egyes lányok egyéni élettani jellemzői szintén szerepet játszanak, amelyek szintén kifejtik hatásukat. Olyan, mint a mellbimbótok. Egyes lányoknak őrülten tetszik a stimulációjuk, míg mások közömbösek vagy akár kellemetlenek.
– Csak izgatottan ébred fel. Ne is gondoljon arra, hogy keresse őt, mielőtt a lány jól fel van kapcsolva. Ezt a hibát követték el a tudósok, amikor először fedezték fel ezt a területet. És valami ilyesmi történt. Több száz önkéntes lányt vettünk fel. Mindenkit meghívtak az irodába, nőgyógyászati ​​székre ülve, ujját behelyezték, és a felső falat szondázták. Természetesen egyik lány sem tapasztalhatott semmi kellemeset egyszerre.
– Izgalommal nő. Amint fentebb megjegyeztük, a G-pont lényegében Skene mirigyei. Amikor egy nő izgatott, a vér aktívan kezd folyni a nemi szervekbe. Ettől a mirigy kissé nő és érzékenyebbé válik. És amikor stimulálják, aktívan kezd titkot kifejleszteni magában, ami miatt még tovább nő. Egyébként ez a titok egy sugárhajtású orgazmus eredménye, és gyakran összetévesztik a vizeletével. Ennek eredményeként, ha egy lány jól izgatott, akkor ujjait a hüvelyébe helyezve érezheti ennek a területnek a nyilvánvaló kidudorodását.

A G-pont orgazmus különbözik a klitorális orgazmustól. Ez az orgazmus egyedülálló, és minden nő, aki valaha is tapasztalta, azt fogja mondani, hogy ez más, és nem olyan, mint a klitorális. Ez pedig elsősorban annak köszönhető, hogy Skene mirigyeit és a csiklót különböző idegek beidegzik. Amikor a csiklót stimulálják, a pudendális ideg izgatott, és amikor a G régiót stimulálják, a medencei ideg, a hipogasztrikus plexus és a vagus ideg stimulálódik. Ezért különbözőek az érzések. A második jellemző az, hogy a D-pont orgazmusa után, ha tovább stimulálod, a lány újra és újra átélheti az orgazmust, ami nem mondható el a klitorálisról.

A prosztata analógja. Ha megnézzük, hogy a férfiaknál hol található a prosztata, és összehasonlítjuk a nők bőrmirigyeivel, azt tapasztaljuk, hogy ezek nagyon hasonló természetűek. Ugyanazon szövetekből állnak, és összetételükben majdnem azonos titkot termelnek. Grafenberg volt az első, aki kijelentette, hogy Skene mirigyei a női prosztata.

30 év után érzékenyebb. Bizonyos bizonyítékok vannak arra, hogy a G-pont érzékenysége nagymértékben függ az ösztrogén (a fő női nemi hormon) szintjétől. A legtöbb 30 év alatti fiatal lány erősebbnek tartja a klitorális orgazmust. A viszonylag magas ösztrogénszint miatt a fiatal lányok hüvelyfalai vastagabbak, ami minden bizonnyal befolyásolja a Ji pont idegvégződéseinek érzékenységét. És ahogy az ösztrogén szint csökkenni kezd (30-40 éves kor után), a hüvely falai elvékonyodnak, aminek következtében a G régió fogékonyabb lesz az ingerlésre. Ezért sok nő úgy véli, hogy csak 30 év után kezdtek szexuálisan megnyílni.

G-pont stimuláció

Amint megérti, különböző módokon masszírozhatja a G-pontot. És most megvizsgáljuk a 3 legalapvetőbb módot.

G-masszázs ujjakkal. Ennek a masszázsnak a megkezdéséhez először győződjön meg arról, hogy megmosta a kezét és körmét. Ezek alapvető higiéniai és biztonsági intézkedések, amelyeket először el kell végezni, mielőtt olyan kényes helyre kerülne kapcsolatba, mint egy nő hüvelye. Az sem árt, ha a kezében van egy kenőanyag – a felesleges kenőanyag senkinek sem árt!) Mint emlékszel, az első dolog, amit meg kell tenned, hogy felkelted a lányt. Ez bármi lehet a csókolástól a cunnilinguson és a hüvelymasszázson keresztül. Csináljon bármit, amíg a partnere jó nedves lesz. Most behelyezheti az ujját. Óvatosan és óvatosan tesszük. Belül tegye ujjait a hüvely felső falára, és mozgassa ujjait hívogató mozdulatokkal „gyere ide”. Videót nézünk a nők G-pontjának stimulálásáról.

A klitorisz további stimulálása. A csikló mindig egy nő összes erogén zónájának aktivátora, így a rá gyakorolt ​​további hatás csak hozzájárul az orgazmus gyorsabb kialakulásához. A másik szabad kézzel elkezdheti masszírozni a csiklót. Ha még fantasztikusabb érzéseket szeretne, akkor dugja be a nyelvét, kombinálva a kézi G-pont stimulációt a cunnilingussal . Az ilyen simogatásokból szinte minden nő nagyon hamar erőteljes orgazmust kap.

Más simogatások. Ne hagyd, hogy a másik kezed összezavarodjon. Egy nő hihetetlenül tapintható teremtmény, amelynek izgalmához egyszerűen szükséges a testének gyengéd érintése. Simogassa, nyalja, simogassa a melleit. Bármi, ami növeli a kapcsolattartás mértékét köztetek. Hadd emlékeztessem önöket, hogy egy nő bőrének teljes felülete nagyon erős erogén zóna, amelyre a jó szerelmesek mindig emlékeznek.

Külső stimuláció. Egyes szexológusok azzal érvelnek, hogy az érzések fokozása érdekében ésszerű a G-pontot a gyomron keresztül nyomni. Ehhez egy kis nyomást kell gyakorolnia a gyomorra közvetlenül a pubis felett. Amikor megnyomja, vezesse a lány utasításait, hogy ne vigye túlzásba.
Pózok a G-pont stimulálására szex közben
Annak érdekében, hogy világosan elképzelhesse, hogy a G-pontot masszírozzák -e egy adott helyzetben a szex számára, meg kell értenie 3 fő dolgot:

Hol van a G pont

A hüvely melyik részét stimulálják egy adott helyzetben. Ha megérti ezt a 3 dolgot, könnyen meghatározhatja, hogy ez a zóna mely pozícióban legyen a lehető legnagyobb mértékben és melyikben. Annak érdekében, hogy a Ji pont stimulálódjon a szex során, olyan behatolási szöget kell választani, hogy a fej a lehető legnagyobb mértékben kölcsönhatásba lépjen a hüvely elülső falával. Egy szemléletesebb példa kedvéért azt javaslom, hogy fontolja meg a misszionáriusi pozíciót és azt, hogyan lehet fokozni a benne lévő G-pont stimulálását.

Missziós G-pont
Szükséges a nők medencéjének felemelése, hogy a tag ne felülről lefelé lépjen be, mint általában a misszionáriusi pozíció klasszikus változatában, hanem alulról felfelé. Ebben az esetben a behatolás nem lesz olyan mély, de a pénisz feje és a Ji pont közötti kölcsönhatás maximális lesz. Nézzük meg részletesebben a fényképet, mi forog kockán.

A G-pont stimulálása a misszionáriusi pozícióban.
Természetesen kezdetben a misszionáriusi pozíció messze nem a legjobb lehetőség a G-pont masszírozására, azonban az ő példáját felhasználva be akartuk mutatni azt a mechanizmust, hogy szinte minden szexuális helyzetet hogyan lehet adaptálni a Ji terület aktívabb befolyásolására. .

Túsz póz
Ez az álláspont az egyik legegyszerűbb és ugyanakkor az egyik leghatékonyabb. A tény az, hogy elvileg minden póz, amikor egy férfi lemarad , már hozzájárul a minket érdeklő területre gyakorolt ​​hatáshoz, de minél közelebb nyomja a törzsét a partner háta, annál élesebb a szög a pénisz hüvelybe való behatolásának hatására a pénisz feje erősebb kölcsönhatásba lép az elülső fal hüvelyével.

Kutya stílusú póz
Egy másik nagyszerű póz egyébként mellesleg egy férfi hátulról is!) Nem ismerek olyan férfiakat, akiknek nem tetszene a kutyás stílus!) De ahogy valószínűleg észrevetted, ennek a lehetőségnek van egy sajátossága – az ember nem áll a térdén , de a lábán úgy, hogy a medencéje magasabb legyen, mint a társa feneke. Ez a trükk ismét hozzájárul ahhoz, hogy a tag felülről lefelé lépett be. Ebben a helyzetben lehetővé teszi, hogy a pénisz a nő pubiája alá kerüljön, vagyis arra a helyre, ahol a G-pont található.

Fúziós póz
Ez a póz, mint látható, alapvetően más. Először is, a férfi már nincs lemaradva, másodszor azonban a nő már uralkodik!) És annak, hogy ő kezdeményez, több fontos előnye is van. Először is, a medence mozgatásával ő maga irányíthatja a péniszt oda, ahol az neki kellemesebb. Másodszor – a Ji pont stimulálását a pénisz fejének külső széle végzi. Ez a hely a péniszen olyan, mint egy kis homlok. Egy nő esetében ez a hatás gyakran élesebb és kifejezőbb az érzések tekintetében. Minél többet tér vissza a lány, annál nagyobb a pénisz nyomása a hüvely elülső falára.

Ezek nem minden pozíciók, valójában sokkal több van belőlük, ezért mindegyiket külön cikkben kellett feltennem. Lásd 22 póz a G-pont stimulációhoz .

Szexjátékok a G-ponthoz
A mai napig a szexboltok sok játékot kínálnak, amelyekkel masszírozhatja a Gee pontot. Kezdve az elemi dildóktól és vibrátoroktól a speciális G-pont stimulátorokig. Ami a fallikus játékokat illeti, mint például vibrátorok és dildók, általában enyhén ívelt végűek. Ez az alak járul hozzá a kifejezőbb hatáshoz a hüvely elülső falán. Mindegyik játéknak megvan a maga egyedi funkciója: mozgó (forgó fejek), különböző rezgési módok, felületi formák és textúrák, a csikló vagy a végbélnyílás további stimulálása stb. Általában kinek mi tetszik!) Minden nő kiválaszthatja a neki legjobban megfelelő opciót.

Szexjátékok a G-pont stimulálására
Az ilyen g-pont izgató vibrátor eszközök segítségével egy lány könnyen megtalálhatja a varázspontját, és valódi tűzijátékot adhat magának a színes érzésekből és a felejthetetlen orgazmusokból.

Minden G -pont titok fejlett technikák
Fent elég sok hasznos információ volt ahhoz, hogy elkezdhessük elsajátítani ezt a varázslatos zónát. Azonban, amint a gyakorlat azt mutatja, nincs olyan sok lány, akik számára ez a pont valóban kiderül (felébred). Ezért mindazok a többszörös orgazmusok, amelyeket a G-pont adhat, és amelyekről a divatmagazinok szeretnek írni, sok nő számára elérhetetlenek maradnak. Mint tudjuk, minden nő egyedi, és mindegyiknek szüksége van saját megközelítésére.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?