Fizetős csoportos szex gyógyászati célokkal – videóval

Sok furcsa foglalkozás létezik, de talán az egyik legkülönösebb a szexuális gyógyító szakmája. Bár elsőre erősen pornográfnak tűnhet a dolog, valóban lehet pénzért szexelni terápiás feladatként.
Nemrégiben körbejárta a világot az 54 éves Mare Simone története, aki “szexuális gyógyítóként” definiálja magát. A hölgy hosszasan magyarázta a The Sun újságírójának, milyen problémák esetén fordulnak hozzá a páciensek, és hogyan, milyen módszerekkel gyógyítja meg őket. Mare Simone 23 éves pályafutása alatt mintegy 10 ezer ügyfelet tett boldogabbá, bár szexuális célú penetrációt csak 1500 esetben hajtott végre.
A szexuális gyógyító tevékenység nem újdonság, és valóban van tudományos háttere. Az elképzelést a Masters és Johnson nevű tudóspáros vezette be 1970-ben a Human Sexual Inadequacy (Emberi szexuális rendellenességek) című munkájukban. Eszerint a szexuális gyógyító egy szexterápiás csoport tagja, aki fizikailag is intim viszonyba vagy szexuális kapcsolatba kerül a pácienssel a gyógyulás érdekében.
A legtöbb gyógyító három technikát kombinál: a beszéd, a figyelés és a demonstráció egyaránt fontos szerepet játszanak a terápiában. A szexsegédek általában professzionális képzésben részesültek a szexualitás, a pszichológa vagy valamilyen tanácsadás témakörében, és szorosan együtt dolgoznak pszichiáterekkel, pszichológusokkal és szexológusokkal, hogy meggyógyítsák a pácienst.
Szexuális gyógyítói tanfolyamot az interneten is hirdetnek, a 40 órás amerikai kurzuson többek között a Shakti energiát is a fejlődés és a gyógyítás szolgálatába állíthatják, akik kifizetik az 1500 dolláros (mintegy 270 ezer forintos) díjat.
A szintén tantrikus tanokat hirdető Mare Simone azt állítja, hogy valódi fizikai intimitás ritkán fordul elő a gyógyító és a páciens között, ami leírva igen jól mutat. Viszont megtaláltuk a guru egyik saját tanfolyamának hirdetését a YouTube-on, és az sokkal inkább emlékeztet egy alacsony költségvetésű pornófilm előzetesére, mint bármilyen tudományos projektre. Fojtott nyögések, gyertyaláng mögött mozgó párok, összesimuló testek és mindehhez doromboló macskáéra emlékeztető, erotikusnak szánt női hang jellemzi a videót.

A Sexualsolutions.com nevű weboldal terapeutája, Ina Laughingwinds ennél jóval visszafogottabban, szinte már unalmasan, de annál részletesebben ismerteti szintén YouTube-os videóján az orális szex előnyös oldalait és technikai lehetőségeit, és nem ő az egyetlen. A szexuális gyógyítás ugyanis rendkívül népszerű téma a videómegosztokón, számos guru hirdeti szolgáltatásait ilyen módon, a tantrikus szex a legtrendibb, úgyhogy talán nincs is feltétlenül szükség a személyes beavatkozásra. Hacsak nem ragaszkodik valaki a külső segítséghez.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?