Feleség vagyok és szexboltban vásároltam

Miért ne lehetne félénk, ha elmegy egy szexboltba, és mi az első három játék, amelyet érdemes megvenni, hogy felfedezze az iparágat? Végül, hogyan használod ezeket a játékokat, ha még soha nem csináltad?

Amikor a barátaim rájönnek, hogy a férjemmel vásárolunk valamit egy szexboltban, csak két reakciójuk van. Az első az, hogy “itt, Magyarországon? Mi van, ha valaki látja? De a kollégám ismeri a budapesti szexbolt igazgatóját, így akkor mindenki tudni fogja, mit veszel.” A második lehetőség az, hogy sajnálattal teli szemmel nézzünk, mondván, hogy minden olyan rossz a személyes életedben. Furcsa, hogy az a rendszerváltó generáció, amely nevet a “Magyyarországon nem volt szex” kifejezésen, és megpróbál dicsekedni egymással szexuális sikereikről, pánikba esik a szexboltokban. Nos, őszintén szólva, ez olyan, mintha kiskorúak lennének, és először mennek el óvszert vásárolni.

Miért ne lehetnél félénk?

Közel harminc vagyok, hét éve vagyok házas, és van egy csodálatos férjem, aki mind a munkahelyen, mind az ágyban kiválóan teljesít. Közgazdászként dolgozom, és minden rendben van a pszichémmel. És sem a férjemnek, sem nekem nincs kedvünk keresni valamit az oldalán, elrendezni, hintázni és így tovább. Most elmondom, hogy a szexshopok hogyan tartják együtt a családot.

Ez ilyen egyszerű. A szex közvetlenül a partnerrel olyan, mint a hús. Létfontosságú, és enélkül nincs mód. És a szex a játékokkal olyan, mint az egyik desszert lehetőség. És ha csak húst táplál a házastársaddal, akkor előbb-utóbb desszertet akar. És ha nincs otthon desszert, akkor valahol meg kell keresnie. Ennek a példának nem az a célja, hogy megbántsa a vegetáriánusok érzéseit, azt hiszem, ők, mint felvilágosult emberek, meg fogják érteni a metaforámat.

  • Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten! Személyes vásárlás üzletünkben: INTIM CENTER szexbolt, szexüzet Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

A játékok és a ruhák valami újat jelentenek. Minden egyes új játékkal meg akarod találni a legjobb módszereket a használatára, és ez kísérletekhez vezet – kedvenc sorozatod új sorozataként várod a szexet. Sőt, mint egy hintaszékben, ahol először elkezd érdekelni, hogyan kell helyesen elvégezni a gyakorlatokat, majd zökkenőmentesen átváltani a táplálkozás témájára, és itt elkezded a Google-t a játékokról és ruhákról szóló információkra, majd cikkeket olvasol vagy videókat nézel a szexedzőktől, és a látott információk véletlenül felszínre kerülnek a folyamat során. Tekintettel a testem és a férjem testének tapasztalataira és tudásszintjére, nem tudom, miért keresném az örömöt az oldalán. Tudom, hogy amit otthon kaphatok, az százszor fényesebb és élvezetesebb lesz. Jó okunk van feltételezni, hogy a férjnek ugyanaz a pozíciója.

És nem, egy szexboltban senki sem mutat ujjal rád, nem gondolja: “milyen perverzek jöttek”. Általában nagyon érdekes emberek vannak, akik elmondhatják, hogy mit szerettek maguk, mit vesznek az emberek gyakran, és így tovább.
Zavarban lenni egy szexboltba menni olyan, mintha zavarban lennénk óvszert vásárolni. Tényleg mindenki tudja, hogy szexelünk.

Vannak barátaim, akik azt mondták, hogy vettek valamit egy szexboltban, és hogy ez hülyeség, nem kompatibilis az élettel. Teljesen egyetértek azzal: a társadalom előírja, hogy a pénisznek még hosszabbnak és még nagyobbnak kell lennie, így az emberek nem anatómiai méreteket vesznek fel. De elmúlik, ha az emberek beszélnek egymással. A férjem is kezdetben falloszszerű játékokkal próbált megkínozni, és csak végül hallgatott arra, hogy mit kellene rosszul csinálni. Ezért itt van egy lista három témáról, amelyekkel meg kell kezdenie megismerkedni az iparággal.

We-Vibe és hasonló játékok más gyártóktól
A legjobb befektetés a családba és a legkedveltebb a We-wibe szexjáték. A lényeg az, hogy az egyik “láb” be van helyezve a hüvelybe, a második a csikló tetején fekszik – a lány szinte azonnal nedves lesz. Tökéletes az érdekes prelúdiumokhoz. Amikor egy partner besétál, hú, mindketten érzik. A srác szereti a rezgéseket és azt a tényt, hogy a partner szűk lesz, a lány még inkább szereti, mert amikor a partner belép, a játékot szorosabban nyomja és stimulálja minden, ami lehetséges. Ugyanakkor maga a játék tökéletes méretű: egyrészt a G-ponton fekszik, másrészt nincs olyan érzés, hogy megpróbálnának megerőszakolni téged.

Egy másik hirtelen jellemző, hogy ha a prést pumpálja vele (végezze el az “olló” gyakorlatot), az orgazmus 20 másodperc alatt jön létre. Itt a lényeg az, hogy meg tudjunk állni, mielőtt a fej fájni kezd.
Ennek a dolognak van egy kis hátránya az ára, a gyártótól és a modell újdonságától függően, bár ez néhányszor alacsonyabb, mint három évvel ezelőtt. De vezeték nélküli töltéssel rendelkezik, és vízálló. És igen, srácok, egy ilyen dologgal nem fogtok megijeszteni egy lányt, ellentétben egy hirtelen ajándékkal egy hatalmas dugó formájában. Kezdje ott.

Péniszrevalók
A bordázott óvszerek egyáltalán nem azonosak, mert az ottani pattanások minimálisak. De a nagy pattanásokkal ellátott fúvókák fantasztikusak. Sokan nem veszik észre, hogy a pattanások mindkét irányban működnek, így mindkettő magasra kerül. Azok a lányok, akik értékelik a lapok tisztaságát, tetszeni fognak az a tény, hogy az összes ejakuláns a fúvóka belsejében marad. Azok számára, akik gyermeket terveznek, speciális lezáratlan fúvókák vannak.

Szexi fehérnemű
Ha leülsz dolgozni a pizsamádban, akkor “pizsama” termelékenységed lesz. Ez ugyanaz az elv. Még akkor is, ha egy srácot nem érdekel, hogy néz ki egy lány, egy lányt nem érdekel. Ha fehérneműbe öltözik szexre, akkor szexuálisabban fog viselkedni. Minden esetre: az első alkalommal ne vásároljon rendőrségi egyenruhát, nővérruhát és más szerepjátékos harangokat és sípokat. Csak a filmekben tűnik egyszerűnek. Személy szerint a rákig elpirultam, és majdnem könnyekben törtem ki, amikor a “főnök” szidott egy helytelenül összeállított jelentés miatt, és azzal fenyegetőzött, hogy megbüntet (nos, hol van az igazságszolgáltatás, soha életemben nem kaszáltam le így a munkahelyemen!). Ne kezdd a szerepjátékokkal, ha mindkettőtöknek nincs színészi tehetsége. A legnagyobb választék szexi jelmezek Budapesten, beleértve a női fehérneműt is, kizárólag szexre, nem a szexboltokban..

Ne rendeljen dolgokat az interneten. Általában az áraink ugyanazok, és egy olyan intim kérdésben, mint a szex, fontos, hogy érezzük az anyagot és becsüljük meg a méretet élőben. Valójában mi az, amit szégyellni kell? Büszkének kell lenned, hogy ilyen fejlett vagy.

És itt van egy lista arról, hogy mit ne vásároljon először:
1. amelyek nagyobb méretűek, mint a péniszed vagy a partnered pénisze (ha valami gyermekszerűt és félelmeteset akarsz, vedd be a G-Wibe-et, kettős behatolási hatása van)
2. golyók és dugók, ha nem gyakorolod a szexet. Ne hozza zavarba az illetőt.
3. Készletek. Általában egy vagy két dolog értelmes lesz, és minden más összezavarja a teret anélkül, hogy zümmögést okozna.
4. Hüvelyi tojás. Soha senki nem értette, mi a trükkjük. Ez teljesen eldobott pénz.

Remélem, mindent beírsz a Google-ba, amit leírtak, és a kétség magja bekúszik a fejedbe, sőt egy nap kicsírázik. Valójában csak el kell kezdeni, és akkor csak az örömdobozát tölti fel. Sok szerencsét és sok-sok orgazmust.

Pár termék amit ki kell próbálnod

Milyen mítoszokat tudsz a szexboltokról? „Oda csak a perverzek járnak”, „Ez azoknak szól, akiknek minden rossz a szexel”, „Ha veszel egy szexjátékot, soha nem akarsz élő emberrel együtt élni”, „Ott csak gumi falloszokat árulnak.” Vicces hiedelmek ezek, amelyek teljesen megalapozatlanok. A szexüzletek fő látogatói a szexuális egészségükkel foglalkozó házaspárok és élettársak, akik legalább minőségi óvszerért és síkosítószerekért járnak oda, valamint érdekes újdonságokért, amelyekkel diverzifikálják kapcsolatukat és hozzáadják a „borsot”. Az ajánlási listámon semmi olyan nincs, ami még távolról is gumi falloszra hasonlítana. Igen, és ma már nem szükséges felkeresni egy szexboltot: néhány kattintás – és minden vásárlást egy átlátszatlan csomagban szállítunk ki, amelyen semmilyen felirat nem szerepel.

Több mint egy éve tanulmányozom a szexjátékok piacát, és szeretnék tanácsot adni, mit érdemes igazán kipróbálni. Nem vagyok benne biztos, hogy minden kozmetikum vagy szexuális eszköz 100%-ban megfelel majd, de személyes tapasztalataim azt mutatják, hogy a gyertyák, kenőanyagok és az eldobható maszturbátorok a legsikeresebb vásárlások. Velük, és kezdje el felfedezni magát és szexualitását.

Gyertyák masszázshoz: relaxáció, élvezet, magas!
Nem tudom, mi köze a szexhez, de a gyertyák csodálatosak! Több márkát is kipróbáltam, értékelésemben eddig a kanadai Shunga masszázsgyertya áll az első helyen. Ízek minden ízléshez vannak, de én személy szerint szerettem az epret, csokit, egzotikus gyümölcsöket (gyerekkoromból rágógumi ízzel). Vannak kicsik (3-5 alkalomra) és nagyok (akár 20 alkalomra).

Hogyan működik? Ha meggyújtasz egy gyertyát, az lassan elolvad, és illattal tölti meg a szobát. 15-20 perc elteltével meleg olajat öntünk a partner testére, és végezhet egy relaxáló vagy erotikus masszázst. A gyertya meglehetősen gazdaságos. Az illata isteni – sokáig megmarad a testen. További bónusz: tökéletesen ápolja a bőrt, hidratálja azt. Hidd el, szeretnéd, ha ez az illat a lehető legtovább a testeden maradna!

Ezek nem BDSM gyertyák! Nem égnek, kókusz-, szója- és mandulaolaj alapúak, így meglehetősen alacsony hőmérsékleten megolvadnak.
A mínuszok közül: egy kis gyertyát csak az első két alkalommal kényelmes használni. Ezután egy másik gyertya fölött meg kell olvasztani, hogy értékes olajat nyerjünk ki. Lehet, hogy ki kell cserélnie a kanócot. Szaunához viszont ideális: vigye magával és várjon.

Kenőanyagok: ízletes, biztonságos, hatékony
Használsz már síkosítót? Akkor megyünk hozzád! viccelek, persze. De nagyon ajánlom. A síkosító fontos eleme a szexnek, különösen akkor, ha a nemi aktus 3-5 percnél tovább tart. Ebben az esetben a lány vagy nő természetes kenése nem elegendő, és az intenzív súrlódás mechanikai károsodást okoz a nyálkahártyában. Ez kényelmetlenséghez, gyulladáshoz és a fertőzés kockázatának növekedéséhez vezet.

Melyiket válasszam? Javaslom kipróbálni néhányat. Az első szájon át fogyasztható, víz alapú, olyan ízekkel, mint az eper, a cseresznye vagy a görögdinnye. Igen, igen, ez egy síkosító az orális szexhez. De hüvelyi úton is használható. Miért van szükségem síkosítóra az orális szexhez? Egyrészt változatossá teszi a szexuális életet, másrészt megmenti azokat, akik nem bírják a nemi szervek ízét és szagát (hát, sosem lehet tudni!), harmadrészt segíti a nyáltermelést. Általában nem tartalmaznak cukrot és kalóriát.

A második egy szilikon alapú síkosító. Nagyon gazdaságos, bőrbarát, ápoló, kiváló hosszú szexhez és víz alatti szexhez, hidratál, nem válik ragacsos gumivá (mint a szupermarketek és gyógyszertárak vízbázisú síkosítói). De! Nem kompatibilis a szilikon játékokkal. Melyiket részesítsük előnyben? Nagyon szeretem a német Pjur Originalt vagy a Pjur Woman Bodyglide-ot.

A harmadik egy vízbázisú síkosító, glicerin nélkül. Például a Pjur Woman Nude – az egyik legjobb a világon, kifejezetten terhes és szoptató nők számára készült, nem okoz allergiát, mert nem tartalmaz glicerint. Ajánlom. Vannak vegán kenőanyagok is, nézd meg, hogy ez fontos-e számodra.

Tenga tojás maszturbátor: olcsó és varázslatos
Tökéletes ajándék tapasztalatlan férfinak. Párban használható. A Tenga tojás elasztomerből készült eldobható maszturbátor. Megfelelő gondozás mellett akár 5 alkalommal is használható. Belül egy vízbázisú síkosító van, ami 2-3 alkalomra elég. Kenjük fel a kenőanyagot a herére és a peremére, tegyük a pénisz fejére, és mozdulatokat végzünk.

Hasonló maszturbátorokat a Svakom – Ice-cream Egg is kínál. Kezdheted velük. És a Tenga kínálatában rengeteg eldobható, csöves maszturbátor is található, amelyeket érdemes kipróbálni, miután megunta a Tenga tojást. Igen, kicsit drágábbak, eldobhatóak is, de óvszer használatával könnyedén „meghosszabbíthatod” az élettartamukat párszor. A herét minden használat után le lehet mosni, törölközőn óvatosan megszárítani, és a ragacsosodás elkerülése érdekében kukoricakeményítővel meghinteni. Japánban készült.

De a tapasztalt férfiakat meglepheti a világ legjobb Tenga Flip Zero . Ez egy újrafelhasználható maszturbátor.

Kielégítő: Orgazmus két perc alatt? 30 másodperc alatt!
Ez a csiklóstimulátor kapta a legtöbb kritikát az elmúlt évben. És teljesen megérdemlik. Szexjáték műhelyekben mindig azzal viccelek, hogy szívesen adnék Nobel-díjat annak, aki ilyen csodálatos dolgot talált ki! Mert ez egy olyan élvezet, amely semmi máshoz nem hasonlítható. Néha olyan erős, hogy egyszerűen el sem hiszed magad… Egyes modellek víz alatt is használhatók – ez pedig külön izgalom.

A Satisfyer a Womanizer olcsóbb analógja. Szerencsére most kevésbé zajos lett, így nincs értelme többet fizetni. Jobb akkumulátoros eszközöket vásárolni, és nem akkumulátorokon. Sokat írtak már ezekről a szexuális játékokról, ezért javaslom, hogy olvass el néhány vélemény:
– Satisfyer gyengéd csiklóstimulátor
– Clitor csoda maszturbátor Womanizer
Nehéz megállni, hogy ne ajánljak több ehető masszázsolajat, vibrációs golyót, orgazmusfokozót és szexuális játékot, amelyek tökéletes ajándék lehet egy párnak, de egyelőre csak kellemes ünnepeket és jó szórakozást kívánok!


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?