Bíznod kell a farkadban, hogy feláll amikor szükséged van rá

Történelmileg a férfi szexuális tevékenységet nemcsak a nemzés garanciájának tekintették, hanem az egész család jólétét befolyásoló tényezőnek is. Az ősök úgy vélték, hogy ha a családfőnek problémái lennének az erővel, ez negatívan befolyásolja a gazdaság rendjének fenntartására való képességét, sőt olyan kiszámíthatatlan jelenségeket, mint a földbirtokok hozama vagy az állatállomány termékenysége.

Az ilyen megítélések meglehetősen logikusak: az ember stresszt tapasztal, amikor merevedési problémái vannak. A szorongó gondolatok zavarják mindennapi tevékenységét és a szakmai problémák megoldását. De emlékeznie kell: az őszinte beszélgetés az orvossal és az illetékes kezelési terv segít helyreállítani a teljes nemi életet és az önbizalmat.

A 40 évnél idősebb férfiak fele előbb-utóbb szembesül a merevedési zavarokkal. Az orvosi statisztikák szerint azonban az impotencia évről évre fiatalabbá válik: középkorúak, sőt fiatal férfiak is orvoshoz fordulnak. A szakértők a jelenlegi helyzetet a városlakók életmódjának megváltozásával (csökkent fizikai aktivitás, kiegyensúlyozatlan táplálkozás), az ökológiai helyzetet, sőt a társadalmi hálózatok növekvő szerepét magyarázzák a nőkkel való kommunikációban – a fizikai interakció hiánya az ismerkedés első szakaszában negatívan befolyásolja a férfiak hormonális hátterét.

A férfiak szexuális teljesítőképessége, a férfi potencia huszonéves éves kor környékén éri el a maximumát. Ez az időszak az, amikor a csillagok állása (hormonrendszer, idegrendszer, keringés stb.) a legkedvezőbb. Ez biológiai tény, tedd túl magad rajta. Ezután elkezdődik egy csökkenő tendencia.

A pénisznövelők és potencianövelő szerek használatának lehetősége minden férfit érint előbb-utóbb! Ha már nem vagy biztos magadban, mindig legyen nálad potencianövelő. Nehogy felsülj egy szexnél, mert az a továbbiakra nézve sem lesz jó!

Természetesen nem mindegy, hogy a potencia csökkenése milyen magasságból és milyen ütemben zajlik. Van egy 40/50-es szabály. Ez annyit jelent, hogy a negyvenes férfiak 40 %-a, az ötvenes férfiak 50 %-a és így tovább, tapasztal megingást, merevedési zavart a szexuális teljesítményében. Ezért a potencianövelőt használók száma szép lassan emelkedésnek indul.

Rendben, de mi a helyzet a fiatalokkal? Az egészségügyi problémák általában a 30-as mérföldkövet elhagyva kezdenek testet ölteni. Így a 30-as férfiaknál már ötödük környékére emelkedik a mutató. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy aki a húszas éveit tapossa az nyugodtan hátradőlhet.

Potencianövelés férfiaknak, miért válhat szükségessé?

Meglepődnél ha tudnád, mi minden lehet hatással az ágyban nyújtott teljesítményedre. Ismerd meg a lényeges hármat.

Tesztoszteron: A férfiak tesztoszteron szintje generációról generációra csökkenő tendenciát mutat. Míg régen a kórosan alacsony értékek a 70 – 80 éves korosztályt érintették, addig mára teljesen természetes, ha egy huszonévesnél diagnosztizálják ugyanezt a problémát. Nem véletlen, hogy ez a terület kiemelt figyelmet kap weboldalunkon.

Keringés: Tudtad, hogy 20 éves kor után csökkenni kezd a szervezeted nitrogén-monoxid termelő képessége és mire betöltöd a 40-et a felére esik vissza? Ez azért lényeges szempont, mert ez a gáz lazítja el közvetve az erek simaizomzatát, lehetővé téve a jobb keringést. Célirányosan szemlélve: Az erőteljes erekció alapköve, nélküle nincs potencia, nincs hancúrozás. Így pedig hamar célkeresztbe kerül a férfi potencianövelő tabletta.

Stressz: Számodra csak a stressz jelenti a nehézséget? Ez egy olyan pusztító fegyver, ami mindent felperzsel maga körül, és a szexuális életedből csak egy marék hamu marad.
Most valószínűleg azt gondolod, ezeket a tényezőket mindenki ismeri, nem mondtunk semmi újat. Ebben természetesen igazad van. Viszont nem mindegy, hogy csak a felszínt látod, vagy azokat a rejtett okokat és lehetőségeket is, amelyek kiváltják a negatív ill. pozitív hatásokat.

Mivel ezek az információk általában rejtve maradnak, így a legtöbben egyből a potencianövelők területére fókuszálnak. Kezdetben egy kis potencianövelő tea, potencianövelő vitaminok (tabletta, kapszula) jelentik a belépőt, majd a saját tapasztalatok mérlegelése alapján, elkezd szélesedni a látókör, és a keményebb irányvonalak is célkeresztbe kerülnek. Elvégre mindenki a legjobb potencianövelő terméket akarja. Te melyik csoportba sorolnád Magad?

  • Csak az orvosomra hallgatok, és a vényköteles potencianövelő gyógyszerek jelentik a megoldást. A potencianövelés házilag történő barkácsolásában nem hiszek. Kerülöm a megbízhatatlan forrásból származó “ki tudja mi van benne” típusú termékeket.

Ez nem rossz gondolatmenet, de el kell fogadnod az ezzel járó negatívumokat is. A vényköteles potencianövelő gyógyszerek erőteljes mellékhatásokat okozhatnak.
Állandó frusztráltság, hogy csak gyógyszerrel lehetsz igazi férfi az ágyban. Rendszeres orvos és gyógyszertár látogatás, hogy kiírasd az újabb és újabb receptet, amit a gyógyszerész hölgy előtt meglobogtatva és kiváltva, újra zavartalanul élhetsz nemi életet.

  • Nincs szükségem orvosra vagy gyógyszerekre. A természetes potencianövelő szerek használatát részesítem előnyben, amelyek az aktus előtt fél vagy egy órával bevéve, megdobják az ágyban nyújtott teljesítményemet. Egy kis extra nem árt.

Az előzőekben leírt, ki tudja mi van benne félelem, általában itt, a vény nélkül kapható alkalmi potencianövelő szerek területén realizálódik. Ugyanis az OGYÉI csak a termékforgalmazó által benyújtott termék adatokat ellenőrzi, magát a terméket nem. Tehát nincs részletes termék összetétel, mennyiség analízis a laborban.
Ezért találkozhatsz időnként olyan hírekkel, hogy több növényi hatóanyag tartalmú potencianövelőt vontak ki a forgalomból, mert a készítményből vett mintákban, a potencianövelő gyógynövények mellett, gyógyszer hatóanyagot mutatott ki a labor.

  • Én bika vagyok, a potencia szobrát rólam lehetne mintázni. Csak véletlenül keveredtem ide.
    Azon kevesek közé tartozol, akik a legjobb pillanatban érkeztek. Olvass tovább és megtudod miért.
  • Konkrét problémára, mint a potencia zavar, csökkent vágy, pénisz vagy termékenységi problémák, korai magömlés keresek használható információkat, esetleg megoldást. Orvosi konzultáció mellett, nem helyett!
  • Tökéletes kondícióban vagyok,de! A szex fontos része az életemnek, így szeretném minél tovább megőrizni vagy tovább fokozni a férfi erőmet. Tisztában vagyok azzal, hogy ehhez ismereteimet folyamatosan bővítenem kell ugyanúgy, mint az élet más területein, amiben fejlődni akarok.

A potencia információ és az életmódod lehetőség a férfi egészség megőrzésének témájában. Megérted mi az, ami miatt gyengébben teljesítesz az ágyban, vagy mit kerülj el annak érdekében, hogy ez ne forduljon elő.
Megismered melyek azok a rendelkezésedre álló ingyenes lehetőségek, amelyek növelik a vágyadat és erőteljesebbé teszik az erekciódat. Így a potencianövelés természetesen, 100% -ig mellékhatások nélkül történik.
Szakértője leszel azoknak a természetes megoldásoknak, természetes potencianövelő ételek, potencianövelő növények, amelyek egy magasabb szintre emelik az ágybeli teljesítményedet és a partnered így még jobban ragaszkodik majd hozzád.
Tökéletesen átlátod majd a hormonok és a szexuális teljesítmény összefüggéseit, valamint a tesztoszteron növelés természetes irányzatait. Olyan információkat ismerhetsz meg, amiért később még hálás leszel. Javíthatod a termékenységedet, spermiumszám, mozgékonyság, morfológia, és lehet, hogy itt találod meg a választ számtalan kérdésre.

Természetesen ez a pár kiragadott példa csak része egy nagy egésznek. Az Intim Center potencianövelő infói mindenkinek szólnak, ahol a szex az élet szerves részét képezi. Bármelyik csoportba is soroltad magad, itt megkapod a stabil alapokat és utána már csak rajtad múlik, hogyan folytatódik a történet.

A potencianövelő szerek nem csodák. Tisztában vagyunk azzal, hogy a potencianövelők aktív részét képezik ennek a területnek, és a vényköteles potencianövelők létjogosultsága vitathatatlan. Ugyanakkor érdemes megismerni azokat kiváltó okokat is, amelyek megingathatják a férfiasságodat, vagy azokat a tényezőket, amelyek stabillá tehetik a teljesítményedet az ágyban.

Lehet, hogy letennéd a potencianövelőt vagy kevesebb is elég lenne. Az imotencia gyógyszerek, és potencia zavar kérdés Téged nem érint, akkor is profitálhatsz a weboldalon található információkból. Egy kis plusz tesztoszteron, erősebb, tartósabb erekció, fokozottabb nemi vágy mind olyan tulajdonságok, amit szívesen megtapasztal minden férfi. Azért ez jól hangzik, nem igaz?

Miért olyan sürgős a potencia növelésének problémája?

A “potencia” egy filiszteus kifejezés, amely az ember szexuális képességét jelöli. A gyenge potencia vagy impotencia azt jelenti, hogy ez a képesség károsodott. De mit jelent egy ilyen rendellenesség?

Az orvosok előnyben részesítik a “merevedési zavar” kifejezést – ez azt jelenti, hogy a betegnek problémái vannak a pénisz izgatásával vagy egészséges működésével. Beszélhetünk ennek a szervnek az elégtelen tónusáról, amely lehetetlenné teszi a nemi közösülést, vagy az ejakuláció problémáiról (spermium kisülése), amelyek túl korán jelentkeznek, vagy kellemetlen érzések kísérik. Az impotencia az erekció teljes hosszú távú hiánya, vagyis az erekciós diszfunkció rendkívül negatív foka.

A merevedési zavarok ritkán jelentenek önálló betegséget – az esetek elsöprő többségében egy súlyos kóros folyamat visszhangjáról beszélünk, amely számos szervet és rendszert érint. Ezenkívül a potencia csökkenése pszichogén jellegű lehet – érzelmi trauma vagy súlyos stresszes helyzet eredménye.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?