Felcsatolható műpénisszel hogy lehet örömet adni a férfinak

Felcsatolható műpénisszel hogy lehet örömet adni a férfinak, amikor nő dug férfit. A szexben passzív szerepet játszhat mind a lány, mind a partnere. Fiziológiailag a férfi végbélnyílás nem különbözik a nősténytől, de az erősebb nem több örömet tapasztal a behatolásból, mint a lányok. Ennek oka a prosztata jelenléte.

A prosztata mirigy a férfi reproduktív rendszer nagyon érzékeny szerve. Amikor a stimuláció az ujjakkal vagy a hevederrel történik, a végbél falán keresztül nyomást gyakorolnak a prosztatára. Egy ilyen hatás miatt az ember szexuális boldogságban tör ki.

Strap on pánt, mi az?
Annak érdekében, hogy egy lány análisan beléphessen egy partnerbe, szüksége van egy felcsatolható falloszra. A heveder egy rugalmas bugyi vagy heveder. A lány rögzíti a szexeszközt a testén, majd kényelmesen súrlódásokat hajt végre. A kezdőknek ki kell választaniuk a legkisebb méretű hevedereket.

Az övön vagy a hevedereken lévő klasszikus minden lány számára alkalmas. A rugalmas hevederek könnyen beállíthatók az ábrához. A bugyival ez még könnyebb – csak ki kell választania a megfelelő méretet, és a szex folyamán a heveder biztosan nem csúszik le. De van egy érdekesebb lehetőség – anatómiai alakú hevederek.

A szexhez használt öv nélküli heveder egy ívelt eszköz, amely két szilikon folyamatból áll. Az egyik folyamat a férfi végbélnyílásba való behelyezésre szolgál, a másik lány pedig a hüvelybe merül. A hevedert a hüvelyben kell tartani az intim izmok erejével.

Hogyan lehet örömet adni a férfinak?
Mielőtt belépne egy partnerbe egy péniszes hevederrel, végezzen könnyű masszázst. Az ujjakon vastagabb kenőanyagot kell felvinni, és óvatosan masszírozni kell a végbélnyílás külső részét. Amikor egy ember ellazul, behelyezhet egy vagy két ujját a végbélnyílásba. Néhány pár, mint az anilingus – simogatja a végbélnyílást a nyelvvel. Ez a fajta intimitás arra is alkalmas, hogy felkészítse a partnert a stimulációra egy hevederrel.

Ha egy ember fél vagy nem tud pihenni, érdemes egy kicsi. A készüléken intim kenőanyagot kell felvinni, majd lassan és óvatosan be kell vezetni a kúp alakú részt a végbélnyílásba. A dugónak egy ideig a test belsejében kell maradnia – legalább tíz percig.

Fontos, hogy kényelmes pozíciót válasszunk – a szexuális folyamat mindkét résztvevőjének kényelmesnek kell lennie. Jó lehetőség. Adja meg a strapon dildó pántot a végbélnyílásba, rendkívül óvatosnak kell lennie. Nem szabad sietni. Ha egy ember fájdalomról beszél, meg kell állnia, és hozzá kell adnia egy kicsit több kenőanyagot.

Közvetlenül a stimulációtól kezdve a partner valószínűleg nem éri el az orgazmust. De ha a súrlódásokkal egyidejűleg a pénisz stimulálása történik, akkor erőteljes magömlés következik be, amelyet erőszakos öröm kísér. Kényelmesebb, ha egy férfi maga simogatja a péniszét, akkor a partnert nem kell elvonni a súrlódások megvalósításától.

A straponról tudnivalók

A pántok (falodzprotézisek) olyan felcsteaolható dildók, amelyeket speciális bugyi, öv vagy hüvelyi eljárás segítségével rögzítenek a testre. A csíptetős műpénisz klasszikus páros szexben, valamint azonos nemű párkapcsolatban is használható. Egy kiegészítő segítségével az egyik partner átérezheti dominanciáját, sok kellemes érzést szerezhet, és átadhatja azokat a második partnernek. A játék segít a kettős behatolással, a belső és külső erogén zónák egyidejű stimulálásával, valamint szerepcserével kapcsolatos kísérletek megvalósításában heteroszexuális pároknál.

Strapon fajták
A gyártók a hevederes sorozatok széles választékát gyártják, amelyek közül a legnépszerűbbek:
– Öv nélküli – kihangosító játékok, amelyeket általában pár használ. Például a fallosz egyik végét a női hüvely tartja, a másik vége pedig a partnerbe merül. Az aktív mozgások révén a maximális elégedettség érhető el;
– Bugyikon – kényelmes rögzítési módú szexjátékok, nem ugranak ki közben, bármilyen szögben használhatók, tökéletesen stimulálják a hüvelyt vagy az anális területet. Ebben az esetben a bugyi lehetnek közönséges slipek, tangák vagy bugyik – hozzáféréssel a partner természetes nyílásaihoz;

Az öveken különböző hosszúságú és vastagságú övek segítségével rögzíthető játékok találhatók. A hossz beállítása lehetővé teszi a fallosz szoros rögzítését anélkül, hogy aggódna, hogy az intimitás során elmozdul. Pántok futnak a fenék között, és a csípőhöz vannak rögzítve, vagy vannak olyan modellek, amelyeket vállra vetnek merevítőként a nehezebb játékokhoz.

Az építés típusától függően a következők vannak:
– öntött modellek – merev kapcsolat van a rögzítő és maga a mesterséges pénisz között;
– levehető – cserélhető fúvókákkal van ellátva, a fúvókák széles választéka lehetővé teszi a kísérletezést a vibrátor alakjával, méretével és különféle érzetek elérését. A vac-u-lock vagy a gyűrűs rögzítőrendszer megkönnyíti a fúvókák cseréjét, és megbizonyosodik a biztonságos rögzítésről.

A kiegészítő tulajdonságok alapján megvásárolható vibrációs, forgatható pántos vagy klasszikus fallosz rögzítésekkel, cserélhető fúvókákkal.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő pántokat kezdőknek és haladóknak?
E tekintetben a szakértők azt javasolják, hogy válasszon közepes méretű opciókat az öveken és a bugyikon. Biztonságosan rögzítve vannak, nem csúsznak el használat közben, és lehetővé teszik, hogy magára a stimulációs folyamatra koncentráljon.

A haladó felhasználók kísérleteznek a mérettel – válasszon extra méreteket, rezgés, forgatás funkcióval, a csikló vagy a herezacskó stimulálására szolgáló folyamatokkal. Az ínyencek gyakran használnak egyedi fejre szerelhető modelleket. Egy másik kész megoldás, ha veszünk egy hevederes tartót, és végül új tartozékokat vásárolunk, kísérletezve az érzésekkel.
Pántos szex esetén mindig használjon síkosítót, és előtte és utána tisztítsa meg a játékot antibakteriális szerrel. Ha anális és vaginális stimulációra is használ pántot, higiéniai okokból a legjobb, ha óvszert helyez a pántra.

Erotikus történet, felcsatolhatóval nő dug férfit

Régóta vágyom a testére. Nem érdekelt. De – istenem! – milyen szexi. Ezek a hosszú, karcsú lábak… magas, szilárd mellkas… pufók ajkak és kéjes pillantás…
Egymás mellett dolgoztunk – ugyanabban az irodában. Igyekeztem gyakrabban megszólítani őt munkahelyi kérdésekkel, hogy megcsodáljam szaftos alakját. Néha, úgy téve, mintha nem hallanám a választ, olyan közel kerültem hozzá, hogy úgy tűnt, érzem a szíve remegését.

Aznap későn kellett maradnom a munkahelyemen. Soha nem találtam meg az összes hibát a jelentésben, és azt gondoltam, hogy egyedül vagyok az irodában, úgy döntöttem, hogy kielégítem magam. Természetesen elképzeltem őt – milyen keményen nyomtam a mellkasomhoz, fordítottam felém a fenekét, és durván beléptem análisan.

Ezek a gondolatok felhevítettek. Ahogy ritmikusan mozgattam a kezem, még hangosan nyögtem is. Izgalommal csukta be a szemét. És abban a pillanatban zörgést hallottam a hátam mögött. “A fenébe!” – a helyzet igyekezetesnek tűnt – sehol sem volt rosszabb.

Abban a reményben, hogy végül is nem a főnök volt, gyorsan begomboltam az inget, majd lassan megfordultam. Ott állt, az, ami most a fantáziáimban volt…

Zavaromban csak valami olyasmit tudtam motyogni, hogy “hello…
” Szóval ezt csinálják itt az emberek munka után” – mondta mosollyal az arcán. Tekintete a szélességem felé irányult, a szövet alatt könnyű volt kitalálni a fodros körvonalát.
– Azt javaslom, hogy játssz – hangja bársonyos és lelkes lett. – Ha veszítesz, teljesíted valamelyik kívánságomat. Ha veszítek, megteszem a tiédet.
“Szóval nem hiszi, hogy perverz vagyok” – gondoltam, és megkérdeztem:
– És mit fogunk játszani?
Ravaszul elmosolyodott:
– Szavakkal. Én kimondom a szót, te pedig a következőt, azt a betűt, amivel az enyém végződik. Értem?
– Igen.
– Kezdem! Szenvedély.
Elgondolkoztam rajta.
Arca ismét mosolyra húzódott:
– Vesztettél. Nincsenek szavak a lágy jelre.
– Rendben van – suhant át a gondolat -, talán tetszeni fog a vágya.
Rám kacsintott, és az erszényéért nyúlt, és leejtette:
– Vetkőzz le!..
– Jó, szexet akar – kezdtem. De nehéz volt elhinni, hogy ez a szexi szépség most tényleg nekem adja magát – az irodai plankton szokásos képviselőjének.
Kétségeim ellenére élénken kezdtem lehúzni a ruháimat. Levetkőzve egyik szememmel néztem rá. Tehát kinyitotta az erszényt, itt valami rózsaszínt vett ki belőle, és itt kivett egy kis üveget.
Csak amikor ott álltam előtte bokszolókban, akkor merült fel bennem, hogy egy nagy pántot és egy intim kenésű csövet tart a kezében.
Erre nem voltam felkészülve. De már beleegyezett, hogy teljesíti kívánságát. És most világossá vált számomra, hogy milyen vágy volt ez…

Még nem voltam teljesen tisztában azzal, hogy mi fog történni, csak arra volt időm, hogy gondolkodjak: “Jó, hogy nemrég wc-re mentem – legalábbis nem lesz meglepetés.” És levette a bokszolókat. Kék szemének pillantása hipnotizálni látszott, és arra kényszerítette, hogy engedelmeskedjen.
Teljesen meztelenül álltam az iroda közepén, és nem tudtam, mit tegyek. De mindent maga csinált. Macska járásával közel jött hozzám, letérdelt, és a szájába vette a kissé sántításomat.

Kopaszodtam. Soha senki nem adott nekem ilyet – mélyen nyelt, egészen a mirigyekig. Óvatosan és ugyanakkor határozottan simogatta a herezacskót a tenyerével. És az ujjaival is megsimogatta a végbélnyílásomat. Már tudtam, hogy pihennem kell, és meg kell birkóznom a közelgő…

Az ajkai annyira nedvesek és csúszósak voltak, a mozdulatai pedig ügyesek és szexiek, hogy szinte összebújtam. De nem volt időm. Felállt, vigyorgott, és szigorú hangon így szólt:
– Térdre!
Lehetetlen volt nem betartani. Ott álltam a padlón kutyahelyzetben, és néztem, ahogy felvesz egy pántot a szűk nadrágja fölé. Hallottam, hogy a prosztata masszázs zümmögés, de még nem hittem el.
Az első pillanatban, amikor belém hajtotta a “kínzás eszközét”, éles fájdalmat éreztem. A testem önkéntelenül megfeszült, még lélegezni sem tudtam. De azt mondta, hogy pihenjek újra. Próbáltam ellazítani a fenekem, és a fájdalom enyhült.

Hogy ez meddig tartott, azt nem is tudom megjósolni. Három perccel később a következő parancsot adta – hogy rázzam meg magam. Ebben az időben tovább mozgott, és szinte a legvégéig belém hajtotta a pántot.
És hirtelen valami örömet kezdtem érezni. Minden egyes lökéssel a kellemes érzések még fényesebbé váltak. A kezem gyorsabban dolgozott – a tenyeremmel éreztem a kövemet.
Szorosan megszorította a fenekemet. Éreztem feszült lélegzését a fülem felett. Gyengéd ujjai a bőrömön… Tiszta mozdulatok… Az uralom szomjúsága… Nem tudom, hogy ezek közül a dolgok közül melyik izgatta a legjobban.
– Te vagy a rabszolgám! Ribancom! – hallottam hangos hangját – és abban a pillanatban forró patakban ömlött ki közvetlenül a padlóra.
Éreztem, ahogy kihúzza a pántot. Megfordultam, és csak a hátát láttam. Némán elhagyta a szobát, békén hagyva.
Ez egy hete volt. Soha többé nem láttam – kiderült, hogy aznap már aláírták a lemondó levelet.
De ma üzenetet kaptam tőle. E-mailben. Csak egy mondat: “Játsszunk a vágyra?” Az ujjak azonnal átfutottak a billentyűzeten: “Egyetértek.” Meghívom őt a házamba, különösen azért, mert már vettem egy hevedert.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?