Csak kemény pénisszel lehet kukorékolni az ágyban

Puha pénisszel, vagy félárbócon lévő farokkal nem lehet dugni. Csak kemény pénisszel, hosszan tartó merevedéssel lehet kukorékolni az ágyban! Az egészségre ártalmatlan potencianövelő szerek használatával isten lehetsz a szexben. A vény nélkül kapható potencianövelők szedése korrekt forgalmazóknál nem okozhat semmilyen egészségügyi problémát.

Ne csodát reméljen aki kipróbálja, hanem hatékony segítséget a szexben. Bár a férfiak az alfa hímekre jellemző szexuális vonzerő visszanyerésére és egyfajta megfiatalodásra számítanak sokszor csalódniuk kell, mert azt hiszik a semmiből jön az erekció.
Ha potencia problémád van, akkor tájékozódj, hogy mi lehet a gond. Cikkek, hírek potencia problémákról itt:

A gyógyszernek nem minősülő potencianövelő termékeknél, amiket mi is árusítunk, tudni kell, hogy megfelelő szexuális vágyakozás, fizikai állapot, a partner és a szex iránti motiváció szükséges. Agyban is ott kell lenni, a gondolataidat ne engedd elkalandozni a szexről.

  • POTENCIANÖVELŐ SZEREK SZEMÉLYES VÁSÁRLÁSA az Intim Center üzletben itt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Minden nap nyitva!
  • POTENCIANÖVELŐ ONLINE RENDELÉS WEBSHOPBÓL az Intim Center potencianövelő kínálatából. Az esemény előtti kapszulákkal 20-30 perc alatt, természetes úton hihetetlenül megnövelheti szexuális teljesítményét!

Potencia problémád van? Gondod van a hosszú ideig tartó erekcióddal? Szex közben puha lesz a péniszed? Tájékoztató és tippadó potencia cikkek itt:

Top potencianövelők
A legjobb potencianövelő természetes módon növeli az életenergiát, vitalitást, úgy a fizikai, mint a pszichikai állóképességet! Jótékonyan hat a fizikai teljesítmény növelésére, a libidóra, a normál szexuális működésre, és férfi potenciára is!
A 100 %-os természetes alapanyagok esetén, komoly mellékhatások nem jelentkeznek. A komponensek párosításának kiemelt szinergikus hatása van a receptúráknak. A legális termék OGYÉI notifikált, az étrend-kiegészítő, szerepel a gyógyszertárak által is megrendelhető biztonságos listán!

Potenciazavar testi okai
Elsősorban az idősebb férfiak szenvednek ettől a problémától, de ez nem szabályszerű. Ha testi okok valószínűsíthetők, a pácienst orvosi kivizsgálásnak kell alávetni. A szervi elváltozások hátterében általában hormonprobléma áll, de okozhatja érrendszeri zavar, cukorbetegség, idegrendszeri probléma, illetve alkohol- vagy drogfogyasztás is.
Különböző gyógyszerek mellékhatásaként is felléphet potenciazavar: elsősorban antidepresszánsok, nyugtatók, altatók, hangulatjavítók és vérnyomáscsökkentők okozhatják. További kiváltó ok lehet, ha egy baleset következtében megsérülnek a nemi szervek, illetve különböző orvosi beavatkozások hozadékaként (gáttájéki vagy prosztataműtétek) is kialakulhat merevedési zavar.

Merevedési zavar lelki okok
Ha az orvos semmilyen szervi vagy hormonális elváltozást nem diagnosztizál, a potenciazavar okai valószínűleg lelki eredetűek. Okozhatja a munkahelyi vagy otthoni stressz; a szorongás, a teljesítménykényszer, a pánik; egy korábbi negatív szexuális élmény vagy akár egy gyermekkori szexuális visszaélés.
Kezelése terápiával és potencianövelő szerekkel is történhet, sok esetben azonban nehéz feltárni a pontos okokat, hiszen a férfiak nagy része nem szívesen beszél általánosságban sem lelki problémáiról, főként, ha azok szexuális természetűek. Érdemes felkeresni egy pszichológust vagy szexuálpszichológust, akár partnerünkkel közösen.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?