Fejfájásra panaszkodva kerülik a szexet

Miért fáj a fej, ha nem kell a szex? Gyakori problémaként jelenik meg a házasságban élő nők esetében, hogy fejfájásra panaszkodva kerülik a szexet. Vajon miért utasítják el partnerüket? Érdemes kideríteni!
A frigiditásnak lehetnek fizikai és lelki okai egyaránt. A fizikaiak között előkelő helyet foglalnak el azok a tényezők, amik nem is a nőn, hanem partnerén múlnak. Fiatalabb korban ezek a dolgok nem feltétlenül vezetnek el a frigiditás gondolatáig, hiszen egy szexuálisan nem kielégítő kapcsolatot követhet egy másik, ami rácáfol a gyengébbik nem tagjának ilyen jellegű gyanújára. A probléma akkor válik súlyossá, és vezet valóban frigidséghez, ha hosszú évtizedeken keresztül együtt elő házastársak között nem működik kielégítően a szex.
Ilyenkor a legfőbb probléma a rossz, vagy egyáltalán nem létező előjáték, valamint a szegényes szexuális technika szokott lenni. A libidó elvesztéséért felelős lehet a stressz, a menopauza, bizonyos antidepresszánsok és egyes drogok is.
Természetesen a nőgyógyászati problémák is listavezetőnek számítanak az állandóan visszautasított, nem kívánt szex okainak listáján. A száraz vagina problémáját okozhatja bizonyos kozmetikai, higiéniai termékekre való allergia, a korosodás valamint a cukorbetegség. Ha a közösüléssel járó fájdalom riasztja vissza a nőt a szeretkezéstől, akkor okkal lehet gyanakodni nőgyógyászati gondokra, amiknek érdemes orvosi úton utánajárni.
A lelki okok között ott találjuk a terhességtől, a közösüléstől való fájdalomtól valamint a szexuális úton terjedő betegségektől való félelmet. A stressz, a szorongás, a bűntudat valamint a szégyenérzet mögött, amik szintén képtelenné teszik a nőt a szeretkezés élvezetére, gyakran olyan szociális erők munkálnak, mint például a gyerekkorukban a családban tapasztalt szexualitással kapcsolatos magatartás.
A depresszió is nagyban hozzájárulhat a szexuális vágy radikális csökkenéséhez. A hosszú kapcsolatok érzelmi kiüresedése, tehát a szimpla, mezei unalom se tesz kimondottan jót egy pár hálószobai tevékenységének.
Ezek az okok többé-kevésbé evidensnek tűnhetnek, de jól ábrázolják, hogy egy nő nem véletlenül lesz frigid, és ha az is lesz, nem kell elfogadnia a status quot, hiszen ezek a tényezők szinte egytől-egyig megelőzhetőek, vagy orvosolhatóak. Forrás: www.wrongdiagnosis.com, Causes of Frigidity


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?