Elnyújtott szexuális orgazmusok

Csúcsszex: vannak trükkök, és ezek hozzáférhetőek! A lényeg: az utolsó sóhajig minden pillanatot élvezni kell!
Már ismerjük a csúcs technikákat és technológiákat a szórakoztató iparban, a háztartásban, de ki hallott már ugyanerről a szexben? Pedig létezik! És kivételesen ez az irányzat nem nyugatról, hanem keletről jött. Szerencsére egyre többen művelik, de még nem elegen. A szexológia nem elsősorban a szextechnikák összességéből és azok oktatásából áll. Most mégis erről írok, mert az élet erre ösztönöz. Nem biztos, hogy az a szuper az ágyban, aki ismeri a technikai bravúrokat, már csak azért sem, mert a fogalom alatt a legtöbben a pozíciókat és azok váltogatását értik. Azonban létezik jó néhány olyan “fogás”, amivel jelentős minőségi változtatást lehet elérni. És ezeket elsősorban a tantrikus kultúrákból tanulhatjuk meg. Sokszor, és sokan hiszik azt, hogy a szex egyetlen célja az orgazmus. Ez nem igaz! Elég baj, ha az lenne; minden probléma forrása ez a tévhit. A szexuális együttlét célja a folyamatos élvezet, azaz maga a szeretkezés, az átadás, a beleolvadás, az adás-kapás művészete. Tehát az utolsó sóhajig minden pillanatot élvezni kell, akkor lesz felhőtlenül boldog és kiegyensúlyozott az együttlét. Ezt a keleti tanok kozmikus orgazmusnak vagy multiorgazmusnak nevezik. Az amerikaiak elnyújtott szexuális orgazmusnak (ESZO). Ma már a világ mindkét felén oktatják ennek a technikáját, mert rájöttek, hogy a stresszben élő emberek számára ez igazi felüdülést, feloldódást, kikapcsolódást jelent – csak éppen nem könnyű megtanulni.
A magömlés szabályozhatósága A legtöbb férfinak korai magömlése van, pedig a probléma egy kis gyakorlással megoldható. Ehhez a PC-izmot kell ismerni, és ennek edzését megtanulni. (Ugyanezzel az izommal tartjuk vissza a vizeletet.) Az eredeti tantrikus tanok szerint egy férfinak csak a 3. csúcs után van szüksége magömlésre, hogy a szívében élhesse meg az orgazmus kozmikus erejét, de akár naponta többször is szeretkezhet, csak szabályoznia kell vagy illik a folyamatot. Bizonyos belső energiák áramoltatásával (szexuális energiakör) fejleszthető profi szintre a dolog. Az energiákat testünkön belül légzéssel irányítjuk, a helyét pedig gondolatilag határozzuk meg. A szexuális energia központja a farokcsont végén van, egyetlen pontban. Az igazi férfi kéjérzés nemcsak az alhasban érződik, és nemcsak a magömlés jelzi, hanem az egész gerincoszlop bizsereg tőle, és olyan érzés ez, mintha valakit a gyönyörűségtől kirázna a hideg.
Minél nagyobb erővel Az európai férfi hajlamos azt hinni, hogy a magömlés visszatartása káros. Úgy hiszik, hogy a felgyülemlett ondótól tele van a “tökük” (ahogy a hétköznapi nyelven ez elhangzik), pedig az ondó képes minden káros következmény nélkül a prosztatában tárolódni és felszívódni. A here nem tárol, csak termel ondót! Ennél fogva könnyen belátható, hogy mind a termelés, mind a testből való távozás befolyásolható, szabályozható. Minél később, minél jobban visszatartva kerül az ondó felszínre, annál nagyobb kéjt okoz a test minden részében.
A női orgazmus befolyásolhatósága Mint már tudjuk, a nők orgazmusa egy tanulási folyamat eredménye. A nők nem születnek automatikus orgazmus-képességgel, bár vannak szerencsések, akik gyorsan tanulnak, energikusabbak, kéjéhesebbek, temperamentumosabbak. De a legtöbben – sajnos – ügyetlenek és türelmetlenek. A férfiak és nők szexuális energia köre – ugyanaz! Tehát ugyanannak a technikának, és egy speciális változatának a megtanulásával könnyen orgazmusossá és hosszan kéjélvezővé válhatna minden nő.
Kényeztetés Mindennek a gyökere a maszturbáció, az önelfogadás, önmagunk szeretése. A férfiak sokszor rosszul teszik ezt – de gyakran, a nők meg ritkán vagy sehogy – akkor is elképesztően buta trükköket tudnak kitalálni. Míg a férfiaknál a lassítás, a nőknél a gyorsítás a cél – hátha találkoznak egyszer… Nem a teljesítmény benne a lényeg, hanem az egymásra figyelés, és a teljes feloldódás elsajátítása.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?