Az önkielégítés egészséges és élvezetes, köze van a jó szexhez is

Néha a maszturbáció jobb, mint a szex, különösen, ha az a szex rossz vagy erőszakos. A maszturbáció valami érthető és kiszámítható, mindig tudod, mire van szükséged. Sok nő csak a csikló stimulálásával éri el az orgazmust, és gyakran a partner nem tudja jobban csinálni.

Ha legalább valamilyen elképzelése van az emberi test munkájáról, akkor jól tudod – minden izomnak edzésre van szüksége, bármilyen szövetre – aktív vérellátásban, bármilyen rendszerben – használatban.

  • Ha hosszú ideig, például, hogy bármilyen okból feküdjön le – az izmok atrófiája, és a személy segítség nélkül nem lesz képes néhány lépést tenni, szó szerint meg kell tanulnia újra járni, helyreállítani az izommunkát.
    Ha egy személy pubertás jelenlétében, megfelelően működő hormonrendszer és alapvetően egészséges szervek tartózkodnak minden szexuális tevékenységtől – ez általában az egészségre és a reproduktív rendszerre jelentett kockázat – mindenekelőtt.
    Kivételt képeznek azok, akik tudatosan elhagyták a szexuális életet, és elsajátították az energia más irányba történő átirányításának technikáit. Ez egy hosszú és összetett téma, mondjuk, az ilyen absztinencia a test károsítása nélkül lehetséges, de elég sok tudást, komoly motívumot és kemény edzést igényel. És egy átlagember nem tudja ártalmatlan absztinenciát rendezni csak egy ujjmozdulattal.
    Persze mindent ki lehet bírni, egyrészt az önmegtartóztatás is megy sok férfinak és nőnek, másrészt a legegyszerűbb módszerrel, kézzel is végezhető önkielégítés. Mert azért a szexuális élet – még ha ilyen korlátozott módon is – jó hatással van a férfiakra! A gyakori szexuális élet például csaknem felére csökkenti a szívbetegségek kockázatát a férfiak esetében.

Kiderült, hogy azok a férfiak, akik legalább hetente kétszer élnek nemi életet, akár 45 százalékkal is csökkenthetik az esélyét annak, hogy veszélyes szívbetegségük alakuljon ki, azokhoz képest, akik havonta csak egyszer vagy még annál is kevesebbszer áldoznak a testi gyönyörök oltárán.
Bizonyos formájában a szex olyan fizikai aktivitással jár, mely megóvhatja a szív egészségét.
A kutatók azt is elmondták, hogy a rendszeres nemi életet élő férfiak nagyobb valószínűséggel vannak támogató, intim kapcsolatban, mely a stressz csökkentése által egyéb pozitív egészségügyi következményeket is rejt magában.

Önkielégítéshez az Intim Centerben széles terméklistából válogathatsz a legkülönbözőbb eszközökből. A nepáli nők például néhány csomag óvszert küldtek külföldön dolgozó férjeiknek. “Legalább betegek ne legyenek, ha már mindenképp meg akarnak csalni” – nyilatkozta egy hírügynökségnek az egyik nepáli asszony… A teljes cikk itt.

A maszturbáció előnyei

1. Segítség a menstruációs fájdalomban
A maszturbáció képes elfojtani vagy akár teljesen enyhíteni a fájdalmat, különösen a menstruációs ciklushoz, valamint más nőgyógyászati tünetekhez kapcsolódóan.

Ha menstruáció alatt maszturbál, fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatása van, és általában csökkenti a kellemetlen érzést az egész időszak alatt.

Az orgazmus idején a véráramba kerülő összes anyag fájdalomcsillapítóként hat a premenstruációs fájdalom ellen. Ezenkívül a nemi szervek területén feszültség keletkezik, ami általában kényelmetlenséget okoz és fájdalmat okoz.

2. Az immunrendszer erősítése
A Sexual and Relationship Therapy folyóiratban közzétett tanulmány szerint a maszturbációval foglalkozó férfiak immunrendszere jobban működik.

A férfiaknál a sperma felszabadulása az ejakuláció során aktiválja a vas deferens munkáját, ami megakadályozza a fertőzések előfordulását. Tanulmányok azt mutatják, hogy az orgazmusban szenvedők gyakrabban rendelkeznek magasabb immunglobulin A (IgA) szinttel, amely antitest és helyi immunitást biztosít.

Sőt, a melbourne-i Rákjárványok Központjának tanulmánya azt mutatja, hogy a 20 és 50 év közötti férfiaknál, akik hetente több mint ötször maszturbálnak, alacsonyabb a rák kockázata. A nőknél viszont a maszturbáció megakadályozza az endometriózis kialakulását – az urogenitális szféra betegségét, amely meddőséghez vezethet

Segít megelőzni a különböző fertőzéseket is, mivel a maszturbáció megnyitja a méhnyakot, segítve a köpet és más szekréciók felszabadulását.

3. Jobb alvás
Az álmatlanság leküzdésének számos módja van, de ezek közül talán a legbiztonságosabb, legélvezetesebb és legtermészetesebb a maszturbáció – különösen a férfiak számára. A szakértő szerint az orgazmus után nagyszámú hormon, endorfin és katekolamin, valamint citokinek szabadulnak fel a vérbe, amelyek segítenek elaludni.

A francia Orvosi Kutatási Tanács tavaly nyújtott be egy erre a hatásra vonatkozó jelentést, vannak más tudományos munkák is ezen a területen. Az ejakuláció segíthet elaludni, mivel utána a prolaktin szintje meredeken emelkedik, és a dopamin szintje csökken, ami magyarázza az orgazmus utáni álmosság állapotát.

4. Az általános jólét javítása
A maszturbáció általában hozzájárul a jobb egészséghez – mind biológiai, mind pszichológiai szinten. Az endorfinok és katekolaminok felszabadulása csökkenti a stresszszintet és javítja a hangulatot.

5. Segítségnyújtás a partnerrel való kapcsolatokban
Széles körben elterjedt mítosz, hogy a maszturbáció elpusztítja a szexuális kapcsolatokat egy párban. A szakértők szerint ez abszolút nonszensz. Valójában pontosan ellentétes hatása van.

A maszturbáció elősegíti a jó szexet, mivel így az emberek többet megtudnak a testükről, a szexuális izgalomra adott reakcióikról és arról, hogy mi provokálhatja vagy fokozhatja azt, és így a szex kellemesebbé és változatosabbá válik.

De ez még nem minden

Általánosságban elmondható, hogy a partnereknek folyamatosan dolgozniuk kell szexuális kapcsolataikon és intim életükön. A jó orgazmus erősíti a kapcsolatokat és a család egészét.

Hasznos-e a maszturbáció: hogyan kapcsolódik a jó szexhez? A férfi orgazmust meglehetősen egyszerű kérdésnek tekintik: úgy gondolják, hogy szinte mindig előfordul, világos, hogyan lehet elérni, és az embernek nem kell kifejezetten tanulmányoznia magát ahhoz, hogy megvalósítsa ennek a mechanizmusnak a munkáját.

Valójában a férfiaknál minden nem olyan egyszerű, de a női orgazmus ennek ellenére összetettebb, mint a férfi. Legalábbis azért, mert ha egy normális nemi közösülést végző férfi valószínűleg orgazmust ér el, akkor egy nő számára a pénisz hüvelybe juttatása egyáltalán nem jelenthet kötelező kisülést.

Számos lehetőség van a női orgazmusra. És az erogén zónák minden nőben egyedibben helyezkednek el, mint a férfiaknál, valamint a nőtől a nőig terjedő orgazmus mechanizmusai nagyobb mértékben különböznek egymástól. Ennek az az oka, hogy azt mondhatjuk, hogy a természet nagylelkűbben jutalmazta a nőt az erogén zónák és pontok számával, amelyek stimulálása orgazmust okozhat, de ennek a sokféleségnek mellékhatásai vannak.

Honnan tudhatja egy férfi, hogy pontosan hogyan lehet ezt a nőt orgazmusra vinni? A semmiből, csak önmagából. És a maszturbáció előnyei a nők számára, elsősorban ebben – önmaguk tanulmányozásában. Végül is, ha ő maga nem tudja, hogyan szerezhet örömet – akkor hogyan lehet megmagyarázni / megmutatni egy embernek? És csak a reakcióinak jó tanulmányozása után képes lesz a kívánt testtartásra, tudva, hogy így lesz a leghatékonyabb erogén zóna.

A szexológusok az önfeltárást a nők frigiditásának és anorgasmiájának kezelésének egyik első módjának nevezik, és eddig egyetlen tudomány sem talált ki jobbat.

Hasznos-e a maszturbáció a férfiak számára az önfeltárás irányában? igen. Csak egy kicsit más szemszögből. A maszturbáció segítségével az ember felfedezheti az ejakuláció szabályozásának képességét.

Ezt a témát meglehetősen nehéz röviden leírni, és érdemes lenne külön anyagot szentelni erre, csak azt mondhatom, hogy egy jól képzett izom és speciális koncentrációs technikák lehetővé teszik az ember számára, hogy ejakuláció nélkül és / vagy jelentősen meghosszabbítsa az orgazmust.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?