Anális szexuális játékok, mik vannak és hogy kell választani

A végbélnyílás szexuális játékai olyan tárgyak, amelyek növelik az izgalmat. Segítségükkel lehetséges a végbélnyílásban található idegvégződések tömegének stimulálása. Különböző intim dolgok vannak ezen a területen, pontosan mit válasszon a szórakozáshoz? Mely eszközök alkalmasak kezdőknek, és melyek a tapasztalt felhasználók számára?

A szexuális játékok biztonságos tárgyak, amelyek használatakor nem okoznak negatív hatásokat. Kényelmes korlátozókkal vannak felszerelve, amelyek megakadályozzák, hogy túl mélyen lépjenek be. És minden anyag alkalmas a testbe merítésre. De a különböző kiegészítők alakja más, és a használat közbeni érzések ettől függenek.

A perselyek a legnépszerűbb szexuális játékok a végbélnyílás számára. Ezek egy kúp alakú eszköz, vékony lábbal és korlátozóval. Ez az űrlap lehetővé teszi, hogy fájdalommentesen belépjen a készülékbe.

A perselyek többféleképpen különböznek egymástól. A legfontosabb dolog a méret. 3 leggyakoribb lehetőség van.
Kicsi, kezdőknek. Az átmérő a legszélesebb ponton 1-2,5 cm. Gyakran nem merevek, alkalmazkodnak a testhez. A bevezetés szinte nem érezhető.
Közepes méretű. Ez 3-4,5 cm. A butt plug alkalmas a felkészülésre. Elmerüléskor teltségérzetet és enyhe nyújtást ad.
Óriások, ökölbe szorítva. A fenékdugó mérete meghaladhatja az 5 cm-t. És ezek modellek azok számára, akik értékelik a nyújtást.
Leggyakrabban 3-3,5 cm méretű dugókat vásárolnak Még kezdőknek is ez jó megoldás, mivel a kis lehetőségek szinte nem érezhetők, nagyon gyorsan helyettesítik az átlagos méretet.

A popsidugó felülete sima, kenéssel a legkönnyebben belép a testbe. De megkönnyebbülési lehetőségeket is produkálnak, erősebben masszírozzák a záróizmokat. A perselyeket még mindig különböző típusok jellemzik.
Kristályok. Ez egy végbélnyílás izgató az alapban, strasszokkal. Ez egy nagy kő vagy több kicsi. Leggyakrabban csiszolt üvegeket használnak a díszítéshez, de swarovski kristályok is megtalálhatók. Ez csak egy ékszer, amely elegánsnak tűnik a testben. Tökéletes ajándékhoz.
Frakk. A plugot szőrme díszíti. Hosszú és rövid, bolyhos és sima hajú – a farok más. Velük nagyon könnyű reinkarnálódni, mint nyuszi, macska, róka, szamár. A tökéletes megoldás a pettinghez.
Alagutak. A dugó közepén van egy lyuk, rajta keresztül benézhet a test belsejébe, vagy beléphet a kenőanyagba. A stimuláció is lehetséges. A belek mosására, szexuális kísérletekre használják.
különböző színekben kaphatók. Amikor kiválaszt egy elemet, keresse meg azt, amelyik vizuálisan tetszeni fog. És azt is fontos figyelembe venni, hogy vannak viselési lehetőségek, nemcsak otthon használhatók, nem láthatók a ruhák alatt, nem korlátozzák a mozgásokat. És vannak olyanok, amelyek csak otthon kényelmesek.

A fenékdugók funkciói

A dugók nagyon különbözőek, különböző funkciókkal rendelkeznek.
Rezgéssel. A belső motor és rezgései fokozzák a kellemes érzést használat közben. Segítenek pihenni, aktiválni az idegvégződéseket, új érzéseket adni. A végbélnyílás rezgésének és más simogatásoknak a kombinációja erőteljes orgazmushoz vezethet. Minél több sebesség és mód van, annál izgalmasabb az alkalmazás.
Rimming hatással. A szexuális játék fedele alatt mozgatható gyöngyök vannak. Forognak, masszírozzák a testeket. Gyakran a lábába helyezik őket, hogy megérintsék a legkényesebb területeket. Az érzéseknek hasonlítaniuk kell a nyelv hatásaira, ez nem teljesen igaz, de nagyon kellemes.
Elektromos stimulációval. A testben lévő áram könnyű kisülései nagyon szórakoztatóak. Olyan, mint egy lüktetés, ami izgat. A szokatlan érzések fájdalmasak is lehetnek, ha több energiát használ. De az eszközök biztonságosak, kifejezetten kísérletekhez készültek.

Távirányítóval. A szexuális játék bármilyen mobilitása távirányítóról vagy okostelefonról vezérelhető. Az ilyen felvétel és beállítás lehetősége kibővíti az alkalmazást. Nem kell az eszközért nyúlnia, amikor az benne van. Vagy sétálhat vele, ha az egyenruhát viselésre tervezték.
Bővítéssel. A levegővel történő szivattyúzás lehetővé teszi, hogy az átmérőt közel 2-szeresére növelje. Egy kis tárgyat vezetnek be a testbe, majd fokozatosan megnő. A tágulás belsejében történik, teljességet ad. Az érték könnyen szabályozható, bármikor csökkenthető.
Mindezek a funkciók külön-külön és együtt találhatók. És minél többet, annál kellemesebbek a kísérletek. De még mindig figyelni kell a vízállóságra, a tárolási módszerre és a töltés módjára, ha van ilyen.

Anál stimulánsok

A dugót egyszerűen behelyezik a testbe és benne hagyják. A végbélnyílás transzlációs mozgásához stimulánsok alkalmasak. Ezek hosszúkás eszközök, speciális megkönnyebbüléssel, amelyet a fellatio számára hoztak létre. Alapjukon is kényelmes korlátozó, gyakran fogantyúként is működik. Hagyományosan az ilyen modellek a következő csoportokra oszlanak:

Realisztikus. Vizuálisan hasonlít egy férfi péniszére. adjon a szexhez hasonló érzéseket. A méret, az alak, a hajlítás más: a kicsitől a hatalmasig. Gyakran a hüvelyi fallosz nem különbözik egymástól. Kényelmes, ha van egy tapadókorong az alapban.
Domborzat. A felszínen bordák, kiemelkedések, pattanások vannak, amelyek minden mozdulattal simogatják a bőrt. Minél kifejezettebbek, annál intenzívebb a masszázs.
A stimulátor elég merev. Búvárkodáskor ellenállás van, a puha modellek ebben az esetben nem alkalmasak.

Milyen stimulánsok néznek ki

A golyók vagy láncok szexuális játék érdekes kísérletekhez. Különböző átmérőjű kapcsolatokból állnak. A játék során bemutatkoznak benne, és ez egy lenyűgöző előjáték. És az orgazmus pillanatában kihúzzák őket a testből. Ez többször is fokozza az érzelmeket, gyönyörű örömnek számít. Természetesen helyesen kell kitalálnia a pillanatot, időbe telik, de egy rendszeres partnerrel nem nehéz megvalósítani.

A lánc rugalmas, könnyen elkapja a kívánt alakot. A végén a farok gyűrű vagy más korlátozó formájában van. A bejövő alkatrészek mérete eltérő: néhány millimétertől több centiméterig.

Használjon hasonló eszközt és férfiakat és nőket. Ez a kiegészítő vonzó lesz az új érzések szerelmeseinek. Nem hasonlíthatók össze a szexszel, a folyamat más. Láncok széles választéka kapható.
Halszálkás. Vizuálisan a golyók és a halszálak hasonlóak, de a fő különbség a különböző rugalmasságban van. A karácsonyfa nehéz, segítségével progresszív mozgásokat lehet tenni. Ez a stimulánsoknak tulajdonítható, mivel könnyen bejuthat és eltávolítható a testből.
Különböző méretű halszálkás kapcsolatok: kicsitől nagyig. Számuk nagyon eltérő. Az átmérők váltakozása pedig kellemes testmasszázst eredményez. A végén egy korlátozó is van, gyakran toll vagy gyűrű formájában, így a játék kényelmesen irányíthatja őket.

A karácsonyfák gyakran vékonyabbak, mint a stimulánsok, ez a fő különbség. Bár az alkalmazás elve ugyanaz.

Intim zuhany
A zuhany nem szexuális játékszer, hanem higiéniai cikk, de szexboltokban is értékesítik. Úgy tervezték, hogy megtisztítsa a széklet belsejét. A szokásos beöntéssel ellentétben különböző fúvókákkal rendelkezhet, vagy közvetlenül a csaphoz csatlakoztatható vízzel.

A zuhany kapacitása ritkán haladja meg az 500 ml-t. A könnyű tisztításhoz elegendő 200-300 ml folyadék. A teljes mosáshoz több literre van szükség, de ezt az eljárást gyakrabban hajtják végre az ökölvívás előtt. Használhatja az objektumot orvosi tisztításra. És néha a zuhany alkalmas hüvelyi douchingra. Válasszon jó zuhanyzót.

Prosztata masszírozók

A férfi szexuális játékok prosztata masszírozók. De gyakran nem örömre, hanem a prosztata betegségeinek megelőzésére és kezelésére használják őket. Segítségükkel könnyű a szerv összehúzódását és a stagnáló folyadék felszabadulását okozni. A használat csak abban az időszakban lehetséges, amikor nincsenek komplikációk, a gyulladásos folyamat, a használat károsíthatja.

A prosztata masszírozó speciális hajlítása lehetővé teszi egy bizonyos terület stimulálását. Ez rezgéssel vagy a perineum izmainak összenyomásával történik. Az automatikus opciók sokkal kényelmesebbek.

A prosztata masszázs nagyon kellemes eljárás, ha azt egy szexuális partner végzi, és nem egy orvos a kórházban. Ez része lehet egy prelúdiumnak vagy nemi közösülésnek. De sok férfi masszírozót használ a maszturbációhoz.

A prosztata masszírozó analógja az erekciós gyűrűk folyamatával. Minden súrlódásnál enyhe nyomás van a prosztatára, és ez egy nagyon érdekes érzés. A gyűrű fenntartja az erekciót, nem teszi lehetővé a gyors befejezést.

Szexuális játékok anyagai
Sokat függ a szexuális játék anyagától: hogyan kell mosni az eszközt, hogyan kell tárolni és hogyan kell használni. A dugók esetében ideálisak a nem porózus vegyületek, amelyek nem szívják fel a szagokat a környezetből. Ezek közül a legnépszerűbbek a következők:
Szilikon. A kompozíció kellemes tapintású, eltérő sűrűségű. Néha a játék teljes egészében ebből az anyagból áll, vagy csak a felső bevonat készül belőle. Ez egy hipoallergén anyag, kellemes tapintású. A testben legfeljebb 12 órán át viselhető. Ugyanakkor nem fél a víztől, könnyen tisztítható. De vannak olyan szilikonfajták, amelyek port és halmot gyűjtenek.
Fém. A stimulánsok üregesek vagy öntöttek. A második nagyon nehéz, nem ajánlott hosszú ideig használni. Az orvosi acél biztonságos, könnyen tisztítható, bármilyen kenőanyaggal alkalmazható. Évtizedekig tart, nehéz megtörni egy ilyen dolgot. Ideális a hőmérséklettel való játékhoz, a felület elfogadható a fűtéshez és a hűtéshez.
Üveg. A speciális összetétel edzett, így nem tud összeomlani. Nagyon nehéz megtörni a parafát, a forgácsok és repedések nem jelennek meg a felületén. Tartós dolog, amely nagyon stílusosnak tűnik. A legtöbb üvegből készült dolgot kézzel készítik, vagy az emberek személyesen ellenőrzik, hogy az öntés után ne legyenek éles sarkok és egyéb szabálytalanságok.
PVC. Nagyszerű cuccok szexuális játékokhoz. Nem szív fel semmit önmagába, könnyen tisztítható, nem igényli a tárolást. Ugyanakkor áron kapható. A szín, a sűrűség eltérő lehet, minden gyártó megváltoztatja ezeket a jellemzőket.
TPR, TRE. Finom anyagok, amelyekből gyakran reálisak készülnek. Ez egy jó megoldás egy játékhoz, de nem tart túl sokáig. Egy idő után kellemetlen aroma léphet fel. Az ilyen gumiból készült tárgyak sajátossága a rugalmasság, a testhez való igazítás.

A vezető gyártók minden szexuális játéka, függetlenül attól, hogy milyen anyagból készültek, biztonságos. Nem tartalmaznak káros összetevőket, sok tesztet végeznek, hogy a felhasználó olyan dolgot kapjon, amely megfelel a minőségi előírásoknak.

A szexuális játékok megfelelő használata

Annak érdekében, hogy az eszközök hosszú ideig szolgáljanak, fontos megjegyezni az egyszerű használati szabályokat:
Tisztítás. A szex után azonnal le kell mosni az eszközöket. Elfogadhatatlan, hogy szennyeződéseket hagyjon rájuk, több órára elhalasztja a mosást. A baktériumok szaporodnak a fennmaradó nyomokban, és ez elronthatja a játékot. És az aromát a felületre is felszívhatja, majd nehéz lesz eltávolítani.

Raktározás. Csak az üveg és a fém nem bomlik le sokáig, az összes többi anyag nem szereti a hőmérsékletváltozásokat, a közvetlen napfény a legjobb. Nem szabad a fürdőszobában hagyni, ahol a páratartalom és a fok folyamatosan változik. Ráadásul jobb, ha minden játékot külön tokba helyezünk, hogy az eszközök ne érintkezzenek egymással. Néhány hosszan tartó érintkezésű anyag kölcsönhatásba léphet, és ez rontja a felületet.
Kenőanyag. A szex nem képzelhető el kenőanyag nélkül. De az olajvegyületek tönkretehetik a játékokat. Nem alkalmasak szilikonra, gumira és műanyagra. Jobb választani egy speciális kenőanyagot, amely bármilyen szexuális játékkal használható. Ez egy vízalapú készítmény lesz.
Minden szexuális játék egyéni használatú elem. Nem ajánlott egy másik személynek átadni, mivel nagyon nehéz biztosítani a teljes fertőtlenítést.

A szexuális játékokat szórakozásból hozták létre. Mind a férfiak, mind a nők vásárolják őket. Világszerte emberek milliói kísérleteznek velük. És ha a megfelelő stimulánst választja, akkor több örömet tapasztalhat a szex és a maszturbáció során.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?