Análinfók

A nagy szexteszt szerint 10-ből 8 férfi próbálta már vagy szeretné kipróbálni az anális szexet, míg a nők 61 százaléka nem vágyik ilyen örömökre.
Az anális szex még mindig tabutémának számít bár végigkísérte az emberi történelmet. Egyes kultúrákban és korokban a nem kívánt várandósság megelőzésének módszereként alkalmazták, máshol egyszerűen része volt a normál, természetes erotikának, megint máshol a homoszexuális férfiak számára nyújtott örömet, sőt még ma is sokan kifejezetten a homoszexualitáshoz kapcsolják a szexuális érintkezésnek e formáját.
Érdekes, hogy míg a férfiak 76 százalékában pozitív érzéseket vált ki, addig a nők 61 százaléka nem szeretné kipróbálni, vagy ha már próbálta, negatív volt az élmény. Egy biztos: a nők és férfiak 60-60 százaléka már túl van egy vagy több anál-próbán.
Mindenképpen figyelemre méltó, hogy az anális szexet kipróbáló nők 50 százaléka számára kellemetlen volt az élmény, ennek pedig nem lehet más magyarázata, mint a nem megfelelő technika alkalmazása és az esetleges türelmetlenség. Ugyanakkor a hetero férfiak csupán 15 százaléka tartja kellemetlennek az anális közösülést.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?