Análerotikus hidromasszázs

Az análerotikus-hidromasszázs, mint a női orgazmus elérésének egyik lehetséges eszköze. Mint tudjuk, már régóta, a frigiditás ellenében, kivételesen szükségesnek látszott, egy eszközrendszer kifejlesztése, mely az általánosan vett női orgazmus kiváltását célozza. Ezen eszközrendszer fejlesztésére tett erőfeszítések túlmutattak a címben megfogalmazott elsődleges célon. Így, interdiszciplináris jelleggel, több ezirányú kutatási eredmény összevonva, mintegy 20 év alatt sikerült átütő eredményt elérni a címben jelzett kutatási téma irányában.

A kutatást, a teljes, moduláris eszközrendszer kifejlesztése követte. A céltartalékok folyamatos átirányításával, és a meglévő eszközrendszerbe újabb erőforrásokat bevonva, folyamatosan előállt mindazon financiális háttár, minek invesztíciója elegendőnek bizonyult. Itt jegyezzük meg, hogy a nyerési esély lehetőségének korlátjának minimálisra csökkentése a bevont erőforrások viszontbiztosítása mellett volt elérhető.

Tágabb értelemben a kutatás, az eddigi szexológiai munkák ismeretében, a szorosan vett análszex irányában indultak el. Ekkor még a kutatást végző team munkája csak a szűken vett kutatási projektirányra, mint az anális erogén zóna ingerlésének hatása a női orgazmusra, tárgykörre korlátozódott. Ezt követte egy közel teljeskörű mintavétel a szexet intenzíven gyakorló lakosság aktuális célcsoportjában. Ennek statisztikai elemzése meglepő eredményt hozott. Ennek kapcsán a team lefolytatott egy célzott szexuál-pszicho-szociológiai vizsgálatot, amelyik a társadalom mélyrétegeiben vett interjúkkal operált. Tehát, értékes eredmények lettek a produktumba beépítve. Köszönhető ez annak, hogy mindazon háttérstruktúrák, amelyek az innovatív K+F tevékenységet célozták, megfelelő helyen és időben rendelkezésre álltak. Már a prototípus próbája is több mint jelentős eredményt hozott. A kötelező laborvizsgálatok szerint is, a sikeres, eredményekkel kecsegtető megoldás létrehozásán fáradozó fejlesztőteam tevékenységéhez kapcsolható innováció, a megfelelő marketingstratégia, és promóció alkalmazása mellett, célszerűen javasolt az eszköz kereskedelmi bevezetése.

Mi az Analerotic-Hydromassage terápia? Már az ókorban is ismert üdítő eljárás volt a belek tisztítása. A római fürdőkben is külön szoba volt rendszeresítve erre a célra. A középkorban is igen elterjedt volt ez az eljárás, gondoljunk csak Moliere képzelt betegére, vagy XIV. Lajosra, a Napkirályra. A Napkirály orvoslásában a mindennapos beöntés rendszeres volt. Mellesleg a Napkirály 97 évesen halt meg. Éppen a Napkirály étrendje hasonlatos a mai ember étrendjéhez. A mértéktelen evés most ugyanúgy túlterheli az emésztőrendszert, mint a Napkirály idejében. Valószínű a Napkirály a folyamatos méregtelenítésnek köszönhetően élt meg szép kort. A ma embere étrendjén igen nehezen változtat. Jóval kevesebb rostot eszünk, ami éppen a megfelelő béltartalom alapja, mint a régi emberek. Ellenben rengeteg, a belek falán kirakódó zsírt fogyasztunk. A belek falát ez leszigeteli, így nem jöhet létre a hatékony méregtelenítés. A szervezetünkben fölhalmozott mérgeket, amit a vastagbél választott ki eddig, most a vese és a bőrünk kénytelen kiválasztani. A másik ellenségek a rövid láncú poliszacharidok, azaz a cukrok. A föl nem szívódott cukrok a bélben erőteljesen erjednek, így az éltető oxigént vonják el a bélfal sejtjeitől, mintegy lebontva azt. Mindez kellemetlen bélgázok képződésével is járhat. Az alap eljárást Amerikában fejlesztették ki, főleg 45 fölötti molett hölgyek bőrének kisimítására.

A kozmetikusok ugyanis észrevették, hogy azoknak a hölgyeknek, akik valamilyen egyéb más okból végeztek beöntést maguknak, tisztább feszesebb a bőrük. Ennek, min ma már tudjuk, az a magyarázata, hogy nem a bőrön keresztül távoznak a különböző méreganyagok, hanem egy másik, sokkal természetesebb, hatékonyabb úton. A ma embere elutasítóan viselkedik a béltisztítás módszerével szemben. Legtöbb hölgynek a szülésre való fölkészítés jut eszébe. A feszítő kellemetlen nyomás visszatartja a pácienseket a terápia alkalmazásától. Ugyancsak elutasítóak a kellemetlen szaggal és látvánnyal szemben. Viszont, le kell szögezzük, hogy a terápia megfelelő ismertetése nagymértékben segíti elterjedését, amit eddig a tudatlanság korlátozott. Ugyanis a terápia kifejlesztői a legmesszebbmenőkig figyelembe vették a kor emberének igényeit. A kellemetlen bélfeszülést sikerült teljesen kiküszöbölni, A kiáramlás egy teljesen zárt rendszerbe történik, ami egyenesen a toalett lefolyójába vezet. Tehát nincs látvány, és nincs kellemetlen szag, csak magas hatásfokú méregtelenítés van. A szervezet méregtelenedik felfrissül, megfiatalodik.

Mi az Analerotic-Hydromassage lényege? A terápia során a tisztított víz föloldja a béltartalmat. A szervezete leghatékonyabban saját maga méregteleníti, így a bélrendszer ürítő mozgását erősítjük. A bélfalakon kirakódott lipidek leválnak, nem szigetelik le a szervezetünk egyik leghatékonyabb méregtelenítő szervét. Ez jótékonyan hat az alhasi vérkeringésre. A béltartalom akadálymentesen távozik a szervezetből.
Miből áll az Analerotic-Hydromassage műszere? A műszer kifejlesztésénél több elsődleges szempontot vettek figyelembe: A terápia kényelmes legyen, ne legyen bélfeszülés teltségi érzés. Ezt úgy oldották meg, hogy teljes mértékben a végbél perisztaltikus mozgása vezérli az ürítést. A másik pedig, hogy a kellemetlen látvány és szag egy teljesen zárt csövön távozzon el. A műszer két fő részből áll: a vízvezérlő egység, ami egy szűrőrendszert, és egy hőfok beállító rendszert, valamint egy pulzátort tartalmaz. A másik rész az úgynevezett lövetcső, ez egy kb. másfél cm vastag, 8 cm hosszú gömbölyített végű cső, amelyik beadagolja a vizet a végbélbe, de ugyanakkor a föloldott laxificandum, ezen keresztül is vezetődik el. Ez a lövetcső tartalmazza azt a speciális szelepet, amely az ánusz záróizmokhoz hasonlóan működnek. Ez a lövetcső van közvetlen összeköttetésben a wc-vel.

Hogyan végezzük az Analerotic-Hydromassage terápiát? Mindenek előtt a gát és a végbélrózsa masszázsával megnyitjuk a külső záróizmot. Megkérjük a pácienst, hogy térdelő könyöklő állásba helyezkedjen, kicsit emelje ki a farpofákat, és lazítson, mélyeket lélegezzen, közben enyhén stimuláljuk a belső záróizmokat. Javasolni szoktuk egy nagyobb méretű csak kakaóvajból készült kúp fölhelyezését, ami elolvadva síkosítja, és befogadóvá teszi a végbelet. Amennyiben a kellő ellazulás megtörtént úgy bevezetjük a lövetcsövet. A lövetcső a terápiás kezelés végéig bennmarad. A víz bevezetésével elkezdődik a terápia. Váltott hőmérsékletű 30-38, pulzáló nyomású, lassú, mintegy 2-3 deciliter/perc víz kerül bevezetésre. Mindaddig, amíg az első ürítés meg nem történik. Majd az ürítés-öblítés után a vízbevezetés ismétlődik. Ezt 15-20 ismétlést jelent, így az egyszeri kezelés eltarthat 35-40 percig is. A kezelés befejeztével a páciens hozzájárulásával, a normál bélflóra visszaállítása érdekében egy reparon végbélkúpot helyezünk föl. Egy kúra 2-3 naponként végezendő 5-6 kezelésből áll. Különféle gyógynövény főzetek hozzáadásával is kombinálható a terápia.(Pl.:Régebben ismeretes volt a kakukkfüves beöntés megfázás esetén.)

Hogyan készüljünk föl az Analerotic-Hydromassage terápiára? Előtte való napokban lehetőleg olyan ételeket fogyasszunk, ami nem okoz székrekedést. Kerüljük a nehezen bomló rostos ételek fogyasztását. Ide tartozik a szőlő, a narancs és az egyéb citrusfélék. Mindenképpen gondoljuk végig a terápiát és igyekezzünk önszuggesszióval rábírni magunkat a kezelésre, hiszen nem fáj, ellenkezőleg felüdülve, felfrissülve, megfiatalodva térünk vissza. Vessük el szégyenérzetünket, hiszen minden egy zárt rendszeren keresztül távozik. A második kezelés, már korántsem fog annyira feszélyezni. Próbáljuk ki a mélylégzéses lazító technikát, ami abból áll, hogy miközben lassan de erőteljesen nyomunk mély lélegzetet veszünk.
Hogyan kombinálható az Analerotic-Hydromassage terápia a szex-szel? Hangsúlyozzuk, ez csak külön a páciens beleegyezésével lehetséges! Fölmerült a kérdés, ha már minden együtt van, a erogén zónák, a stimulus, akkor miért ne lehetne ezt élvezetessé is tenni?

Mint ismeretes a végbél különösen alkalmas a női orgazmus kiváltására. Egyrészt a végbélrózsa beidegződése, másrészt pedig az újra felfedezett G-folt (nem G-pont!) ingerlése lehet a gyönyör kiváltója. Míg az előbbi kívül helyezkedik el, könnyen elérhető. Viszont a titokzatos G-folt kisebb-nagyobb anatómiai különbségektől eltekintve, térdelő-könyöklő helyzetben a végbél hüvelyi, azaz elülső oldalán, mintegy ujjnyira található. A G-folt ingerelhetősége több okra vezethető vissza, egyrészt a méh hátsó boltozatának kezdetével van összefüggésben, a méhet függesztő szalagokkal együtt. Másrészt a bemenetet is egyúttal stimulálodik. Ez a kettős inger adja az alapját a gyönyörérzésnek. A terápia során a pulzáló víz egy stimuláló hatást vált ki a végbél, sőt a vastagbél alsó traktusaira nézve, ezzel az öblítéskor kiváltott kellemes ürítő érzés vegyül. A páciens kifejezett hozzájárulásával ilyenkor egy olyan lövetcsövet helyezünk föl, amelynek végében a pulzáló víz hatására kinyomódó gömb stimulátor van elhelyezve. Ez a lüktető folyadék mintegy enyhén végig simogatja a G-foltot. Ezzel jönnek létre az orgazmus csodák. Ezt már a második kezelésnél fölajánlhatjuk a páciensnek.

Hol végzik az Analerotic-Hydromassage terápiát? A terápia otthon is végezhető, a terapeuta házhoz megy. Nem kell hozzá más, mint egy hálózati vízlecsatlakozás. Pl.: egy zuhanycsap. Valamint elérhető közelségben egy wc. kagyló.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

EnglishHungarian