Anális szex tudnivalók és a legjobb popószex pózok

Nem titok, hogy a férfiak vonzódnak bármilyen szokatlan szexhez, és az aranyos rugalmas női seggbe való behatolás általában álom! Ebben a cikkben megvitatjuk, hogyan kell megfelelően részt venni a szexben,és hogyan kell felkészülni rá a kellemetlen következmények elkerülése érdekében. A lényeg az, hogy gondosan olvassa el mindent, ami az alábbiakban van írva, és beszélje meg szeretteivel az összes árnyalatot.

Hogyan kezdjük el az anális szexet és megfelelően vegyenek részt a szexben. A popószexről a legjobb tippek a szexológusoktól!

Fáj, ha ezt tesszük?
Bár ezt a kérdést többször is megvitattuk, sokan továbbra is érdeklődnek ez iránt a szempont iránt. Azt válaszoljuk: nem fáj a szex, hanem azzal a feltétellel, hogy nem siet a nádban. Természetesen néhány kényelmetlenség, nem egészen ismerős érzés lesz jelen, de gyorsan megismerkedik velük, hozzászokik és megtanul szórakozni.

Ha a partner ragaszkodik hozzá
A lány megfelelő szexe magában foglalja a megfelelő férfi jelenlétét – nem durva, képes meghallgatni díva vágyait, képes irányítani érzelmeit még a legerotikusabb pillanatban is.

Egy férfinak bármikor meg kell állnia, amikor egy nő azt mondja, hogy “állj”. Nem számít, hogy készen áll-e az orgazmusra a csábító seggében, vagy csak bemelegedett a maraton előtt, de vágyai az univerzum előtt vannak!

Lehet-e egy lány orgazmust elérni az análszextől?
Azonnal ki kell kötni egy ilyen pillanatot: az első tapasztalatban egy nő nem kap orgazmust, mert először, mint az első osztályban, minden új, szokatlan, egy kicsit ijesztő és furcsa. De a későbbi időkben egy szexből származó lány képes lesz orgazmusra. Az a tény, hogy sok idegvégződés van a végbélben, mert a gondos behatolás stimulálja őket, és valóban mennyei örömet ad. De ez nem a legízlelkesebb! A pop örömök fő bónusza a hüvely hátsó falainak tapintható stimulációja a másik oldalról – a végbélből. Izgatja az agyat a nem szabványos, és eufórikus extázist hoz a puncijához)

Ha hüvelyi orgazmusról beszélünk, ugyanazról, amelyet a “Hogyan lehet hüvelyi orgazmust elérni szex közben, és hogyan különbözik a klitorálistól”. Szeretnéd, ha az egész tested lüktet egy kis zümmögéssel? Ezután próbálja meg a szexből – nem fogja megbánni.

Amellett, hogy képes időben megnyomni a fékpedált, partnerének türelmesnek és szeretetteljesnek kell lennie, mert az előjáték, amelyről legközelebb beszélünk, vezető szerepet játszik a szex helyes kezdetében.

Veszélyes egy lánynak popsiba szexelni?
Csak a nem megfelelő technika esetén a szex veszélyessé válik a lány egészségére, a megfelelő megközelítéssel sok előnye van, és itt van néhány közülük:
– a pár különböző ágykapcsolatai + új érzelmek;
– a személyes és mindennapi interakciók javítása az intimitás újdonságának hátterében;
– a nemi közösülés gyakorlásának képessége a kritikus napokban;
– a nem kívánt terhesség kockázatának hiánya;
– a hüvelyi szüzesség megőrzése.

Lehet, hogy nevetsz, de ez így van az életben. Sok moralista análisan elégíti ki természetes vágyait, de férjüket “szüzeket” kapnak, azonban csak hüvelyi.

Hol kezdjem az anális szexet?

Hogyan készítsük el megfelelően a végbélnyílást a pénisz behatolására
Az első nem szabványos szex nagyon felelősségteljes nemi közösülés, különösen akkor, ha szűzzel végzi. Igen, ez az az ember, akit ilyen nagy küldetéssel bíznak meg! Természetesen a szex sikeres kimenetele nagymértékben függ attól, hogy a partner mennyire áll készen rá, mind fizikailag, mind erkölcsileg.

Hol kezdjem a szexet
Tehát azt akarom írni, hogy “penetrációval”, de ez egy félreértés lesz. Először is, áttörjük a pszichológiai akadályokat, amelyek gátolják szeretteit, hogy írjanak egy passzt a szűz vadonokba. Győződjön meg róla, hogy megvitassák vele félelmeit, kétségeit, negatív tapasztalatait, amelyek előtted történhetnek. Ígérd meg, hogy mindent megteszel az öröméért és a segg fájdalommentes megismeréséért a péniszrel. Hosszú ideig nem fogunk a pszichológiai és erkölcsi szempontokra összpontosítani – ezek más cikkek témái. Itt csak a zsemle közötti kötődés gyakorlatáról beszélünk)

Az ujjainkkal dolgozunk
A szexshop blog is írja, hogy az anális behatoláshoz először ki kell fejlesztenie egy rektális nyílást. Nem kell ezt egy taggal csinálnia. Vannak ujjaid, ezért a helyes irányba és ritmusba mozgatjuk őket. Mindennek finoman és óvatosan kell haladnia. Hagyja, hogy a lány hozzászokjon valami idegen jelenlétéhez a fenekben, ne vigyük túlzásba a motoros tevékenységgel.

Mielőtt behatolna az ujjába a végbélnyílásba, kissé megsimogathatja és masszírozhatja magát a lyukat, nyállal vagy kenőanyaggal hidratálva. Csúsztassa két ujját a zsemle között felfelé és lefelé, és ha a lány nem lökött el, folytassa. Finoman 1-2 cm ujjal a fenekébe. A mozgások különböző amplitúdójúak lehetnek: felfelé lefelé, az óramutató járásával megegyező irányban, lengéssel. Váltogasd ezeket a technikákat.

Az INTIM CENTER a legjobb szexshop
az első az országban. Ha férfiaknak ajánlott termékeket szeretnél vásárolni, akkor Budapesten az Astoriánál található a legjobb szexbolt. Ha az Intim Center szexshop webáruház kínálatából rendelsz, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
Személyes vásárlás az üzletben: Intim Center Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek is kaphatók!

Azok számára, akik nem finnyás, anilingus a megmentésre. Arról, hogyan kell megfelelően nyalni a segget, írtunk a cikkben az első anális felkészülésről. Ha a barátnőd nem piszkos, akkor semmi sem lesz szaga. Alapvetően a finnyásság kérdése általában furcsa ebben az összefüggésben. A finnyás emberek nem “szeretik” a seggű lányokat)

Simogatjuk az erogén zónákat
Annak érdekében, hogy elvonjuk őt az új érzésektől, amelyek először nem a legédesebbek, különösen érzékeny és ingerlékeny pontokat stimulálunk a partner testén. Simogatás a mellkas, csikló, nyak, hát – tudnod kell, mit szeret a nő. A lényeg az, hogy az izgalom fényét bármilyen módon megtartsuk benne.

Gyakorold a játékot az ujjakkal, és simogatod az erogén zónákat addig a pillanatig, amíg a legnagyobb ujj teljes hosszában belép a fenékbe anélkül, hogy a bűvészed szorítja a zsemlét.

Szexuális segédeszközök

Ez a következő rész a végbélnyílás fejlődésében a szex előtt. Egyetértek, a különbség az ujj és a pénisz között jelentős, ezért megpróbáljuk felkészíteni a lányt egy ilyen idegen invázióra néhány átlagos gumi baráttal vagy kis átmérőjű dugóval. Nos, hogy elkerüljük a kidudorodó szemek és a fülek gőzének hatását az első felvonásban élőben. És hogy a “mágikus ajtó” élete végéig ne álljon be az izgatott férfi orra előtt.

Néhány héttel a tervezett X pillanat előtt behelyezhet egy parafát a csábító seggébe, hogy szétterítse a lyukat. Ne felejtsük el a kenést, mert az ilyen eszközök “szárazon” történő csavarozása elriasztja a további gyakorlatok iránti vágyat. Tehát a persely kilóg a megfelelő helyről, mi a következő lépés?

Kipróbálás szex egy dugóval
Megkérdezheted, mi itt a vagina? Azt akartuk, hogy a seggedben… Akart. Ezért tovább dolgozunk, és nem teszünk fel hülye kérdéseket. Hagyja, hogy a jövője úgy érezze, mintha egy seggével szexelt volna, tele valamivel – ez szükséges a pszichológiai hozzáálláshoz. Próbálja meg klitorális vagy hüvelyi orgazmushoz hozni – ez nagyon fontos! Hagyja, hogy ez a tény, hogy az idegen tárgyak jelenléte a seggében kellemes lehet, az elméjében helyezhető el. Párhuzamot vonunk: van valami a végbélnyílásban. A jövőben valódi tapasztalattal kevesebb fizikai ellenállással fogsz találkozni, mivel pszichológiailag már megkínoztad.

Mi a bónusz neked ebből a felhajtásból a seggével jóval a tényleges anális aktus előtt? Micsoda kábító! Amikor egy dugót, hüvelyt vagy gumi faszt helyeznek a fenekébe, a hüvely szűkül, és a férfi pénisze úgy stimulálódik, mint még soha. A pénisz fejével úgy tűnik, hogy egy keskeny, keskeny résen nyugszik, amely eddig nem tudott semmit hosszú és rugalmas) Tehát puff egy kicsit – a saját orgazmusos előnye érdekében.

Amikor ezek a szakaszok elhaladnak, fontolja meg, hogy a szex már a… Természetesen nem a kezedben, de érted az ötletet. A húsos női segg hamarosan lebomlik, amelybe szenvedélyesen beilleszti a szeretet eszközét, és végül megkapja a tiltott gyümölcsöt.

Hogyan készítsünk fel egy nőt a szexre azon a napon
A fő szabály az, hogy sietve cselekedjünk. Tegyük fel, hogy pszichológiailag már felkészítetted a barátnődet a seggbe szeretkezésre, minden félelme és sztereotípiája eloszlik. Most ott van a higiénia és az esztétika kérdése. A nők mindig aggódnak az ilyen pillanatok miatt az intimitás során. Egy úriember gondoskodik, hogy megteremtse a partnerének feltételeit, amelyekben teljesen pihenni fog. Ebből közvetlenül függ a történések örömétől és a behatolás lehetőségétől.

Amit előzetesen fel kell készítenie
– óvszerek (közepes sűrűségűek, hogy elkerüljék a gátlás és a súrlódás hatását);
– kenőanyag vagy kenőanyag (opcióként – érzéstelenítéssel);
– stimulátor dugó vagy hüvely (szexi szőrme farokkal többet izgat);
– mikroklyerek vagy zuhanyzók.

A tápláló krémek, testápolók, feromonos parfümök és egy pohár bor szintén nem fáj. A lányok szeretik ezt a talmiát segít nekik megnyugodni, pihenni és félelmetesen szexinek érezni magukat. Legyen a felsorolt eszközök az arzenáljában, és boldog lesz.

Tudja, hol kényelmes, nyereséges és névtelen az összes kozmetikum és játék megvásárlása a szórakozáshoz? Menjen a legnagyobb szexboltba, válasszon ki mindent, amit szeret a “Gyógyszerek és kozmetikumok” és az “Anális stimulánsok” kategóriákban – itt van a termékek teljes gyűjteménye a preferenciák szerint! Várj!

Ha az összes tulajdonság készen áll, a fenek már csak feltételesen szűz, mert az ujjak és a játékok benne voltak, folytatjuk a nemi közösülést. Ne felejtsd el a romantikus környezetet. Gyönyörű ágynemű, gyertyák, bor, zene, virágok, intim beszélgetés a gyönyörű… És itt van az X pillanat, amelyre mindezeket a nehézségeket leküzdötték!

Hogyan kell megfelelően részt venni a szexben, hogy ne fájjon

Annak érdekében, hogy a fenékbe való behatolás fájdalommentes legyen, fontos megjegyezni az egyszerű szabályokat.

1. szabály: Nem kívánatos azonnal behatolni
Felidézzük az előkészítő képzéseket, amikor kifejlesztettük a végbélnyílást. Sok kenőanyaggal helyezzen be egy ujjat vagy dugja be a fenekét, miután korábban simogatta a végbélnyílást. Ugyanakkor anilingus-t is igénybe vehet. Üsd a fenéken és a combokon. Ügyeljen arra, hogy figyelje, hogyan reagálnak a végbélnyílás izmai. Először feszültség van, aztán relaxáció. Csak a relaxáció időszakában mozgatjuk az ujjunkat vagy tovább dugjuk. 1-2 perc előkészítés elegendő, majd bemutatjuk a feneket egy élő és forró pénisznek!

2. szabály: Először az orgazmushoz
Valószínűleg ez legyen az első számú szabály, mert mielőtt felmászna a filé részre, érdemes más helyeken a gerlát kellemesnek tekinteni. A szexológusok azt javasolják, hogy a lányt orgazmushoz hozzák,majd továbblépjenek a simogatásokra. Teljesen megengedhető, hogy egy kicsit megváltoztassuk a sorrendet: először is, az előjáték általános, majd simogatjuk a segget, behelyezzük a parafát, vaginálisan szexelünk a szűzen, és hagyjuk, és csak akkor a kitaposott ösvény mentén megyünk a dédelgetett célhoz – behatolás.

3. szabály: Állítsa be a mozgás sebességét
Mindent lassan csinálunk! Adjon meg egy millimétert percenként! Adjon hozzá még kenőanyagokat, hogy elkerülje a madame végbélnyílásának súrlódását és szakadását. Ne ragaszkodjon ahhoz, hogy a lány csak “fél cipőért” menjen a seggébe. Legközelebb egy kicsit tovább léphetsz, majd a teljes hatalomra) Türelem! A folyamatot meleg és szeretetteljes szavakkal kísérjük. A nőnek meg kell értenie, hogy a partner tudja, hogyan kell megfelelően részt venni a szexben. Mindent jól csinál, és ha szükséges, abbahagyja. Kívánatos, hogy a simogatásokat a csikló, a mellkas és a test más részeinek stimulációjával kísérjük, amelyek segítenek az orgazmus elérésében.

Emlékezz a ritmusra. Nem gyorsítunk, nem agresszíven, nem kalapáljuk, mint az utolsó alkalommal – mindent rendkívül óvatosan és óvatosan csinálunk. A tévében nézed a versenyeket, és a női segg nem a te pályád.

Amikor egy ember cums, akkor is óvatosan hagyja el a partnerét, amikor belépett. Általánosságban elmondható, hogy a végbélnyílást óvatosan kell kezelni, ami megakadályozza a lányra gyakorolt negatív következmények kialakulását repedések, törések és aranyér formájában.

4. szabály: Használjon óvszert és kenőanyagot
Először is véd a fertőzések ellen; Másodszor, segít abban, hogy ne folt a pénisz a salakanyagok. Bár ez nem valószínű, ha a lány megfelelően felkészült az análisra: elment a WC-be, vagy beöntést készített, alaposan megmosta és könnyű étrendet követett. Kenésre van szükség a belépés megkönnyítése és a baba seggének sérülésének kockázatának csökkentése érdekében.

5. szabály: Válasszon kényelmes testtartást
Kényelmes és helyes pozíciókat foglalunk el a szexhez,és nem olyan kevés van belőlük. Ennek alapjaként a “kutyus stílusú”, az “embrió” és a “guggolás” pózokat vesszük. Általánosságban elmondható, hogy azok, amelyekben a hátsó jól hajlik, és a pénisz a kívánt szögben lép be.

Bármilyen helyzetben először helyezze be a pénisz fejét a lyukba, majd lassan behatoljon mélyebbre és mélyebbre a végbélnyílásba. A “guggolás” helyzetben a lány a tetején van, így egyedül irányíthatja az egész folyamatot. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot partnerünkkel, emlékezünk a súrlódások természetére (és különböznek a hüvelyiektől), és élvezzük a szexet együtt!

Bármit is mondasz, és ha tudod, hogyan kell megfelelően részt venni a szexben és követni a szakemberek ajánlásait, akkor két partner számára kiváló alternatíva lesz, és kiegészíti a szokásos intimitást a hüvelybe való behatolással. Ugyanakkor ne felejtsük el, hogy a záróizom és a végbél a női test érzéki és finom hellyel. Tisztelettel és óvatosan kell kezelni őket!

Kedves kísérletezők-elemzők és csak a szex szerelmesei minden megnyilvánulásában, csatlakozzanak a beszélgetésekhez a megjegyzésekben, osszák meg tapasztalataikat, adjanak tanácsot, írják meg kérdéseiket! Mindig nyitottak vagyunk a párbeszédre, és készen állunk arra, hogy elmondunk mindent, ami fényesebbé teszi intim életedet!

Anális szex pózok

Melyik pozíció ideális az első élményhez? Ahogy a mondás tartja, minél egyszerűbb, annál jobb! A férfiak inkább a szexet részesítik előnyben a kutya vagy az oldalon (kanál). És jogosan! Kezdőknek alkalmasak, mert behatolnak a végbél mentén, ami fiziológiai és legkevésbé fájdalmas.

Póz kanálnak
Az oldalán fekve a férfi biztonságos súrlódásokat okoz a végbélnyílásban. A testmozgások ritmusát, sebességét, intenzitását korlátozza a pénisz hiányos behatolása. Egy nő koordinálhat és irányíthat. Ez egy lassú és kellemes anális, azzal a képességgel, hogy simogatja a mellkast és a csiklót. Más összetettebb pozíciókat jobb kipróbálni, miután megszokta a fenek szex érzéseit.

Póz a Kutyusnak
Mert a rák vagy a kutyus pózt gyakran gyakorolják. Ha az előző verzióban a folyamatot egy nő vezeti, akkor itt meg kell bíznia egy férfiban. A térd-könyök változatban való szexhez ajánlott azoknak a srácoknak, akik bíznak tapasztalataikban, mivel maximális behatolás van. Nem meglepő, hogy a férfiak miért szeretik őt leginkább – a pénisz mélyen belép, a fejet szorosan becsomagolják a gyűrűbe a végbélnyílás izmai, ahonnan minden súrlódás tüzes örömöt hoz, és az orgazmus sokkal világosabb és gyorsabb. Ugyanakkor a megfelelő szögben lévő bejárat nem okoz fájdalmat a lánynak.

A hajó helyzete
szex a hajó helyzetben a teljesítmény és a mélysége penetráció hasonló Spoons. Az, hogy hogyan tartsd meg a lábad, rajtad múlik. Mindent megtanulunk a tesztelés során. Valaki kényelmesebben terjed az oldalakra, mások együtt szeretik. A lány támaszkodhat a könyökére, vagy teljesen lefeküdhet az ágyra.
A “Boat” póz valószínűleg nem felel meg a nagy hasú férfiaknak. Lehetőség van a partner testének összetörésére, különösen kis méretével.

Póz a teknős számára
Fájdalommentes póz a szex Turtle alkalmas azok számára, akik izgatottak a férfi dominancia, az érzés a behódolás és a saját gyengesége. Reméljük, hogy legalább minimális rugalmassággal rendelkezik!

Póz üllő
Egy másik kényelmes pozíció a szexhez. A lány lábai a fickó vállán vannak, a hátán fekszik. A csípő kissé megemelkedik emiatt. Egy párnát tehetsz a feneked alá. Van hozzáférés a fenékhez, ami nagyon hasznos további simogatások számára.

Póz Pad
Az egyik legjobb pozíció a szexhez először. Egy ember ül egy széken, széken vagy az ágy szélén. A lány hátat fordít neki, a tetejére rögzíti magát, és a kezét térdre teszi. Válasszon alacsony felületeket úgy, hogy a lábak támogassák. A fő súrlódásokat egy hölgy végzi. Egy férfi rálendítheti a csípőjét.

Póz a gyertyához
A gyertyahelyzetben a szex alkalmas azoknak a pároknak, ahol egy férfi és egy nő körülbelül azonos magasságban van. Mindketten egyenesen álljatok, és ugyanabba az irányba nézzetek. A mögötte lévő ember. A lány egy kicsit hátrahajtja, és a seggét a társához tolja. A srác megsimogathatja a mellét, mivel a keze szabad marad.

A szivattyú helyzete
Domináns ebben a helyzetben a lány. Guggol le, és a földre pihenteti a kezét. A férfi hátrahajlik, kezével tartja a hölgy csípőjét, és az övére szegezi. A partner aktívabban mozog, elkapja a tapintatát. Szabályozza a merülés mélységét, a ritmust, a dőlésszöget és más árnyalatokat. Próbáljon körkörös mozdulatokat tenni a medencével – ez súlyosbítja az érzéseket.

Póz a Twister számára
Technikailag mindkét partner számára nehéz, de ha kipróbálta az összes szex pózt, és borsot szeretne, miért ne? A lány térd-könyök pozíciót foglal el, négykán áll, kissé jobbra hajol, és felemeli a csípőjét. A férfi szélesre tartja a lábait egymástól, és térdre hajolt, kezével támaszkodva rájuk. Hátat fordít a lánynak. A test kissé oldalra van. A beírások fentről lefelé, a partner guggolással. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kis méretű méltóság tulajdonosai egyszerűen nem érhetik el a végbélnyílást!

Póz a sarokban
A lány odahajol, kezét a padlón pihenteti, és szélesre teríti a lábát. A férfi tartja a csípőjét, és a lábai között áll. A pénisz felülről lefelé van behelyezve. A mozgásokat a partner szabályozza.

Póz a kereszthez
A főszerep az emberé. A lány a hasán fekszik, a lábai szélesre terülnek. A tetejére van rögzítve, de a test jobbra fordul. A beír egy szögben. A lábai oldalra terjednek. Ha a partner kényelmetlen, a jobb láb hajlítható.

Póz a Hableánynak
A férfi a hátán fekszik, a lány a tetején ül, és a jobb oldalát neki fordítja. Ő maga irányítja a behatolást, a belépési szöget és más szempontokat, amelyek érzéseket adnak a folyamatban.

Még nem próbáltad ki az anális szexuális játékokat?
Próbáld ki az anális szexkütyüket, elégedett leszel, itt az ideje az új érzéseknek! Teljesen névtelenül, megrendelése átláthatatlan csomagban érkezik, a tartalommal kapcsolatos információk nélkül! Szállítás egész Magyarországon! Vibrátorok, klitorális stimulánsok, maszturbátorok, élő babák, szexgépek, masszírozók, óvszerek.

A cikket az INTIM CENTER szexshop blog bejegyzéseiből, az análszex tudnivalók bejegyzése motiválta.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?