Alkohol és szex

Akár szilveszter vagy csak egy szombat esti buli, előfordul, hogy a pohár fenekére nézel és másnap olyan mellett ébredsz, akiről csak mámoros emlékképeid vannak a tegnap estét illetően? Nem is most fordul ez először elő veled? Lehet, hogy te is a nőknek abba a hat százalékába tartozol, aki még sosem szexelt józanul.

Nemi vágy: Ha tudsz mértéket tartani, az alkohol még jó hatással is lehet rád; csökkenti a szorongást és oldja a gátlásokat. Tehát ha az emberek többségéhez hasonlóan te is elfogyasztasz egy-két italt egy bulin vagy társasági eseményen, segíteni fog a félénkséged leküzdésében és sokkal könnyebben teremtesz kapcsolatot. Ez különösen igaz a különösen gátlásos pasik esetében, akik tartanak a visszautasítástól vagy a nyilvános szerepléstől. Persze nem arra szeretnénk bátorítani, hogy szociális problémáidat alkohol segítségével oldd meg, azonban egy-két korty biztosan segít abban, hogy lazábban vedd a dolgokat.

Félénk nyusziból lepedőakrobata: Egy kevés alkohol segít ráhangolódni a szexre; enyhíti az idegességet és teret enged a szabad szexuális kifejezésnek. Mindegy, hogy párkapcsolatban élsz éppen, vagy egy klubban vadászol egyéjszakás kalandra, ha megiszol egy-két pohárkával az felkorbácsolja az érzékeidet és el is lazít. Egyszerűen működik: lejjebb viszi azokat a határokat, melyeket normális esetben nem lépnél át. Valljuk be: minimális mennyiségű alkohol fogyasztása igazi élménnyé teheti a szexet.

Teljesítmény: Vigyázz arra azonban, hogy mennyi alkoholt fogyasztasz. Általánosságban elmondható, hogy fél gramm alkohol testsúly kilogrammonként a maximálisan javasolt dózis. A férfiaknál az ennél magasabb véralkohol szint már problémákat okozhat a teljesítőképességben. Tehát egy 75 kilós pasi megihat fél üveg bort anélkül, hogy gyalázatos teljesítményt nyújtana. Ráadásul az elfogyasztott alkohol mennyiségének pozitív hatása van a női libidóra: egy 1994-es, a brit Nature magazinban közölt kutatás szerint a bevitt alkohol növelheti a nők szexuális vágyát. A vizsgálat szerint az alkohol megugrasztja a szervezet tesztoszteron szintjét, különösen azoknál, akiknél kisebb a szexuális vágy.

Melyiket válasszam: Az alkohol segít leküzdeni a félénkséget, a gátlásokat és szabadjára engedi a szexualitást. De vajon minden piának ugyanaz a hatása? Vagy egyik jobb, mint a másik?

Abszint: Úgy tűnik, egyes italoknak valóban nagy hatása van a testre. Az abszintot például széles körben alkalmazták a 19. századi Európában afrodiziákumként – különösen esküdtek rá a francia művészek ás értelmiségiek. Nagyrészt fehér ürömből, ánizsból és édesköményből készül, alkoholtartalma rendkívül magas – több, mint 50% -, íze pedig kesernyés.

Sör: Talán a legkevésbé hatékony afrodiziákum az italok között, ugyanis az alkohol aránya meglehetősen kicsi, ez pedig azt jelenti, többet kell belőle fogyasztani. Ráadásul minél többet iszol belőle, annál gyakrabban kell majd kimenned a mosdóba és még puffadást is okoz. Így biztosan nem leszel az a csábító démon, akinek érezned kellene magad. Mégis, van néhány helyi jellegzetesség, ami a sör libidónövelő hatását élteti. Az ír Murphy’s olyan sör gyártásába kezdett, mely osztriga kivonatot tartalmaz, ezért állításuk szerint, remek afrodiziákum.

Bor: A bor klasszikus afrodiziákum, különösen, ha még megfelelően fűszerezzük is. A vörös burgundiba keverj gyömbért, fahéjat, szegfűszeget, vaníliát és cukrot – ezt régen Hippocras afrodiziákumának is nevezték. Eltekintve attól, hogy a bor remek vágykeltő, segít abban, hogy jó hangulatba kerülj. Válaszd a vöröset, ugyanis kutatások szerint nagyobb a vágyfokozó hatása, kint a fehérbornak. Ám vigyázz, mennyit fogyasztasz belőle; a túlzott mennyiség álmossághoz vezet, aminek semmi köze sincs egy forró éjszakához.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?