Akinek nagy a farka, annak nehezebb lesz öregkorára…

Aligha akad olyan internetező, aki ne kapna a postaládájába szinte naponta nagyobb péniszt ígérő reklám-emaileket. Lehet, hogy sokan elgondolkodtak már péniszük megnövelésén, de mindenki jobban jár, ha kiveri a fejéből ezeket a gondolatokat, főleg, ha a lehetőség egy pop-up hirdetésben kínálkozik.
Röviden összefoglalva: A pénisznövelés nem biztonságos – és a férfiak túlnyomó többségénél nincs is szükség rá. A Livescience internetes oldal részletesen összefoglalta, miért nem érdemes belevágni ebbe a kockázatos vállalkozásba.

Míg nőknél a mellnagyobbítás ma már biztonságos rutinműtétnek számít, a pénisznöveléssel nem ez a helyzet. Gyakran előfordul, hogy a műtét után az érzékelés megszűnik a szervben, vagy az erekció lehetetlenné válik. A pénisznövelő tabletták nem érnek semmit, a különböző gyakorlatok pedig sérülést okozhatnak.
Különböznek a méretek? Igen, de ez nem számít. A nyugalmi állapotban lévő szervek hossza 2,5 és 10 centi között váltakozik, amint azt a különböző országokban (Egyesült Államok, Németország, Nigéria, Irán és Dél-Korea) végzett tudományos kutatások kimutatták. A férfiak bizonytalanságát azonban éppen a lankadt pénisz okozza: ‘Az övé hosszabb, mint az enyém.’ Nagyon fontos tudni, hogy az erektált pénisz hosszát nyugalmi hosszúsága nem befolyásolja!

A hüvelyi szexnél a 10 centinél nagyobb pénisz már képes stimulálni a vagina erogén zónáit. A 20 centinél hosszabb pénisz azonban felérhet a méhnyakig és kellemetlen érzetet okozhat a nőknél. (Különböző interneten végzett önbevallásos felmérések szerint az átlagos nyugalmi péniszhossz a férfiaknál 12,5-15 centi közt van. No komment).
A legnagyobb kutatást ebben a témában olasz tudósok végezték, az International Journal of Impotence Research című lapban publikálva eredményeiket 2002-ben. Eszerint a legtöbb férfi, aki meg akarta növelni pénisze méretét, már eleve átlagon felüli méretekkel rendelkezett. Az alanyok azt gondolták, hogy a normál nem erigált pénisz hossza 12,5 centi. Honnan vették ezt a képtelenséget? Talán egy pornófilmből, ahol a szereplőknek óriási méreteik vannak. A kutatók szerint ezek a férfiak csak akkor lennének elégedettek, ha legalább 17,5 centi lenne az erektált péniszük – ez pedig csak a férfiak egy százalékának adatik meg a Földön!

Ha a méret valóban ennyit számítana, és lenne megoldás a pénisznagyobbításra, akkor az urológusoknak mind nagy pénisze lenne. De nem így van.
‘Pénisz sebészet persze régóta létezik, de csak azoknál történik beavatkozás, akiknek tényleg szüksége van rá.’ – nyilatkozta Dr. Karen Boyle, a Johns Hopkins Egyetemi Kórház urológiaprofesszora. ‘Olyan férfiakat műtünk akik valamilyen rendellenességgel születtek, megsérültek, vagy erekciós problémáik vannak’ – magyarázta Boyle. Akinek ugyanis erekciós problémái vannak és ezáltal meg van fosztva a szexuális élvezetektől, azok vállalják a műtéttel járó kockázatot, mert nagyon sokat nyerhetnek egy sikeres beavatkozással. Jól működő szerv méretnövelése érdekében végzett műtét azonban szakmailag indokolatlan és veszélyes.
‘Ráadásul a pénisznagyobbítás egy normál nagyságú, működő pénisznél nem is kivitelezhető.’ – nyilatkozta Boyle. A mellmegnagyobbításban használatos zsírátültetést, vagy implantátum beültetést itt is lehet alkalmazni, de ez általában lógó, eltorzult péniszt eredményez. A másik technika a függesztő szalag lazítása, ez az eljárás azonban fertőzésveszélyes, érzéketlenséget és erekciós problémákat okozhat.

A férfiakat összezavaró hirdetések három dolgot ajánlanak: tablettákat, pumpálást és pénisznövelő gyakorlatokat. A hirdetések szerint a tabletták kínai csodaszereket tartalmaznak, ami stimulálja a sejt növekedést, szaporodást és ugyanez van a női mellnövelő tablettákban is. Nos, ilyen tablettákat venni csak a pénzkidobás egyik formája. A pumpálás csak erekciót idéz elő és csak rövid távú hatása van.
A legveszélyesebb talán az arab eredetűnek titulált gyakorlatok, amiket jelquingnek neveznek. A módszerről a legtöbb urológus nem is hallott, és sosem említik az ősi arab orvostudományi könyvekben. A technika legnagyobb veszélye, hogy roncsolhatja a pénisz idegeit. A gyakorlatok azzal kecsegtetnek, ha minden nap 30 percet végezzük őket egy hónapig, akkor a félig erektált pénisz érhálózata megerősödhet és teljessé válhat az erekció. A jelquing azonban vérzést és idegroncsolódást okozhat a péniszben.

A szakemberek inkább azt javasolják, hogy aki fél órát rászán naponta erogén zónáira, az inkább hasizom gyakorlatokat végezzen – a szexisebb hatás kedvéért.
Mielőtt egy 25 centiméteres péniszről kezd álmodozni, vegyen egy vonalzót és mérje meg, milyen lenne az. Ijesztő! Mielőtt hatalmas méretekkel rendelkező pornósztár akarna lenni, egy dolgot ne felejtsen: amelyik pénisz nagy, annak öregkorára nehezebb lesz erekciót produkálnia! Forrás: Betegszoba.hu


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

EnglishHungarian