A szadómazó szex felkapott lett a Szürke 50 árnyalata óta, infók és tudnivalók

A szadómazó szex felkapott lett a Szürke 50 árnyalata óta. Az Intimcenter.com szexblogja is foglalkozik az sm szex témával itt. Így tedd meg az első lépéseket! A legjobb, ha teljesen ismeretlenekkel nem kezdünk bele SM szex játékokba. Egy bárban töltött este után olyasvalakivel elmenni, akit nem ismersz, sőt nem is láttál azelőtt, nem egy jó ötlet. Ha azonban barátokkal van és ismertnek tűnik, akkor kissé biztatóbb a helyzet.

A BDSM szexet mindenképp beszéld meg vele, hogy mit szeretne, miben lenne benne, te mit szeretnél, és természetesen előre tisztázzátok a határokat. Ne félj megmondani, ha nem vagy még tapasztalt e téren. Nem árt tisztázni azt sem, hogy aktív, passzív vagy mindkettő akarsz-e lenni a játék során.

sm-szex-not-eroszakol

Hirdetéssel SM partner

A fenti szabályok érvényesek a hirdetésekre való válaszoláskor vagy a telefonos ismerkedésekre is. Mondd meg nyíltan és egyenesen, miben vagy benne és miben nem! Légy óvatos azokkal, akik csak postafiók címeket adnak meg, mikor válaszolnak a hirdetésedre! Ha elmész valakivel, mindenképpen tudjanak róla a barátaid, hogy hol vagy. Ne foglalkozz vele, ha vigyorognak és később részletes beszámolót kérnek tőled. Az SM szex során elsősorban a biztonságra gondolj!

A biztonságosabb szex alapszabályán kívül, hogy sose dugj gumi nélkül, az SM játékokra vonatkozik még néhány más szabály is. Soha ne élvezz rá sebekre, vágásokra, erősen megdolgozott mellbimbóra, veréstől nagyon kipirult vagy frissen borotvált bőrfelületre. Soha ne használjátok többen ugyanazt a dildót, inkább mindenki vigye a sajátját, és a higiéniai szabályoknak megfelelően körültekintően fertőtlenítse valamilyen fertőtlenítőszerrel.Hazai viszonylatban az előírtnál töményebb Neomagnol oldatot, esetleg egyéb fertőtlenítő hatású tisztítószereket javasoljuk, de ne tömény Domestost, Hypot és hasonlókat!

Állapodj meg partnereddel előzetesen egy szóban vagy egyértelmű jelzésben, amivel akár te, akár ő, leállíthatjátok az adott játékot. Legyen ez a szó valami olyasmi, ami nagyon nem valószínű, hogy normál körülmények között előfordulhat egy SM játék során.

sm-szex-ferfi-uralja-a-not

Megkötözés

Az extrém szadómazó szex, a birtokló és uralkodó szadista és a megalázott mazohista vágyak kultúrált formációja. A kikötözés, megkötözés nagy tapasztalatot és bizalmat igénylő játékforma mindkét fél részéről. Különféle eszközökkel és módszerekkel lehet kísérletezni. Nem feltétlen szükséges különleges technikai ismeret vagy drága eszköztár.

Egy franciaágy a lábaihoz rögzített kötelekkel tökéletesen megfelel, hogy partnered kezénél, lábánál kikösd. Ha az ágyat egy vastag fekete nejlonnal vagy fekete gumilepedővel leteríted előtte, az azon felül, hogy izgató látványt nyújt, lehetővé teszi a könnyebb tisztíthatóságot is. Egy erősebb műanyag vagy csővázas kerti karosszék remekül megfelel az ülő helyzetben való kikötözéshez. Használhatsz puhább pamutkötelet vagy durvább érzetet keltő nejlonkötelet.

Érdemes benézni a szexshop üzletbe vagy  nagyobb barkácsáruházakba, hiszen igen sok eszközt találhatunk: kötelek, láncok, karabinerek, ruhacsipeszek, függönycsipeszek, almamagházeltávolító, stb. Ezek amelyek fantáziánk bevonásával sokrétűen felhasználhatunk SM játékaink során!
Ha hajlandó vagy beruházni némi bőrbilincsre, akkor egy pár vastagabb bőrből készült csuklóbilincs és bokabilincs hosszú éveken át kitart. Érdemes a folpack fóliát kipróbálni mumifikáláshoz, de ne feledd, hogy a légzést szabadon kell hagyni, tehát vágj lyukakat az orrnál mindenképp, esetleg a szájnál! Ezen kívül a mellbimbóknál, a faroknál is érdemes lyukakat vágni pusztán a könnyebb hozzáférhetőség kedvéért.

Alapszabály a kikötözéshez

Soha ne engedd, hogy egy ismeretlen megkötözzön! Ne köss semmit a nyak köré! Használj helyette inkább egy bőrnyakörvet! Folyamatosan ellenőrizd a vérkeringést! Ha a kéz, láb vagy egyéb megkötözött testrész kihűlne, kékülni kezdene, azonnal oldozd ki a kötést és határozottan, de ne durván, kezdd el masszírozni, hogy megindulhasson a vérkeringés!

sm-szex-ferfi-alazas

CP, vagyis Corporal Punishment – Testi fenyítés

Sok lehetőséget rejteget magában. Használható a szolgák megfegyelmezésére, sőt akár csupán csak a lehetséges fájdalom kilátásba helyezése is sokaknak elegendő, hogy behódoljanak. Szintén sok eszköz használható fel itt is. Itt van mindjárt a kezünk. Ha kézzel pofozzuk, verjük partnerünket, legalább olyan szintű fájdalmat élhetünk át, mint ő. Eszközök közül használhatunk egy erősebb bőrszíjat, nadrágszíjat, kötelet, prakkert, ostort, korbácsot, stb.
A testi fenyítés alkalmazása során kerüljünk néhány területet: a vesetájékot, a fejet és a nyakat. Legyünk óvatosabbak, gyengédebbek a farokkal, herékkel, talppal, tenyérrel, valamint a hónaljtól a csípőig terjedő oldalvonalakkal és a comb belső felével, mert ezek sokkal érzékenyebben reagálnak a fájdalomra! Minél súlyosabb, durvább eszközt használunk, annál inkább vissza kell fogni magunkat! Mindig tartsuk tisztán és használat után fertőtlenítsük a felhasznált eszközöket, hiszen időnként hámsérülések keletkezhetnek a verés során, és ez komoly kockázati tényező a HIV és egyéb fertőzések terjedését tekintve.

Öltözködés és fétis

Természetesen az, ahogyan öltözködünk, jövendőbeli játszótársainknak határozott jelzéseket ad arról, hogy mit szeretünk, ráadásul szexisnek is érezhetjük magunkat. Ha gumi- vagy bőrruhákat csináltatsz kifejezetten szex céljára, akkor nem árt, ha a fenéknél, faroknál, mellbimbóknál cipzárak vannak a könnyebb megközelíthetőség érdekében. A chapsek és az elől-hátul kivágott overálok is jó célt szolgálnak, sőt akár nyilvánosan is viselhetőek, ha valamit felveszel alájuk. A gumi általában olcsóbb, mint a bőr, azonban nem olyan strapabíró és tartós.

Mentális játékok

Ne felejtsük, hogy az SM nem csak fizikális játékokra szorítkozik! Szerepjátékok és fantáziajátékok kevés kellék bevonásával vagy éppen eszközök nélkül, igen kellemesen színesíthetik a játékot. A szóbeli megalázás, fenyítés a szolgát könnyen a helyére teszi, ha nem csak odavetett mondatokat kap, hanem hitelesen hangzik el. Célszerű először mindig ráhangolni a szolgát, kitapogatni, hogy hogyan reagál rá, ha “Buzi kis köcsögnek!”, “Szarcsimbók!” stb. nevezzük. Kulcsszó a kísérletezés! A szerepjátékok önmagukban biztonságosak.

Törvényi háttér

Néhány évvel ezelőtt Amerikában nagy port kavart az ún. Spanner-ügy, amikor is egy csoport meleg férfit börtönbe csuktak pusztán azért, mert SM játékban vettek részt. Igaz, videofelvételeket készítettek a játékaikról, amelyek rendőrségi kézbe kerültek.
A törvények jelenleg átmeneti és zavaros rendelkezésekkel szolgálnak, amelyek olyan sérüléseket, bőrkipirosodással járó tevékenységet tekintenek csak nem büntetendőnek, amely 20 percnél, maximum fél óránál tovább nem maradnak láthatók. (Az USA -ban érvényes törvények szerint!) Tehát mindenkinek saját felelőssége, hogy milyen kockázatot vállal fel, de érdemes szem előtt tartani, hogy az ilyen játékokról készült fényképek, videofelvételek elég nagy gyorsasággal terjednek, és előfordulhat, hogy nem kívánt kezekbe kerülnek.

SM szabályok

Az egyike az élet legizgalmasabb dolgainak, de mindig tartsuk szem előtt a három kulcsszót: biztonság, józan ész, közös megegyezés!
Okozz fájdalmat partnerednek, de ne okozz maradandó sérülést! Tartsd szem előtt a biztonságot! Soha ne dugj gumi nélkül! Soha ne érintkezzenek a testnedveitek vér, ondó, stb.! Soha ne menj bele olyannal SM játékba, de szexbe sem, aki alkohol vagy drogok befolyásoltsága alatt áll. Közös megegyezés! Soha ne tégy olyasmit, amibe a partnered nem egyezik bele!

SM szexkellékek

Online szexshopban rendelhetsz magadnak, az INTIM CENTER szexshop szadómazó kínálatát itt találod. Ha nincs türelmed a futárra várni, az SM kellékekből itt személyesen is vásárolhatsz, minden van raktáron, és érdemes belátogatni az üzletbe, mert a webshop kínálatán kívül sok termék, és egyedi darabok vannak készleten!
A cím Intim Center  Szexshop Budapest, V. kerület, Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap!

Hol kezdje, ha ki akarja próbálni a BDSM-et

Hogyan lehet tájékoztatni partnerét a fantáziáiról, kiválasztani a megfelelő tulajdonságokat, és elkezdeni kísérletezni a kölcsönös öröm érdekében. A BDSM-ben rengeteg irány és gyakorlat létezik, de a lényeg ugyanaz: az egyik partner dominál, a másik engedelmeskedik, míg mindkettő szexuális és pszichofiziológiai elégedettséget kap a történésekből.

A BDSM orientáció szerint szokás a cselekvés résztvevőit alárendeltekre (angol felső – felső) és alárendeltekre (angol alsó – alsó), valamint azokra osztani, akik egyesítik a visszafogottság és az engedelmesség vágyát (angol kapcsoló). A “rendes” kapcsolatokat,amelyek nem rendelkeznek ezen elemek bármelyikével, a közösségben “vaníliának” nevezik – a fagylalt ízeivel analóg módon: az Egyesült Államokban további íz nélküli fagylaltot vaníliának nevezik.

A BDSM rövidítés a jelenség fő összetevőinek nevét tartalmazza. 

BD – Rabság és fegyelem
A “rabság” itt nemcsak a mobilitás korlátozása, hanem a rabság, az alárendeltség, a szabadság korlátozása, a megaláztatás, a fegyelmi intézkedések is.
A hatalom átadása a felsőre az alsó felett a cselekvés időtartama alatt (az angol cselekvésből – cselekvés; ezt munkamenetnek is nevezik) ideiglenes – abban az értelemben, hogy a kapcsolat egészében a partnerek egyenlőek.
Miért akarják ezt az emberek? Valaki ideiglenesen el akarja hagyni a nagy felelősséggel rendelkező személy szokásos szerepét, hogy lehetőséget kapjon arra, hogy elengedje magát, olyan helyzetben legyen, ahol semmi sem függ tőle. Valaki, aki ilyen játékok szexuálisan izgatják és hozzájárulnak az orgazmus eléréséhez.

DS – Dominancia és alárendeltség
Olyan kapcsolatokról van szó, amelyekben előzetes megállapodás alapján a partnerek egyenlőtlensége tapasztalható. Miért van ez szükséges, és miben különbözik a házépítéstől? Ez gyökeresen más.
Az alázatos az a személy, aki arra törekszik, hogy átadja az irányítást életének bizonyos területei felett egy másikra, mert ő maga fél a döntések meghozatalától, nem bízik magában és erősségeiben, nem tudja megérteni, hol alkalmazza képességeit és képességeit. Ahhoz, hogy bármilyen magasságot elérjen (a ruhák jó ízlésétől és a megfelelő étrendtől az egyetemi vagy pénzügyi függetlenségbe való felvételig), támogatásra és útmutatásra van szüksége egy tekintélyes személyiségtől, akit a dominánsban lát. A domináns kényelmesen érzi magát, amikor vezet, elegendő kitartása van ehhez, és természetes készségekkel rendelkezik.

SM – Szadizmus és mazochizmus
Ezek olyan gyakorlatok, amelyek kizárólag a fizikai fájdalom okozásából vagy megtapasztalásából származó öröm származtatásához kapcsolódnak. Az egyik partner nem uralja a másikat, egyenlő. Ebben az esetben az öröm egy személy szélsőséges állapotokhoz való megközelítéséhez kapcsolódik – szubtér (az angol szubtérből – szubtérből; ez egy nagy mennyiségű adrenalin éles felszabadulásának eredményeként elért transzállapot), katarzis (a bontás által okozott könnyek, a fájdalomküszöb átlépése), és bizonyos esetekben az orgazmus.
Minden cselekedet mindkét fél azon vágyával történik, hogy ezt megtegye, és bármikor megállítható a stop szó kimondása után. A stop szó feltételes jel, amely után ugyanabban a pillanatban le kell állítania a gyakorlatot. Sőt, a “nem”, “stop”, “Nem akarom” lehetőségek nem alkalmasak, mert néha nem a megállás vágya okozza őket, hanem a játék részét képezik. Leggyakrabban a “piros” szót stop szóként használják, a közlekedési jelzéssel analóg módon.

Ezenkívül a BDSM-ben van egy “tabu” fogalma az alsó oldalról – azok a műveletek, amelyeket semmilyen esetben nem lehet végrehajtani. Az interakció kereteit a résztvevők előzetesen megvitatják, és a jövőben szigorúan figyelembe veszik, mert a BDSM alsó része elégedettségre szolgál, és nem tolerál mindent, amit a felső akar csinálni vele.

Például az alsó azt akarja, hogy elfenekeljék, de hosszú távú nyomok nélkül, és az “arany eső” még mentálisan is kellemetlen. Vagy felülről akarja hallani a parancsokat, és a sértő szavak csak sértőek, egyáltalán nem okozva kellemes reszketést. Az összes kívánságról és kötelező követelményről a felsőnek még a kapcsolat megkezdése előtt, BDSM formátumban vagy közvetlenül a művelet előtt meg kell kérdeznie az alsót.

Hogyan érzékeli a BDSM-et a társadalom
Amikor egy avatatlan személy meghallja a BDSM rövidítést, képeket rajzolnak a fejébe: kazetákkal és közömbös szadistákkal maszkban, kínozva a szerencsétlen sikoltozó áldozatokat. Vagy egy titkos perverz társaság gallérban, latexben és ostorokkal. Vagy az elismert 50 szürke árnyalat trilógia felvétele.

Sem ez, sem a másik nem igaz, nem mutatja a dolgok valódi állapotát, és hipertrófiája visszaszorítja az embereket az intim élet kísérleteitől. És gyakran a szexualitásuk tanulmányozásából.

A BDSM legtöbb híve hétköznapi ember, akinek családja, gyermeke és munkahelye van. Ha megnézed őket, észre sem jut, hogy milyen csontvázakat tartanak a szekrényükben.

A BDSM-hez való csatlakozáshoz nem szükséges helikopter, “piros szoba” és szatén lapok. Ilyen gyakorlatokat tehetsz a saját hálószobádban, még akkor is, ha hosszú távú házasságban vagy, még akkor is, ha a gyerekek a szomszéd szobában alszanak. Általában még egy ostor sem szükséges. A tenyér, az öv, a harisnyák elegendőek ahhoz, hogy megkötözzék a kezedet, a vágyat, hogy megvalósítsd a fantáziáidat és készen álljanak a kísérletekre.

Hogyan lehet elmondani partnerének a vágyát
Miért félnek az emberek bevallani partnerüknek az intim fantáziákat, amelyek messze lehetnek, mondjuk, a hagyományos szextől? Ha azt szeretné, hogy partnere elfenekeljen vagy neveket hívjon, ijesztő lehet még magának is bevallani. Valami szégyenletesnek, mocskosnak tűnik. És ami a legfontosabb – szörnyű, ha mások, elsősorban szeretteik félreértik és nem fogadják el. Hogy győzhetsz le és alázhatsz meg egy szerettet? És még inkább, hogyan lehet izgatni? De lehet. És ez rendben is van.

Általában normálisak az intimitás minden olyan változata, amely az emberek között kölcsönös vágy és beleegyezés alapján fordul elő.

Hol ér véget a normalitás fogalma és hol kezdődik a “perverzió” fogalma? Mit tekintünk normálisnak? Szex egy takaró alatt, lekapcsolt fényekkel és misszionáriusi pozícióban? És ha felkapcsolod a villanyt? És ha ledobod a takarót? És ha megváltoztatod a pózt? És ha megütöd a segged? És ha egy klitorális vibrátort csatlakoztatsz a folyamathoz? És ha megkötözöd a társad kezét a háta mögé, és ribancnak hívod?
Tehát nincsenek szabályok, keretek, határok. Eddig mindkettőnek tetszik minden, ami történik.

Hogyan mondd el a sajátos vágyaidról, hogy ne érzékeljük ellenségesen? Először is, nagyjából meg kell értenie, hogy pontosan mit akar, a BDSM melyik aspektusa vonzza Önt. Megvesszőzés? Kötés? Verbális megaláztatás? Mert a “szeretnék dominálni” szavak túl homályosak. Pontosan mit kell uralni? Pontosan mit értesz ez alatt? Mindig, vagy csak az ágyban?

Az emberek, még a nagyon közeliek is, nem telepaták, és nem tudják, hogyan kell olvasni a gondolatokban. És a tippeket félre lehet értelmezni. Ezért az egyetlen módja annak, hogy megossza vágyait a partnerével, ha egyszerűen mondja ezt. Nyugodt és tiszta, de horkolás nélkül.

Az Ön feladata nem az Ön preferenciáinak előírása, hanem az érdeklődés felkeltése. Először is, égő szemükkel, nyitottságukkal és őszinteségükkel.

Magyarázza el, hogy a BDSM gyakorlatok nem agresszió vagy erőszak, hanem önkéntes és ellenőrzött folyamat, amely mindkettő örömére történik. Elküldheti a kívánt szöveget egy olyan témáról, képről vagy videóról, amely izgatja Önt. Érdemes olyan fotókkal kezdeni, amelyek még a teljesen “vanília” emberek számára is izgalmasnak tűnnek: például egy pénztárcás lány képe és egy térdelő maszk.

A “Punch me, I want this” szavak szintén rossz választás. Először is félreérthetők, másodszor pedig nem veszik figyelembe a másik partner vágyait. “Gyakran fantáziálok arról, hogy lesből lesből rám. Felizgat, veled szeretném kipróbálni. Mit gondolsz, hogy ebben az irányban kísérletezünk?” – ez egy jó lehetőség. Ez a BDSM gyakorlatokhoz való hozzáállásáról szól, és arról a vágyról, hogy megvalósítsa legbelső fantáziáit a szeretett emberével, ha készen áll rá.

Az érzésekről való nyílt beszélgetés általában nagyon hasznos készség a kapcsolatokban.

A fantáziáidnak korrelálniuk kell egymással. Ha egy férfi alszik, és térden áll egy pántos nő előtt, és egy nő nem látja hősét megalázni az undorig, akkor természetesen nem valószínű, hogy sikerülni fog. De még ebben az esetben is megpróbálhatja meghallgatni a szeretettét. Mi van, ha tetszik? Mi van, ha a tapasztalat érdekesnek tűnik?

Eleinte mindez furcsának és izgalmasnak tűnhet. De amíg nem érti a helyzetet, nem próbálja meg – nem fogja biztosan tudni.

Ha a partnere ellene van, a legrosszabb dolog, amit tehetsz, hogy nyomást gyakorolsz rájuk.

Az ilyen helyzetben a maximálisan meg kell tenni, hogy felajánlja a kérdés közös tanulmányozását és kísérletezést. Ha a partner kategorikusan ellenzi, csak megérteni és megbocsátani. Nem akar BDSM ugyanolyan normális, mint akar. És vagy el kell felejtenie, vagy meg kell keresnie egy kényelmes módot mindkettő számára, hogy megfeleljen az Ön igényeinek.

Amit biztosan nem kell tenned, hogy visszavonulsz önmagadba, elrejted az érzéseidet, és még inkább becsapod. Tehát egy kapcsolatban senki sem lesz boldog.

Hogyan csináljuk
Ha megkaptad a partneredtől a kívánt “Igen! Gyerünk! Azt hiszem, ez érdekes”, és megvitatta vele, hogy milyen interakció vonzó mindkettőtök számára, felmerül a kérdés, hogy milyen eszközöket kell használni. Az első tapasztalathoz elegendő improvizált tárgy van: egy tenyér, egy öv, egy zsebkendő a szemkötőhöz. És a DB és a DS fő eszköze a felső hang és viselkedése.

Amikor többé-kevésbé világossá válik, hogy a kísérlet sikeres volt, speciális eszközöket kaphat – a partnerre gyakorolt fizikai befolyásra tervezett tárgyakat, verést és rögzítést. Melyiket kell először megvásárolni?

Nyilvánvaló, hogy nem szabad pénzt költeni a szintetikusból készült olcsó ostorokra: mind a BDSM esztétikai oldalán, mind az érzésekben elveszíti. De egy másfél méteres ostor megrendelése egy híres mestertől először értelmetlen, sőt veszélyes ötlet. Az ilyen eszközökkel való verés csak a kéz töltötte után lehetséges, és leggyakrabban ilyen nehézségek nélkül is megteheti.

Az első választás eszközeinek szilárdnak, de olcsónak és ami a legfontosabb – könnyen vezérelhetőknek kell lenniük, hogy a csapás ereje könnyen vezérelhető legyen még egy tapasztalatlan porist számára is.

BDSM játékok: Lapát
Fa vagy vastag bőrlemez fogantyúval. Valójában a tenyér cseréje, amely néhány pofonért harcol. Minél nehezebb az evező, annál fájdalmasabb, ezért kezdetben jobb, ha könnyű és keskeny bőrt választunk.
Vannak lehetőségek fém szegecsekkel a felületen, kezdetben megkerülik őket. Gyakran vannak olyan felirataik, mint például, amelyek egy pofon után megjelennek a fenéken. Ha ez feleslegesnek vagy nevetségesnek tűnik, akkor csak vegyen egy sima lapátot.

BDSM játékok stack
Bőrfonatú rugalmas nád, a végén keksz van, amelyet ütésre használnak. A verem könnyen célozható és a megfelelő helyen csapható. Nem verésre, hanem fegyelemre szolgál (például a mellbimbóra való kattintás “büntetésként” az adatbázisban).

BDSM Játékok: Flogger
Az ostor körülbelül fél méter hosszú, sok “farokkal” (legfeljebb 100 darab), puha bőrcsíkokból. Úgy érzi, mintha a flogger ütései hasonlítanak egy fürdő seprűre – még erős hintával is ködös lesz, és nem lesznek hosszú távú nyomok.
A fő kiválasztási kritérium a bőr lágysága, amelyből a készülék készül, és mennyire kényelmes a kézben. Ne válasszon 60 centiméternél hosszabb flologgert – ezt nehezebb kezelni.

BDSM játékok: Karszalagok és lábak
Bőr karkötők a karokon és a lábakon karabinerekkel, amelyek lehetővé teszik az alját különböző pózokban. Ügyeljen a rögzítőelemek megbízhatóságára és a belső felület lágyságára.

BDSM Játékok: Kötél
Ha vonzódik a kötéshez. Először is jobb, ha pamutot választunk: puha, nem hagy irritációt a bőrön, esztétikus, könnyen kezelhető.

Megnézheti a mellbimbó klipeket, gags-eket, gallérokat, maszkokat, pénztárcákat is. A választásban nincsenek speciális kritériumok – ez ízlés kérdése és a pénztárca képességei.

Mi a teendő a folyamatban
Mit akarsz, és amiben egyetértesz. Verés, rövid (és könyörtelen) kötelező, megaláztatás, parancsok. A BDSM interakciók köre nagyon széles, és irreális, hogy mindegyikről dióhéjban is beszéljünk egy cikkben. Ezért egy, a leggyakoribb lehetőségen fogunk lakni – verés.

Természetesen nem tudsz egyszerre hurkolni minden erejével. Ellenkező esetben az első tapasztalat után egy személy általában örökre elfordulhat a fájdalomtól. Kicsiben kell kezdenie, fokozatosan növelve a hatások idejét és erejét, tisztázva az alacsonyabb jólétét és a folytatás iránti vágyát.

Az Ön feladata nem az, hogy a lehető legfájdalmasabbá tegye, hanem az, hogy “többet” kérjen, zökkenőmentesen vezetve ahhoz a pillanathoz, amikor az alsó már nem lehet a fájdalomküszöb szélén.

Először csak egy expozíciós zóna van – a fenék,mert ez a legkevésbé traumatikus. Ami a verést illeti, ezt részletesen leírják és hozzáférhetőek Timur Alimov “Az ostor útja” című könyvében. Nemcsak az eszközöket, a rögzítési módszereket és a csapások típusait veszi figyelembe, hanem a BDSM legfontosabb aspektusát is – pszichológiai: miért akarja, miért van szükség egyáltalán. Magyarázatot adunk a szadomazochizmus mechanizmusára a hormonok szempontjából.

A felső partnernek nagyjából meg kell értenie, hogy milyen fájdalmat okoz az alsónak (ezért győződjön meg róla, hogy először próbálja ki a készüléket a saját csípőjén), és vegye figyelembe, hogy az alsó fájdalomküszöb eltérő lehet.

A BDSM-ben természetesen a BDR elveinek betartása mellett a partnerek közötti bizalom, a bizalom, hogy semmi rossz nem fog történni. A felsőnek nemcsak a szavakat kell hallgatnia, hanem az alsó testi reakcióit is, a légzésre, a nyögésre, a finom stroke-ra és a csókrakell összpontosítania az időben, emlékeztetve a partnert, hogy ez csak egy játék. És ne feledje, hogy a kezében abban a pillanatban van hatalom az alsó felett, és tőle függ, hogy boldogan mosolyog-e a verés után, vagy megsértődik és csalódott lesz.

Mindig jobb, ha alulteljesítünk, mint túl messzire menni
Lowernek emlékeznie kell arra, hogy nem azért egyezett bele ebbe, hogy szenvedjen és kitartson, hanem azért, hogy jól érezze magát. Ezért ne hallgasson a kellemetlen érzéseiről, és ne felejtsük el, hogy van egy biztonsági stop szó (amit természetesen jobb, ha nem hozunk).

A fájdalomgyakorlatok nagyon érzelmi interakciók, amelyek akár könnyeket is okozhatnak. Valójában minden erre kezdődik: a szélén lévő izgalmak kedvéért, a szív erős kopogása, az érzelmek csúcsa. És ezt követi a nyugalom és a béke.

Ahhoz, hogy az alacsonyabb nyugodt állapotba kerüljön, gondozásra van szükség (szlengben – utógondozásban): szánalom, ölelés, simogatás, lágy beszélgetés, víz és pihenés a partnernek.

Egy idő után meg kell vitatni, hogy mi történt. A BDSM-ben, ahol különösen fontos a résztvevők közötti bizalom, és a hatások nagyon közel lehetnek a személyes határokhoz, és sérülés veszélyének vannak kitéve, nagyon fontos az őszinte párbeszéd. Mi tetszett, mit érdemes megismételni, mi hagyott kellemetlen maradványt – annak érdekében, hogy figyelembe vegye a jövőbeli hibákat. Talán több durvaságot akartam, vagy fordítva, nem volt elég kedves szavam és szeretetteljes érintésem.

Ne rohanjon összetett gyakorlatok bevezetésére az életébe, mint például a hosszú távú kötés vagy a nagy nehéz eszközökkel való verés, még akkor sem, ha az ilyen fantáziák izgalmasnak tűnnek. Ez bizonyos készségeket igényel, és a kezdők teljesítményében veszélyes lehet.

A BDSM nem kínzás és szadizmus. Ez az egyik lehetőség az emberek közötti interakcióra, amely a megfelelő megközelítéssel életmóddá, szórakozássá vagy az intim élet diverzifikálásának módjává válhat. Vagy talán egyáltalán nem mész be. Az elvárások nem mindig esnek egybe a valósággal.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

One thought on “A szadómazó szex felkapott lett a Szürke 50 árnyalata óta, infók és tudnivalók

  1. Pingback: Fétis szexet kedvelő barátnő | Szexpláza

Comments are closed.