A nők több mint fele játssza meg az orgazmust

Közel 30 év után a világ legismertebb férfimagazinja ismét megkérdezte a népet. Hogy miről? Még szép, hogy a szexről. Az eredmények pedig minket is megleptek.
Továbbra is gond lehet a kommunikáció a párok között, hiszen a nők 59 százaléka elismerte, hogy szokott orgazmust színlelni. Mégis nagyon sok férfi hiszi azt, hogy vele bizony soha senki nem színlelt még.
A nők 43 százaléka akkor is használ társkereső oldalakat, amikor kapcsolata van; milyen arányban lehetnek akkor a férfiak? Talán ez lehet az oka, hogy a férfiak 41, a nőknek pedig 47 százaléka gyanítja, hogy a társa megcsalja.
A nők 49 százaléka vállalta be a szexet kamera előtt, míg a férfiaknak csupán 32 százaléka. Reméljük, hogy ez azt jelenti, hogy csajok magamutogatóbbak, és nem azt, hogy nyomást gyakoroltak rájuk. Érdekes módon a nők nemcsak szerepelni szeretnek, de most már nézik is a pornót. Az amerikai lányok 41 százalékának található a számítógépén szexvideó.

Az emberek 45 százaléka vallotta be, hogy volt olyan, hogy egy napon belül két emberrel is létesített szexuális kapcsolatot, így nem meglepő, hogy a férfiak 56 százalékánál már olyan is előfordult, hogy nem tudta aktuális partnerének teljes nevét.
A házasemberek 70 százaléka, az egyedülállóknak pedig a 77 százaléka vágyik több szexre, így nem meglepő az sem, hogy a 25 és 34 év közti emberek 52 százaléka feküdt már le valamelyik munkatársával, viszont száznál több hódítást csupán a férfiak 5 százaléka könyvelhet el.

A legmeglepőbb talán mégis az, hogy a válaszadók 60 százaléka nyilatkozott úgy, hogy a szexuális fantáziájában szerepel valamelyik exe. A megcsalások, a pornó és az idegenekkel való aktusok mellett, úgy tűnik, a válaszadók szexuális szokásaiban van egy érzelmi szál is.
Az első ilyen felmérést 1983-ban készítette a Playboy. Akkor a kérdőívben még nem is szerepelt olyan kérdés, ami az intim területek szőrtelenítésére vonatkozott volna. Ma már az amerikaiaknak is több mint 50 százaléka fazonírozza a nemi szerveit, holott ott ez még mindig kevésbé jellemző, mint Európában. A teljes tanulmány a

Playboy júniusi lapszámában lesz olvasható.
Ha az alábbi jeleket tapasztalod, akkor a te barátnőd nem színleli az orgazmust:
A csikló visszahúzódása – Ez közvetlenül az orgazmus előtt következik be, és támpontot nyújthat neked a folytatásra. Ha a csikló eltűnik, az azt jelenti, jó nyomon vagy, tehát ne hagyd abba. Ezt persze nem csak akkor veheted észre, ha égve hagyod a villanyt, és a fejed a nő lábai közé dugva figyeled az eseményeket; ez olyasvalami, amit érezni is lehet.
Válassz olyan pozíciót, amiben könnyen hozzáférsz a csiklóhoz, és dörzsölgesd a kezeddel szex közben. Így azt a látszatot keltve, hogy csak egy kis extra kényeztetésben részesíted, könnyen meggyőződhetsz róla, hogy valóban közel van-e csúcshoz, vagy csak színleli.
Szaporább légzés és szívverés – Hallgasd a légzését: amikor kezd mélyebbé és gyorsabbá válni, tudhatod, hogy jó úton jársz.

A változás hirtelen áll be, amikor már majdnem a csúcson van, és a test teljesen akaratlan, ösztönös reakciói kísérik: az izom-összehúzódások erejének és ritmusának változása. A tettető megragadhatja a kezed, nyöghet és sóhajtozhat – a légzése akkor is elárulja. A gyors szívverés szintén jele az orgazmusnak: ha valójában nincs különösebb izgalmi állapotban, a pulzusa is átlagos lesz.
Tág pupillák – A kitágult pupilla szintén egy biztos jele annak, hogy a csajod közeledik az orgazmushoz. Ezt a sötétben nehéz megmondani, de ha a lámpa ég, csak annyit kell tenned, hogy megkéred, nézzen a szemedbe, amikor elmegy.

Több mint valószínű, hogy hajlandó lesz teljesíteni ezt a romantikus kérést. Azt azonban figyeld meg, mekkorák a pupillái normális állapotban, hogy a kritikus pillanatban legyen összehasonlítási alapod.
Piros ajkak – A szó mindkét értelmében: a szája kicsit pirosabb és duzzadtabb lesz, akárcsak a szeméremajkai. Miközben az utóbbiak közé behatolsz, próbáld megfigyelni azokat az ajkakat, amiket épp csókolsz. Vigyázat: a csókolózás szintén pirosabbá teheti az ajkakat, ezért légy gyengéd, hogy pontosan tudj olvasni a reakciójából.
A hüvelyizmok összehúzódása -A hüvelyi összehúzódások a legjobb indikátorok az összes közül, mert nem lehet megjátszani vagy elrejteni őket. Orgazmuskor a nőnek három-tíz hüvelyi, illetve méhnyaki összehúzódása van, ezek közül is az első pár a legerősebb. Ezek mintegy satuként szorítják meg a péniszed, lehetetlen nem észrevenni őket.
Izzadtság – Forró, izzasztó szex? Igen. Ha hirtelen izzadásban tör ki, az azt mutatja, hogy a teste fokozott izgalmi állapotban van, és az izmai túlórában dolgoznak. A légzése, szívverése és a vérnyomása is mind jóval a normális érték fölött vannak. Szóval ha mindketten egy izzadt halomba estek össze utána, tudhatod, hogy jó volt neki.
Színlelés-teszt – Ha meg akarod tudni, a csajod megjátssza-e magát, végezz el néhány kísérletet. Ha teljeskörű vizsgálatot végzel, könnyen felmérheted, mennyire őszinte. Akármit csinálsz, ne áruld el neki, hogy miért teszed. Ha színlel, gyanakodni fog, valóban jószándékkal teszed-e mindezt.

Kérdezz rá! – Mindenekelőtt készülj fel az igazságra. Aztán készülj fel arra is, hogy ha tényleg problémáitok vannak, teszel ellenük valamit. Üljetek le, és folytassatok egy nyílt és őszinte, de nem számonkérő beszélgetést a szexuális életetekről; ő tudja, mit csinált, és ha színlelt, kétségkívül szégyellni fogja magát. Valószínűleg nem fogja elismerni, hogy hazudott, de ezzel ne törődj; egyszerűen kezdj el dolgozni azon, hogy valódi orgazmust tudj neki adni.
Ne engedd, hogy még egyszer a bolondját járassa veled – tegyél ellene konstruktív módon. Már sokszor igaznak bizonyult, hogy abban a párkapcsolatban a legjobb a szex, amelyikben a felek nyíltan és őszintén kommunikálnak egymással.

Hazugságvizsgálat – Kérdezd meg tőle, milyen érzés a szex, és kérd meg, hogy mondja el, mi történik a testével, amikor orgazmusa van. Használd az egyszerű hazugságvizsgáló-technikákat, hogy lásd, igazat mond-e. Ilyen árulkodó jel például, ha megérinti a száját – tehát el akarja fedni a hazugságot, vagy nem néz rád, miközben hozzád beszél. Ez nyilván nem konkrét és biztos eredményt hozó módszer, de ha az egyenes kérdésre, hogy van-e orgazmusa, amikor szeretkeztek, félrenéz, és azt mondja: „Hát persze, édes”… nos, ekkor további vizsgálatra kell sort keríteni.
Szakítsd meg! – Ez a módszer talán kicsit kegyetlennek tűnhet, de biztos eredményt hoz. Ha valóban közel állt az orgazmushoz, nem fog örülni neki, ha hirtelen abbahagyod. Ha igazából nem ment volna el, akkor semmi nem fog történni, és semmi kárt nem okozol. Valószínűleg ez a legkönnyebb módja, hogy kiderítsd, színlel-e.
Utoljára még annyit, hogy a férfiegó törékeny dolog, ezért a vizsgálataid közben próbáld félretenni az büszkeségedet, és koncentrálj a tényekre.

Ha pedig a barátnődnek állandó gondjai vannak az orgazmus elérésével, akkor nem vádaskodásra, hanem valószínűleg csak több előjátékra van szüksége. Álljatok hozzá pozitívan a kérdéshez, és akkor az eredmény sem marad majd el!


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?