A női maszturbáció lehetőségei és módszerei, így élvezz nagyokat

A női maszturbálás módjai. Szeresd magad úgy, hogy a maszti nem csak egy gyors élvezés, hanem egy kéjes mennyországba jutás legyen. A női önkielégítés lehetőségei és módszerei, és nagy számban vannak, ebben a cikkben, a szexről szóló magazinnal együtt, a legnépszerűbb női maszturbáció adaptív és maladaptív.
Miért maszturbálnak a nők? A kellemes érzések mellett legtöbben stressz-szintjük csökkentése vagy a könnyebb elalvás érdekében kényeztetik magukat, közben pedig megtapasztalják azokat az egészségügyi előnyöket is, amelyeket mára már alaposan dokumentált is az orvostudomány. Amikor magunknak okozunk örömet, sokat teszünk testünk megismeréséért is, amit később párban is tudunk kamatoztatni, sőt amivel akár egyes szexuális nehézségeinket is orvosolhatjuk. Nézzük, milyen egyéb, egyedi motivációk vannak még.

“Adaptív” – a csikló stimulálásának vagy a hüvelybe való belépésnek a módszerei, amit a nő maga vagy partnere párkapcsolatban reprodukálhat. Például a csikló simogatása, forgási mozgásai, dagasztás, nemezelés, könnyű bemélyedés, ritmikus prések, stb.

“Maladaptive” – a csikló nyújtása, vízáramnak való kitettség, bizonyos belső izmok tömörítése, a hasi prés feszültség összefonódott lábakkal, súrlódás a tárgy felületén (a szék hátulján, az asztal szélén), tárgyak és még háziállatok (cica, tengerimalac stb.), tárgyak bevezetése a húgycsőbe.A maszturbáció során a nők közel 94% -a stimulálja
a csiklót, de az inaktivitás során nem kap érzéseket erről a területről. Az egyetlen probléma az, hogy a csikló és a férfi pubis elhelyezkedése nem esik egybe, így az ember mozgása nem nyomást a csiklóra. Egy nőnek van egy “üresség” érzése alatt, a félelem, hogy a maszturbáció “károsította” valamit.

“Maszturbáció vízzel” – Az egyik leggyakoribb típus. Ennek kialakításához jól felszerelt zuhanyzóra van szükség. Ez azt jelenti, hogy nem lehet statikus, mint az amerikai szabványban, hanem eltávolítható. És lehetőleg egy eltávolítható permetezővel. Ebben az esetben nagy jelentőséggel bír a forró víz nyomásának erőssége – az orgazmus minősége és a második attól függ. A víz maszturbáció jó, mert akkor lehet megtenni, ha nem vagy egyedül a házban.

“Higiénikus maszturbáció” – Vízeljárásokhoz is kapcsolódik, de csak terápiás. Ehhez a lehető legnagyobb fecskendőt gyenge kamillaoldattal vagy egyszerűen forralt tölti fel. Minden ugyanazon rendszer szerint történik, mint a szokásos douching. Az egyetlen különbség az, hogy most ez a folyamat értelmesebbé válik, és sebessége a douche személyes temperamentumától függ. Fontos, hogy ne túlzásba vaszd – az eljárás pontosságot igényel.

“Maszturbáció rezgéssel” – Rész vehet: dildók a szexboltból, fogkefe, vibro masszírozó és furcsa módon egy akusztikus hangszóró egy sztereó rezbőr hangszóró egy sztereó rezerbőrő. Az első három esetben minden világos: megnyomtam a gombot, és elemem. Az oszlop, természetesen, ez nehezebb. Először is, a hangszórót úgy kell elhelyezni, hogy a hang pontosan eltalálja a rezgésre leginkább érzékeny helyeket. Ehhez jobb, ha nyeregbe nyeregbe nyeregbe az oszlopot. Másodszor, kiváló minőségű rekordokat kell választani. Dinamikusnak kell lenniük, erős dobokkal és nem zavaró ritmussal. A hang maximálisan be van kapcsolva.

“Szerves maszturbáció” – Ez a szerves anyaggal való maszturbációra utal: uborkával, sárgarépával, banánnal. A tapasztalt emberek azt mondják, hogy jobb, ha egyszerre óvszert használnak – hogy megvédjék magukat a baktériumoktól.
Parfum maszturbáció

“Parfum maszturbáció” – Ebben az összefüggésben a golyós dezodorok egy másik értékes tulajdonságot szereznek. Nem csak nem csökkentik az ózonréteget, de még mindig felhasználhatók ismert célokra. A bűnbánathoz az áramvonalas injekciós üvegek jók (természetesen óvszert kell viselniük, hogy ne veszítsenek vagy öntsenek semmit az út mentén), és külső hasa neználat sra a formám A lényeg az, hogy a labda a helyén volt, és maga a dezodor már véget ért – az ilyen kenőanyagok kárt okozhatnak.

“Maszturbációs játék” – A játékok értelmében. Különösen népszerű ebben a formában a hazai műanyag zaytsy, kutyák és szamarak. Különösen izgalmasak a pattanásos játékok. Nos, ha ez az állat erősen hosszúkás fülekkel rendelkezik, a farok vagy maga kicsi és áramvonalas. Szintén sikeresek a felfújható Disney hősök: dalmátok, kiskacsák. Nem a gyermekjátékok, azaz mindenféle szexbolt is népszerű, de kevesebb.

“Maszturbáció egzotikus” – Hajlamos azok számára, akik szeretik az egzotikus és eredeti gondolkodást. Ez a nézet nem hatalmas. A kurzus során nem szabványos tárgyak, például fallikus alakú lámpák, kígyókkal, rovarokkal és így tovább.

“Csípő” – Egyes nők szexuális izgalmat és akár orgazmust is elérhetnek. Néha nyilvánosan csinálják. Ha látja, egy nő lábai kereszteződnek , keményen hajlik, és feszültséggel szorítja a csípőjét, hogy sokkal kellemesebb érzést tapasztalt, mint gondolnád (különösen, ha megrázza a lábát, hogy elrejtse a csípőmozgásokat, szokatlanul gyorsan és mélyen lélegzik, egy magazint vagy táskát nyomva). a hasa aljára, elpirulva). Hosszú út a tömegközlekedésen? Ülőmunka az asztalnál? Nem gond. Néhány irányelv a kezdéshez.
Ha otthon maszturbálsz, legyen szabály, hogy összenyomja a csípőjét, amikor orgazmus történik. Miután ez lesz a második természeted, szorítsd össze a csípődet abban a pillanatban, amikor már nem tudsz megállapodni az orgazmus felé vezető úton (de még nem érínts hozzá. Néha nem fog működni, de az eredmény megéri. Fokozatosan, fantáziák és kellemes asszociációk segítségével csak a csípőjével képes lesz a maszturbáció aktusának egyre korai szakaszában.

“Észlelés” – Ez a technika egy kicsit specifikus: egyesek számára működik, mások számára nem. Tartsa a bal kezével az ajkait úgy, hogy a csikló, úgy legyen, kifelé tolja. A jobb kéz mutatóujjával, vagy inkább a hegyével elkezdünk játszani a csiklóval. minden kellemes orgazmussal végződik. Még
két módja van Leülni, és mutatóujjával gyors mozdulatokat hajtson meg közvetlenül a csikló mentén, egyre jobban felgyorsítva. Ha úgy érzed, hogy az orgazmus hamarosan eljön, hagyd abba. Várjon néhány másodpercet és még egyszer, de lassabban. Így sokszor megismételheti, elég elég kitartást. először az orgazmus egyszerűen kiváló.

“Állva” – Vegyünk egy ovális alakú műanyag edényt (amelyben a tusfürdő általában krém vagy sampon). Kezdjen el vezetni a lábak között egy üveggel, majd gyorsabban gyakrabban, és erősebb nyomásokat hajtson. Át kell haladnia a csiklón és a hüvely közelében, simogatva őket. Az orgazmus olyan hosszú lehet, mint az első esetben. Kényszerítheti magát, hogy megtapasztalja a következő orgazmust közvetlenül utána. Leülhet vagy hajlíthat az érzések fokozása érdekében.

“Combine”  – Indítsa el a játékot a csiklóval az egyik kéz ujjaival. Valószínűleg azt fogod hinni, hogy nem lesz elég. Csatlakoztassa a másik kezét az akcióhoz – helyezzen két vagy három ujját a hüvelybe, folytatva a szeretetének “nyomását”.
Úgy tűnik, hogy szeretkezik egy barátjával (vagy barátnőjével), és ennek eredményeként a”kettős” stimuláció nagyon jó minőségű orgazmushoz vezet.

“Pálmák” – Két tenyér. Helyezzen a lábai közé. Ki jobb, közelebb a csiklóhoz vagy közelebb a hüvely bejáratához. Miért két tenyér és nem egy? Annak érdekében, ne legyen kísértés arra, hogy valamit is stimuláljon, hogy egyszerűen (papillát). A módszer annyira jó, hogy a két tenyér meghosszabbítja az orgazmus kezdetét, ezért nem ég ki.

“Stranger” – Üljön a domináns kezének tenyerére, és üljön mozdulatlanul 10-20 percig. Amikor a kezed es numes, kezdj el maszturbálni. Lesz egy olyan érzés, hogy a csiklója egy teljesen idegen kezet simogat!

“Férfias” – Adja meg mutatóujját a hüvelybe, közvetlenül a csikló feje alatt (kb. egy centiméter), és a nagy párna. Indítsa el a mozgást az indexszel – ne csúsztassa, de mintha felfelé mozgatja a bőrrel, a végén álljon meg, és kissé “rögzítse” a csiklót a hüvelykujjával együtt. Vissza (lefelé) nyomás nélkül. Ez azt esetben, a vér rohanása annyira stimulálódik, még a vágy hiánya is – hamarosan áthalad, amikor a csiklo feszült, férfi kis szegmensként stimulálható, miközotben a felsőanyagja A lényeg az, hogy nyomást gyakoroljunk a csiklo alatt, csak akkor, ha felfelé haladunk! Maga a fej nem szükséges megérinteni. Ez olyan, mintha “szorítanál”, és valóban vért pumpálnál a csiklóba.

“Rotikom” – Exkluzív módon -, de nagyon jó minőségű! az ő összehasonlíthatatlan vizuális hatása a színvonalú orgazmushoz vezet. Csak ne törd el a hátad. Türelemre van szükség. Ez a rugalmasság néhány hónapos képzés alatt érhető el, azaz nem szükséges gimnasztikára menni.
Feküdjön a hátára, és dobja vissza a lábát (ne feledje, hogy ezt nem szabad túl élesen vagy bemelegítés
nélkül megtenni ). Ne próbálja stimulálni a csiklót a szájával az első bemelegítés után. Tapja meg az alacsony hátfájást egy hétig. Melegítse fel jobban, és kap lépcsőzetes orgazmus. Súrlódás “Súrlódás” – Helyezze mindkét kéz két ujját a csiklóra.
Mozgassa őket egy körben a tetején. A maszturbáció folyamatában megváltoztathatja a nyomást és a sebességet. Egy perc alatt orgazmust tapasztalhatsz. Szükség esetén az ujjak olajjal vagy krémmel kenhetők.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

EnglishHungarian