A nő csak baszni és kiszolgálni való – sovinizmus

A férfiúi sovinizmus a férfiak érdekeinek jogos vagy túlzott, illetve torzított hangsúlyozását jelenti és vonatkozik a férfi-nő kapcsolatnak arra formájára is, amely a férfiak fennsőbbségére épül, és a nőket szolgaszerepre, vagy legjobb esetben szex-szimbólum betöltésére kényszerítik. Az még nem sovinizmus, ha valaki kinyitja az ajtót egy nő számára, az azonban már igen, ha egy férfi elvárja, hogy egy nő ne szóljon, amikor ő nem kérdezi, és hogy maradjon a háttáérben, mindaddig, amig nincs rá szükség.

Soviniszta álláspont elvárni egy nőtől, hogy a háztartás összes munkáját ő végezze, hogy ne vállaljon munkát, illetve, hogy kapjon kevesebbet ugyanazért a munkáért, továbbá kizárni őket bizonyos hivatások gyakorlásából, valamint arcuk és alakjuk alapján és nem pedig képességeik szerint ítélni meg őket.

További cikkek nőgyűlölő, mizogin témákban: A pinák okozzák a férfiak vesztét – Szerezd meg a nőt, használd, azt dobd el – Mel Gibson egy nőalázó szexmániás hedonista fasz – Sex and submission, alázd és használd a nőt! – Polanskinak a segge lyukával pucsított a 16 éves kis kurva – Gecizd pofán a ribancokat –   Használd wc-nek a nő száját és pináját – A nő teste élvezetekre való – Ha boldog a nőd mindig kapsz pinát – Józsi szerint: A nőket csak fel kéne lőni az űrbe! – Utálom a nőket, csak használom őket – Kötözd meg és alázd megNagyon fáj


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

EnglishHungarian