A hagyományos rúdvibrátorok sok nőt juttatnak a mennyországba

Az innovatív technológiák gyártásba való bevezetésének köszönhetően a különféle szexuális eszközök gyártói a legigényesebb vásárlók igényeit is kielégítették, és néha még a képzeletet is meghökkentették. A legnépszerűbb intim játékok a vibrátorok. Sokféle változattal is meglepnek – nemcsak alakban és méretben, hanem gyártási anyagokban és funkcionalitásban is különböznek. A hagyományos vibrátor olyan szexuális játékszer, amely különböző sebességgel mozoghat. Az erogén zónák megérintésekor erős izgalmat okoz, ami orgazmushoz vezethet.

Minden termékre van vevő: valaki szereti a valósághű modelleket, amelyeket nehéz megkülönböztetni egy igazi férfi péniszétől, valaki éppen ellenkezőleg, azokat a vibrátorokat részesíti előnyben, amelyek semmiben sem hasonlítanak egy tagra, de fényes és felejthetetlen orgazmust biztosítanak.

Sima, bársonyos, rugalmas és rugalmas, tartós és hajlíthatatlan – minden vibrátortípusnak megvannak a maga előnyei. A vibrátorok fajtái között a klasszikus rúdvibrátor még mindig nagyon kedvelt.

Hogyan szerezhetek be műanyag vibrátort?

Webáruházunk katalógusában az ügyfél kiválaszthatja a számára legmegfelelőbb klasszikus vibri modellt. Az egyes tételek leírása részletezi az összes elérhető funkciót. Ha bármilyen kérdése van, telefonon vagy az online chaten konzultálhat a vezetőkkel. A megrendelés kézbesítése futárral történik Kijev városában, vagy postai úton Magyarország bármely szegletébe.

  • Klasszikus rúdvibrátor személyes vásárlás: Intim Center szex shop üzlet Budapest V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig, az Astoriánál.
  • Szuper rúd vibrátor rendelés az Intim Center szexshop kínálatából. Magyarországon bárhová rendelhetsz.

Bár a műanyag vibrátorok nem túl valósághűek, bizonyos jellemzőikben mégis eltérnek egymástól, amit vásárlóik nagyra értékelnek.

Milyen tulajdonságai vannak a műanyag vibrátoroknak?

A műanyag termékek fő előnyei a következők:
– elérhetőség – az ár minden vásárlót kielégít;
– szilárdság és tartósság – megfelelő működés mellett a vibrátor hosszú ideig képes lesz a nő kedvére;
– sokoldalúság – fantasztikus anális, csikló és hüvelyi stimuláció érhető el egy ilyen eszközzel;
– egyszerű karbantartás – elegendő a készüléket meleg vízben öblíteni antibakteriális szappan hozzáadásával, és minden használat után megszárítani.

A műanyag vibrátorok legtöbb modellje nem hajlik, meglehetősen sűrűek, ezért intenzívebben stimulálják a női test összes szenzoros zónáját, szédítő orgazmusokat adva. Sok készülék van felszerelve vezérlőpanellel, amely lehetővé teszi az optimális pulzálási mód kiválasztását több lehetséges közül. Még a kezdők is könnyedén megbirkóznak egy egyszerű szexjátékkal. Csak ne felejtse el kenőanyagot használni az alkalmazás során, hogy elkerülje a kényelmetlenséget. Egyébként bármilyen típusú kenőanyag használható műanyag vibrátorokkal, ami egy másik plusz ezen termékek javára.

Egyes műanyag vibrátorok fűtési vagy hűtési funkcióval is fel vannak szerelve, ami egyben kiegészítő stimuláció is.

Webáruházunk kínálatában műanyag vibrátorok vízálló modelljeit is találja a vásárló. Akár a fürdőszobában vagy a zuhanyzóban is használhatók – nem kell visszafogni magát és megtagadni a kellemes időtöltést még a legváratlanabbnak tűnő helyeken sem.

A klasszikus női vibrátor letisztult fallosz alakú.

Hüvelyi szexre készült, és élénk orgazmusokat okoz. Különböző anyagokból készül, különböző merevséggel. Páros játékhoz és maszturbációhoz használatos.
A klasszikus vagy hagyományos vibrátor egy mesterséges fallosz, amelyet élvezetre terveztek. Külsőleg hasonlít egy férfi felálló péniszére: megismétli görbéit és megkönnyebbülését. Ez egy szexuális játék a hüvelyi szex szerelmeseinek, de sokféle móddal. A merítési modell sokféleképpen alkalmazható, gyakran hasznos elem párban.

Ki vásároljon klasszikus stimulánst?
Érdemes női vibrátort vásárolni különböző célokra. Nagyszerű ajándék lehet egy szeretett nőnek vagy egy jó barátnak. A vibrátorokról szóló véleményeket nemcsak egyedülálló nők hagyják, sokak számára hasznos lehet:

• Párok, akik jobban meg akarják ismerni egymást. Egy szexuális játék segítségével egy nő megmutathatja, melyik simogatást szereti a legjobban. A maszturbáló hölgy látványa nagyon izgalmas, és változatosságot adhat a szokásos intimitáshoz.

• Párok, ahol a nő több szexet akar, mint amennyit a férfi nyújtani tud. Néha elfogy az energiája, és akkor érdemes szexuális játékot használni. Ez segít abban, hogy partnerének minden körülmények között sok orgazmust adjon.

• Egyedülálló nők, akik szexuális felszabadulást keresnek. A klasszikus maszturbációs vibrátor megfelelő. Segítségével nagyon gyorsan eléri az öröm csúcsát. Az üzemmódok megváltoztatásával sok érzelmet tapasztalhat meg, amelyek határozottan javítják a hangulatot.

• Nők, akik tanulmányozzák testüket és álmodnak érzékenységük növeléséről. A mesterséges pénisszel végzett kísérletek lehetővé teszik új erogén zónák felfedezését. Segítségével különböző módon befolyásolhatja a testet, szokatlan válaszokat kapva. Egy jó intim dolog segít a preferenciák kialakításában, és ez egy biztos lépés a férfival való nagyobb öröm felé.

• Nők, akiket erotikus készségekre képeznek ki. Vibrátort használhat szexuális készségeinek csiszolására. Használható óvszer felhelyezésére a szájával, sugárorgazmus elérésére, vagy más izgalmas gyakorlatokra, amelyeket nem ajánlott bemutatni egy férfinak, amíg a gyakorlat tökéletesen meg nem tanulható.

Hogyan kell használni a vibrátort nőknek?
A vibrátor egy belső mechanizmussal rendelkező fallosz. Különböző sebességgel rezeghet. És vannak bizonyos működési módok is, mint például a váltakozó mozgások bizonyos időközönként. Az üzemmódok és sebességek megváltoztatásával minden alkalommal új élményeket tapasztalhat meg.

A motorral ellátott klasszikus fallosz általában a hüvelybe merül. De nem itt kell kezdeni. Az izgalom növelése érdekében ajánlatos először megérinteni más területeket a készülékkel: mellbimbók, has, belső combok. Ezután lépjen a csiklóra, és játsszon ezzel a területtel. És csak akkor kell folytatnia a lenyelést.

A vibrátorral előre mozoghat. A súrlódások lehetnek aktívak vagy lassúak. De néha elég csak behelyezni a készüléket és bekapcsolni a rezgést az orgazmus eléréséhez. Hogy pontosan hogyan kell cselekedni, minden nő maga dönt. De minél több módja van egy szexuális játéknak, annál érdekesebb a használata.

  • Annak érdekében, hogy a szex ne váljon mindennapi jelenséggé, ami elkerülhetetlen egy hosszú távú kapcsolatban, meg kell próbálnia egy kicsit. A feltérképezetlen pózok, helyek és így tovább sokat segíthetnek. Ilyen helyzetben itt az ideje, hogy szexuális játékokhoz folyamodjunk, amelyek nemcsak élénk színeket adnak az intimitáshoz, hanem komolyabb problémákat is megoldanak, mint az unalmas közösülés.

Az intim játékkal való érzés maximalizálása érdekében ajánlott kenőanyagot vásárolni. A kenés kíméletesebbé teszi az érintést. Különleges összetétel különösen akkor szükséges, ha egy nőnek kevés természetes kenése van.

Érdemes klasszikus vibrátort vásárolni, hogy új érzéseket szerezzen. Hasonló modelleket sok vállalat gyárt, és katalógusunk tartalmazza a legjobb lehetőségeket. Kiváló minőségű mélyvibrátorokat választunk biztonságos anyagokból. És vonzó áraink is vannak. Annak érdekében, hogy ne hibázzon az eszköz kiválasztásakor, olvassa el a vibrátorok típusairól és jellemzőiről szóló cikket. Azt is javasoljuk, hogy olvassa el a felhasználói véleményeket.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?