20 maszturbációs technika nőknek és férfiaknak

Maszturbációs technikák nőknek és férfiaknak! Ha a szóló szex elvesztette magát, itt vannak a fény hozzáadásának módjai.
Az önkielégítésnél először is emlékezzünk egy egyszerű szabályra: ha úgy tűnik, hogy nem ártana kenőanyagokat hozzá, akkor nem gondolkodik. A “száraz” maszturbáció irritációhoz vezethet a súrlódás miatt. Tehát győződjön meg róla, hogy kenőanyagot használ az alábbi technikákban. Jobb vízbázis: az ilyen alapok univerzálisak. Ha maszturbálsnál ha mégis sikosítót használ, próbálja meg növelni a mennyiségét. Egy enyhe nedves siklás a szokásosnál távolabbra hozhatja az ujjait, és magabiztosabbá és merészebbé teheti mozdulatait. És talán ez lesz az orgazmus kulcsa

Maszturbációs technikák nők számára

A női maszturbálás is gyakori, csak nem annyira felkapott téma mint a férfi. A tanárod megmondta, hogyan kell maszturbálni? Elmagyarázta neked, hogyan működik a hüvely és a csikló, és miben különböznek az orgazmusok? Nem persze, hogy nem. Általános szabály, hogy minden szexuális nevelési óra csak a férfiak örömével foglalkozik. A lányok gyermekkoruk óta hallják, hogy a fiúk önkielégítést végeznek, erekciójuk van és nedves álmaik vannak. Csak a nemi úton terjedő betegségekről és a terhességről értesülnek. Emlékszik: gyerekkorában csak a saját nemi szervéről tudta, hogy pár év múlva vér kezd folyni a hüvelyből, és az fájdalmas lesz. Senki nem magyarázta el, hogy a kellemetlen érzések mellett a szeméremtest örömet is okozhat. És természetesen senki sem mondta meg, hogyan érheti el ezt az örömöt.

Zuhanyfejjel
Próbálja meg masszírozni a gátat ne ujjaival, hanem vízcseppekkel, hagyja, hogy behatoljanak teste legeldugottabb helyeire. Ha ez a “csiklandozás” kissé tűnik, a fúvóka eltávolítható – akkor a nyomás alatt lévő vízsugár hatása még észrevehetőbb lesz.
Opció: Vásároljon speciális zuhanyfejet egyszexboltból. Segít a vízsugár átmérőjének és nyomásának szabályozásában, valamint mozgási irányának pontos beállításában. Az ilyen kellékek a rendkívül érzékeny csikló stimulálására is használhatók.

Törölközővel
Ezt a technikát a híres lovasasszony póz szimulátorának nevezhetjük. Vegyünk egy széket, helyezzünk rá egy vastag, feltekert törölközőt, üljünk a szerkezet tetejére, és kezdjük el a klasszikusnő a tetején mozdulatokat. Egyébként úgy is lehet maszturbálni, hogy nem veszed le a bugyidat.

Törölközővel és vibrátorral
A séma ugyanaz, mint az előző bekezdésben, csak a szexjátékot csomagolja be egy törülközőbe. Természetesen bekapcsolás után.

A tükör előtt
Pornóvideókat nézni izgalmas. De nem kevésbé izgalmas, ha az intim pillanatokban figyeled magad. Próbálj meg maszturbálnia tükör előtt. Még közelebbről is beállíthatja, hogy részletesen lássa, mit csinál az ujjai.

Videóval
Csak kapcsolja be a videót, amelyben a főszereplő sikeresen és lázítóan kielégíti magát, és másolja le, ismételje meg a mozdulatokat. Az emberek hajlamosak beleélni magukat abba, amit a képernyőn látnak, azonosulni a szereplőkkel, így amikor a cselekményben szereplő lány orgazmusban van, nagy a valószínűsége, hogy Önt is elborítják az érzések.

A zenére
Egy jól megválasztott lejátszási lista javíthatja edzési teljesítményét. Hasonlóképpen, a zene orgazmusra késztet. Keressen olyan ritmikuskompozíciókat , amelyeket különösen izgalmasnak talál, és mozgassa az ujjait vagy a vibrátort ütemre.

Kéz
Tegyen egy V jelet bármelyik kéz mutató- és középső ujjából, és helyezze ujjpárnáját a külső szeméremajkak mindkét oldalára. Ezután az ujjaival ollószerűen dolgozva kezdje el mozgatni a szeméremajkakat egymás felé, szorítani őket. Növelje vagy csökkentse a nyomást és a tempót attól függően, hogy érzi magát.

Egész kéz
Fogja meg a külső szeméremajkakat a mutatóujjával és a kisujjával. És óvatosan helyezze be a középső és a gyűrűs ujját a hüvelybe – úgy, hogy a belső oldaluk egyidejűleg érintse a csiklót. Végezzen középső és névtelen mozdulatokat előre és hátra. És egyszerre fogja meg és szorítsa meg a szeméremtestet tenyerével és szabad hüvelykujjával, hogy fokozza az érzést.

Nincs keze
Elvileg maszturbációban vannak – ez nem kötelező. Íme néhány egyszerű pozíció, ahol kéz nélkül is elérheti az orgazmust. Üljön le egy székre, dobja az egyik lábát a másikra, és a lehető legjobban hozza a csípőjét. Húzza össze és lazítsa meg a fenekét, fokozatosan növelve a tempót.
A második lehetőség: feküdjön a hasára, tárja szét a lábát, és a fenekét mozgatva kezdje el dörzsölni a csiklójátaz ágyon (tehet egy párnát a combok alá). Eleinte a leglassabb, leglazább tempóban, az érzetekre hallgatva csináld. Ahogy kellemes melegség terjeng az ágyékában, gyorsítson.

Maszturbációs technikák férfiaknak

A maszturbációt gyakran alábecsülik. A szexológus szerint azonban, kéz dédelgető az egyik legjobb módja, az orgazmusnak. A legfontosabb dolog az, hogy tudja, hogyan kell megfelelően maszturbálni.

Tenyeres súrlódás
Egyik kezével fogja meg a felálló péniszt a tövénél, a másikkal pedig dörzsölje a törzsét és a fejét nyitott tenyerén. Mivel az érintkezési pont folyamatosan változik, a stimuláció váratlannak, változatosnak tűnik és gyorsan orgazmushoz vezet.

Süllyedés-emelkedés
Egy másik módja annak, hogy diverzifikálja a stimulációt. Fogja meg apénisztövénél ökölbe, szorítsa össze és csúsztassa felfelé a fej felé. Amikor eléri a végét, fordítsa el az öklét úgy, hogy a hüvelykujja lefelé legyen, és menjen le a pénisz tövéig. Ismételje meg a mozdulatokat, az öklét fel-le fordítva.

  • Sok srác korán megtanult néhány akkordot a gitáron, de csak néhányan tisztességesen játszani. És ez nem csak a tehetségről szól, hanem mindenekelőtt az erőkről, hogy valami újat és javítsuk a régit. Ugyanez a helyzet a szexuális élettel is. A férfiak már korán maszturbálnak,és végül is senki sem tanította meg nekik ezt (a legtöbb esetben). Például, hogy minden magától alakult, a természet hívására.
    Mivel a szexuális készség, maszturbáció szempontjából a legtöbb férfi valami adott, változatlan, nem alkalmas a változásra, beleértve a pozitív. De semmi nem ez a helyzet. Bölcsen maszturbálva valami újat tanulhatunk magunkról és testünkről, és ez a tudás sok új és kellemes érzést hoz az életünkbe, hanem nagymértékben a partnerrel való szexről alkotott elképzeléseinket is. Mielőtt elkezdené: sokan azt gondolhatják: “Micsoda vadság, nevetségesnek tűnik!” Igen, kívülről, sok itt talált tipp furcsa, vicces vagy ijesztő. De senki sem fogja kívülről nézni! Miért szégyelled magad? Ez az életed, és megpróbálod a lehető legteljesebben élni. Az életed szexuális oldalának javítása bölcs és hasznos.

Fejés
Fogja meg a pénisz tövénél bármilyen kényelmes módon – például ököllel vagy mutató- és hüvelykujjgyűrűben. Csúsztassa a kezét a pénisz fejéhez, mintha “kifejni” akarna belőle valamit. Amikor eléri a fejet, feszítse ki az ujjait, és egyidejűleg fogja meg a másik kezével a szerv tövét. Ismétlés. Váltott kézzel, fokozatosan gyorsítva a tempót.
Mellesleg a fejési technika kulcsfontosságú. Ez fizikai stimulációs módszer, amelyet egyes optimisták a pénisz megnagyobbítására használnak.

Az oldalán
Feküdj az oldaladra, térdedet húzd a hasadhoz. Ha a felső lábát magunk felé és távolabb mozgatja, stimulálhatja a pénisz szárát és fejét. Amikor az izgalom tapinthatóvá válik, egyenesítse ki és nyújtsa ki a lábát, tekerje a kezét a pénisz körében, és csípőjét mozgatva fejezze be a folyamatot.

Hason fekvés
Feküdj az oldaladon, tekerje a kezét a pénisz köré közelebb a fejhez. Ezután boruljon a hasára úgy, hogy az ökle a matracon feküdjön. Kezdje el benyomni a kezét, ahogyan azt normál szex közben teszi – mozgassa a csípőjét.

A zuhany alatt
A zuhanyfejes játékok nem csak nőknek valók. Vegyen zuhanypermetet, irányítsa a meleg vízsugarat a gátra, a szeméremtestre, a pénisz tövére és szárára, a herékre. Körkörös mozdulatokkal keresse meg a legkellemesebb tempót és alegérzékenyebb pontokat. Ha az izgalom elviselhetetlenné válik, ne halassza el a zuhanyozást, segítsen magán a szabad kezével.

Játékokkal
A legegyszerűbb és legolcsóbb lehetőség a férfi maszturbátor. Több tucat típus létezik belőlük: hüvelyi és orális szex szimulálására szolgáló kütyük, manuális és automatikus, fűtött és valósághű hangsáv. Csak menjen el egy szexboltba, kérje meg, hogy mutassák meg a választékot – és a maszturbációja soha nem lesz ugyanaz.

Párnákkal
Helyezzen két párnát egymás mellé, erősen egymáshoz nyomva, és helyezze a péniszét a köztük lévő résbe. Kezdje el mozgatni a csípőjét, ahogyan azt normál közösülés során tenné, és egyidejűleg nyomja össze a párnákat a kezével, mozgassa őket különböző szögekben, és állítsa be a horony mélységét. Kérjük, vegye figyelembe: az ilyen maszturbáció után a párnahuzatokat ki kell cserélni.

Az anális szex elemeivel
A prosztata az úna férfias G-pont, és talán így érhetsz el csodálatos szóló orgazmust. Próbálj meg érezni. Ehhez óvatosan vizsgálja meg ujjaival (kenés szükséges!) A végbélnyílás közelében lévő területet, fokozatosan behatolva a végbélnyílásba. A prosztata körülbelül 5 centiméter mélységben helyezkedik el, a szemérem oldalától. Könnyű tapintással azonosítani – ez egy kicsi, lekerekített dudor.
Finoman és gyengéden masszírozza a prosztatát fel és le simogató mozdulatokkal. Szabad kezével megsimogathatja a heréket és a péniszt az izgalom fokozása érdekében. Ha kényelmetlenül érzi magát az ujja használatában, próbálja ki az anális stimulátorokat – ezeket az apró, a férfi testhez igazított vibrátorokat bármelyik szexboltban megvásárolhatja.

A maszturbációnak a legtöbb férfi véleménye szerint olyan dolog, amit titokban és gyorsan kell megtenni. Szánj időt rá- Magadnak, csak magadnak, hogy senki ne vonja el a figyelmet, hogy ne kell sehová menned.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?