A gumi óvszer előnyei

A gumióvszer, más néven kondom az egyetlen védekezési módszer, amely megvéd a szexuálisan terjedő betegségektől. Ezért minden korosztályban kivétel nélkül ajánlható megoldás.
Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana-egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumi óvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

Míg a serdülő lányok az esetek közel 60 százalékában használnak kondomot, a 25-34 éves korosztály női mindössze 24 százalékban. És bár a kondom nem nyújt 100 százalékos védelmet a nemi úton terjedő betegségektől, még mindig a legjobb megoldás a chlamydia, a HIV, a HPV és a herpesz terjedésének megelőzésére.

Vajon miért vagyunk ilyen passzívak a védekezés terén? Először is, sok 20-30 éves monogám kapcsolatban él, és így kevésbé aggódik a fertőzések vagy a terhesség miatt. A párkapcsolatban élőknél azonban hamis biztonságtudata alakulhat ki. A legtöbb nemi úton terjedő betegség azonban, így a herpesz és a HPV gyakran akár tünetmentes is lehet. Még akkor is, ha mindkét partner egészséges, a gumi óvszer a jó megoldás. Hatékony formája a születésszabályozásnak, ha helyesen alkalmazzák, 98 százalékos biztonságot nyújt.

Szemben a közhiedelemmel, a kondom nem szükségképpen akadálya az élvezetes szexnek, nem csökken egyik partner örömérzete sem. Ráadásul az újabb óvszerek már sokkal vékonyabbak, és számtalan méretben, alakban, anyagból, ízben és illatban kaphatók, némelyiken mind a péniszt, mind a klitoriszt izgató gyűrűk is vannak. A gumi óvszer felhelyezése az előjáték részeként nem kínos pillanatokat okoz, hanem a gyönyört fokozza.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?