Lévai Adrienn csodás mellei és feneke

Hiába próbálta ki magát DJ-ként is a hölgy, legtöbb férfirajongója még mindig inkább a tökéletes testéért követi a szociális médiában Lévai Adriennt, mintsem azért, hogy minél hamarabb értesüljön egy-egy új mixéről. Ilyen egy magyar szupermodell Lévai Adrienn tökéletes popsija és melle!

Bár láthattunk már tőle ennél merészebbeket is, az biztos, hogy mindenki szívét és képzelőerejét is megdolgoztatja!

Lévai Adrienn karrierjét ha nyomon követjük. Az egykori playmate milliós rajongóval rendelkező Facebook oldalát egyik napról a másikra elnyelte az internet, legalábbis a magyarok elől. Adrienn hazai csodálóinak azóta be kellett érniük a szerényebb, mindössze 110 ezer követőt összefogó rajongói oldallal, ahol nem volt olyan sűrűségű és erősségű a tartalom, mint saját korábbi portáján. Ám szerencsére kis túlzással piros betűs ünnep lesz a jövőben, ugyanis Lévai Adrienn visszatért az internetre, nem is akárhogyan.

Lévai Adrienn ezúttal az Instagramon indította el blogot, amin kizárólag csodás fenekéről és gömbölyű melleiről oszt meg fotókat, ráadásul igen szép számban. Sok ember nevében mondhatjuk, hogy nála a tartalom valóban tökéletes.

Adrienn egy nemzetközi ex playmate, modell. Az egyik legtöbb közösségi média követővel rendelkező magyar celeb. Eredményei:
– Playmate of the Year Hungary 2010 közönségdíj
– Miss International Bikini Model Search Hungary 2014
– Playmate of the Year 2016 Mexikó


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?