Szexbaba vásárlás és tudnivalók aztán jöhet az élvezetes szex

A szexbabák férfiaknak a cikk fő témája. Nagyszerű megoldás szexuális partner hiányában a különböző erotikus szexbabák használata. Az ilyen gumi férfiak és nők teljesen biztonságosak, és szükség esetén sikeresen helyettesítik az élő embereket. Az intim áruk modern gyártói sokféle babát kínálnak felnőtteknek. Ebben az esetben a választás egyetlen korlátozója csak a képzeleted lesz. Ebben a katalógusban minden ízléshez vásárolhat egy szexbabát, az egyszerű felfújható modellektől a reálisakig.

A férfiaknak szánt erotikus szexbabák kényelmes megoldás, valamint hűvös játék, amikor nincs lehetőség arra, hogy ilyen vagy olyan okból időt töltsön egy igazi nővel, de pihentető, kellemes kisülést szeretne. Az ilyen játékok kényelmesek, mert nem fáradnak el, teljesen alázatosak, lehetővé teszik a természetes érzések megtapasztalását és kényelmesen tárolhatók. Szeretne most szenvedélyes, fényes, látványos szexet folytatni? Ezután a csábító babák bármelyik percben megmentésre kerülnek. Ezenkívül egy erotikus (erotikus) szexbaba annyira szuper reális lehet, hogy nehéz megkülönböztetni egy játékot egy igazi szexi nőtől. Megvásárolhatja a legvalósághűbb szexbabát is, amely pontos másolat lesz, vagy amennyire csak lehetséges, hasonlít a felnőtt filmek kedvenc valódi színésznőjére, és egy ilyen tapasztalt, égő szépséggel a szex egyszerűen ellenállhatatlan lesz. És természetesen új termékek (új szexbaba)! Sok különböző lehetőség mindenféle modell között.

Érdemes ilyen erotikus játékot, szexbabát vásárolni?

Manapság könnyedén megtalálhatja a szexi babamodellek hatalmas választékát szexi, intim szórakozáshoz. A technológia nem áll meg, a gumi nők már nem lehetnek gumi, hanem egyszerűen élénknek tűnnek, beszélnek, reagálnak a reális termékek megérintésére. Általában a babák szokásos modelljei, amelyek elfogadható áron belül vannak, olyan anyagból készülnek, mint a latex (egyes szexbabák még mindig hőre lágyuló gumiból, puha szilikonból készülnek). Az ilyen mesterséges nők tervezhetők a szokásos szexre, szóbelire. A mesterséges szépségeknek lehet egy munkalyuk és több is: rugalmas hüvely, keskeny anális és csábító nyitott száj. A babák lehetnek teljes növekedésben (karokkal, lábakkal), és részben – csak az intim játékokhoz szükséges csatornák-lyukakkal.

Egy jó szexbaba élethűen utánozza a női testet
A nő utánzat szexbabák mindig tettre kész szeretők
Kiváló minőségű szexbabák férfiaknak, így válassz és szexelj egy gumi nővel

A szexbabák meglehetősen tartósak, jól nyúlnak. Az ilyen modelleket nem olyan könnyű elszakítani vagy elrontani. A bábok egyes modelljei még egy himnusz utánzatát is tartalmazzák. Most mindenki vásárolhat latex vagy szilikon szexbabákat, az árkategória hatalmas, ezért biztonságosan szükséges reális (reális) modelleket rendelni teljesen olcsón, megfizethető áron. Azonban, miután megszerzett egy ilyen szenvedélyes nőt, fontos, hogy vigyázzon egy kiváló minőségű kenőanyagra. A szexboltból származó szilikon baba még nem rendelkezik azzal a funkcióval, hogy természetes kenőanyagot állítson elő (bár természetesnek tűnik), ami bonyolíthatja az intim folyamatot és kényelmetlenné teheti. A robot anyagától függően mind a vízbázisú, mind a szilikon alapú kenőanyagok megfelelőek lehetnek.

Hogyan kell használni a felfújható szexbabát?

Először is fel kell fújni (alapvetően az ilyen babákat levegővel kell szivattyúzni). Az is fontos, hogy a terméket olyan eszközzel kezeljük, amellyel a szexuális játékokat fertőtleníteni kell. Egy igazi nővel ellentétben az intim boltból származó gumibabát csak hidratáló kenőanyag használatával szabad élvezni, amint azt fentebb említettük. A kenőanyagnak meg kell kennie mind a péniszt, mind a műhölgy bejárati lyukát a simább, kellemesebb és kényelmesebb csúszás érdekében.

A szexlány használata után könnyen le lehet fújni, és lehetőség van egy nem felfújható gumibaba (nő, lány, robot) megvásárlására is a szexboltban, amelyet nem kell felfújni és elfújni. Az is fontos, hogy a játékot meleg vízben mossuk, és újra kezeljük az intim játékok tisztítására szolgáló eszközökkel. Ügyeljen arra, hogy figyeljen a baba anyagára, mivel egyes anyagok különös gondosságot igényelnek, mivel érintésre olyanok, mint a valódi bőr.

Mennyire tartósak az igazi szexbabák?
Minden a játék anyagától és az Ön erejétől függ. A gumi szexbaba eltörhet, ha túl sok erőt és erőszakos szenvedélyt alkalmaz, de nem készülnek teljesen gyenge és vékony. Az anyagok jól nyúlnak, rugalmasak és tartósak, így hosszú ideig élvezheti az intimitást a játékkal. Ha attól tart, hogy kedvenc szexbabája nem tart sokáig, figyeljen a tartós anyagokból készült modellekre. Szerencsére a mesterséges hölgyek széles választéka lehetővé teszi, hogy kiválassza, amire szüksége van.

A modellek a belső struktúrában is eltérhetnek. A hüvelynyílások egy csatornába csatlakoztathatók, és elkülöníthetők. A csatornák lehetnek szelepeken keresztül vagy blokkolva, ami további légnyomást és ellenállást hoz létre, további érzéseket adva a felhasználónak.

Egy felfújható nő mindig veled lesz, és teljes készséggel készen áll arra, hogy végtelen éjszakákat adjon tele örömmel. Az INTIM CENTER online áruházunkban minden ízléshez szilikon szexbabát vásárolhat.

Gyors útmutató a szexbabák használatához
Ügyeljen arra, hogy a lehető legkényelmesebb és hangulatosabb legyen az a hely, ahol a szexuális élvezeteket élvezni fogja. Ügyeljen arra, hogy távolítsa el a veszélyes tárgyakat – nem lehet semmi éles és vágás az ágyán, mivel a szexbaba bőre nagyon finom és könnyen megsérülhet.
– Mielőtt egy új szilikon barátnőt ágyba húzna, győződjön meg róla, hogy fertőtlenítőszerrel kezeli, vagy legalább meleg vízzel mossa le. Ezt óvatosan és lassan kell elvégezni.
– A vízkezelési eljárások végén a babát alaposan meg kell szárítani – erre a célra egy közönséges fürdőlepedő alkalmas. Jobb, ha nem használ meleg levegővel hajszárítót, mert a forró levegő károsíthatja a szilikont.
– Kiszáradt a felület? Ez klassz! Most folytathatja a lyukak feldolgozását. A kenőanyagot sikertelenül kell használni – minél jobban feldolgozza a belépési pontokat, annál könnyebb lesz behatolni őket. A maximális hatás érdekében javasoljuk, hogy használjon vízbázisú sikosítókat.
– Annak ellenére, hogy egy babával fogsz szexelni, és nem egy igazi nővel, akkor is óvatos leszel. Ügyeljen arra, hogy óvszert használjon – még senki sem törölte a higiénia gondozását.
– A kiváló minőségű szexbaba akár 150 kg súlyú terhelésnek is ellenáll. A lényeg az, hogy megőrizze a pózok természetességét, és ne csavarja el a baba ízületeit.
– Miután a szexuális éhség teljesen elégedett, a babát meg kell mosni. Mossa le az összes belső üreget egy speciális fecskendővel – ez segít megszabadulni a veszélyes baktériumok felhalmozódásának problémájától a bejárati lyukakban. Ha végeztél a tisztítással, kezeld a baba felületét talkumporral.
– Szexbabát kell tárolni, hogy a testén ne alakuljanak ki redők. A tárolási hőmérséklet nem lehet alacsonyabb, mint 5 és nem haladhatja meg a 35 Celsius fokot. Győződjön meg arról is, hogy a játék nem marad sokáig a felforrósodó nap alatt.
– Nagyon óvatosan kell kezelnie a babát. A felületi hibák időben történő eltávolítása, a feldolgozási és üzemeltetési szabályok betartása.

Tehát most már ismeri a szexbaba kezelésének minden alapvető szabályát. Ha betartja tanácsainkat, intim kalandjait igazi örömünneppé alakíthatja. A lényeg az, hogy ne felejtsük el az óvatosságot és ne feledjük – megfelelő használat esetén a szilikon partner szinte ugyanolyan szexuális élvezetet nyújthat, mint egy igazi nő.

Hol vásárolhatok szexbabát Budapest városában és Magyarországon?

Vásároljon szexbabát online, és bármelyik pillanatban megteheti az INTIM CENTER online áruházunkon keresztül, ahol könnyedén megtalálhatja a megfelelő és megfelelő játékot nagy árukatalógusunkban, és akár egy kattintással is megrendelheti percek alatt, drága és olcsó egyaránt. Személyes vásárlás a szexboltban, 1052 Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva minden nap!

Mennyibe kerülnek a felfújható gumibabák egy szexboltban, és mi határozza meg azt az árat, amelyért bármilyen játékmodellt meg lehet vásárolni?
A szexshopból származó különféle gumibabák költsége, ára a minőségtől, az anyagtól, a kiegészítő funkcióktól (intim lyukak száma, rezgés, további elemek és testrészek jelenléte stb.), A realizmus szintjétől és a szexuális termékek márkájától / gyártójától függően változhat. Az intim szexshopnál egy felfújható nőt választ, aki teljes mértékben megfelel minden igényének és preferenciájának, mindig készen áll az intim szórakozásra, és nem lesz képes megtagadni a vágyait. A szexbabák értékesítése 18 év feletti személyek számára történik.

Hogyan vásároljunk reális szexbabát

Néhány évvel ezelőtt hallottuk a szexbabák kifejezést, amelyeket Kínában és a világ számos más országában készítenek. Néhány évvel ezelőtt hallottuk a szexbabák kifejezést, amelyeket Kínában és a világ számos más országában készítenek. Most már sok olyan ajánlat van, amely meglehetősen reális, alacsony minőségű karaktereket kínál a jól ismert cégek védjegyeinek leple alatt. Ha ismer megbízható webhelyeket, amelyek szexbabákat árulnak, akkor rájuk kell összpontosítania. Ha valódi szexbabát szeretne vásárolni, üljön le a számítógéphez, és tanulmányozza az összes olyan webhelyet, amely ilyen ajánlatokkal rendelkezik.

A valódi szilikon babák a legfényűzőbb kategóriába tartoznak. Egy ilyen baba nagy mellekkel rendelkezik, ami még vonzóbbá teszi. A szexbabák TPE orvosi anyagból készülnek. A bőr textúrája sima és puha, és az érzések egybeesnek egy igazi nő érzéseivel. A csuklós test lehetővé teszi, hogy kipróbálja az álmodott pózt.

Felveheti a kapcsolatot a megbízható babagyártókkal, hogy megtalálja a tökéletes modellt felnőtt játékokhoz a legkedvezőbb áron. Nem olcsó, de hihetetlen szexuális érzéseket kap. Ha pénz van a zsebében, és szórakozni szeretne és megvalósítani szexuális tevékenységét, akkor az ilyen erotikus babák felnőtteknek a legjobb dolog, amit választhat.
Az életnagyságú japán szexbabák a leghíresebb babák a piacon, nem fognak csalódást okozni, és megbízható társak lesznek egész éjjel, tele abszolút örömmel.

Manapság a helyzet egy kicsit változik. Általában számtalan embert találhat, akiknek szükségük van ilyen babákra, és ezek a babák elegendő számban léteznek ahhoz, hogy kielégítsék őket szexi formájukkal, imádnivaló melleikkel és keskeny hüvelyükkel. Ezeknek a reális szexbabáknak a használata már a világ számos részén gyakori. Az elmúlt években a szexbabaipar számos váratlan változáson ment keresztül. A Dollshop minőségi szexbabákat kínál, amelyek úgy néznek ki, mint a dreamgirls, és amelyek bárkit arra csábíthatnak, hogy örökbe fogadjon egy gyönyörű babát, hogy megfeleljen különféle személyes igényeiknek.

A szexbaba használatának megtanulása
Mindannyian jól tudjuk, miért találták fel a szexbabákat. Minden felnőtt férfinak rendelkeznie kell egy ilyen játékkal, hogy új tapasztalatokat szerezzen a szexben, vagy csak javítsa a hangulatot. Azonban nem elég szexbabát vásárolni – azt is meg kell tanulnia, hogyan kell helyesen használni. Szeretné megtanulni, hogyan hozhatja ki a legtöbbet szilikon barátnőjéből, és hogyan használhatja őt új szexuális technikák elsajátítására? Akkor ez a cikk neked szól!

Problémák a szexbabák használatakor és azok kiküszöbölése

Ne tartsa sokáig nehéz helyzetben a babát: Amikor a baba elhagyja a gyárat, kiegyenesített helyzetben van. A nehéz testtartás idővel az anyag deformációját okozhatja, és a baba károsodásához vezethet. A baba használata után vissza kell állítani az eredeti helyzetébe, nevezetesen vízszintesen kell elhelyezni, mindkét kezét a test mentén helyezve, ha a baba nem álló modell, ne hagyja, hogy hosszú ideig álljon.
Tilos a bőr felszínét éles szerszámokkal húzni és erőteljesen összegyűrni, mivel ez a bőr károsodásához vezethet;
A babát hosszú ideig nem lehet közvetlenül a napsugarak alá helyezni, hogy ne okozza az anyag pusztulását;
Ne próbáljon olyan ruhákat és kiegészítőket használni a babával, amelyek könnyen festhetik a felületét.

A problémák elhárítása
Mit tegyek, ha a baba piszkos?
1. lépés: Használjon hideg vagy meleg vizet, és használjon mosószert, tusfürdőt vagy speciális tisztítószert. Az alkoholos oldatok és a forró víz használata szigorúan tilos (ez a bevonat károsodásához vezethet).
2. lépés: A baba mosása után hagyja megszáradni. A víz törléséhez töröljön törölközőt vagy papírtörlőt, de nem ajánlott hajszárítót használni.
3. lépés: Vigye fel a port a kezével egyenletesen az egész felületre (használhat szokásos hintőport).

Mi a teendő, ha repedések jelennek meg? Határozza meg a repedés méretét. Egy kis repedés önállóan lezárható. Nagyobb repedések esetén ajánlott kapcsolatba lépni az eladóval vagy a gyártóval. Egy kis repedés saját javításához a következőket kell tennie:
1. lépés: Tisztítsa meg a sérült felületet és hagyja megszáradni;
2. lépés: Töltse fel a sérülést ragasztóval, hogy visszatérjen eredeti alakjához, majd egyenletesen vigyen fel egy speciális ragasztóréteget a felület helyreállításához;
3. lépés: Tartsa mozdulatlanul a babát legalább 30 percig, és hagyja megszáradni a ragasztót. A repedés kiküszöbölése során ennek a ragasztónak a részecskéinek (amelyek ártalmatlanok az emberi bőrre) meg kell olvasztaniuk a baba kolloidot a sérült terület körül, és le kell zárniuk a sérült területet. Általában a javítás befejezésének ilyen művelete nem változtatja meg a baba felületének megjelenését, de ha a helyreállító ragasztót a repedés bezárása nélkül alkalmazzák, akkor nedves ruhával vagy papírtörlővel törölje le, tegye vissza a repedést eredeti helyzetébe, és ismételje meg a javítást. Ellenkező esetben, ha ezt a ragasztót a már felvitt réteg törlése nélkül alkalmazza, akkor a repedés még nagyobb növekedését okozza a körülötte lévő kolloid olvadása miatt.

Mit tegyek, ha a baba festéket kap? Egy ideig a helyi színváltozás kiküszöbölhető egy speciális krém használatával, hogy eltávolítsa a festéket a hőre lágyuló elasztomerből (ez a krém nem mérgező, és nem károsítja az emberi testet).
1. lépés: Vegye ki a megfelelő mennyiségű krémet egy vattapálcára (a helyszín méretétől és a színezés intenzitásától függően), és egyenletesen vigye fel a festett területre;
2. lépés: Ismételje meg az alkalmazást 4 óránként, amíg az eredeti szín teljesen vissza nem áll. Ne feledje, hogy a festés eltávolítására szolgáló krém csak bizonyos mértékig csökkentheti a szín intenzitását. Más szavakkal, ennek a krémnek az erős festéssel történő használata csak gyengítheti a színt, de nem teszi lehetővé annak teljes eltávolítását. Normál körülmények között egy kis festékfolt 24 órán belül elveszíti a színét. Erős festéssel 3-4 napig tarthat.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?