Vibrátorral verekedett

Szexshopban vásásrolt vibrátorral vágta fejbe a saját anyját. Sheryl Claffy vérző fejjel hívta a rendőröket, de lánya szerint saját magát vágta fejbe a szexuális segédeszközzel.Éppen a börtönben ül az az új-mexikói nő, akit saját anyja bántalmazásáért tartóztattak le. Cara Claffy állítólag egy vibrátorral csapta fejbe a 60 éves Sheryl Claffy-t, aki azonnal hívta a rendőröket. Mikor a zsaruk kiértek, a nő feje még mindig erősen vérzett, és lányára mutogatott, aki szerinte éppen menekülni akart – írja az American Daily News
Természetesen mindketten teljesen máshogyan adták elő a történteket. A lány elismerte, hogy azon a bizonyos vibrátoros napon veszekedtek, de azt tagadta, hogy ő ütötte volna fejbe anyját. Azt állította, anyja személyesen neki mondta, hogy megsértette magát a vibrátorral.
Cara Claffy tagadja az ellene felhozott vádakat. De vajon kié volt a vibrátor? Cheryl Claffy szerint viszont az történt, ami eddig a rendőrségnek is jobban elnyerte a tetszését: lánya a veszekedés közben felkapta a vibrátort, és egyszerűen fejbe vágta őt. Bárkinek is legyen igaza, ebből már semmiképpen sem lesz egy átlagos történet.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

EnglishHungarian