Vibrátor vásárlás, tippek és használat, nagy vibri tanácsadó

Nem minden lány, még akkor sem, ha tökéletesen ismeri a testét, és világosan érti, mire van szüksége a szexben, könnyen eléri az orgazmust bármely partnerrel. Az érzékeny területek néha különleges stimulációt igényelnek. A férfiak számára persze sokkal könnyebb ilyen szempontból, de még nekik is nehézségeik vannak a relaxáció elérésében. A szex olyan folyamat, amelynek kölcsönös élvezethez kell vezetnie, örömet kell szereznie, és néha nem mindegy, hogyan érik el ezt. Ha úgy gondolja, hogy meghitt játékra van szüksége , akkor miért ne vegye meg, különösen azért, mert a modern vibrátorpiac olyan nagy, mint valaha.

A legnagyobb szexshop kaland, ha valaki élete első vibrátorát szeretné beszerezni, vibrátor vásárlási élménye itt olvasható. Sokan azt se tudják pontosan, hogy mire jó egy vibrátor. Szexkellékek közül a vibrátor és csiklóizgató vásárlás esetén a legjobb, ha tudod, hogy a legtöbb nőnek kettő is van.

Azért, mert a szexhez és önkielégítéshez is tartanak egyet az alábbi sokféle fajtákból: Klasszikus, egyszerű rúdvibrátor, vízálló vibrátor, ánusz vagyis popó vibrátor. G-pontos kényeztető amit férfiak prosztata maszírozásra is használnak. Az Intim Center szexshopban vibrátorokat nézeget a vevő lány.

Realisztikus, élethű formájú vagy anyagú, vagy mindkettő fajtájú vibrátor. Rotáló, nyaló vagy egyéb speciális tudású kényeztető. Vibrátor, csiklóizgató karral, nyuszis vibrátor Rabbyt. Hypoallergén anyagú termékek érzékenyeknek. Intim masszírozók, ujjvibrátorok, egyéb luxus termékek.

Prosztata masszírozó, vibrátoros izgató, és folytathatnánk. Ez a szexshop áru sokfélesége ne ijesszen el, csak tájékozódni kell, mert megéri a befektetett időt.

Ideje beszélni a vibrátor fajtáikról, nevezetesen arról, hogy milyen típusú vibrátorok léteznek a nők számára . A legtöbb ember ezt a szexuális játékszert szinte ugyanahhoz társítja – ez egy fallikus tárgy, amely vibrálhat. És ez minden!) Ez egy meglehetősen szűk ötlet, jellemző a modern intim játékok világától távol élő emberekre. Valójában az intim vibrátorok világa korunkban olyan nagy és sokszínű, hogy ha belemegy, könnyen összezavarodhat!)

Egy kicsit felépítjük a női vibrátorok teljes skáláját, és érthetőbbé tesszük a kezdők számára. Figyelembe vesszük a szexüzletekben jelenleg megtalálható összes fő rezgőtípust, megpróbáljuk megérteni, hogy melyek azok jellemzői és különbségei, valamint a felhasználás sajátosságai. Ez az információ nagyon hasznos lesz azok számára, akik nem tudják, hogyan válasszanak vibrátort .

Ma már több ezer modell létezik különböző célokra, színekre, formákra, funkcionalitásra stb. Különböző zónák stimulálása: a mellbimbóktól a G-pontig Minden modell saját előnyökkel és jellemzőkkel rendelkezik. Mielőtt bármilyen vibráló játékot vásárolna, először szánjon egy kis időt, és ismerje meg a vibrátorok típusait és jellemzőit. Ez nemcsak abban segít, hogy megtalálja a legsikeresebb modellt magának, hanem még pénzt is spórolhat!
Minden női vibrátor a következő kritériumok szerint osztható fel: az anyagok alapján, amelyekből készültek, a típus és az alak szerint, melyik zónát stimulálják, további funkciókat, táplálkozást stb. Tekintsünk minden kritériumot részletesebben.

A szexuális játékok ára a menedzsmenttől függ. Minél összetettebb a mechanizmus, annál drágább. De ugyanakkor a sok funkció jelenléte nem jelenti azt, hogy sokáig tart elsajátítani. A gyártók igyekeznek átgondolni a modelleket, hogy a felvétel kényelmes legyen, és a sebességváltozás ne ütje ki a ritmust. A vibrációs vezérlésnek több típusa létezik.

A vibrátorok típusai szabályozási módszerrel

Nyomógomb. A leggyakoribb vibrációs vezérlés a nyomógomb. A készülék olyan gombokkal rendelkezik, amelyek bekapcsolják a szexuális játékot, és módot és intenzitást váltanak.
Forgó relé. A vibráció fokozatos növekedését egy forgó relével lehet megoldani. Minél jobban mozgatja az óramutató járásával megegyező irányba, annál intenzívebben működik a játék. Az ilyen mechanizmussal rendelkező vibrátorok különböző módokkal vagy csak egy mintával rendelkezhetnek, de a sebességgel végzett kísérletek végtelenek.
Távirányító panel. A távirányító nagyon kényelmes. Távirányító lehet vezetéken vagy távirányítón. Az ilyen vezérlés segít, hogy ne vonja el figyelmét a gombok keresése, és a távirányító mindig kéznél lehet. A távirányítóval ellátott játékok pedig akár 6 m távolságból is bekapcsolhatók.
Okostelefonos alkalmazás. A legfejlettebb vibrációs modellek párosíthatók egy dedikált okostelefon -alkalmazással. A képernyőn módokat, sebességeket választhat, és néha a játék akár a dallam ütemére is rezeghet. Általában az ilyen eszközöket a tok gombjaival kapcsolják be, és távolról a telefonról.

A vibrátor egészségbiztonsága és tartóssága közvetlenül attól függ, hogy milyen anyagból készült. A szexuális játékok jól ismert gyártói környezetbarát, hipoallergén és nagyon kellemes tapintású anyagokból készítenek vibrátorokat. De minden anyagnak megvannak a maga sajátosságai, amelyekkel tisztában kell lennie.

Az anyagok, amelyekből a női vibrátorok készülnek

Szilikon. A szilikon vibrátorok nagyon praktikusak: nem okoznak allergiát vagy irritációt, könnyen tisztíthatók és alkalmasak gyakori játékra. A felület általában sima és rugalmas. A legtöbb esetben a szilikon csak a játék tetejét takarja, míg a belső mechanizmus a felhasználó számára hozzáférhetetlen marad. A modellek gyakran vízállóak, könnyen moshatók és még víz alatt is használhatók. Javasoljuk, hogy a szilikont külön tasakban tárolja, közvetlen napfénytől vagy hőforrásoktól távol. A szilikon íztelen, nagyon ritkán szagtalan, de többszöri használat után teljesen eltűnik.
Cyberskin. A realisztikus vibrátorok nagyon hasonlítanak az emberi bőrre; tapintással nehéz megkülönböztetni őket a testtől. A Cyberskin a reális szexuális játékok általános neve, néha Neoskin, Kiberskin stb. Fontos, hogy a készüléket talkumporral szórjuk meg a tárolás során, hogy a vibrátor felület reális tulajdonságai változatlanok maradjanak. Javasoljuk, hogy csak meleg vízben mosson speciális termékekkel, és ugyanakkor csak kiváló minőségű kenőanyagokkal használja . Ez egy nagyon kellemes szexuális játék, ugyanakkor nagy figyelmet igényel, nem csak az öröm pillanataiban.
PVC. A rugalmas és meglehetősen merev vibrátorok polivinil -kloridból készülnek. Ez az anyag nagyon praktikus: könnyen mosható, könnyen tárolható és használható. A szín, a rugalmasság változhat, ezért a PVC eszközök nagyon különböző formájúak. Az anyag biztonságos, nem mérgező, gyakori játékhoz. Óriási plusz a vízbázisú és szilikon alapú kenőanyagokkal való használat lehetősége, ami nagyon kényelmesvé teszi a vízben való játékot is.
Gél, latex. A gél vibrátorok nagyon szépek: élénk színek, szép formák vonzzák a figyelmet. Ezenkívül rugalmasak, de rugalmasak. A felület sima, könnyen csúszik a bőrön. Nincs kifejezett szaga. Mosogatószerrel mosható. Tilos alkohollal fertőtleníteni, az anyag romolhat. Nem ajánlott más játékokkal együtt tárolni, “megolvadhat” vagy csak ragadhat. Egyéni intolerancia lehetséges. Ne vigye át más felhasználóra.
Műanyag. Az ABS játékok nem gyakoriak. A műanyag vibrátorok meglehetősen merevek és nem mindig kényelmesek. Az anyag nem rugalmas, tökéletesen megtartja alakját, de egyáltalán nem úgy néz ki, mint egy szabályos test. Az ilyen típusú vibrátorok fő előnye az alacsony költség.
Fém. Az orvosi acélból készült vibrátor egy kifinomult termék, amelyet hőmérséklettel való játékhoz használnak. Tökéletesen melegen vagy hidegen tart, ezért a szexjátékot használat előtt forró vagy hideg vízbe kell meríteni, hogy elérje a kívánt hőmérsékletet. A fém évtizedekig szolgálhat, bármilyen kenőanyaggal használják, bármilyen mosószerrel mossák. Plusz – tartósság, mínusz – túl kemény felület.

A vibrátorok típusai és formái

A termék alakja nem mindig jelzi a rendeltetését. Vannak olyan modellek, amelyek lemásolják a péniszt, és vannak olyanok, amelyekben lehetetlen felismerni egy szexuális játékot. A színt, a formát, a rugalmasságot minden tulajdonos saját belátása szerint választja meg, de egy jó vibrátor vásárlásához fontos megérteni minden típusukat:

Milyen formájú vibrátorok vannak a nők számára
Vibrátor pénisz formájában. A klasszikus változat fallikus alakú. A hossz és az átmérő változhat, de hosszúkás törzs marad. Ezenkívül a fej meg van rajzolva, a dombormű a felszínen. Az ilyen modellek ideálisak a hüvelyi simogatáshoz; anális szexhez csak speciális korlátozással lehet használni.

Vibrátor nyúl. Egyszerre több zóna stimulálóit “nyulaknak” becézik, mert a klitorális folyamat gyakran nyúlfül formájában történik. A modell sajátossága, hogy a csikló stimulációját külön folyamat végzi, a hüvely masszírozása a fő rész. A “nyulak” összetett vezérléssel rendelkeznek, minden rész külön -külön rezeg. Egyes modellekben speciális gyöngyök forgatása és mozgása is lehetséges a felület alatt, hogy ösztönözze a hajtás bejáratát.

Vibrátor masszírozó. A testmasszírozók szintén rezgésen alapulnak, és nem csak az izmok, hanem az erogén zónák simogatására is használhatók. Természetesen nem minden masszírozó helyezhető be a testbe, de mindig megérintheti a mozgó részeket a mellbimbókhoz, a csiklóhoz vagy a végbélnyíláshoz. A vizuálisan végzett masszírozók különböző formájúak lehetnek, mások számára nehéz kitalálni, hogy ezek intim kísérletek eszközei. De a legtöbb ilyen típusú modell nagyon erős rezgéssel rendelkezik, ami nem gyakran fordul elő más típusú vibrátorok számára. Azt is el kell mondani, hogy minden ilyen eszköz Észak -Amerika leghíresebb és legnépszerűbb klónja (túlzás nélkül is legendás!) HITACHI Magic Wand vibrációs masszírozó .

High-tech vibrátorok. Szokatlan formájú, sok funkcióval rendelkező játékokat hoznak létre különféle kísérletekhez. Fő jellemzőjük több folyamat jelenléte, szokatlan megjelenése vagy részei egyedi mozgása. Alkalmas lehet különböző területek vagy egy terület stimulálására. Mindig megkülönböztetik őket a szín, a kiváló minőségű anyag és az összetett “töltés”. A világhírű gyártók által gyártott modellek mindegyike egyedi tulajdonságokkal rendelkezik.

Rezgő golyók. A legsokoldalúbb vibrátor a vibro golyó. Ez a játék valamivel hosszabb, mint egy ujj akkumulátor. Gyakran használják más eszközökkel együtt, például erekciós gyűrűben, rezgő bugyiban stb. De külön is használhatja. Az egyszerű vibrogolyók egy sebességgel vannak felszerelve, összetettek – több. Ez egy egyszerű jó vibrátor kezdőknek. Ideális a mellek, a combok, a csikló gyönyörködtetéséhez.

Vibrátor pillangó. A pillangó egy klitorális stimulátor, amelyet speciális pántokkal rögzítenek a testhez. Használható szex közben a partnerrel. Ebben az esetben a pillangó antennái megsimogatják a csiklót, a domború lábak pedig a perineumot és a szeméremajkakat. A pillangókat fel lehet szerelni hüvelyi eljárással, de akkor ezek a női maszturbáció modelljei , nem a párok játékai. A “Pillangó” hagyományos név, a játék lehet delfin, nyuszi vagy más állat formájában.

Rezgő bugyi. Különleges bugyi, zsebbel vibrogolyóhoz vagy speciális vibrációs betéttel, az érzéki orgazmushoz jön létre a vibrátorból nemcsak az ágyban. Bármikor viselhetők és tetszés szerint aktiválhatók. A drága modellek távirányítóval vannak felszerelve, az olcsókat pedig a készüléken található gombbal kapcsolják be. Plusz – csendes munka, mínusz – a hatás csak a csiklóra és a szeméremajkakra. De használható hüvelygolyókkal vagy merülő vibrátorral együtt a női méh erogén zónáinak aktiválásához.

Mini vibrátorok. Kis méretű szórakoztató eszközök. Az alak lehet fallikus vagy szokatlan. Például szempillaspirál, rúzs vagy kulcstartó formájában – ez egyfajta mini eszköz. Az ilyen dolgok a nagy játékok tulajdonságaival rendelkeznek, de akár kozmetikai táskában is elférnek. Ideális utazáshoz, szórakozáshoz nem mindennapi helyeken. Alkalmas simogatásra partnerrel és egyedül is. A költségek a sebesség és az üzemmódok számától függenek.

Vibrátor gyűrűk. Ha a játékot nem kell a kezében tartani, nagyon kényelmes. Például lehet gyűrű vagy ujjbegy. És bár ujjra kerül, nem lehet elveszni, és nagyon könnyen használható. A rezgések be vannak kapcsolva a testen, és az erogén zónák megérintése lehetséges a gyűrű különböző oldalaival. Ez egyfajta mini vibrátor, eredeti és praktikus formával.

Nagy vibrátorok ököllel. A terjeszkedés nagyon kellemes élmény, és rezgéssel kombinálva sok kellemes pillanatot adhat. Az ököllel való modellek nagy méretűek, és néhány lehetőség is bővíthető, de ezekről az alábbiakban beszélünk. Vannak hüvelyi és anális játékok.

Vibrátorok a kettős behatoláshoz. A végbélnyílásnak számos idegvégződése van, ezért nagyon érzékeny és fogékony a simogatásra. Ezért sok nő nagyon szereti a további behatolást a végbélnyílásba. Ehhez ilyen játékokat hoztak létre. Alakjuk sajátossága, hogy kettősek, azaz két működő részük van: a fő a hüvelybe való behatoláshoz, a másodlagos (általában egy kicsit kevesebb) pedig a végbélnyílásba való behatoláshoz.

Hüvelygolyók rezgéssel. A medencefenék izomzók ma is rezgéssel vannak felszerelve. Ezek olyan eszközök, amelyek egyaránt alkalmasak gyakorlásra és élvezetre. Az edzés során nincs szükség rezgésre, de ekkor pihenhet a beépített módok segítségével. Viselésre is használhatja őket, ami javítja a hüvely tónusát, és néha orgazmushoz juttatja a lányt .

Vibro szivattyúk. A szivattyú olyan eszköz, amely megváltoztatja a nyomást. Segítségével lehetséges a levegő kiürítése a testhez rögzített speciális tartályban, ami vérrohanást okoz ezen a területen. Vannak vákuumszivattyúk a férfi pénisz megnagyobbítására, de a vibráció általában a nők számára készült modellekben van jelen. A perineális szivattyúk növelik a csikló és a szeméremajkak érzékenységét, az extra rezgés pedig izgalmasabbá teszi a használatot. Léteznek vibrációs vákuumszivattyúk is, amelyek emlékezetes szexuális játékra alkalmasak.

Vibrátorok csíptetővel. Ezek olyan játékok, amelyek a testhez rögzíthetők. Független használatra és páros játékra egyaránt alkalmasak (egyes modellek). Első jellemzőjük, hogy nem csak örömet okoznak, hanem teljesen felszabadítják a kezet. Egy lány csak lefeküdhet és ellazulhat, hagyományos szexet folytathat, szopást adhat vagy masszírozhat egy péniszt szeretett személyének, és ezzel egyidejűleg élvezheti legerogénabb zónáinak további stimulációját. A második jellemző a kettős hatás, vagyis az ilyen típusú játékok egyszerre stimulálják a női öröm 2 legfontosabb zónáját: a csiklót és a G-pontot…. Amint az ábrán látható, ez a fajta játék 2 részből áll (szirmok) – az egyik a hüvely elülső falán, a másik a csiklón fekszik. A szirmok egymáshoz képest úgy helyezkednek el, hogy mindkét oldalon szorosan illeszkedjenek a szeméremcsonthoz, ragaszkodjanak hozzá, mint egy ruhacsipesz, és ugyanakkor jól érintkezzenek a szükséges erogén zónákkal.

Vibrátorok strapon. Ha az embered szereti az anális stimulációt, és az ilyen játékok őrülten izgatnak, akkor felcsatolásra van szükséged. Megengedi a lánynak, hogy szó szerint megcsalja a barátját, és ugyanakkor több orgazmust is megtapasztaljon. Mindezt pedig a 2 részből álló heveder különleges formájának köszönhetően lehet megtenni. Az első egy férfi (fő) stimulálására szolgál, a második pedig derékszögben felfelé, és hosszúkás csepp alakú. Ez a rész egy nőnek szól, a hüvelyébe süllyed… Mindkét alkatrész vibrációs elemekkel van felszerelve, ami felejthetetlen élményt nyújt mindkét partner számára. A második (női) résznek is lehet anális folyamata, amely lehetővé teszi a nő számára, hogy ne csak szorosabban rögzítse a hevedert a lábai között, hanem bővítse a tapasztalt érzések körét.

Férfi vibrátorok. A legtöbb vibrációs modell nőknek készült, de férfiaknak is vannak eszközök. Például a vibrációs prosztata masszírozók is egyfajta vibrátorok. Az ilyen eszközökről többet megtudhat a prosztata masszírozókról szóló cikkben . Annak ellenére, hogy ezeket a játékokat férfiaknak tervezték, a nők könnyen használhatják őket. Ezek talán a legalapvetőbb és legnépszerűbb női vibrátorok, amelyek megtalálhatók a népszerű szexboltok polcain.

Különféle vibrátorok a rendeltetésüknek megfelelően

Klitorális vibrátorok. Elvileg bármely vibrátor szolgálhat klitorálként, mivel a csikló külső elhelyezkedésenagyon könnyen hozzáférhetővé teszi, és nagyon könnyű bármit rögzíteni, ami rezeg. De van egy kategória játékok, amelyeket kifejezetten a klitorisz stimulálására terveztek. Csak őt érintik. Ebben az esetben a rezgés lehet normális vagy speciális. Normál – különböző sebességgel, különböző mintákkal. Speciális – szájon át történő simogatást vagy hullámmozgást utánzó. Egy partnerrel együtt használhatja őket. Ha az intim simogatás során bizonyos helyekre hozzáfűzi ezt a dolgot, akkor ez tökéletesen kiegészíti a vaginális és anális szexet egy partnerrel. Érdemes megjegyezni, hogy a vákuum vibrátorok, mint például a Satisfyer Pro 2 és a Womanizer nagyon népszerűek manapság. Trükkjük az, hogy a rezgéseket nem a szokásos közvetlen mechanikus úton továbbítják, hanem vákuumon keresztül, amelyet egy speciális szilikon fúvókában hoznak létre a csikló és a készülék között.Vibrátorok a csiklóhoz

Hüvelyi vibrátorok. A leggyakoribb vibrátorok. A vibráció a játék egészében érezhető, a hüvely bejáratánál, a méhen belül és a méhnyakon lévő területek stimulálódnak. Ideális azoknak a nőknek, akik szeretik a hüvelyi orgazmusokat. Ez elvileg minden fallikus vibrojáték.
Olvassa el és nézze meg a vibrátor használatát . Megtanulhat 7 előkészítő lépést és 10 maszturbációs technikát.

Anális vibrátorok. Az eszközöket, amelyek alján speciális korlátozóval rendelkeznek, anális stimulációra tervezték. Ez a rögzítés megakadályozza, hogy a játék teljesen bejusson a végbélnyílásba. Az ilyen játékok gyakran kis átmérőjűek és hosszúak és sima felületűek a könnyebb behatolás érdekében (bár vannak kivételek). Kényelmesek az anális szex előtt is, hogy felkészítsék a végbélnyílást a behatolásra.
Anális vibrátorok – rezgő fenékdugók

V vibrátorok a G ponthoz. Az ilyen vibrátorok általában meghatározott alakúak – a csúcs (fej) a tetejére emelkedett. Mivel a G-pont a hüvely elülső falán található, ez a forma biztosítja a legkényelmesebb és egyben hatékony stimulációt. Az ilyen játékokban a maximális hatás érdekében a rezgő elem szükségszerűen a fejbe van szerelve. Ez lehetővé teszi, hogy aktívan befolyásolja a lány többszörös és sugárhajtású orgazmusáért felelős területet . Gyakran előfordul, hogy ezek a vibrátorok csuklóval vannak felszerelve a klitorisz további stimulálása érdekében.G-pont vibrátorok

Vibrátorok a kettős stimulációhoz. Vibrátorok két befolyási ponttal. Használhatók a csikló és a hüvely egyidejű simogatására (lásd fent – nyúl vibrátorok és ruhacsipeszek) vagy anális -hüvelyi modellekhez (lásd fent – a kettős behatoláshoz). Különösen érdekes, ha minden alkatrészt külön vezérelnek.Vibrátorok a kettős stimulációhoz

Vibrátorok a hármas stimulációhoz. Itt, ahogy mondani szokták: “All inclusive”!) A csikló, a végbélnyílás és a hüvely – mind részt vesznek az ilyen típusú játékokkal való szórakozásban. Ez egy nagyszerű választás azoknak a lányoknak, akik szeretnek a legtöbbet venni, mindent egyszerre. Az ilyen eszközök hármas alakúak – egy fő rész középen (a hüvely számára) és 2 folyamat két különböző oldalon (a csikló és a végbélnyílás).Vibrátorok a hármas stimulációhoz


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?