Vibrátor kisokos, jól válassz és így használd

A legjobb erotikus termékek online áruháza lehetőséget ad arra, hogy online vásároljon bármilyen szexuális játékkal, amelyek díszíthetik szexuális kapcsolatát, és új örömérzeteket érhetnek el. A vibrátor talán a leggyakoribb szexcikk, amely óriási örömöt és elégedettséget okozhat.

Mi az a vibrátor?
A vibrátorok olyan eszközök, amelyek különböző intenzitású vibrációs hatásokat képesek létrehozni. Leggyakrabban elemekkel működnek, de vannak olyanok, amelyek kábellel csatlakoztathatók a tápegységhez (már kevés van, vagy egyáltalán nincs). Ha a mellékelt működő szexuális eszközt az emberi test különösen érzékeny területeihez rögzíti, kellemes élvezeti érzést kaphat.

Különböző erogén zónákat lehet kitenni egy erotikus játéknak: csikló, női szeméremajkak, mellbimbók, férfi pénisz, végbélnyílás stb. A vibrátorokat úgy lehet kialakítani, hogy behatoljanak a hüvelybe, a szájba vagy a végbélnyílásba, vagy azokba, amelyek a külső nemi szervek és más erogén zónák stimulálására használhatók.

Miért jók a szexboltból származó vibrátorok?
Számos ember sztereotípiája szerint a szerkentyű szükségszerűen a férfi péniszének utánzata. De szeretném elmondani, hogy ma intim áruházunk (szexbolt) nagyon nagy választékot kínál mindenféle ilyen játékból. Némelyikük közel sincs a férfi péniszéhez, például úgy, hogy rúzsnak, telefonnak vagy kozmetikai üvegnek tűnjön.

Éppen ezért a vibrátor a modern vibráló masszírozó biztonságosan hordozható a táskájában, anélkül, hogy félne, hogy valaki véletlenül észreveszi. Egyes vibrátorokat anális szexre terveztek, mások a hüvelybe helyezve egy nő tetszését szolgálják, mások általában tisztán klitorálisak, és klitorális stimulátornak nevezik őket, és nem belső stimulációra szolgálnak.

  • Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendelsz vibrátort, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha vibrátorokat valamint férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
  • A budapesti szexshop címe: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Vannak univerzális modulok is, amelyek sokféleképpen használhatók. A kettős hatású vibrátorok örömet okozhatnak egy nőnek azáltal, hogy egyszerre stimulálják a végbélnyílást és a hüvelyt, és a csiklót. Más szóval, egy szexbolt kielégíthet minden vágyat és igényt a vibráló masszírozó kiválasztása tekintetében. Így még a legszelektívebb és leggondosabb vevő is talál kedvére való vibrátort, mint ebben a cikkben olvashatod.

A felálló nemi szervet őseink istenségként imádták

A fallikus kultusz az ókori Egyiptomra, Görögországra, Rómára, Indiára és a modern Ázsiára vezethető vissza. A falloszt a termékenység és az erő, a hatalom és a hatalom szimbólumaként tisztelték… Fétis volt, vagyis a büszkeség tárgya, az imádat és az irigység tárgya. A fallikus kultusz annyira athatotta a modern kultúrát, hogy Freud híres tanítványa, Carl Jung valahogy gúnyosan megjegyezte, hogy végül is a pénisz csak fallikus szimbólum. Általánosságban elmondható, hogy nincs jobb „minden kezdete” a modern szexipar termékeiről szóló történethez.
A fallosz imitátor a pénisz analógja, olyan termék, amely reprodukálja annak megjelenését és funkcionális jellemzőit. A termék összetettségétől és a férfi nemi szerv reprodukciójának pontosságától független minden szimulátor egyfajta szimulátor szerepét tölti be. A vibrátor gyakran vibrációs eszközzel van felszerelve.

A valósághű vibromasszázsban ez a pénisz analógja, egy olyan termék, amely többé-kevésbé pontosan visszaadja megjelenését és funkcionális jellemzőit, amely egy elektromechanikus termék, amely egy elektromechanikus termék

Angliában végzett kutatások kimutatták, hogy az optimális rezgési sebesség másodpercenként több fordulat. Egyes nőknek szüksége van erre a fajta intenzív stimulációra az orgazmus eléréséhez, és ezt szinte lehetetlen elérni a “hagyományos” módon. Ha elemes masszírozót használ, vásároljon jó, hosszú élettartamú elemeket. A vibrátorok elemei meglepően gyorsan lemerülnek, és előfordul, hogy egy nő csak azért csalódik egy játékban, mert a lemerült elemek nem adják meg a kívánt rezgési sebességet.

A vibrációs stimulánsok használatának számos előnye van

A vibrátorok előnyei közé tartozik, hogy nem csak vaginális vagy anális masszírozóként használható. Stimulálhatják a csiklót, a mellbimbókat, a perineumot és a gerincet is – vagyis még erogén zónát. Kifejezetten a vibrátor hüvelyi stimulálja azokat a területeket, az “holt zónákat”, amiket a közösülés során nehéz elérni.

A vibrátorok külső vagy beépített távirányítóval kaphatók. A beépített távirányító lehetővé teszi, hogy egyszerűen élvezze a szórakozást, hogy a vezetékekbe gabalyodna, bár a rezgésszint beállítása közben nehezebb A távirányítós vibrátorok lehetővé teszik a vibráció szabályozását a távirányító kézben tartásával. A távirányítós vibrátorok gyakran tapadókoronggal készülnek, ami lehetővé teszi a masszírozó szinte bármilyen sima felületre rögzítését.

Vibrátor vagy dildó?

Sokan, akik szexjáték vásárlásán gondolkodnak, megállnak két eszköznél: egy vibrátornál és egy dildónál. Végül is mit érdemes választani műpéniszt vagy vibrit? A dildót hívják szabadabb nyelvezetben műfasznak. Próbáljuk meg különböző módon összehasonlítani ezt a két terméket.

• Érez. Itt természetesen a vibrátor nyer , hiszen a tisztán kontakt stimuláció mellett az erogén zónákat is rezgéssel érinti. Csak a vibrátor új, szokatlan érzéseket hoz, amelyek közül egy vibrátortól nem lehet megszerezni.

• Előny. Ha erről beszélünk, akkor mindkét  egyformán hasznos, mert erogén zónák tömegesen. Ezeknek az eszközöknek a segítségével elkerülhető a pangás a kismedencei szervekben, valamint a helyes használat esetén elősegítik az orgazmus elérését, ami szintén nagyon hat Férfiaknál sok hasznos lehet, de a prosztata masszázsnál a vibrátort részesítik előnyben.

• Funkcionalitás. E paraméter szerint ismét a vibrátor áll az élen, hiszen nem csak a hüvely vagy a végbélnyílás, hanem a csiklórégió, a mell és minden más erogén szó stimulálására is

• Veszélyek. A vibrátor helyes használat esetén teljesen biztonságos, ami nem mondható el a vibrátorról. Az a tény, hogy a vibrátor rendszeres használata az erogén zónák érzékenységének jelentős csökkenéséhez vezethet. Ez különösen igaz azokra a nőkre, akik a vibrátorral való visszaélés után nem tudnak orgazmust elérni a rendszeres szex során. Azonban nem minden olyan szomorú: egy idő után, ha megtagadja a vibrátort, a lányok nemi szervei visszaállítják érzékenységüket.

• Tartóság. Itt természetesen a vibrátor áll az élen, mivel ez csak a férfi pénisz modellje, minden további mechanizmus nélkül, amely meghibásodhat. A vibrátor, mint összetett műszaki eszköz, amely sok, többek között elektronikus alkatrészekből áll, könnyen megsérthető például a megfelelő használat vagy tárolás miatt

• Ár. A vibrátorok leggyakrabban elektronikus töltelékük miatt drágábbak, mint a vibrátorok. Vannak azonban különleges tervezésű vagy értékes anyagokból készült elit vibrátorok, ezért természetesen drágábbak, mint akár a komoly vibrátormodellek is.

Arra a kérdésre nem válaszolunk, hogy melyik a jobb: vibrátor vagy dildó de remélhetjük, hogy miután megismerkedtek ezeknek az eszközöknek az összehasonlító jellemzőivel.

Mennyire népszerűek a vibrátorok?
Bátran kijelenthetjük, hogy a manapság nagyon népszerűek a vibrátorok. Bármilyen korú, nemű, szexuális irányultságú, vallásos meggyőződésű ember használja. A lényeg az, mindenkinek lehetősége van, attól függően, hogy kell adnia a szexuális kísérletezést, ami sok ember számára magában foglalja a vibrátorok használatát is.

Sok oka van annak, hogy vibrátort használjunk, hiszen mindenkinek megvan minden oka, hogy élvezze a szexet. Néhány gyakori ok, amiért az emberek ezekkel a modulokkal szeretnék változatosabbá tenni szexuális életüket:
– hétköznapi kíváncsiság,
– önismeret,
– a szexuális kapcsolatok fűszerezése,
– további stimuláció az orgazmus tesztelésére,
– poén kedvéért.
Első pillantásra azt gondolnánk, hogy egy vibrátornak nincs szüksége útmutatásra, de egy vibrátorral több száz féle dolgot megtehet, amit máshol nem talál. Ezért a tanácsadók a szexbolt Strawberry elmagyarázza és elmondja az összes árnyalatot.

Fontos, hogy a megfelelő és körültekintő megközelítést válasszuk az első vibrátorhoz, vibrátorhoz. Az első tapasztalat mindig nehéz és felelősségteljes. Ezeknek a termékeknek több tíz vagy akár ezer különféle típusa létezik. A különbségek elsősorban az anyagban, az árban és a minőségben vannak. funkciójukban különböznek:
– hüvelyi
– anális
– csikló
– hüvelyi, csikló stimulációval
– hüvelyi, anális stimulációval
– hüvelyi, csikló- és anális stimulációval

Vasárlás előtt döntsön
Az Ön számára megfelelő mesterséges fallosz megtalálása néhány kérdésre adott válaszoktól függ. Mielőtt vibrátort vásárolna, válaszoljon magának a kérdésekre:
– melyik területen szeretnél intim játékot használni?
– Mennyi pénzt költhetsz egy vásárlásra?
– Milyennek szeretnéd kinézni? Reális vagy határozatlan?
– A minőség vagy a költség a fontosabb számodra?

A vibrátorok minőségileg nagyon különböznek egymástól. Nem mondható el, hogy az olcsó opciók nem töltik be közvetlen funkciójukat. Budapesti szexboltunk csak kiváló minőségű, minősített, népszerű terméket kínál. Olyan választ kell adni, amely nemcsak az Ön igényeinek és árkategóriájának, hanem a biztonságának is megfelel.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?