A nők egyik kedvence a tojás vibrátor, ismerd meg te is!

Mi az a vibráló tojás, a klitorstimulátor (vibrátortojás, vibrotojás, vibrogolyó). A vibráló tojás egy kis vibrátor, amely a női méhbe merül. Mozdulatai fokozzak az izgalmat. Ezt a szexjátékot párban vagy egyedül is használhatod. És a távoli vibrációs tojások is használhatók viselésre. Egy ilyen szexjáték nem drága, de helyettesítheti a teljes méretű eszközöket. De hogyan válasszunk rezgő tojást úgy, hogy csak örömet okozzon?

Mi ez a vibráló tojás

A vibrojátékok tojás alakú vibrátorok. A merülő rész hosszas zavarja meg a 9 cm-t. Az eszköz átmérője eltérő – 2-4,5 cm.A vibrációs tojás viseléséhez jobb, ha 2,5-3,5 cm átmérőjűt vá maret.Ez nemja a testet, így telt ad.

A vibrátor belsejében egy motor található, ami mozgatja a készüléket. A rezgés intenzitása annak erejétől függ. És minél több sebesség alkalmazás és mód, annál érdekesebb az.

A tojás működhet elemről vagy akkumulátorról, eltérő vezérlés lehetséges. Az ár a belső tartalomtól, anyagtól és képességektől függ.

A lányoknak szánt vibráló tojás nem úgy néz ki, mint egy fallosz. Leggyakrabban ártalmatlannak tűnik, és mások nem mindig tudják megérteni az ilyen dolgok célját.Ez kényelmes kisgyermekes családok vagy felnőtt szülők számára. Kompakt méretének utazáskor pedig ezt a tárgyat könnyen magával viheti.

Mire való a vibrációs tojás?

Minden párnak vásárolnia kell egy vibrációs tojást. Ez egy sokoldalú játék, amellyel különböző területeket stimulálhatunk. Nem szükséges behelyezni, megérintheti a mellbimbót, csiklót, perineumot, vagy akár stimulálhatja a férfi herezacskóját. Csak egy intim termék könnyen elrejthető, mivel nagyon kevés helyet foglal el.
– Nőknek, akik különböző helyeken szeretnének szórakozni. A hordható vibrátor bármikor bekapcsolható. És megtapasztalhatja az orgazmust a munkahelyén, egy sétán, egy kávézóban vagy edzésen. Ez nem csak felkavarja a képzeletet, hanem lehetővé teszi, hogy gyökeresen mentse szexuális életét. Érdemes legalább egyszer kipróbálni, és újra és újra vissza akar majd térni hozzá.
– Nőknek, akik szeretnek maszturbálni. Használhat vibrációs tojást távirányítóval a szexuális felszabaduláshoz. Merülő szexjátékokkal együtt vagy külön is használható. Lehetővé teszi a csikló stimulálását, ha nincs behelyezve, vagy a hüvely mélyén lévő területeket. A rezgési módok megváltoztatásával késlelteheti vagy közelebb hozhatja az élvezet csúcsát.
– Azoknak, akiknek el kell rejteniük a szexjátékokat. A vibráló tojás észrevehetetlen, kompakt és szinte semmit sem nyom. Könnyen elrejthető akár egy normál szekrényben is. Ha egy személy nem akarja, hogy mások megtudják, hogy szexuálisan használják, akkor a tojás biztosan nem fogja őt veszélyeztetni.
– Pároknak, akik szeretik a vibrációt. Bármely vibrátor képes változatossá tenni két ember életét. Alkalmas egymás testének tanulmányozására, különböző területek stimulálására. Például egy rezgőtojással akár a láb masszírozására is használható. És érdemes megérinteni a térd alatti, a lapockák közötti helyet is, a farkcsont területén. Egy vibráló darab egy lenyűgöző előjáték része lehet.
– Azoknak, akik szeretnek együtt kísérletezni. Ha hüvelyi szex közben vibráló tojást tesz a csiklóra, a nő nagy örömet fog tapasztalni. És anális szex közben is behelyezhető a keblbe. Másként fogni sikerülni egy ilyen szexjáték használata, és csak az a fontos, hogy álmodozzon egy kicsit. És együtt jó szórakoztatóbb, mint egyedül.
– Azoknak a nőknek, akik részt vesznek a hüvelyi izmok megerősítésében. Hüvelygolyóval a Kegel gyakorlatok javasoltak, de erre alkalmas a vibrációs tojás is. Álló vagy fekvő helyzetben is tartható, a testből kinyomva, vagy változó intenzitással összenyomható. És ha használat közben a vibrációt is bekapcsolod, az órák biztosan orgazmussal zárulnak. És az gyakorlatok számos női betegség ilyen kiváló megelőzésére szolgálnak, növelik az érzékenységet és aktiválják a gyakrabban szeretkezési vágyat.
Vibro tojást kell vennie neked? Ha egy sokoldalú, de nem drága szexjátékra vágysz, akkor megéri. Ez a vibrátor tucatnyi különböző helyzetben lesz hasznos.

Legjobb vibráló tojás

Annak érdekében, hogy ne tévedjen a legjobb modell kiválasztásakor, javasoljuk, hogy fordítson figyelmet a paraméterekre. Minél több mód és sebesség, annál érdekesebb kísérletezni egy szexjátékkal.

Fontos odafigyelni az anyagra és a töltésre. És érdemes elolvasni a vibrációs tojásokról szóló véleményeket is, ez az igazi emberek véleménye, akik már vásárolnak bizonyos embereket. Beszélnek az előnyeiről és hátrányairól, ami nagyon hasznos lehet. Katalógusunkban mindig sok különböző vibrációs tojás található több tucat gyártótól.

Rezgő tojás anyagok
A vibráló tojás modern modelljei különböző anyagokból készülnek. Leggyakrabban két lehetőség van:
Szilikon. A vibrációs tojásnak csak a borítása készült medián szilikonból. Ez egy kényes anyag, amely biztonságos a gyakori használathoz. Nem okoz allergiát vagy irritációt. Szünet nélkül akár 6 óra is a szervezetben maradhat. Lehet sima vagy bársonyos tapintású. Könnyen tisztítható normál víz alatt. Bárhol tárolhatja közvetlen napfénytől védett helyen. Csak vízbázisú síkosítóval használható.
Műanyag vagy ABS. A műanyag könnyű anyag, elég sűrű tapintású. Javasoljuk, hogy egy ilyen összetételű vibrációs tojást legfeljebb 3 órán keresztül tartson a testben, majd el kell távolítania, és szüneteltetnie kell a viselést. A műanyag praktikus anyag, amely sokáig bírja. De érdemes alaposan kimosni, ha a készülékből kifolyik a folyadékot, akkor a szexjáték könnyen eltörhet, ha egy csap alá helyezzük.
A felhasználás napja, a gondozás és tárolás módja a felnőttek számára áruk anyagától függ.

Rezgő tojásvezérlés
Minden vibrációs tojásmodell eltérő módon kezelhető. 3 fő lehetőség van:
– Vibrotojás távirányítóval egy vezetéken. Költségvetési modell húzózsinórral. Csak otthon használható, mivel a drót zsúfolt helyen zavarja a vibrátor viselését. De másrészt nem kell a szexuális játékhoz nyúlni a jelentkezéskor, a sebességet a távirányítón lehet kiválasztani. Ezek nem drága modellek, és kezdőknek is megfelelőek.
– Távoli vibrációs tojás. A távirányítóról kapcsol be. Különböző üzemmódok közül választhatsz rajta. Kényelmes viselet. Vásárlás előtt fontos tisztázni, milyen távolságban működik a távirányító. Általában külön akkumulátort is igényel. A vezeték nélküli vibrációs tojásmodell drágább, de sokkal több alkalmazás létezik. Otthoni és sétálásra egyaránt alkalmas.
– Okostelefonról bekapcsolható vibrációs tojás. Egy speciális APP és Bluetooth segítségével összekapcsolhatod a szexjáték és a telefon munkáját. Ez nagymértékben kibővíti a lehetőségeket, mivel rengeteg különböző rezgésmódot hozhat létre, beállíthatja azok intenzitását. A vibráló tojások egyes modelljei pedig még a zene ütemére is képesek mozogni. Most már belül érezheti kedvenc dallamát. És az irányítást is könnyű egy távoli emberre bízni. Ehhez alkalmazásokat is telepítenie kell a telefonjára, szinkronizálnia kell az okostelefonokat és egy játékot. Ez a beállítás ideális a virtuális szexhez.
Vibro-tojás gombokkal a testen. A legegyszerűbb vibrációs tojást a készüléken lévő gomb aktiválja. Az üzemmódváltáshoz ki kell venni. Nem ez a legkényelmesebb szexjáték, de a legolcsóbb. Ha nem egyértelműek a vibrátor előnyei, akkor érdemes ezt az opciót megvenni, kipróbálni. És ha nem tetszik, nem lesz kár kidobni.

Melyik rezgőtojást vegyen, hogy nagyon megszeresse? Ki a legtökéletesebb modelleket. Az okostelefonok párosítási lehetőségei a legérdekesebb modellek. Ismert készítik őket, és a rengeteg felhasználói funkció mellett kiváló minőség is van.

Rezgő tojástáplálás
A rezgőtojás nők számára használatának kényelme a töltési módtól függ. Leggyakrabban két lehetőség van:
Elemes vibrációs tojás. Az akkumulátorok száma mindig eltérő, a motor teljesítményétől függően. Az elemeket magába a tojásba helyezik. Az üzemidő 1-4 óra, ezután a tápegységeket cserélni kell. Néha az elemeket csak a távirányítóba helyezi, de az élettartama ugyanaz. A rezgőtojás elemekkel olcsóbb, mint a beépített akkumulátoros opció.
Újratölthető vibrációs tojás. Töltő kábellel eladó. USB-porthoz vagy fali aljzathoz csatlakoztatható. Nincs szükség további alkatrészek vásárlására. Akár 3 óra üzemidő 2 óra töltés után. Praktikus és tartós lehetőség.
Megéri túlfizetni, hogy tudjunk feltöltődni? Ezt a vevő dönti el. De akkumulátorok helyett mindig vásárolhat akkumulátort és töltőt, és ez pénzügyileg jövedelmezőbbnek bizonyulhat.

Rezgő tojás funkciók
A rezgőtojás sokféleképpen használható. Különböző funkciói is lehetnek.
Rezgés. Egy belső motor mozgatja a szexjátékot. Azonban különböző intenzitással tud dolgozni. A vibrációs módok bizonyos mozgások váltakozását jelentik, például erős és gyenge vibrációt meghatározott időközönként. 1-től hatalmas számú mód lehet. És az egyes módok továbbra is eltérő ütőerővel működhetnek. Minél nagyobb sebesség és a rezgésminta, annál érdekesebb a készülék, de annál magasabb költséggel.
Myostimulation. Ez áramütés. Érzések a könnyű bizsergéstől a kézzelfogható dudorokig. Csak a kiválasztott modelleknél van jelen. Lehetetlen összehasonlítani az ilyen tapasztalatokat más típusú stimulációkkal. Igazán fényes és izgalmas.
itt a szexjáték még felmelegedhet. De manapság nagyon ritkák az ilyen funkciójú vibrogolyók.
Hogyan használjunk vibrációs tojást?
Rengeteg alkalmazás létezik vibráló tárgyakra. A legtöbbet említettük a cikkben. De válasszuk a legnépszerűbbeket.
A hüvelyben hordandó. A vibráló tojást az anyaméhbe helyezik, és különböző helyeken bekapcsolják. Viselheti munkába, setához, edzőterembe, baráti találkozóhoz. Bekapcsoláskor vibráció érezhető belül. Csak a nők is átélhetik az orgazmust, akik gyakrabban fejezik be a hüvelyi simogatást. Nem éri meg így kísérletezni azoknak, akik tudnak, mi az a sugárhajtású orgazmus. Ha hirtelen folyadék kerül ki, minden ruha nedves lesz.
Bugyiban hordáshoz. Rezgő tojást rendezhet a csikló közelében bugyiban. Ez egy észrevehetőbb viselési lehetőség, nem alkalmas szűk nadrágokhoz. De a szoknya alatt nem lesz latható. Pontosan a külső erogén zónák szimogatására érdemes bekapcsolni a játékot. Fényes orgazmus is lehetséges. Az ilyen kísérletekhez vibrátor kiválasztásakor nagyon fontos a munka mennyisége. A setához olyan modellt kell választani, amely csendesen rezeg.
A nő erogén zónáinak stimulálására. A vibrátor egyszerűen megérintheti a lány testét, hogy fokozza az intimitás iránti vágyat. Nagyon kellemes rezgést érezni a nyakon, a mellbimbókon, a belső combokon. Egy rezgőtojás segítségével “ugrathatod” a párodat. Majd szex közben felhelyezhetsz egy szexjátékot a csiklóra vagy a gátra.
A férfiak erogén zónáinak stimulálására. A vibrátorok nagyban javíthatják az orális szex élményt. A szopás során, amikor a lány kezd elfáradni, megérintheti a férfi herezacskóját a vibráló tojással. A vibráció fokozza az érzéseit, segít gyorsabban befejezni. Az eszköz a pénisz feje fölött is hordozható, ami szintén pozitív választ fog kiváltani.
Rezgő tojást a végbélnyílásba tolni tilos! Ez a szexjáték nem ilyen simogatásra készült. A végbélnyílás stimulálása csak kívülről lehetséges.

  • A távirányítós vibrációs tojás kiváló szexjáték a felejthetetlen élmények szerelmeseinek. Az egg vibrátort bárhol használhatod, és senki sem tudja kitalálni, hogy mitől van a távirányító.

A vibrátortojás nem úgy van kialakítva, hogy mélyen behatoljon a hüvelybe. Vibráló tojások vagy golyók tipikusan körülbelül 5 cm hosszú mini vibrátorok rezegnek és orgazmust keltenek. A vibrációs tojások kis méretűek és csendesek, így kiválóan használhatók utazáshoz. Halk zümmögésük van, és lényegesen halkabbak, mint a hagyományos vibrátorok.

A vibráló labdák vagy a vibráló golyók használatának szokásos módja az, hogy szex közben a csiklójához tartja őket. Még misszionáriusi pozícióban is működik.

A tojásvibrátor használatának másik módja, ha a férfi heréihez közel tartjuk. Sok férfi használ vibrációs tojást önkielégítés közben.

A maximális hatás érdekében hüvelyben helyezheti be a vibráló tojást, és a távirányítót használhatja a csikló stimulálására! Úgy is bevonhatja partnerét a játékba, hogy egyszerűen odaadja neki a távirányítót: így irányíthatja az érzéseit!

A tojásvibrátort Kegel trénerként is használhatod: ebben az esetben az erős és erős medencefenéki izmok örömet okoznak neked és a másik felednek is! Az erőteljes vibráció felébreszti az összes legfontosabb pontot, és a végletekig növeli érzékiségét! A vibráló tojás különösen fényessé varázsolja az élvezetet! A vibrációs tojás többféle rezgésmóddal rendelkezik, ami maximális érzelmeket és benyomásokat ígér!


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?