A tesztoszteron tesz férfivá, hosszan tartó erekcióval szexisten leszel

A tesztoszteron az egyik fő férfi hormon felelős a megszerzéséért egy ember az összes jellemző férfi jellemzőkkel. A tesztoszteron felelős az egész férfi test helyes működéséért: a brutális megjelenéstől a hősies cselekedetekig, és lehetetlen figyelmen kívül hagyni annak szintjét.

A férfi lakosság egészsége évről évre romlik. Ennek oka a túlevzés, a rossz szokások, a kedvezőtlen ökológia, a krónikus stressz. Mindenesetre, függetlenül attól, hogy az ejakulátum minőségéről, a normál erekció képességéről, a prosztata állapotáról, a szív és az erek egészségéről van-e szó. 35 év elteltével az átlagos ember mindezek csökkenni kezdenek. Nyugaton ez a probléma már régóta figyelmet kap. Az egészségügyi megfigyelés, a helyes életmód presztízse, az orvostudomány magas fejlettségi szintje az elmúlt 10-20 évben jelentősen csökkentette a szív- és érrendszeri patológia előfordulását, és ezek a férfi szexuális egészség katalizátorai.
És mi ad lendületet a szív- és érrendszeri patológia kialakulásának? Elhízás! Ez az, ami gyorsan rontja az egészséget, beleértve a szexuális egészséget is. Ezért fontos, hogy ezeket a metamorfózisokat a kezdeti szakaszban elkapjuk. És akkor, amikor a fő férfi nemi hormon – a tesztoszteron – észrevétlenül csökkenni kezd, hiánya az összes későbbi probléma “kezdetének kezdeteként” szolgál

A tesztoszteron termelés csökkenni kezd az életkorral. Tudományosan bebizonyosodott, hogy 30 év után a “férfiasság” férfi hormonja lassan gyengülni kezd. És ezzel együtt hanyatlásnak indulnak a fontos férfias tulajdonságok, amelyek annyira szükségesek az intimitásban. És ezért az évek során a legtöbb férfinak van egy kérdése: “Hogyan lehet növelni a tesztoszteront, és lehetőleg természetes módon?” Végtére is, továbbra is szeretne a partnere (vagy talán több) kedvében járni hosszú és minőségi szexuális kapcsolatokkal.

 • Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendelsz libidó és potencianövelő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
 • Ha férfiaknak potencianövelőket és nőknek ajánlott szexárut személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
 • A budapesti szexshop címe: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Nincs varázslatos módja annak, hogy növelje a tesztoszteronszintet egy férfiban (biztonságos módszerekről beszélünk, farmakológia nélkül), amely gyorsan és hosszú ideig elvégezheti a dolgát. Mindenkinek ahhoz, hogy ismét elérje a dédelgetett célt, hogy “alfahím” legyen, monoton és rendszeresen dolgoznia kell önmagán, “meg kell törnie” magát néhány pillanatban.

A cikket az INTIM CENTER szexblogjának tesztoszteron témájú bejegyzése motiválta. Mi kitérünk arra is, hogy széles körben elterjedt az a meggyőződés, hogy a tesztoszteron befolyásolhatja a társadalmi státuszt. Legalábbis a férfiaknál. Korábbi tanulmányok azt találták, hogy a magas tesztoszteronszinttel rendelkező férfi vezetőknek több alárendeltje van, és a “tesztoszteron” pénzügyi kereskedők nagyobb napi nyereséget termelnek.
A tesztoszteronszintet magasabbnak találták a magasan képzett férfiak és az önálló vállalkozók körében, ami azt jelzi, hogy kapcsolat van a férfi nemi hormon és a vállalkozói csík között. Úgy gondolják, hogy a tesztoszteron hatása kedvező hatással van a viselkedésre: a kísérletek azt mutatják, hogy a tesztoszteron agresszívabbá és kockázatkerülőbbé teheti az embert, és ezek a tulajdonságok a munkaerőpiacon keresettek, például amikor a főnökével beszél a promócióról vagy a fizetésemelésről.

A DNS-elemzésen alapuló új tanulmány azonban azt sugallja, hogy a tesztoszteron szerepe a társadalmi siker elérésében eltúlzott. Talán nem a tesztoszteron befolyásolja az ember társadalmi-gazdasági helyzetét, hanem egy előnyösebb társadalmi-gazdasági helyzet, amely növeli a tesztoszteront.

Először is ismert, hogy a társadalmi-gazdasági szorongás stresszes, és a krónikus stressz csökkentheti a férfi nemi hormon szintjét. Másodszor, az, hogy egy személy hogyan érzékeli státuszát a társadalom más embereivel kapcsolatban, szintén befolyásolhatja a tesztoszteronszintet: az atlétikai mérkőzések tanulmányai, általában férfiak között, gyakran azt mutatják, hogy a tesztoszteron a győztesben emelkedik a veszteshez képest.

Vannak más tényezők is, amelyek felelősek a tesztoszteron és a siker összekapcsolásáért. Például a férfiak magasabb tesztoszteronszintje a jó egészséghez kapcsolódik, és a jó egészség is segíthet az embereknek a karrierjük sikerében. (A nőknél a magasabb tesztoszteronszint a rosszabb egészségi állapothoz kapcsolódik, így a magasabb tesztoszteronszint és az alacsonyabb társadalmi-gazdasági státusz közötti kapcsolat várható.)

Meglehetősen nehéz elkülöníteni más sikertényezőket a tesztoszteron influencerétől

Ebből a célból a kutatók a Mendel randomizációs módszert használták: az új tanulmány egy tényezővel (tesztoszteronnal) kapcsolatos genetikai információkat használt, ami lehetővé tette más tényezőknek a kutatók érdeklődésére gyakorolt mutatott hatások elkülönítését (társadalmi-gazdasági mutatók, például jövedelem és iskolai végzettség).

A DNS-t születés előtt határozzák meg, és általában nem változik az életed során (vannak ritka kivételek, mint például a rákban bekövetkező változások). Ezért, ha kapcsolatot látunk a társadalmi-gazdasági státusz és a tesztoszteronhoz kapcsolódó genetikai variánsok között, ez erősen arra utal, hogy a tesztoszteron befolyásolja a társadalmi sikert.

A kutatók több mint 300 000 felnőtt brit biobank résztvevő (férfi és nő) genetikai variánsait elemezték, és megvizsgálták, hogy ezek a variánsok hogyan kapcsolódnak a jövedelmi szintekhez, az oktatáshoz, a lakhatás minőségéhez, az önbecsüléshez és az általános egészséghez.

Kiderült, hogy a tesztoszteronnal kapcsolatos genetikai variációk nem befolyásolják a társadalmi-gazdasági státusz, az egészség vagy a kockázatelfogadás mértékét.

Alacsony tesztoszteron férfiaknál

A tesztoszteront népszerűen a férfias tulajdonságok fő “főnökeként” ismerik. Attól kezdve, hogy milyen magas a vérszintje a fizikai erőtől, az izomerőtől, a hajnövekedés mértékétől, a hangadatoktól függ. Számos szerv munkája is összefügg a hormon tartalmával és aktivitásával. Még egy személy mentális és érzelmi állapotát is befolyásolja a tesztoszteronszint. Ez a hormon biztosítja a stresszállóságot, a figyelmet, a reakció sebességét, bizonyos körülmények között a megfelelő viselkedést.

A tesztoszteron az egyik legfontosabb hormon az ember számára. Ő az, aki meghatározza az ilyen “férfias” tulajdonságokat, mint a hang, a megjelenés és még néhány viselkedési jellemző is.

Ne csodálkozz azonban azon, hogyan lehet növelni a tesztoszteront a férfiaknál, ha a cél az, hogy férfiasabbá és vonzóbbá váljon a nők számára, vagy javítsa a személyes életet. Az a tény, hogy a tesztoszteron feleslege ellentétes reakciót okoz – az ember elveszíti a szexuális vágyat és a potenciát. Növelje a tesztoszteron szintjét csak akkor, ha hiányát elemzések mutatják.

A tesztoszteron szerepe a férfi testben

A tesztoszteron, mint néhány más hormon, a herékben, azaz a férfi herékben termelődik. Az úgynevezett virilizációs folyamatok a férfi test tesztoszterontartalmától, azaz a másodlagos és harmadlagos férfi szexuális jellemzők kialakulásától függenek:

– A megjelenés kialakulása, beleértve a csontváz, az arc és az arckifejezéseket a férfi típus szerint.
– A nemi szervek mérete és munkája.
– Prosztata szekréció termelése.
– Fizikai erő és kitartás.
– A hang hangszíne (normál tesztoszteronszinttel egy férfiban, alacsony vagy durva hanggal).
– A haj sűrűsége, a bajuszok növekedése, szakáll.
– A szag intenzitása és élessége.
– Az izomtömeg növekedése és eloszlása “a férfi típus szerint”.
– Mentális és érzelmi állapot: figyelem, reakciósebesség, viselkedés megfelelősége, veszélyre adott reakció.

A tesztoszteron normája

Az egészséges emberben a tesztoszteron normális szintje 12-33 n / mol. A tesztoszteron tartalma a vérben egész nap ingadozhat. Például a szint emelkedik sportolás közben vagy a nemi közösülés előtt. Ezenkívül a különböző laboratóriumok különböző módszereket alkalmaznak a tesztoszteron koncentrációjának meghatározására, így általában a tesztoszteron normál értékét ebben a laboratóriumban a vizsgálati formában jelezzük.

Ha a tesztoszteronszint a normál érték alatt van, ez a következő következményekkel járhat:

 • Csökkent libidó.
  Heréki dystrophia és más kóros folyamatok.
  Problémák az erekcióval és a fogantatással.
  A szexuális fejlődés megsértése.
  Az agyalapi mirigy vagy a hipotalamusz patológiái.
  Az alacsony tesztoszteron jelei

A következő jelek jelezhetik a tesztoszteron elégtelen szintjét egy férfiban:

 • A szexuális vágy hiánya vagy csökkenése.
  Az erekciók számának és minőségének csökkentése.
  A nemi közösülés időtartamának csökkentése.
  Depresszió, az ingerlékenység megjelenése, a körülöttünk lévő világ iránti érdeklődés elvesztése.
  Fizikai gyengeség.
  Memóriazavar, hiányzó gondolkodás, károsodott kognitív funkciók.
  Gyakori vizelés gyenge patakkal.
  Alvászavar, állandó fáradtságérzet.

Az életkor előrehaladtával a tesztoszteronszint természetesen csökken, ahogy a herék, a hipotalamusz és az agyalapi mirigy, amelyek felelősek a hormon kiválasztásáért és aktiválásáért, öregszenek. Ugyanakkor ez a folyamat meglehetősen lassú. Ha azonban az alacsony tesztoszteronszint jelei 50 éves koruk előtt jelentkeznek, ajánlott egy andrológussal konzultálni. Javasoljuk, hogy rendszeresen ellenőrizze a hormon szintjét 40 éves korától, hogy időben megtegye a szükséges intézkedéseket.

Hogyan határozzuk meg a tesztoszteronszintet

A hormonok- androgének tartalmának meghatározásához, amelyek magukban foglalják a tesztoszteront, vénás vért adnak. Az ember tesztoszteronszintjének azonosításához vizeletvizsgálatot is végeznek. A vérvételt reggel végezzük, mivel ezúttal a tesztoszteronszint mutatói a legmegfelelőbbek és összehasonlíthatók az általános jóléttel. Bizonyos esetekben a csontszövet vizsgálatát írják elő. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy az emberben a tesztoszteronszint csökkenése osteopathiát okozhat.

A vizsgálati eredmények kézhezvétele után szükség esetén megfelelő terápiát írnak elő a tesztoszteron növelésére. Ebben az esetben az orvos olyan módszereket és eszközöket választ, amelyek nemcsak a tesztoszteron szintjét befolyásolják, hanem azokat az okokat is, amelyek a hormon elégtelen tartalmához vezettek a szervezetben.

Hogyan lehet növelni a tesztoszteront a férfiaknál

A tesztoszteron szintjének csökkenésével a következő terápiás módszerek alkalmazhatók:

Szubsztitúciós terápia. Ezt a módszert ritkán használják. Ez a tesztoszteron készítmények bevezetéséből áll. A tesztoszteron orálisan, szubkután, injekciókkal vagy gélek, tapaszok és krémek segítségével juthat be a szervezetbe.

A saját tesztoszteron termelésének ösztönzése különböző gyógyszerek segítségével. Ezek lehetnek hormonális jellegűek és nem. Erre a célra különösen cink- és szelénkészítményeket írnak elő. A cink részt vesz a tesztoszteron szintézisében, így hiánya a tesztoszteron hiányát okozhatja. Szelénre is szükség van a szervezet normális tesztoszteronszintjének fenntartásához. Cinkkel és szelénnel ellátott gyógyszerként gyógyszer felírható.

2-3 hetes kezelés után a tesztoszteronszintet ismét ellenőrzik, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a terápiát helyesen választották-e ki, vagy módosítani kell-e.

Hogyan lehet természetes módon növelni a tesztoszteront

A tesztoszteronszintet természetes módon csak akkor lehet növelni, ha a normától való eltérés kicsi, és nem szisztémás problémák, hanem átmeneti problémák okozzák: a napi rendszer és az életmód éles változása, stressz, erős tapasztalatok.

A tesztoszteron növelésének természetes módjai meglehetősen egyszerűek:

– Rendszeres alvás naponta legalább 7 órán keresztül. Meg kell tanulnod lefeküdni és egyszerre felébredni.
– Mérsékelt és rendszeres fizikai aktivitás: jobb, ha tornát végez, vagy minden nap fél órát fut, mint hetente egyszer négy órát gyakorolni az erőnléti edzőgépeken. Ahhoz, hogy hetente 2-3 alkalommal egy órát vegyen részt egy órában, minden sport elég.
– Leszokás a dohányzásról és az alkoholról, szteroid-kiegészítők szedése.
– Zsíros, füstölt és sült ételek elutasítása. Továbbá, ne szálljon el édes desszertekkel.
– Rendszeresen vegye fel az étrendbe a friss tengeri halakat, algákat vagy más tenger gyümölcseit – cinket tartalmaznak. Ha ezt nehéz megtenni, akkor gyógyszer segítségét veheti igénybe.

Ezzel a megközelítéssel 1-3 hónap elteltével a tesztoszteronszint normalizálódik.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?