Szexuális játékok szüzeknek

A szüzesség nem ok arra, hogy lemondjunk a szexuális élvezetekről. És még akkor is, ha a lány úgy döntött, hogy az esküvőig megtartja, eddig a pontig fényes orgazmusokat is tapasztalhat. Ujjak segítségével érheti el őket, de a speciális szexuális játékok sokkal több örömet nyújtanak. És különféle stimulációkhoz használhatja őket.

Miért van szükségük a szüzeknek szexuális játékokra?
A nők bármilyen életkorban megtapasztalhatják a szexuális élvezetet. Ez a test különböző részeinek megérintésének pillanatában következik be. De csak sok erogén zóna marad “alvó” hosszú ideig, ha nem kezdik el fejleszteni őket. Minél érzékenyebb helyek vannak egy nőben, annál több örömet szerez az intimitásból, annál könnyebb elérni az orgazmust egyedül és partnerrel. A szexuális játékok segítenek a lányoknak megtalálni az erogén területeket és aktiválni azokat. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy felfedezd a testedet, a vágyaidat. A szexuális játékok segítségével a szűz megtanulhat különböző módon maszturbálni, és ez aztán párban segít neki.

Az önellátás lehetőség a kikapcsolódásra. És ez szükséges azok számára, akik érdeklődnek a testi szórakozás iránt. Amikor a szexuális energia megnyilvánul, de tilos a defloráció, a maszturbáció lehetővé teszi, hogy nyugodtan elviselje a korlátozásokat. Ez megakadályozza a stresszt.

A felnőtteknek szánt áruk jelenléte egy lányban segít elkerülni a kiütéseket. A kielégített szexuális igények nem kényszerítik őt a nem megfelelő partnerekkel való egyesülésre. A fiatalok gyakran éppen az intimitás iránti vágy miatt kezdenek kapcsolatokat építeni, anélkül, hogy a jövőre gondolnának. De ha van szex, bár behatolás nélkül, akkor a feszültség sokkal kisebb, és a választás mindig tudatosabb.

És a szexuális játékok használatának elfogadása a vágyak fontos és szégyentelen elismerése. Egy lánynak fel kell ismernie, hogy a szex iránti érdeklődés egészséges szükséglet, amelyet ki kell elégíteni. Ez egy természetes folyamat, amely minden ember életét kíséri. És mégis – ez nagy öröm forrása, ha a kérdést helyesen közelítik meg.

Az orvosok véleménye: a szüzeknek szükségük van-e nemi mentesítésre?
A nők szexuális absztinenciája gyakori előfordulás. De a fogamzóképes korban számos negatív következménye van. 20 és 30 év között az intimitás maximális igénye nyilvánul meg, és ha nem, akkor depresszió lép fel. Az állapot elérheti a neurózist, és ez egy olyan betegség, amelyet nehéz gyógyítani a modern pszichiátriában.

A szex hiánya 18-28 éves korban a hormonális háttér megsértését okozza. Több férfi hormon szabadul fel a vérbe. Ez befolyásolja a lány viselkedését. A fizikai aktivitás segít egy kicsit kiegyensúlyozni az állapotot, de nem tudja teljesen helyettesíteni a szexuális kisülést.

A női nemi szervek torlódása a vérkeringés megsértése. A szex pedig a vérkeringés fokozódása. Segít elkerülni a fibroidok, ciszták és más formációk előfordulását. De az intimitás hiánya nem okozza ezeket a problémákat, csak a maszturbáció vagy a szexuális kapcsolat a diagnózisok megelőzése.

Milyen stimuláció alkalmas a szüzek számára

A szüzek olyan játékokat választanak, amelyek nem okozhatnak deflorációt. Minden olyan eszközhöz illeszkednek, amely nem süllyed a hüvelybe. Serkenthetik az erogén zónák tömegét a testen:
– Rezgés. A szexuális játékok gyengéd remegése izgatja, ha a mellbimbókra, a belső combokra, a perineumra, a végbélnyílásra és a csiklóra alkalmazza őket. A kapcsolási sebességgel kísérletezve kiderül, hogy különféle érzéseket ér el.

– Fodrozódik. A szexuális játékok progresszív mozgása releváns a szexben. Az ember által végzett súrlódások utánzása még merítés nélkül is örömet okoz.
– Elektromos stimuláció. A test különböző részein a könnyű bizsergés, csiklandozás vagy erősebb kisülések másképp érezhetők. Ezek azok a hatások, amelyek a test minden részét erogén zónává alakítják. Alkalmas gyakori és intenzív használatra még himnusz jelenlétében is.
– Vákuum. A mellkas vagy a perineum speciális szivattyúi bizonyos területekre vért rohannak, ami erős gerjesztést ad. Alkalmazásuk után az ilyen területek megérintése többször intenzívebb, és ez is az orgazmushoz vezető út.
– Bilincsek. Az enyhe fájdalom örömet okozhat. Például a mellbimbó bilincsek szabályozott izgató hatásúak. Ezeket a szájszárazságra is használják, ami szintén nem sérti a himnusz integritását.

Stimuláló szexuális játékok szüzeknek

A szexet évszázadok óta a hüvelyi szex alternatívájának tekintik. Ezen a területen nincsenek kevésbé érzékeny végződések, így ez a fajta intimitás nagyon élénk élményeket ad. Megfelelő előkészítéssel nincs fájdalom. A szüzek szexuális játékai segítenek az orgazmus elérésében defloráció nélkül.
– Fenékdugók. Méretükben különböznek, kezdőknek érdemes kis átmérőt választani. A dugó bevezetése a testbe nagyon izgalmas, majd elhagyható vagy kivehető és újra elmerülhet. A perselyek kerülete nagy különbséget mutat, a láb kisebb, mint a fő rész, így nem túl kényelmes a transzlációs mozgások végrehajtása. A dugót kombinálni kell a csiklóra gyakorolt hatással, ez világosabbá teszi az élményt.
Anális stimulánsok. Ezek hosszúkás eszközök, speciális korlátozóval. Vizuálisan gyakran hasonlítanak egy férfi péniszére. Hasonló stimuláns lehet közönséges. Egy ilyen szexuális játékkal egy szűz könnyen szimulálhatja a szexet egy férfival. Az elmerülés és az extrakció sok érzelmet ad.

Dekoratív üvegek. Gyakran csak dekoratív szerepet játszanak. De ha vannak párosított játékok, bár a szüzesség megőrzésével, akkor egy gyönyörű kristályt vagy farokkal ellátott dugót lehet behelyezni a végbélnyílásba.

A szüzek stimulálásának szabályai

Annak érdekében, hogy a szex kedvelhető legyen és maximális örömet szerezzen, fontos, hogy megfelelően felkészüljünk erre a folyamatra. Az előkészítés segít elkerülni a fájdalmat, amely gyakran megrémíti a kezdőket.
A kísérletek előtt ajánlott a belek felszabadítása. Nem tehetsz beöntést, hanem menj a WC-be. A szexuális játékok használatának kezdetén lehet egy olyan érzés, hogy WC-re akarsz menni. Ezek a tapasztalatok gyorsan haladnak, de csak az a megértés, hogy hamisak, lehetővé teszi, hogy teljesen pihenjen.

A simogatáshoz speciális kenőanyagra van szükség. A kenőanyag simavá teszi a csúszást, segít elkerülni a mikrokockákat. Első alkalommal ajánlott érzéstelenítővel vásárolni, ellazítja az izmokat, segít a szexuális játék helyes bevezetésében. Nem ajánlott improvizált vegyületeket használni kenőanyagként, irritációt okozhatnak.
A végbélnyílás egy keskeny lyuk, így a maszturbáció örömet okoz, fokozatosan kell nyújtani. Érdemes az ujjaival kezdeni, és csak akkor vegyen be egy stimulátort.

A szex során minden mozgásnak simának kell lennie. A fokozatos merítés garantálja a fájdalom hiányát. A folyamat során egyáltalán nem lehetnek kellemetlen érzések. Ha igen, akkor mindent lassabban kell megtenni.
Néha kellemes élmények nem jelennek meg az első kísérletnél. Ha nem sikerült azonnal megtapasztalnia az orgazmust, ne idegesítsen. A második és az azt követő kísérlet kellemesebb benyomásokat kelthet.
Miután szexuális játékokat használt egy szűz számára, nem lehet tudni, hogy volt-e ilyen élmény. A himnusz nem zavar, és a végbélnyílás mindig a maszturbáció vagy a szex után veszi fel eredeti alakját. A nyújtás csak nagyon hosszú, nagy méretű kísérletek után lehetséges. Lehetetlen megismerni az ujjakkal vagy egy kis átmérőjű dugóval történő stimulációt.

Vibrátorok szüzek számára

A rezgés segít minden nőnek az orgazmushoz. De a szüzek csak a csikló és a szeméremajkak befolyásolására használhatnak vibrátorokat, elkerülve a merülést. Többféle vibrátor alkalmas erre a célra:
Klasszikus vibrátorok. A hagyományos fallikus mintákat a szüzek használhatják. Ezeket egyszerűen érzékeny területekre alkalmazzák. Segítségükkel intim területek simogatását végezheti el. Különösen fontosak a csikló simogatására.

Pillangó vibrátorok. Ezek csiklóvibrátorok, amelyek hevederekkel rögzíthetők a testhez. A szüzek számára a hüvelyi folyamat nélküli modellek alkalmasak. A rezgő rovar kis lábai vagy antennái masszírozzák a perineumot, de nem jelentenek veszélyt a szűzhártyára. A játékot nem merítésre hozták létre, ami nagyon kényelmes az ártatlan lányok számára. Minél több rezgési mód van, annál érdekesebbek a kísérletek.

Mini vibrátorok és rezgőgépek. A kis szexuális játékok ideálisak a fiatal lányok simogatására. Ezeket is csak felülről alkalmazzák, anélkül, hogy valahol ragasztanák őket. Egy ilyen dolog még egy kis kézitáskában is elrejthető. Vizuálisan gyakran az eszközök nem úgy néznek ki, mint a szexuális játékok, inkább hasonlítanak a rúzsra vagy a szempillaspirarra, nem pedig falloszra.

Masszírozó. A masszírozó dolog is megoldás egy szűz számára. Különböző területeket masszírozhat. Ezeknek a játékoknak a többsége nem merül bele, elég külső hatások vannak. És ha valaki megkérdezi, hogy mi ez a dolog, nagyon könnyű megmondani, hogy ez egy eszköz az izmok helyreállítására a sportedzés után. És ezek a szavak nem válnak hazugsággá, a masszírozók alkalmasak a fizikai erőnlét és az egészség fenntartására is.

Orális szex szimulátorok. Ez egyfajta csiklóvibrátor, amelynek mozgása hasonlít a nyelv érintésére. nem tilos az ártatlan lányok számára, ami azt jelenti, hogy egy hasonló szexuális játék megteszi. A gyengéd szirmok néhány perc alatt orgazmushoz juttatják a lányt. Az eszközök sajátossága kellemes textúra és különböző módok.

Vibrobugyik. Még zsúfolt helyeken is viselhetők, és bármikor bekapcsolhatók. Különösen kellemes érezni a rezgést a sportedzések során, a friss levegőben sétálva, unalmas előadásokon vagy találkozókon.

Csiklóstimulációs szabályok a szüzek számára

A klitorisz, vagyis csikló a női test legérzékenyebb része, megérintve azt, hogy gyengéd legyen. Annak érdekében, hogy a rezgés a lehető legkellemesebb legyen, ajánlott egy speciális kenőanyagot vásárolni. A csúszás simább lesz.

A csiklóvibrátor gyakori használatával az expozíciós helyek érzékenysége csökken. Nem kell félni ettől, ha abbahagyja a szexuális játékkal való kísérletezést, egy hónap múlva minden visszatér eredeti állapotába.
A csikló stimulációja kombinálható más simogatással. Például a mell és a csikló egyidejű simogatása nagyon erős orgazmust okoz.

A csikló simogatásával nem sértheti meg a szűzhártyát. Még a legfényesebb érzések esetén sem szakad el és nem deformálódik.

A szüzek szexuális játékainak gondozására vonatkozó szabályok

A szexuális játék egyéni használatra szánt tárgy. Nem ajánlott átadni senkinek. Minden használat után meg kell tisztítania a szexuális tárgyakat. Nem hagyhatja el a készüléket mosás nélkül, hogy a baktériumok ne fejlődjenek ki a felületen.

Nem ajánlott szexuális játékokat használni, ha dysbiosis vagy valamilyen fertőzés jelenik meg. Még a rigó esetén is érdemes korlátozni a maszturbációt. A fertőzés forrásai a felszínen maradhatnak, majd újra izgathatják a betegséget. De ha nem tudsz eszközök nélkül, ne felejtsd el az alapos fertőtlenítést.

Ha sérülés, penész vagy furcsa foltok jelennek meg a szexuális játék felületén, érdemes eldobni ezt a tárgyat. Mivel ezek a dolgok érintkeznek a test gyengéd területeivel, a biztonság nagyon fontos. Ha az elem minősége kétséges, akkor azt sem szabad használni.

A szüzesség fenntartása, ugyanakkor a szexuális élvezet megszerzése nagyon egyszerű. A speciális tárgyak használata sok kellemes pillanatot fog átélni, több tucat szokatlan orgazmust tapasztal meg. Az ilyen kísérletek után a lány pontosan meg tudja érteni, hogy mit szeret, milyen simogatások adnak maximális örömet. Szexjátékokat vásárolhat szüzeknek üzletünkben. Csak kiváló minőségű dolgokat kínálunk a világ legjobb gyártóitól.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

EnglishHungarian