Szexshop témában kérdések és válaszok

Olyan sok oka van annak, hogy a szexuális játékok lényegében jobbak, mint a szeletelt kenyér. Először is, látszólag végtelen számú módja van annak, hogy egyedül élvezhesse őket, és ne feledkezzen meg a szexuális stimuláció típusairól, amelyeket partnerével élvezhet. És természetesen ott van a rendszeres, intenzív és kéjes orgazmus bónusza.
Lényegében tudjuk, hogy a szexuális felfedezés fontos, és azt is tudjuk, hogy az öngondoskodás alapvető szükséglet. A szexuális játékok mindannyiunknak lehetőséget adnak arra, hogy intimebb szinten megismerjük testünket, és lehetővé teszik számunkra, hogy élvezzük az általuk kínált összes mentális és fizikai előnyt. Gyakori kérdések szex shop témákban:

1. Úgy döntöttem, hogy veszek magamnak egy vibrátort, de nem tudom, hogyan reagál erre a férjem. Hogyan tanácsolja neki, hogy jelentse ezt, hogy normális reakciója legyen?
A szexuális játékokhoz való hozzáállásukban minden férfi három csoportra oszlik: egyesek teljesen haszontalan vagy akár szégyenletes tárgyaknak tartják őket; az utóbbiak szeretnék kipróbálni, de komplexek, szégyen és sztereotípiák akadályozzák őket; Még mások a szexuális termékeket kellemes és hasznos játékoknak tartják. Annak érdekében, hogy partnere reakciója megfelelő legyen, próbálja meg nem engedni, hogy egy férfi véletlenül megtalálja a vibrátorát. Valójában ebben az esetben eldöntheti, hogy mi nem felel meg Önnek. Ezért a vibrátor megszerzése után (vagy korábban) próbáljon őszintén beszélni férjével, mondja el neki a szexuális játékok használatának teljes előnyeit, és kövesse reakcióját.

Ha egy férfi kategorikusan ellenzi, és nem is akarja megpróbálni, akkor rajtad múlik, mert a bizalmat értékelik a szexuális kapcsolatokban, ezért csak akkor kell alkalmazkodnia a partneréhez, ha maga akarja.

2. A feleségem három hónapos terhes. Használhat-e szexuális játékszereket, különösen vibrátorokat?
Annak ellenére, hogy sok tilalom van a terhes nők számára, egy nő még mindig gyengédséget, szeretetet és szeretetet akar. Az orvosok azt mondják, hogy a terhesség (ha normálisan folytatódik) nem ok a szex megtagadására. Ha a szexuális játékok használatáról beszélünk ebben az időszakban, akkor érdemes elhagyni a dildókat és a vibrátorokat, mivel használatuk vérzést okozhat. De a klitorális stimulánsok tökéletesek a terhes nők számára.

3. Még soha nem használtam a szexboltok szolgáltatásait, de most rájöttem, hogy itt az ideje, hogy valahogy diverzifikáljam szexuális életemet a férjemmel. Mondja meg, hol érdemes elkezdeni?
Az első dolog, amit ebben az esetben fel lehet ajánlani, a szexi erotikus fehérnemű, amelyet az őrületbe kerget, és teljesen új megjelenésben jelenik meg előtte. Csábító készletek, fűzők, peignoirs, bodyk és overallok, valamint harisnyák és miniatűr bugyi szíjak állnak rendelkezésére. Ami a szexuális játékokat illeti, vibrátorokkal vagy dildókkal kell kezdeni kezdőknek, vásárolhat kis átmérőjű hüvelygolyókat. Ha ki akarja próbálni az anális szexet, akkor itt jön az anális játékok segítségére kezdőknek.
És talán érdekli a fürdőszobai játékok (vízálló vibrátorok, erekciós gyűrűk és fúvókák stb.), Mert segítségükkel áthelyezheti a szerelem helyét a szokásos házassági ágyról a zuhanyzóra vagy a fürdőre.

4. Először szeretnék kipróbálni egy intim játékot, melyiket érdemes jobban választani?
Ha nő vagy, javasoljuk, hogy 3-4 cm átmérőjű hüvelygolyókkal kezdje. A hüvelyi golyók tökéletesen nyújtják a hüvely izmait, miközben örömet okoznak a stimulációnak. Érdemes nagyobb golyókkal kezdeni, mivel könnyebben tarthatók a testben. A férfiak számára a helyzettől függően azt tanácsolhatjuk, hogy vásároljon erekciós gyűrűt, amely meghosszabbítja a kellemes pillanatokat mind a lánnyal való szex, mind a maszturbáció közbeni érzések során. Kezdheti a prosztata stimulálására tervezett kis játékokkal is.

5. Melyik kenőanyag jobb és alkalmas állandó használatra?
A vízalapú kenőanyagok univerzális gyógymódok a párszexben és az intim termékekkel való játékokban. A vízbázisú kenőanyagok alkalmasak az intim játékok minden anyagára, tökéletesen hidratálják a bőrt, és soha nem okoznak allergiát még a legérzékenyebb bőrön sem.

6. Hogyan válasszuk ki az intim játék megfelelő méretét?
Ez a helyzettől és a test tapasztalatától függ. Kezdőknek figyelni kell arra, hogy a hüvely és a végbélnyílás izmai mennyire feszültek, és erre kell építeni a játék kiválasztásakor. Fontos, hogy ne érezzen kényelmetlenséget szexuális játékok használatakor, ezért a hüvelygolyók kivételével kis méretekkel kell kezdenie.

7. Ha szórakozni akarok a kádban és a zuhanyban, melyiket érdemes választani?
A játék kiválasztásakor ügyeljen a vízállóságára vonatkozó információk leírására. Fontos tudni a különbséget a fröccsenés elleni védelem (ebben az esetben a terméket még mindig nem lehet víz alá helyezni) és a víz elleni védelem között. A víz elleni teljes védelem lehetővé teszi a játék biztonságos használatát vízben végzett kísérletekben. A kenőanyag kiválasztásakor javasoljuk, hogy fordítson figyelmet a termék anyagára – talán csak vízbázisú kenőanyagok használhatók vele.
Egyébként a vizes játékokban kipróbálhatod a szilikon alapú kenőanyagokat.

8. Miért nem adunk újdonságokat a szexuális kapcsolatokhoz?
A szexuális élet talán a két partner kapcsolatának egyik legfontosabb összetevője, amelynek sokféleségétől és érzékiségétől függ a párban lévő férfi és nő szenvedélyének, szeretetének és vágyának szintje. Sok itt függ mind a nőtől, mind a férfitól. A felnőtteknek szánt intim játékok a legkényelmesebb, leggyorsabb módja annak, hogy megmutassák egymásnak, mennyire fontosak a kapcsolatok, az intimitás és az olthatatlan szenvedély kettőtök számára. Manapság meglepődhet, hogy hány terméket kínál a felnőttek szaküzletei. A szexuális játékok széles választéka nők, férfiak és párok számára, akik szívesen hoznak valami forrót szexuális kapcsolataikba.

9. Biztonságosak a vibrátorok és a szexuális játékok a terhesség alatt?
A terhesség sokféle módon megváltoztathatja a testet. És minden trimeszterben a terhes nők új hormonszinteket, új érzéseket és különböző libidó intenzitásokat tapasztalnak. Az első trimeszterben sok terhes nő gyakran tapasztalja a libidó csökkenését, mivel testük ezeken az új változásokon megy keresztül. Sokak számára a hangsúly az élet egyszerű örömeiről, például a szexről és az orgazmusról a terhesség első trimeszterében jelentkező kényelmetlenségre helyeződik át.
A második trimeszterben a terhes nő magasabb szintű izgalmat tapasztalhat, amikor elkezdi megszokni a testét és annak változását. Ez a trimeszter növeli a véráramlást is, megkönnyítve az orgazmus elérését és a szexuális boldogság élvezetét.
És végül, a harmadik trimeszterben a terhes nő libidója ismét csökkenhet, mert a hasa megnagyobbodott, és rendkívül kényelmetlenül érezheti magát. Ez nemcsak fizikai oka lehet annak, hogy nem akarja a szexet és a szexuális élvezetet, hanem pszichológiai is, mivel nem kívánatosnak érezheti magát.
Mielőtt belemerülnénk, kérjük, vegye figyelembe, hogy nem vagyunk egészségügyi szakemberek. És bár az összes megadott információt tényszerűen ellenőrizték, a legjobb, ha előzetesen tanácsot kér szülész-nőgyógyászától vagy orvosától. A rövid válasz igen! Hurrá azoknak, akik hamarosan anyák lesznek! És a vibrátor vagy szexuális játék terhesség alatt történő használatának legjobb ideje a második trimeszterben van, amikor az összes véráramlás eléri a nemi szerveket, és jobban összhangban van a testével.

Végül is a nemi szervek véráramlásának növekedése egy dolgot jelent: nagyobb és jobb orgazmust! Valójában néhány nő elismerte, hogy jobb orgazmusa van a terhesség alatt! De természetesen mindenki más. A nemi szervek fokozott véráramlása érzékenyebbé teszi őket, ami egyes nők számára nem vonzó. Mások számára azonban ez egy egyirányú jegy az orgazmus földjére. Ennek ellenére íme néhány tipp, amelyet szem előtt kell tartani, ha terhesség alatt vibrátort vagy szexuális játékot fog használni.

Tartsa tisztán – Bár mindig tisztán kell tartania szexuális játékait, ez különösen fontos a terhesség alatt. A piszkos szexuális játék használata baktériumok terjedéséhez vezethet, sőt hüvelyi fertőzéseket is okozhat, amit határozottan nem akar (különösen terhesség alatt).
Légy szelíd – Másképp érzed magad a folyamatosan változó testeddel, és különösen a második trimeszterben, amikor a szokásosnál érzékenyebb vagy, javasoljuk, hogy légy szelídebb magaddal. Először próbálja ki a vibrátor legalacsonyabb intenzitását, és értékelje, mit szeret. Továbbá, ha beltéri szexuális játékokat használ, ne helyezze be őket túl mélyre, hogy kényelmet biztosítson.
Mikor ne használjon vibrátort terhesség alatt – Ha bármilyen terhességi szövődménye van, vagy magas kockázatú terhességet tapasztal, javasoljuk, hogy beszéljen egészségügyi szolgáltatójával a szexuális játékok használata előtt. Ez különösen igaz, ha pacemakert használ, cukorbetegségben, flebitisben vagy trombózisban szenved.

10. Kerülnie kell a szexuális tevékenységet a terhesség alatt?
Egyáltalán nem! Tudtad, hogy amikor orgazmusod van, képes vagy csökkenteni a stresszt, átmeneti fájdalomcsillapítást tapasztalni, javítani az alvást, és kivételesen boldognak és szeretettnek érzed magad, megadva neked azt a megfoghatatlan orgazmus ragyogást? Akkor miért adnád fel a szexuális tevékenységet a terhesség alatt?
Valójában, amikor orgazmusunk van, felszabadítjuk az oxitocin hormont, ami valójában közelebb hozhatja egymáshoz a partnereket, ami nagyszerű azok számára, akik elvárják. Ezután, amikor a behatoló szexről van szó, nem félhet a születendő gyermeke biztonságától. A fejlődő babát a magzatvíz és maga a méh is védi, így a behatoló szex nem árt neki.
Kérjük, vegye figyelembe: ha nincs vagy nincs kórtörténetében komplikációk, például koraszülés vagy placenta problémák, a terhesség alatti szexuális aktivitás teljesen elfogadható.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?