Szexshop férfi kényeztetők, maszturbátorok önkielégítésre

Karácsonyra vásároljon erotikus ajándékot kedvesének, mindenki megtalálhatja álmai eszközét: mind a férfi, mind a nő, a kezdőtől a mesterfokig. Ez az ajándék mindkettőjük örömére fog szolgálni. Intim Center, Budapest, V., Károly krt 14. Nyitva minden nap: hétfőtől péntekig 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

A férfi szexuális játékok piaca gyorsan fejlődik, és a férfiak örömét már nem veszik magától értetődőnek. És bár maga a “maszturbáció” szó két latinból áll: “manus” – a kéz és a “turbatus” – “izgatni”, “zavarni”, ma azok a férfiak, akik örömet akarnak adni maguknak, kéz nélkül is megtehetik.

Ezekre a kérdésekre kapsz választ. Miért van szükségem maszturbátorra? Az első lépés a megfelelő vásárlás.
A maszturbátor használata utasítások. Hát nem gond ez? Maszturbálhatok óvszerben? Valódi vélemények a maszturbátorokról és használatuk jellemzőiről. Hol lehet megvásárolni a legjobb maszturbátort egy férfi számára?

Miért van szükségem maszturbátorra?

A maszturbátor segítségével teljes mértékben a saját érzéseire koncentrálhat, anélkül, hogy a nők igényei és vágyai elvonnák a figyelmét. A szexuális feszültséget a nap bármely szakában, spontán és a szükséges gyakorisággal enyhítheti.

Egyes párok maszturbátort is használnak. Egy ilyen szexuális játék használata egyesek számára a hűtlenség orvoslása, mások számára – a lehetőség, hogy ne adják fel a kedvenc szextípusokat, mint az orális, vagy még akkor is, ha a partner ellenzi, mások számára – méltó vége egy hosszú szerelmi játéknak, különösen, ha a partnernek problémái vannak az ejakulációval.

Az első lépés a megfelelő vásárlás
Mielőtt elkezdené használni a maszturbátort, helyesen kell kiválasztania és meg kell vásárolnia. Végül is a férfiaknál a nemi szervek stimulálásának sikerét teljesen más tényezők és preferenciák befolyásolhatják. Ezért a gyártók ebben a kategóriában különböző szexuális játékokat kínálnak, amelyek kialakításukban, méretükben és különböző textúráikban különböznek egymástól.

A következő típusú maszturbátorok a leginkább keresettek a felnőtt üzletek vásárlói körében. Elfér a kézben. A legolcsóbb és kompaktabb típusú eszközök, amelyek mérete 12 és 35 centiméter között van. Az ilyen maszturbátorokat nem ok nélkül nevezik “zseb idióta”, “zseblámpának” stb. Egy ilyen játék könnyen magával vihető üzleti útra vagy utazásra, nem igényel sok helyet a tároláshoz és szállításhoz. Ideális páros játékokhoz.
Közepes. Hozza létre újra egy nő hüvelyét, mellét, seggét vagy száját. Átlagosan 5-6 kilogramm súlyúak.
Mega maszturbátorok. A nő testének különböző részeit utánozhatják, reális méretekben különbözhetnek, egyszerre több lyukkal is felszerelhetők. Használat közben lombkorona tarthatók, de sokkal kényelmesebb őket megfelelő vízszintes felületre telepíteni. Az ilyen modellek kialakítása úgy van kialakítva, hogy képes ellenállni a jelentős súlynak. A játékon teljesen le lehet feküdni vagy leülni.
A maszturbátor vásárlása esetén azonban nem annyira a méret számít, hanem az, hogy mi van benne. A behatolás érzései szerint a maszturbátorok a női test különböző részeit utánozhatják. És még a legügyesebb kéz sem képes erre! “Az ő” modelljüket a szex rajongói és rajongói, valamint azok találják meg, akiket a női mellek izgatnak.

Az egyes eszközök rezgéssel, forgással, fűtéssel és még a belső nyomás beállításával vákuumhatás létrehozására is képesek. A prémium maszturbátorok akár 11 különböző módot is támogathatnak: az Ön kérésére rugalmasak és erősek, vagy gyengédek és ügyesek lehetnek. Egyes modellek speciális zsebekkel rendelkeznek, ahol rezgő “golyót” helyezhet el a további stimuláció érdekében.

A hüvely belső felületén pattanások, antennák, kiemelkedések, hornyok lehetnek. Úgy vannak elrendezve, hogy a felhasználónak maximális örömet nyújtsanak

Hüvely. Rugalmas anyagokból készülnek, amelyek nyúlhatnak. Belül megkönnyebbülési redők, kiemelkedések és a női hüvelyre jellemző speciális görbék vannak.
Szájukat. Igazi ajándék azoknak, akik értékelik az orális szex örömeit. Ezek lehetnek szerény hengeres alakúak, vagy fej alakúak lehetnek. Az egyes eszközök képesek újra létrehozni a szopás hatást.
Fenék. A maszturbátorok legszűkebb típusa, a lyuk átmérője, amelyben nem haladja meg az 1-1,5 cm-t Amikor péniszt vezet be egy ilyen játékba, bizonyos erőfeszítéseket kell tenni, amelyeket teljes mértékben jutalmazni kell a reális szex csodálatos érzéseivel.
Emlékeztetni kell arra, hogy a férfiak maszturbátorainak mágikus világában a játékok megjelenése egyáltalán nem hasonlítható a női test azon részéhez, a behatolás érzéseihez, amelyekbe újjáépít. A közelmúltban a népszerűség csúcsán futurisztikus kialakítású modellek vannak, amelyek “nem működő” állapotban képesek a hálószobát eredeti díszítőelemként díszíteni.

Fényes újdonság a digitális technológiákon alapuló távirányítóval rendelkező maszturbátorok. Gyakran egy nő vibrátorával párhuzamosan értékesítik őket. Az ilyen eszközök segítenek a szerelmeseknek a távolságok leküzdésében a szó szó szerinti értelemben. Még több száz és ezer kilométerrel elválasztva a partnerek egyszerre simogathatják és kielégíthetik egymást, második felükre választva a készülék megfelelő módját.

A maszturbátorok műanyagból, puha szilikonból vagy kiberbőrből készülhetnek. Vásárláskor nem lesz felesleges tisztázni az ilyen pontokat:
– furat átmérője;
– a tömlő munkahossza;
– milyen könnyű szétszerelni és megtisztítani a kívánt modellt;
– A mellékelt eszköz által keltett zajszint.

A szexboltok választékában több száz kiváló maszturbátor modell található, amelyek ára több mint megfizethető. Ez lehetővé teszi minden férfi számára, hogy a szex, a költségvetés és az életkörülmények között a saját preferenciáinak megfelelően válasszon egy modellt.

A maszturbátor használata: utasítások

Tehát a maszturbátort kiválasztják, megvásárolják és szállítják. És itt van előtted: hívó és csábító. Szóval hol kezdjem? Megfelelő alkalmazással a maszturbátor sok fényes és édes orgazmust tud adni a tulajdonosának. Csak néhány egyszerű és könnyen követhető szabályt kell betartania. A maszturbátor használata:
– Miután megkapta, gondosan ellenőrizze a megvásárolt terméket kívülről belülről, olvassa el az ápolási és tárolási utasításokat.
– Használat előtt feltétlenül öblítse le a maszturbátort. Ebből a célból szokásos meleg vizet használhat szappannal vagy antiszeptikus szerrel, amely mirifistint vagy klórhexidint tartalmaz. Sokkal jobb azonban, ha a maszturbátor megvásárlásával egyidejűleg vásárol egy speciális tisztítószert az intim játékokhoz a boltban. Így nemcsak minőségileg tisztítja a felületet, hanem biztosítja a termék biztonságát és tartósságát is.
– Az összes alkatrész öblítésekor kerülje a nedvesség bejutását az akkumulátortartályba, ha van ilyen.

Fontos! A szexuális játék tisztításához nem használhat alkoholtartalmú oldatokat, és forró vízzel nem is használhatja.

Ha egy helyzet bekövetkezik, és a maszturbátort rossz kezekben bízza (és nem csak), akkor a visszatérés után a dolgot fertőtlenítőszerrel is kezelni kell. Azonban még mindig érdemes megjegyezni, hogy a maszturbátor nem a multiplayer módra szánt dolog.
A maximális kényelem és élvezet érdekében a játékot használat előtt rövid időre melegített vízbe lehet helyezni. Ez a tipp a fűtési funkció nélküli modellekre vonatkozik. Néhány modern eszköz, mint például a Tenga 3D Polygon, innovatív elasztomerekből készül, antibakteriális bevonattal. Egy ilyen anyag gyorsan felmelegszik a testhőből, és kellemes hőmérsékletet tart fenn a folyamat során.
Behelyezés előtt vigyen fel kenőanyagot a péniszre, és kenje meg vele a készülék belső felületét is. A biztonság és az egészség szempontjából a legjobb, ha vízbázisú kenőanyagot választunk. Az ilyen kenőanyagok tökéletesen hidratálják a bőrt és sima csúszást biztosítanak. De a víz hajlamos elpárologni, így ha a folyamat kissé késik, a kenőanyagot frissíteni kell.
A szilikon kenőanyagok valamivel tartósabbak és gazdaságosabbak, de mosószerre lesz szükség a mosáshoz. Ezenkívül kompatibilitási probléma merülhet fel azzal az anyaggal, amelyből a játék készül, és annak felülete szenvedhet.

Egyes modellekben a kenőanyagok maszturbátorral vannak ellátva. Ha nem, akkor a megszerzésükről előzetesen gondoskodni kell.
Az élvezet fokozása segíthet a krémnek a pénisz megnagyobbításában, ami növeli a fej vérellátását, rövid távú duzzadó hatást hozva létre.

A hosszú erotikus játékok szerelmeseinek tökéletes a hosszabbító – krém az ejakuláció lelassítására és az orgazmus késleltetésére. Az ilyen gyógyszerek hatása a fej érzékenységének csökkenésén alapul, amelyet mentol vagy fájdalomcsillapítók bevezetésével érünk el a készítménybe.

Élvezd és élvezd az orgazmust! Használja a maszturbátort rendeltetésszerűen: helyezze be a péniszt, és szórakozzon a visszafelé irányuló és forgó mozgások előállításával. A mozgások ütemét bárki választhatja.
Miután elérte az öröm csúcsát és megtörtént az ejakuláció, ne légy lusta, hogy elvégezze az “asszisztens” “karbantartását”. Öblítse le a játékot meleg víz nyomása alatt, és alaposan szárítsa meg. A higiéniai követelmények be nem tartása kellemetlen szag kialakulásához és egyéb nemkívánatos következményekhez vezethet.
Jobb, ha a maszturbátort sötétben tárolja, közvetlen napfénytől védve. A hálószobában álló kanapészekrény, éjjeliszekrény vagy fiók tökéletesen illeszkedik.

Hát nem gond ez?
Miután elolvasott egy ilyen alapos és részletes utasítást arról, hogyan kell használni a maszturbátort egy férfi számára, teljesen ésszerű kérdés merülhet fel: van-e sok baj? Sokakat elrettent a gondos gondozás szükségessége és a mosással és az azt követő szárítással kapcsolatos összes eljárás végrehajtása. Bár ezek a félelmek nagymértékben eltúlzottak, mert mindenről mindent nem vesz igénybe, mint 5-7 perc.

Itt minden férfi két kategóriába sorolható:
– készen áll arra, hogy ilyen “áldozatokat” hozzon az erőteljes robbanásveszélyes orgazmus megszerzésének lehetősége érdekében, a vélemények szerint, néha még egy igazi nővel elért erőt is meghaladóan;
– azok, akik nem akarnak felesleges testmozgásokat végezni még egy maszturbátor kedvéért sem.
eldobható maszturbátorok
Az utóbbi kategóriában eldobható maszturbátorokat hoztak létre, amelyek egy tojáshoz vagy egy üveg dezodorhoz hasonlítanak. Akár 30 centiméter hosszúak is lehetnek, és általában kenőanyaggal azonnal eladják. A játék tulajdonosának csak ki kell nyitnia a csomagot, bele kell öntenie a kenőanyagot – és a játék készen áll arra, hogy az érzéki örömök magasságába vigyen!

Maszturbálhatok óvszerben?
Az újrafelhasználható maszturbátorok kialakítása úgy van kialakítva, hogy a készülék könnyen elfogadja az ember ejakulátumát. Mind az anyag, amelyből a játék készül, mind az egyes részek közötti kötések, valamint az elektromos rész (ha van ilyen) garantálják a folyamat abszolút biztonságát.

Mint már említettük, nem szabad elfelejtenie, hogy a folyamat befejezése után mossa le a magfolyadékot. Ha nincs ideje vagy lehetősége erre, akkor természetesen óvszert viselhet. De ebben az esetben fel kell készülnie arra, hogy az érzések intenzitása nagyságrenddel alacsonyabb lesz.

Valódi vélemények a maszturbátorokról és használatuk jellemzőiről
Ma az interneten olyan fórumok találhatók, ahol a maszturbációval kapcsolatos összes problémát részletesen tárgyalják. A képzeletbeli eszközök gondozásával és működésével kapcsolatos kérdéseket is érintik. A vitát általában névtelenül, káromkodással folytatják. Ezért itt van néhány közülük kis számlákkal:
“Van szilikon … fűtéssel és egy üveg kenőanyaggal. Érzés… néha még jobb igazi szex húzással.”
«… A szokásos kenőanyag a szexhez – bár vízbázisú, hirtelen sokkal lassabban szívódik fel a szervezetbe, mint az olaj. Vajjal … eljutsz az orgazmushoz, és úgy érzed, hogy a szárazság hirtelen megkezdődött, el kell zavarni, az olaj ismét be van kapcsolva … önt. És nem csak a kenőanyag nem szivárog ki, hanem olyan, mint egy gél, és úgy érzi, hogy elkezd elfogyni, amikor a súrlódás fokozódik.
“A nagy sokkal inkább olyan, mint egy húzás, mert legalább érzi a súlyát, nehéz megmagyarázni. Sokkal több vagy, mint egy kicsi. Ötezerbe kerül, nehéz elrejteni. Elrejtem a fürdőszoba alatt, de valójában…, egyedül élek. A nagy mínuszok közül – ha a kicsi eltávolításra kerül, és az ágy mellett áll, és cigarettát gyújt, akkor a nagyot azonnal be kell húzni a fürdőbe, amikor befejeződött – nem tudod függőlegesen elhelyezni, megpróbál leesni, és a benne lévő lyuk átmegy, úgyis kiönt. ”
“képzeld el… amely bármilyen hőmérsékletre felmelegíthető, és olyan nyálkássá tehető, amennyire csak akarja. És Ön maga is szabályozhatja a fúvóka sebességét a … . Egészségére.”

Hol lehet megvásárolni a legjobb maszturbátort egy férfi számára?

Az INTIM CENTER szexshop a legjobb egy maszturbátor egy nagyszerű játék felnőtt férfiak számára, amely lehetővé teszi, hogy a megfelelő időben pihenjen és szórakozzon. Ne tagadja meg magát és testét szexuális elégedettségétől! Adjon magának egyedülálló lehetőséget arra, hogy elmerüljön a fantázia világában, ahol bármilyen módon “van” partnere. Ezenkívül a legújabb tanulmányok kimutatták, hogy a maszturbáció jótékony hatással van a férfiak egészségére: csökkenti a stressz szintjét, erősíti az immunrendszert, csökkenti az ilyen veszélyes betegségek, mint a prosztatarák kockázatát.

Még a közelmúltban is, a maszturbátor megvásárlása bizonyos nehézségekkel küzdött. Ma, az internetnek köszönhetően, mindenkinek lehetősége van arra, hogy ne csak egy szexuális játékot vásároljon teljes névtelenséggel, hanem részletes tanácsokat is kapjon az online áruház minden választott kérdésében.

Azok a hölgyek, akik felszabadultak a szexuális kérdésekben, gyakran maszturbátorral ajándékozzák meg partnereiket az újévre vagy más megfelelő ünnepre. Szóval talán csak utalnia kell a lelki társára az álmairól?

Annak érdekében, hogy az örömöd kizárólag a kezedben legyen! Csak meg kell vásárolnia egy megfelelő formájú és kialakítású maszturbátort, és Önnek és péniszének az érzéki élvezetek és a többszörös orgazmus csodálatos mélységeit nyitja meg.

További ismertető cikkek
– 
A legjobb mennyei kéjhez juttató péniszkényeztető maszturbátorok és valósághű vaginák
– Kiváló sokak által vásárolt top férfi kényeztetők, vaginák szexbabák
– Női nemi szervet utánzó valósághű vagina maszturbátorok a pénisz legjobb kényeztető szex játékszerei
– Női kényeztetők vibrátorok és dildók
– Sikosítók és masszázsolajak, Epernek látszó gésagolyó
– Hüvely és análgolyó füzér videó
– Szexshop választék, csiklóizgatós péniszköpeny
– Szexhop választék, pillangóbugyi videó
– Fétisvonalas fehérneműk videóriport
–  Vegyél a nődnek egy felcsatolható vibrátort, ha bátor vagy.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?