Szexbabával szexeltél már? Vegyél vagy rendelj egyet az Intim Centerben, és hajrá!

Az INTIM CENTER online szexshop webáruház szexbabák kínálata kiegészül pár új csajszival. Megérkezett a szexbaba utánpótlás, ez a nőci tetszik? Még júliusban történt, hogy egy bécsi bordélyban a frissen vásárolt szexbaba lett a legnépszerűbb prostituált: a beüzemelését és az első teszteket követően napokra betelt az előjegyzés.

Vajon mi lesz, ha feltűnnek a szintén egyre népszerűbb szexrobotok is? Ha neten szeretnél rendelni, nézd meg a teljes guminő kollekciót, és válassz magadnak egyet.

A szőke, méretes keblű és szilikonnal töltött játékszer iránti érdeklődés viszont azóta sem csökkent: A guminő tulajdonosa egy újabb példány beszerzését tervezi, ráadásul a helyi média beszámolói szerint
egyre több bordély kínálatában jelennek meg a hasonló lehetőségek.

A pszichológus tudja a magyarázatot, hogy miért választják a férfiak a babát a valódi prostituáltak helyett, azon megdöbbent, hogy egyre nagyobb az érdeklődés irántuk, mint a valódi nők után. „Egyrészt a férfiak azt csinálhatnak a babával, amit akarnak, másrészt a testi vágyakon túl nincs mögöttes szándék, ami mindig fontos tényező mikor prostituálthoz fordulnak az emberek” – mondta a szakértő.

Vagy ha nincs időd várni, már este kipróbálnád a szexi ruházat hatását, akkor a budapesti Intim Center erotika bolt a Károly krt. 14. sz. alatt minden nap nyitva tart.

Szexbabák típusai

Minél jobban néz ki ki a baba, mint egy igazi lány, annál drágább. A kidolgozott részletek befolyásolják a költségeket és a minőséget. Hagyományosan ezen paraméterek szerint a felnőtteknek szóló babákat a következő kategóriákba lehet osztani:
Babák nyomtatott arccal. Ezek a legegyszerűbb lehetőségek, de terjedelmes tesztrészekkel. Mindig van néhány lyuk az élvezethez. Egy ilyen baba ellenáll egy felnőtt férfi súlyának, könnyen felfújja vagy leereszti, de nincsenek tökéletes részletek.
Reális arcú babák. A beautiful frizurával, jól körülhatárolható arcvonásokkal ellátott modellek valósághűbbnek tűnnek. A képeken gyakran csillognak, kiváló minőségű parókákat használnak. A mesterséges nő könnyen tisztítható, alkalmas különféle örömökre.

Szexibabák beillesztett nemi szervekkel. Ez az opció a legkényelmesebb használni. A hüvely, végbélnyílás, dugaszolható maszturbátorok találhatók. Szex után nem szükséges az egész babát lemosni, elég meg kell erősíteni a használt alkatrészeket. Ha eleged van a modell szenzációitól, akkor csak külön kell bedugaszolni az alkatrészeket, és az érzelmek visszanyerik az előző erőjüket.
Reális szexbabák. Igazi nőknek néznek ki. Súlyuk eléri a 40 kg-ot, egy merev keret belsejében és kívül egy puha anyagon, amely hasonlít az emberi bőrre. Az ilyen modellekben nagy figyelmet fordítanak a teszt minden részének megrajzolására: az orrtól a lábujjakig. Gyakran valósághű szexbabákat készítenek megrendelésre az ügyfél vázlatai alapján. De egy ilyen szintű szexbaba ára több tucatszor nagyobb, mint a felfújható lehetőségek.

Szexibabákat vásárolhat szexuális kísérletekhez vagy a magány feldobásához. Felöltözhetők, fésülhetők, ami ugyancsak erős izgatást okozhat.

Szexbabák férfi játékok és gondozásuk

A legtöbb szexbabamodell tartós anyagból készül, amely akár 140 kg-ot is képes elviselni. A modellek közönséges levegővel vannak felfújva, használva hagyományos szivattyút. Használat után sem nehéz levegőt leadni.

Ajánlatos nemi babát használja kenőanyaggal. A speciális kenéstől a szex valósághűbbé és simábbá vált. Ezzel szükségszerű a finom anyag elbeszélése és a férfi bőrére vonatkozó dörzsölés.

Az INTIM CENTER a legjobb szexshop
az első az országban. Ha férfiaknak ajánlott termékeket szeretnél vásárolni, akkor Budapesten az Astoriánál található a legjobb szexbolt. Ha az Intim Center szexshop webáruház kínálatából rendelsz, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
Személyes vásárlás az üzletben: Intim Center Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek is kaphatók!

Javasolt, hogy minden használat után mossa meg a babát, hogy a felület ne legyenek közelségi nyomok. Ezt könnyebb megtenni, ha a babát felfújták. Ezután törölje le törölközővel és szárítsa szobahő hőmérsékleten. Csak akkor szárítsa le, ha teljesen száraz.

Ha a felfújható nemi baba felületén lyuk keletkezett, amelyen keresztül a levegő kiszökik, akkor az megjavítható.A speciális felfújható medencefoltok kiválóan alkalmasak a nemi babák javítására is. Ilyen manipulációk után még sok évig szolgálhat.

Linkek szexshop és szexbaba témában
A férfi szexuális játékok olyan eszközei, amelyek segíthetnek enyhíteni a szexuális feszültséget, szórakoztatni vagy javítani a fizikai teljesítményt. A szexbaba bármely pillanatban lehetőséget kínál a szexuális szabadon engedésre. Vannak különböző formájú gumi nők, nemcsak a haj színét, hanem a mell méretét is kiválaszthatja.

Vásárolj az online szex shop webáruházban, vagy nézz körül a szenvedélyben a csúcsot nyújtja szlogenű szexshop, a fiatalos vibri ,sex shop a Keletinél szexshop, orgazmus a boldogság csúcspontja mottójú erotikashow, erotika pláza erotikaplaza, vágyaim vágyaim, diamond sex shop diamondsexshop, szeresd magad szeresdmagad, szex patika szexpatika, intim center sex shop intimcenter, szex áruház szexáruhaz oldalakon is rendelj házhoz, vagy szállítási pontokra.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?