Szexbabák felfújható és realisztikus kivitelben, megdugnád az egyiket?

A szilikon vagy felfújható babák fő célja, hogy helyettesítsék a szexuális partnert. Megjelenésükben nagyon változatosak, így minden ember tetszés szerint választhat egy modellt. Kit szeretsz jobban: a fiatal Lolitát vagy az vadító szépséget, a barnát? A választás rajtad múlik!
Budapesten szexbabát vásárolhatsz rendelhetsz vagy vásárolatsz egy szexüzletben az INTIM CENTER szexbolt az. A kínálatunkban bemutatott összes modell nagyon reális. Lágy polimerből vagy latexből készülnek, ami kiküszöböli a használat során bekövetkező sérüléseket vagy sérüléseket.

A szexbabák nemi szerveinek funkcióját speciális betétek végzik, amelyek mind megjelenésükben, mind szerkezetükben utánozzák őket, a latex, gél, szilikon vagy kiberszilikon modelljétől függően. Ezek nagyon modern és high-tech anyagok, hipoallergének és teljesen biztonságosak, ftaláttartalom nélkül. Minszkben partner hiányában egy szexbaba segít a felhalmozott szexuális energia kivezetésében. Ha van partnere, egy szexbaba kellemes kiegészítője lehet a kapcsolatának, az ilyen babákhoz gyakran vásárolok . Pikáns hangulatot ad nekik, és lehetővé teszi, hogy sok fantáziát valósítson meg.

Reális szexbabák

A szex baba kiváló eszköz az intim élet diverzifikálására, a legkifinomultabb fantáziák megtestesítésére és a szexuális igények kielégítésére. Ez egyfajta helyettesítője a fő szexuális partnernek, amely megjelenése változatos lehet, különböző funkciókkal és kiegészítőkkel rendelkezik. Választhat bármilyen modellt, felfújható szőke vagy szilikon barna, minden tőled függ.

Az ilyen szexuális játékok hipoallergének, teljesen biztonságosak és nem tartalmaznak ftalátokat. Lágy anyagokból, polimerekből vagy latexből készülnek. Általában a szexbabák több lyukat tartalmaznak: orális, hüvelyi és. Mindegyikbe további funkciók építhetők be, például rezgések, forgások stb.

A szexbabák típusai

A férfi és a nő szexbabák teljesen kibocsátják az emberi testet, és egyes modellek részletesen képviselik a test intim részeit. De a legtöbb esetben a szexbabák a következő típusokra oszlanak:

A felfújható a gumibabák legegyszerűbb modelljei. Feltételesen hasonlítanak egy valódi emberi testhez, de kifejezett nemi szervekhez. A felfújható modellek csak arcban és nemben különböznek egymástól, minden másban nincs nagy különbség.

A szilikon szexbabák maximálisan hasonlítanak az emberi testhez és a nemi szervekhez, sőt a végtagokhoz is. Puha anyaguk miatt kellemes tapintásúak és hasonló érzésekkel rendelkeznek, amikor behatolnak. Egy ilyen szexbaba használatához kenőanyagokat vagy vízbázisú kenőanyagokat kell használni. Tehát minden pózból maximális élvezetet fog kapni.
A reálisak a szexbaba modelljei, amelyek egy fém csontvázra épülnek. Egy ilyen kis szexbaba egy lány másolata. Van frizura, körmök és sokféle kiegészítő. De a fő jellemzője a rezgés stimulációja. A készülék akkumulátorral működő stimulátorral rendelkezik, amely a hüvelyben, a végbélnyílásban és a szájban található.

Vásároljon szexbabát Budapesten
Magyarországon, bármely városban szexbaba vásárlásához elegendő az INTIM CENTER szex shop weboldalon található árukatalógusba lépni, és kiválasztani a megfelelő modellt. Partner hiányában kiváló lehetőség lesz egy szexuális probléma megoldására, vagy a meglévő kapcsolat jó kiegészítésére. Pikáns hangulatot ad nekik, és lehetővé teszi, hogy sok erotikus fantáziát valósítson meg.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?