Szex közbeni sérülések

A brit szexuálisan aktív népesség több mint fele szenved el kisebb-nagyobb húzódásokat, izomgörcsöket szex előtt, közben, vagy éppen utána. A nagy-britanniai Daily Star riportja szerint a múlt év során 23 millió brit számára volt fájdalmas a lepedőakrobatika.
A www.OnePoll.com által elvégzett, kutatás szerint a leggyakoribb sérülés az izomgörcs és a húzódás volt, de nem volt ritka a hátfájás, lumbágó sem, sőt olyan is előfordult, hogy a kigyulladó szőnyeg, vagy függöny okozott sérüléseket.
A válaszadók mintegy 40 százaléka csak másnap észlelte, hogy valami nincs rendben, és 5 százaléknak betegszabadságot is ki kellett vennie a félre sikerült kaland miatt.
“Manapság a szex meglehetősen kockázatos dolog!” – nyilatkozta a OnePoll szóvivője, majd hozzátette: “Rengeteg olyan tárgy van manapság egy átlagos lakásban, ami komoly sérüléseket tud okozni, ha nem vigyázunk! Csak annyit tanácsolhatunk, hogy még mielőtt leteperik párjukat, próbáljanak meg eltávolítani minden veszélyes tárgyat a hálószobából.”
[Szex Dr]


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

EnglishHungarian