Szex bilincsben, tudnivalók pózok és ötletek

Megbilincselt szex. A bilincsben lévő férfi és nő közötti szex új érzelmek és érzetek tengerét okozza a partnerek közötti szexuális kapcsolatokban. Tudja meg, milyen lehet a bilincsben lévő BDSM szex!

Bizalom a szexben, szex bilincsben
Szexeltél már bilincsben? A bilincsben tartott szex egyfajta próbája a szexuális kapcsolata bizalmának! És általában a kapcsolatokat is! Mivel a párod megbilincselése teljesen a te kezedbe bízza az életét és a szabadságát, és hogy ez megtörténhessen, szükséged van a párod teljes bizalmára, mert tehetetlen állapotban bármit megtehetsz vele…

Általánosságban elmondható, hogy a bilincsben kötött szex a szexuális kapcsolatok klasszikusa, és minden önmagát tisztelő párnak rendelkeznie kell bilinccsel és kötéllel a mozgások visszatartására! A bilincsekkel való szex számos új érzést nyit a nők és a férfiak számára egyaránt.

Akkor miért olyan lenyűgöző a bilincsben tartott szex a férfiak és a nők számára? Minden nagyon egyszerű! A partnered feletti teljes kontroll, vagy a partnerednek való teljes alárendeltség elbűvölő! Ezért a szex korlátozza a mozgást, az erős embereket gyengének érzi, és feladja az irányítást bármi felett, a bizonytalan emberek pedig lehetőséget adnak arra, hogy erősnek érezzék magukat, és növeljék önbecsülésüket. De mindenesetre a bilincsben tartott szex óriási érzelmi felszabadulást ad a partnereknek! Megszerezni azt, ami annyira hiányzik a mindennapi életből…

Hogy szexeljünk bilincsben?

Nem számít, hogy uralni vagy engedelmeskedni akarsz a szexben, de mindenesetre sok örömet és szenvedélyt fog hozni szexuális kapcsolataidba, segít változatossá tenni szexuális repertoárodat, és megmenteni az ágyban töltött rutintól. Ebben segítünk!

1) A bilincsben való szex klasszikus póz . A bilincsben való szex klasszikus pozíciójában a nő hanyatt fekszik, és kezét az ágy fejéhez kell láncolni, a lábakat szabadon hagyni, vagy a teljes megbilincseléshez a lábakat kötélekkel rögzíteni az ágy támlájával vagy lábaival szemben, én is azt javaslom a nőnek, hogy kösse be a szemét, növeli az izgalom mértékét..,
Miért kapcsol be ? Mert egy női testre lenyűgöző kilátás nyílik, a férfi abszolút mindent megtehet, megcsókolhat egy nőt, simogathatja a mellét, cunilingust csinálhat, úgy léphet be egy nőbe, ahogy akar, és még ragaszkodik is ahhoz, hogy egy nő szopjon! Sok nő panaszkodik a férfi kezdeményezőkészségének hiányára a szexben, ez csak az az eset, amikor egy férfi kifejezheti kezdeményezését, sőt goromba is lehet, a nők gyakran fantáziálnak és álmodoznak erről!

2) Szex bilincsben hátulról. Szexuális pózban hátulról egy nőt az ágyhoz erősítenek dogi stílusú pózban, ez a pozíció nagyon izgalmas, a nő hátulról néző látványa így feldobja az embert, hogy egy nyitott és nedves “jáde-barlangot” szemléljen. izgalommal, a boldogság magaslatával, és még inkább az ember tudja, hogy egy nő védtelen, és szeretni tudja erős lökéseit.
Miért kapcsol be ? A vad, szenvedélyes szex őrülten izgatja a nőt, a gének elrejtik a férfinak való teljes engedelmesség emlékét, minden konvenció nélkül. Sőt, hátulról ülő helyzetben egy nő nyugodtabb, hiszen gyakorlatilag láthatatlan, és teljesen kikapcsol, és maximálisan élvezi a folyamatot.
Egy férfi nagy örömet szerez annak lehetőségétől, hogy nagyon mélyen és szorosan behatol egy nőbe, kemény lökéseket és a teljes hatalom érzését egy nő felett! Kiváló hozzáférés a női melléhez és a hajához! Egyébként Cooney is nagyon szép ebben a pózban.

3) Szex bilincsben állva. A bilincsben álló szex némileg nehézkes lehet, mert egy meglehetősen erős csavart kell a falba csavarnia, amellyel felakaszthatja egy bilincsben lévő nő felemelt kezét. Irigyelni lehet azokat, akiknek van otthon úgynevezett svéd fala vagy vízszintes sávja.
Miért kapcsol be ? Bármelyik oldalról és a test bármely pontjához közel kerülhetsz a női testhez, amit más pózokban szinte lehetetlen elérni. Elölről vagy hátulról közel kerülhet egy nőhöz, kényelmes a kunyhózus.

4) Szex bilincsben bilincs a bokán. Nyitott, nagyon izgalmas pozíció bilincsben való szexhez, ahol a női méh nyitva van, és nagyon hozzáférhető mind a szex, mind a cunilingus számára. Ebben a helyzetben a nő védtelen és nyitott, ami lehetővé teszi a férfi számára, hogy teljes mértékben élvezze a nőt.
Miért kapcsol be ? Minden női varázs nagyon jól látható, ami a férfiaknak nagyon tetszik, mert a férfiak a szemükkel szeretnek! Emellett nagyon izgalmas, hogy egy nő szemébe nézhetsz, ez a fajta szemkontaktus komolyan bekapcsol.

5) Szex bilincsben szopás. Blowjob, amikor egy nő bilincsben izgatja az elmét, a férfinak a nő feletti teljes hatalom és a teljes kontroll érzését kelti. Ez igazán feldobja az embert, hiszen úgy viselkedhet, ahogy akar.
Miért kapcsol be ? Ebből a szempontból a szopás nagyon szexi, egy férfi szabályozhatja a pénisz mélységét a torkában, egy férfi pedig lehet egy kicsit kemény és megragad egy nőt a hajánál, amivel egyetért, különleges borsot ad a szex ezen lehetőségének .

6) Szex bilincsben cunnilingus. Most eljött a pillanat, és a férfit bilincsbe verik, természetesen nem minden nőnek van bátorsága kipróbálni ezt az ágyban a férfijával, és nem minden férfi fog beleegyezni egy ilyen kísérletbe, de ez csak egy alkalom, hogy ellenőrizze ember, hogy kész -e bármire a kedvedért.
Miért kapcsol be ? Nagyon izgalmas, ha egy nő bilincsbe ver egy férfit, hogy cunnilingust csinálhasson, a hatalom egy férfi felett nagyon izgalmas! Sőt, ebben a helyzetben maga a nő is képes a medence mozgatásával a férfi csókjait a megfelelő helyre irányítani.

7) Szex bilincsben nő felül. Bármely nő arra törekszik, hogy domináljon egy férfival való kapcsolatában, de a szexuális kapcsolatokban ez gyakran hiányzik a nőknek, a férfi megbilincselése és a kezdeményezés a legjobb megoldás a probléma megoldására.
Miért kapcsol be ? Egy törékeny nőt egy erős férfi felett uralkodni mindig hízelgő és csábító, ezért ezt a lehetőséget nem szabad kihagyni! Sőt, amikor egy nő van a tetején, teljesen irányítja a folyamatot, a pénisz behatolási mélységét, a dőlésszöget és a belépési szöget, a nő ebben a pillanatban több szexualitást mutat fel, és a szex igazi istennőjének érzi magát!

Az első kísérlethez azt hiszem, ez elég lesz! De szeretném emlékeztetni a bilincsben való szex apró árnyalataira: Próbálja jól látható helyre tenni a bilincs kulcsát, vagy még jobb, ha a közelben van egy tartalék másodkulcs. Sok esetben felhívják a “Vészhelyzeti Minisztérium” szolgálatait, hogy engedjék szabadon a bilincsekkel kísérletező párokat!

Nagyon fontos! Olyat válassz a bilincs kínálatból, ami mindkettőtöknek tetszik. Mivel a bilincsben lévő szex nagyon traumatikus lehet, óriási kérés, hogy rendkívül óvatosan bánjon partnerével, amennyire a bilincses szexuális élvezetek forgatókönyve lehetővé teszi. A vas bilincsekből származó horzsolások és a karkötők zúzódásai fenyegetik Önt, sőt a végtagok elmozdulása is lehetséges. Légy figyelmes partneredre, amikor bilincsben szexelsz, és akkor a szexuális kapcsolatod kedveseddel mindig elragadó lesz.

Bilincs szex egy erotikus játék, amelyben a résztvevők különböző módon kötözhetik egymást, melynek célja az erotikus örömök elérése. A bilincs szex lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy felfedjék és megéljék korlátlan szexuális fantáziáikat. A bilincs szex lehet kíméletes, vagy akár keményebb, szigorúbb is. A bilincs szexnek számos módja van, és biztonságosan is élvezhető!


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?