Strapon szex, amikor nő dug férfit

Férfi pénisztló a strapon szexjáték, hogy szexelhetek vele? Nő vagy, és vettél egy hevederes tartót. És felvettél neki egy dildót. Ön és partnere (vagy srácai) készen állnak a kísérletezésre.

Kezdjük egy kísérlettel! Öltözz fel egyedül egy pántba, és sétálj olyan keveset. Ha a tartóban hevederek vannak, állítsa be őket úgy, hogy kényelmes legyen és a teste elégedett legyen. Próbáld meg beállítani azt is: talán kényelmesebb vagy, ha az alapja magasabb vagy alacsonyabb? Megpróbál!
– Nagyon szeretem, ha a strapon szex alapja a csiklón nyugszik, és szex közben stimulálja. Mi van, ha neked is így tetszik?

Ha a pasi gyáva, előzetesen megtudja, mikor csatolhat hozzá egy pontot? Lehetséges lesz ezt megtenni, amikor a pántos bugyi már rajtad van, vagy csak azelőtt, hogy felvennéd? És igen, ha az ívelt, győződj meg róla, hogy felnéz.

Nos, most csak menj! Ha azt tervezi, hogy pántot visel a ruhája alatt, akkor valószínűleg meg akarja becsülni, hogy melyik cipővel fog normálisan kinézni. De szánjon rá időt!

Először is, repüljön a ház körül egy hevederben, végezzen házimunkát benne. Lógj ebben a vad szilikon dologban, amíg el nem kezded a tested részeként érzékelni.

Ha még nem viseltél pántot, akkor butának vagy bizonytalannak érezheted magad a nemeddel, a szexualitásoddal, a testiségeddel vagy az eredeti késztetésekkel kapcsolatban, amelyek egy ilyen élethez vezettek. És éppen ellenkezőleg, magabiztosnak érezheti magát. Mindkét varika teljesen rendben van!

Kezdje a szexet önmagával! Mielőtt behatolna a strapon szex hevederrel a partnerbe, először próbáljon meg maszturbálni vele – (rögzítés nélkül). Ez segít eligazodni abban, hogy ez a dildak hogyan érzi magát benne. És ha aggódsz amiatt, hogy milyen érzés egy hevedert behelyezni valakire, akkor képes leszel kezelni a kétségeidet valaki más testén kívül.
– Nem mindannyian vagyunk behatolva – így nem mindenki lesz képes otthon maszturbálni egy hevederrel. Ki kell próbálnia egy társult programon. Csak az első alkalommal, amikor szüksége lehet egy ügyesebb formátumra.

És próbáljon meg maszturbálni egy hevederrel! Ez segít megérteni, mit fog érezni szex közben, és milyen érzéseket szeret a legjobban. Kísérlet: milyen szögben kellemesebb elhelyezni? Fent, lent, közvetlen stimuláció, nem közvetlen? Tesztelje a rezgést: talán túl erős, vagy éppen ellenkezőleg, elégtelen? Ne feledje, hogy egy partnerrel az érzések intenzívebbek lesznek.

Bemelegítés! A partnerrel való szex előtt – melegítse fel megfelelően. Az előjáték után vegyen fel egy kesztyűt, vegyen egy kenőanyagot, és ujjaival lépjen be a partnerbe, keverje meg. Amikor a benne lévő ujjak száma megközelíti az átmérőjét, beteheti a hevedert.

Ossza el a kenőanyagot a – csúcstól az alapig. A kezével irányítsa a (vagy kérje meg, hogy irányítsa) – és óvatosan csúsztassa be. Ha megszokta, hogy fizikailag mindent érez, ami a szexben történik, akkor kissé zavartnak érezheti magát. A partner testére és reakcióira való összpontosítás segít.

Még akkor is, ha már síkosította partnerét az ujjaival, előfordulhat, hogy az nem lép be teljesen azonnal. És ez teljesen rendben van! Adjunk hozzá kenőanyagot és lassan mozogjunk. Végül képes leszel mélyebbre jutni és felvenni a ritmust.

Ne állítson be célt, hogy a strapon dildót a teljes hosszúságra vezesse. Kényelmesen szexelek egy harmadik pánttal vagy félig anélkül, hogy növelném a belépés mélységét. Tehát: kérdezz, igazítson. Vagy indítson el egy különböző méretű eszközökből álló flottát.

Próbáljon ki különböző pózokat! A pántos szex legszórakoztatóbb összetevője egyben a legfárasztóbb is. Mivel az egész test részt vesz a szexben, teljesen elfárad.

Ha ugyanabban a helyzetben szexelsz, mindkettőtöknek ugyanazok az izmai feszülnek. Tehát a pózok megváltoztatása nemcsak kellemes dolog, hanem segít mindenkinek hosszabb ideig szórakozni. Különböző pózok kipróbálása, váltakozva azok, ahol a fogadó vagy kibocsátó partner többet “dolgozik”.

Például, ha a fogadó partner fölé hajol (térd-könyök helyzet stb.), és a kibocsátó partner hátulról lép be, váltson a motoros pózára, amelyben a fogadó partner felülről mozog. Vagy próbálja ki az orális szexet egy hevederrel, mint egy légzőkészülék.

Mi az a strapon, a felcsatolható dildó vagy vibrátor?
Strapon szex, felcsatolhatók eszközök nőknek és férfiaknak
Straponok, hámok és más felcsatolható eszközök behatolásra

És ne feledje, hogy annak ellenére, hogy a heveder az egyikőtökhöz van rögzítve, és nem a másikhoz, mindkettőtök számára ez elsősorban egy külön szexuális játék. Ennek megfelelően válasszon különböző pózokat. Például, ha a fogadó partner a hátán fekszik, a lábai szétterpesztve, párnát vagy görgőt helyezhet a csípője alá – és könnyebb lesz a súrlódás.

Tanácsok a tapasztaltaknak: ha a “mögött” lévő pózok bármelyikében szexelsz – elfordíthatod a 180 fokot: hajlítsd fel, fejezd be. Tehát a hüvelyi szex során a G-pont stimulálódik, és a szex során (ha partnerének prosztatája van) – a Prosztata ponto.

Használd a kezed! Ne hagyja figyelmen kívül a kezét csak azért, mert a strapon szexben nem kapnak vezető szerepet. A heveder egyik legmenőbb tulajdonsága, hogy behatoljon és szabadságot adjon a kezének. Használd őket, ahogy akarod! Változtassa meg a pózokat. Tartalmazza az etikus BDSM elemeit. Érintse meg partnere testét. Stimulálja a nemi szervét vagy a tiédet. Tartsa a heveder alját – ez különösen hasznos lehet, ha a tartó nem túl merev vagy nagy. Ez segít abban is, hogy pontosabban beállítsa a behatolás mélységét és szögét. Próbálja meg felvinni a vibrátort partnere testére, a , vagy mindkettő aljára.

Ha valami elromlik, ne aggódjon

Ha szíjat használ a szexben ez így is történhet:
– A szex közben leeshet. És többször is, igen.
– Lehet, hogy elfogy a kenőanyag. Tetőtől talpig egy síkosítóban találhatod magad, és egy benne áztatott ágyban.
– A fizikai érzésektől (a bázis hatása a pubisra és a vulvára), valamint a pszichológiai örömtől, mivel valaki szexi. Vagy csak a fizikai érzésektől. Vagy csak pszichológiai élvezetből. Vagy egyáltalán nem lehet.
– Kényelmetlenné válhat vagy megsérülhet a bőr tövének hatása miatt.
– Előfordulhat, hogy partnere nem bírja.  Belefáradhat a súrlódásokba.
– Elkaphatja a kiszáradás
– Lehet, hogy izomgörcse van. Félúton megállhat pihenni.
– Öt percig pántos szex van. Öt órája csinálsz pántos szexet.
– Ez lehet életed legjobb szexe. Kiderülhet, hogy életed egyik legrosszabb neme.
– Lehet, hogy közömbösséget érzel.

Mindez teljesen normális és rendben van! Senki sem tökéletes az első pántos szexben, sem mindenkiben. Mint minden felcsatolható dildval a szexkísérlet, a hevedernek is időbe telik, hogy jól érezze magát vele, elengedje a fejét és elkapja a ritmust. Amikor kényelmessé válik, akkor valószínűleg a heveder lesz az Ön számára, csak egy másik módja annak, hogy diverzifikálja a nemét. És rajtad múlik, hogy milyen gyakran használod.

– Ha öv nélküli hevederrel rendelkezik, a vezető partnernek nincs szüksége sok kenőanyagra, különben a készülék kieshet belőled.
– Néha egy terhes személynek még mindig szüksége lehet egy bugyira egy rögzítővel, mert még “egy kis kenőccsel” is kieshet.
– És végül, nem mindenkinek van egy öv nélküli, amely a gyártó szándéka szerint kerül a csikló területére. És ez rendben van!


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

EnglishHungarian