Segg tágítások, mélységi felfedezések, ökölszex kézzel és dildóval

Az egyik extréme szexuális tevékenységként a fisting a legtöbb emberből talán azért is vált ki szélsőséges érzelmi reakciókat, mert számos obszcén vicc kapcsolódik hozzá, sokan igen erőszakos behatolásként azonosítják, és az explicit látvány miatt a felnőttfilmekben is gyakran cenzúrázzák ezeket a jeleneteket. Bár az anális és vaginális öklözést nem nevezhetnénk a szeretkezés topjának, mégis új, mélyebb dimenziókat tárhat fel.

Az öklözés, fisting szexuális gyakorlat, amely több ujj vagy egy vagy több kéz ökölének bevitelét jelenti a hüvelybe vagy a végbélnyílásba, megfelelő megközelítéssel ez a gyakorlat összehasonlíthatatlan érzéspalettát nyit. A kellemes érzések nagy részét stimulációval érik el prosztata vagy G-pont. Az anális öklözés férfiak és nők számára egyaránt elérhető.

Az öklözés gyakorlata folyamatos kapcsolatot és bizalmi kapcsolatokat igényel a partnerek között. Az öklözés élvezetesebbé tétele érdekében különféle kenőanyagokat és játékokat kínálunk Önnek, amelyek méretei meglehetősen eltérnek a szokásos vibrátoroktól és vibrátoroktól! Ökölbe szorított öklöket, óriási vibrátorokat talál, amelyek minden méretű és formájú agy átmérőjét megváltoztatják! Adjon örömet önmagának és szeretteinek!

Sok nő szereti azt az érzést, amikor vaginája ráfeszül a férfi öklére, és a mély, belső nyomás is izgatóan hat számukra. A fisting elsőre kicsit kellemetlen és szokatlan lehet, ezért a kommunikáció létfontosságú ebben a szexuális helyzetben is. Amennyiben nehezebben tágulsz, kérd meg a partneredet, hogy használjon több síkosítót, és ha fájdalmat érzel, inkább hagyjátok abba, mert azt jelzi, hogy nem kerültél kellően ellazult állapotba, vagy (még) nem állsz készen egy ilyen típusú együttlétre.

Nem gondoltam volna, de a szülés óta megváltozott a véleményem az ökölszexről. Miután megtapasztaltam, hogy a hüvely képes extrém mértékben is kitágulni, egyáltalán nem riaszt a gondolat, hogy a párom feldugja az egyik vagy akár mindkét öklét a puncimba. Itt most nem valami perverz pornójelenetre kell gondolni, mert ez a fajta izgatás ugyanúgy lehet az intim és meghitt szerelmeskedés része. Mi ezt nemrég próbáltuk ki a férjemmel először, és leírhatatlanul kéjes érzés volt számomra, amikor az ökle teljesen eltűnt bennem – nem is akartam, hogy abbahagyja! Az anyaság teljesen megváltoztatta a szexuális életemet, nyitottabbá váltam az újdonságok iránt, és őszintén merek beszélni a legtitkosabb vágyaimról is – mondja egy 31 éves nő

Az ököllel való szex előtt fontos, hogy mindig tisztában legyél azzal, hogy mindkét félnek szüksége van erre a közös élményre. A szexuális kapcsolat két partner közötti bizalomra épül, és mindig fontos, hogy ne csak a fizikai, hanem a mentális szükségletek is kielégítésre kerüljenek.

Ököllel hogy kell szexelni, megdugni egy nőt?

Amikor ököllel összejössz valakivel, először is fontos, hogy meggyőződj róla, hogy a másik fél is ugyanúgy érzi magát a helyzetben, mint te. Ez azt jelenti, hogy mindkét félnek meg kell értenie és elfogadnia a másik szándékait. Az ököllel való szex alkalmával is fontos, hogy mind a két fél kölcsönösen tiszteletben tartsa egymás vágyait és szándékait.

Mivel az ököllel való szex közeli kapcsolatot kíván meg két ember között, fontos, hogy mindkét félnek közös célja legyen a szexuális élmény. A szexuális együttlét akkor lesz élvezetes, ha mind a két félnek közös célja van. Az ököllel való szex nem csak fizikai közelséget eredményezhet, de mentális közelséget is.

Az ököllel való szex során mindkét félnek meg kell találnia a megfelelő pozíciókat, melyek közös élvezetet biztosítanak. Fontos, hogy mindkét fél megtalálja a számára leginkább kényelmes és élvezetes pozíciókat. Ez nagyban segíthet abban, hogy a szexuális együttlét élvezetes legyen mindkét fél számára.

Végül, fontos, hogy mindkét fél tiszteletben tartson egymást a szexuális együttlét során. Mindig ügyelj arra, hogy ne csak a fizikai szükségletek, hanem a mentális szükségletek is teljesüljenek. Az ököllel való szex során mindenki felelőssége, hogy tiszteletben tartsa egymást, és biztonságos környezetben élvezze az élményt.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?